One Direction Love (Dutch)

By xLiesx

75.5K 1.3K 193

Dit verhaal gaat over Stella Ze is 16 jaar en Woont in Nederland. Ze verhuist naar Engeland ze vind het eerst... More

ff iets zeggen
Nieuws
Aan Tessa vertellen
Verhuizing
Ontmoeting
Vertellen aan Tessa
Naar concert
Concert
Interview
Afspraakje
Verassing
Verassing bij het concert
Shop tijd!!
Naar interview en vertellen
Nog een hele gezellige middag
Avond
Shoppen voor de date
Klaar maken voor date
De date van Tessa
De date van Stella
Gezellige picknick
Tessa uitzwaaien
klaar maken voor school(morgen)
school
afspreken met de jongens en Kate
Tessa weer zien
Naar concert met Tessa, Kate, Ruby en Lucy
schrok voor Stella na concert
verdriet 1
Verdriet 2 en komt het goed.....
komt het goed?
Alles weer goed en date met Niall
Weer naar school
Klaar met school en geslaagd!!
Tessa ophalen
final chapter
Hoe het verder gaat
ff iets zeggen
Ff iets zeggen

Naar concert

1.7K 29 1
By xLiesx

Dit is even snel een klein hoofdstukje er tussen door want ik heb morgen minder tijd want we gaan naar mijn nichtje toe. Maar ik hoop dat jullie dat niet erg vinden. 

xliesx

___________________________________________

Als Tessa en ik zijn net aangekomen bij het gebouw, gaan we in de rij staan. Als we ongeveer op de helft staan beginnen Tessa en ik te kletsen. Dan vraag ik aan haar 'Vind jij Harry leuk?' Ze begint te blozen en zegt 'Misschien...' 'Ja dus, ik ken je Tessa je vind hem leuk' 'Dan zegt Tessa snel 'Maar met jou en Nial dan?' 'Weet ik niet precies we hebben wel gezoent, geven elkaar ook kusjes op de mond en we vinden elkaar echt leuk maar weet niet of ik zijn vriendin al ben want dat heeft hij nog niet gevraagt' 'Oke, maar jullie zijn wel echt heel schattig samen' 'Dankje Tessa' En ik begin te blozen. Als we aan de beurt zijn geven we onze kaartjes en lopen naar binnen. Als we op onze plaatsen zitten wachten we tot het begint. De plaatsen naast ons zit nog niemand dan zien ik opeens Ruby en Lucy lopen en ze gaan naast ons zitten. 'Hoi' zeg ik 'Hoi' zeggen ze te gelijke tijd. Ik stoot Tessa aan want die zit naar het podium te kijken. 'Tessa, Ruby en Lucy zitten naast ons.' 'Wie wat waar, wat is er Stella, Sorry hoorde je niet' 'Ruby en Lucy zitten naast ons. 'Hoi' zegt Tessa. 'Hoi' zegt Lucy, 'Hoi' zegt Ruby. Ik vraag ' Hebben jullie ook de kaartjes gekregen?' 'Ja, we hadden ze van Niall gekregen en hij zei dat het wel gezellig voor jou was en dat jij misschien ook iemand mee neemt' antwoord Ruby  'O oke en mogen jullie hier na ook nog backstage komen?' 'Ja, wij mogen ook nog na de show komen en jullie?' Antwoord Lucy. 'Ja wij mogen ook nog komen na de show' Dan gaan de lichten uit. 

__________________________________________

Ik hoop dat jullie het korte stukje leuk vinden, ik schrijf morgen verder maar misschien komt dat stukje er later op want dan is het nog niet af. 

xliesx

Continue Reading

You'll Also Like

103K 1.3K 73
what if you become the newest model of Quadrant and get closer with your favorite formula 1 driver, Lando Norris?
8K 182 47
Kan de net afgestudeerde en zoekende Elin wel het drukke YouTuber leven aan van Matthy of zal het zorgen voor een kloof tussen de twee die ze niet me...
7.7K 737 31
Raoul en zijn zoontje Matthyas trekken in bij Rob en zijn twee kinderen, Milo en Koen. Door een samenloop van omstandigheden komen ze zonder huis t...