Din întâmplare

بواسطة catalina31318

47.2K 2K 200

"-Ticălos misogin și plin de sine! -Uh,m-a lovit la capotă. Stai.. capota mea e imaculată. -Enerveaza-mă mu... المزيد

Prolog
Introducere
Introducere×2
Prima noapte
Imaturitate
Cina în 4?!
Pariul stupid
Rolul cel mare
O bataie a inimii în plus
O întâlnire în toiul nopții
Nebunie? Poate.
Hai că da.
Somn de 3 nopti intr-o zi.
Aș Mai Fi Vrut Să Vorbim...
O Prietena Noua.. Un Chelner Batut
O Surpriza.
Doamne cât îl urăsc uneori.
Lupoaica războinică care miaună
Asta îmi mai trebuia!
BRAVO LIA!
O, DOAMNE CINE SUNT ACUM ?
Cel Mai Dulce Somn.
Surpriză sau nu?
La Capătul Puterilor
Mă face să zâmbesc mereu?
Eram așa fericit.
Îl iubesc pe el
Asta trebuia să fac!
Te iubesc.
E greu.
Însă....
te voi iubi mereu...
buna
!

O plimbare amuzantă

1.4K 69 2
بواسطة catalina31318

Am rămas surprinsă.... mama lui părea așa  drăguță și defapt era o scorpie. Am ieșit  încet pe unde am intrat și  am înconjurat casa ieșind în curtea din față de unde pașii mi s-au îndreptat spre poartă.

Eram supărată. Pe mama lui.. pe el că  m-a adus aici. La ce mă  așteptam? Să  mă  adore? Am ieșit  din incinta casei lui si m-am grăbit spre drum. Nu voiam ca el să  se întoarcă și  să  sesizeze că am plecat..Sau mai rău să vină  după  mine. În clipa aceea tot ce voiam era să pun un ocean între mine și el. Era un drum pustiu iar autostrada era destul de departe ca eu sa ajung prea repede așacă tot ce puteam era să sper că cineva va trece și mă  va lua.

Pașii îmi amorțeau deja.. și abea plecasem. Mă  rugam în gând să apară o mașină și  să  mă  ducă  măcar  în oraș . Că de acolo mă  descurcam. La naiba că nu am mașina. Exact când credeam că avea să  mă  găsească în curând am auzit în tăcerea pustietății  un motor. Asta e. O mașină. Am ciulit bine urechile până când am realizat că se apropie. Mulțumesc  Doamne.

Am văzut ceva apropiindu-se cu viteza dar pe măsură ce privirea mi se focaliza pe vehicul am constatat că mai bine m-ar prinde Cristian. O motocicletă venea pe drumul pe care eu speram să  treacă o mașină. Impulsul de moment m-a făcut  să  nu ridic mâna  pentru a-l oprii. Dar parcă  citindu-mi gândurile, motorul s-a oprit fix lângă  mine și  casca a fost luată  în mâini  pentru a ajunge jos de pe capul conducătorului.

Am observat întâi  părul castaniu strălucitor prin care și-a băgat mâna dându-i un stil dezordonat drăguț,apoi privirea mi s-a oprit în ochii lui verzi superbi. L-am recunoscut repede. Era chiar chelnerul din seara precedentă . Care mi-a lăsat numărul.

-Ce domnișoara frumoasă  abandonată aici.

A zis aceasta și  inima mi s-a micșorat în fața cuvintelor lui. Buzele lui pline și  rozali se accentua pe fiecare literă fiind foarte drăguț. Alex are ochii verzi. Si el are ochii verzi. Am realizat că  am o slăbiciune  pentru ochii verzi.

- Nu sunt abandonată. Am zis poate prea tăios.

- Bine. Dar încotro?

- În oraș. Sau cel puțin încerc să ajung.

-Hopa sus. Te duc eu.

A zis surprinzându-mă. Inima îmi bubia în piept.

-Eu să  mă  urc pe chestia aia? Ți  se pare ție  că  am față de donatoare de organe?

A zâmbit încet în colțul gurii făcându-l  și  mai simpatic.

- Nu. Ai față de actriță sincer.

Remarca lui m-a facut sa rosesc. Era tot ce îmi  doream să fiu actrița. Dar el de unde știa asta?

-De unde ști că  vreau să  fiu actrița ?

-Sincer am zis la mișto. dar mă  bucur că  am nimerit-o. Oricum. Fii atentă. Facem un târg. Dacă tu te urci pe motor cu mine... Și  nu îți  va plăcea, îți sunt dator cu un suc,o masă,un film.. ce vrei tu.

-Și dacă  îmi  place? Am zis nesigură.

-Dacă îți  place.. ieși  cu mine și  prietenii mei măcar o dată. Și îți ofer serviciu de taxi cu scumpetea asta.

A zis făcând semn spre motor. Nu știu  dacă  era descrierea lui sau dorința mea de a pleca mai repede,dar cert este că usor m-am apropiat de el punând  mâna  pe ghidonul negru si lucios al motorului.

- Nu mă  urc cu străini . Am zis hotărâtă și plecând de lângă el.

-De ce îți e frică

- Nu știu .. Dacă mă duci la produs?

Am zis sigură pe mine dar a început să râdă isteric.

- O scumpo. Uite eu nu vreau să  te las aici. Dă  mesaj cuiva cu numărul motorului meu și cu numele meu și dacă  în 15 minute nu ești  acasă, acea persoană să se ducă la poliție.

Suna interesant,iar faptul că urma să încerc ceva nou era de-a dreptul incitant.. totuși. De ce era așa pornit să  mă  ajute?

-Eh haide.. vreau doar să  te ajut. Dar mai repede. Am impresia că de cine fugeai va venii după tine curând.

Am deschis telefonul și i-am tastat Mariei repede numărul motorului.

-Adam Hams. Îți  arăt  și buletinul?

- Nu e nevoie.

Am zis tastând în continuare numele lui alături de "Dacă  nu îți  zic în 15 minute nimic,mergi la poliție". Sunt ciudat de precaută. El s-a ridicat de pe motor pironindu-l și scoțând din scaun o caschetă.

-Dacă îți desfaci părul va fi și mai comodă și te vei simți  mai bine.

A zis făcând semn spre coada mea prinsă sus. Am făcut așa  cum a zis și mi-am trecut mâinile prin păr. S-a oprit un moment uitându-se spre mine cu o privire interesantă. Am luat casca  și mi-am pus-o pe cap fără urme de abateri. S-a pus pe locul șoferului eu urcându-mă în spatele lui. Mi-am așezat  mâinile pe suporturile din spate cum am văzut în filme și a pornit.

Stomacul mi s-a strâns și adrenalina a pus stăpânire pe mine. Era o nebunie curată, dar era plăcută. Brusc ceva a zguduit motorul speriindu-mă și mi-am pus mâinile cu viteza unui fulger în jurul lui lipindu-mi de el. Am auzit un mic râs înfundat și  mi l-am imaginat zâmbind. Făcuse intenționat. Părul imi zbura în spate și simțeam cum totul în jur era manipulat de viteză. Un sentiment amestecat cu fiori m-a făcut  să tremur. Totul părea să treacă orbitor de repede pe lângă mine. Senzația era înăbușită si de o căldură dulce. Mă  puteam obișnui cu acest sentiment.

Telefonul a început să imi vibreze făcându-mi pielea sa bâzâie. Ori Alex mă căuta insistent,ori Cristi aflase că fugisem. Atunci m-a izbit realitatea... îl iubeam pe Alex. Eram iubita lui Cristi și  totuși îmbrățișam alt băiat în timp ce mă ducea acasă. De când viața mea era așa complexă?

Ochii mi s-au inchis ușor și mi-am rezemat capul pe spatele lui. Mă  lăsam dusă în dulcea lume a pericolului. Deja mă simțeam o dură  periculoasă și gata să  sar de pe motocicleta asta aterizînd în picioare, dar în clipa în care a dat de o altă denivelare micuță aproape că  am țipat de frica. Halal periculoasă.

-Aaa.... apreciez apropierea,dar mi-ai băgat unghiile în carne.

Stăteam atât de concentrată încât nu sesizasem faptul că motorul se oprise și  el aștepta să mă dezlipesc de el.

-Scuze...

- Dacă îmi  zici unde stai... Te pot duce acasă. Dacă nu, te duc la singura casă  pe cat o știu  "acasa" a zis zâmbind.

-Aaa...Da...

Motorul a pornit din nou creându-mi furnicători în tot corpul. Am conștientizat acum că  eram in fața  blocului si am coborât de pe motorul lui înapoindu-i casca. Uitându-mă la ecranul telefonului am realizat că  fusese o experiență de doar 7 minute. Eram profund uimită.

-Și cum a fost?A întrebat el nerăbdător.

-Mi-a placut. Am zis timidă.

-hmm... înseamnă că îmi ești  datoare.

- Bine. Oricând  dar nu diseară. E seara de filme cu prietena mea și  avem de gând să stăm în spatele ușii cu numărul 27 toată seara.

-Ce-ar fi să  facem schimb de numere de telefon și ținem legătura. Plus că ți-am  promis că fac serviciu de taxi pe motor.

Am zâmbit și i.am oferit numărul alături de un "Ne mai vedem" și mi-am verificat modificările. Aveam 3 mesaje de la maria și peste 10 apeluri de la Cristi. Alex? Nimic. Am decis să îi răspund la mesajul pe care mi-l dăduse când eram acasă la Cristi si i-am scris "ok,când?" Însă cum răspunsul întârzia să apară, am urcat in grabă scările și m-am trântit în canapea.

O voce tușind cu subînțeles m-a făcut  să îmi îndrept privirea spre fotoliul din living unde Maria își ținea ochii pe mine supărată. Intrasem in viteza direct pe canapea și nu o observasem stând acolo.

- De cât timp stai acolo?

-De când mi-ai dat mesaj.

A răspuns bătând din picior.

- Ok.

-Povestește-mi odată.

-of...

Am zis începând să povestesc evenimentele zilei respective. M-a ascultat cu atenție și fiecare cuvânt spus îi făcea ochii și mai atenți asupra mea. După ce am relatat tot detaliat s-a uitat la mine fără niciun răspuns concret.

-Wow.

E tot ce a zis.

******************

După câteva ore în care am făcut baie, am fost la cumpărături și m-am îmbrăcat în pijămăluțele mele pufoase așteptându-mi prietena. Întârzia iar la seara de filme însă exact când mă gândeam că nu mai vine a intrat  pe ușa. Uraganul meu blond și pufos s-a așezat pe pat căutând pe Netflix un film demn de privit. Am ales ceva de groază. În timp ce tresăream în întunericul nopții am auzit brusc soneria care mă făcuse să  mă sperii de-a binelea. Am luat-o pe maria sa deschidem ușa împreună fiindu-mi prea frică să merg singură,însă am avut o surpriză deschizând.

Grămada de par castaniu era acum mai simpatic fiind îmbrăcat într-un tricou roz ce îi scotea în evidență ochii și  o pereche de blugi negri care păreau confortabili, dar intrebarea era: Ce căuta în  fața  ușii mele?

-Ce fac fetele? Am adus semințe.

A zis el ridicând pungă si zâmbind.

-A.... ce faci tu aici... ?Am întrebat confuză.

-Voiam să văd si eu un film ceva si parca era tentana ideea sa vad cu voi.

-Te unde știi unde stau?

- Tu ai zis.. înainte.

- Imi pare rau dar e seara de fe.....

-Sigur că poți! A zis Maria uitându-se atentă la băiatul din fața ușii mele.

"Fata asta gândește cu ochii" mi-am spus în  timp ce îl  lăsam să intre și să se așeze  în fața laptopului alegând el iarăși alt film de groază.

Prezența  lui era chiar drăguță făcând diverse fețe si voci după  personaje. Astfel ori țipam de frică, ori rădeam în hohote.

Criminalul se apropia ușor  ușor de ușă. Fata era în  bucatarie așteptându-și  iubitul și neștiind că în maxim 5 minute urma să se aleagă cu un cuțit în abdomen. Se apropia ușor de ușa. Mergea în reluare și muzica dură de pe fundal aprofunda starea. Brusc a dat năvală pe ușă. În exact același  moment ușa  mea s-a deschis cu un pocnet puternic. Am țipat cu toții până când figura lui Cristi a apărut în aria noastră  vizuală iar eu și Maria ne-am oprit în același timp auzindu-se încă puțin  țipătul lui Adam.

-A? Nu mai țipăm?

A zis Adam serios.

-Ce caută el aici?

A întrebat Cristi nervos. Nu l-am mai văzut așa serios. Venele parcă i se umflaseră. Mă speria.

-Vedeam un film.

A spus și  Maria puțin  șocată de nervozitate lui Cristi.

-Adică eu te sun în  draci și tu vezi filme cu ăsta ? Vocea lui era prea sus țipând prea tare.

- Sunt aici. A zis Adam mâncând în continuare semințe.

- Nu te băga! A țipat  Cristi la el.

-Cristi... Am zis rugător.

-Niciun Cristi nimic! Zi unde și cu cine ai plecat! A continuat el țipând

- Măi... gata. Am zis si eu răstit. Nu mai țipa.

- Gata? Bine mă.

A spus plecând nervos. M-am uitat la Maria care îmi făcea semne sa merg sa vorbesc cu el. Am oftat exasperată și m-an dus după el coborând scările în aceeași abilitate ca el. Dar deja era mult în  fața mea. Am ieșit  afară  desculță și am simțit aerul rece izbindu-mă în față. Am văzut cum intră în mașină și am fugit și eu pe locul de lângă el.

-Pleacă! A zis încercând să pară calm.

- Nu până nu vorbim.

-Du-te! Te rog.

- Nu auzi că nu?

-Ce căuta el acolo? A zis,iar ochii lui reflecta ceva.. Nu stiu exact ce. Dar parcă ignora faptul că acum două secunde voia sa plec.

- Am văzut un film. Am plecat de la tine și  m-am întâlnit  cu el pe drum oferindu-se să mă duca.

-De ce ai plecat de la mine?A intrebat încă  stând  ușor  calm.

-A trebuit să plec.

-De  ce?!

- De aia. De ce faci asa? Am întrebat nedumerită 

-De aia.. cum să pleci cu străini!

- Am avut măsuri de precauție. Acum zi de ce îți pasă atat?

-De aia!

-DE CE? Deja țipam exasperată.

-Pentru ca te plac al dracu de mult. A spus si a lovit volanul care a început să claxoneze constant și  dernjant  eu remănând  nedumerită în sunetul strident al mașinii lui.




واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

127K 7K 56
O fata urâtă de mama sa ,doar pentru ca sa nascut .Rebelă, încăpățânată ,indiferenta cu aproape toate persoanele din jurul ei înafara de gașcă ei de...
13.5K 1.1K 83
V1 - Iulian e obligat să stea timp de două luni împreună cu tatăl său și noua soție a sa, aceasta având și un fiu. Ei se cunosc, dar nu se suportă și...
9.6K 924 41
Yuki este o fata "normala" a carui parinti(care o maltratau zilnic) au ars de vii, alaturi de alte 50 de persoane, in fata ochilor ei la varsta de 5 ...
97.8K 6.5K 103
Aici veţi vedea câte ceva nou(sau vechi) despre personajele CreepyPasta. Cred că asta spune tot deci... :3 #32 în altele ‡ 8 ianuarie 2018 #16 în alt...