Sodorjon ... - Első történet

By DrySzli

3.5K 90 12

Sodorjon az ár Daniella Troy soha nem hitte volna magáról, hogy egyszer engedni fog a vágynak, és a szenvedél... More

Tartalom
Sodorjon az ár 1. rész
Sodorjon az ár 2. rész
Sodorjon az ár 3. rész
Sodorjon az ár - Részlet
Sodorjon az ár 4. rész
Sodorjon az ár - Részlet
Sodorjon az ár 5. rész
Sodorjon az ár 6. rész
Hamarosan...
Sodorjon az ár - Részlet
Sodorjon az ár 7. rész
Sodorjon az ár - Részlet
Sodorjon az ár 8. rész
Benne lennétek -e...?
Napok kérdése, és...
Sodorjon az ár - 9. rész
Sodorjon az ár - Részlet
Sodorjon az ár 9. rész
Sodorjon az ár 10. rész
Sodorjon az ár - 11. rész
Sodorjon az ár 12/1. rész
Sodorjon az ár - Részlet
Sodorjon az ár - 12/2. rész
Úgy látszik, hogy a wattpad még kötekedős stílusban van... :'D
Új rész!
Új rész
Új rész a blogon!
Sodorjon a vágy

Sodorjon az ár - Részlet

102 3 0
By DrySzli


Sziasztok!

Már íródik a következő rész, amiből máris olvashattok is egy kis részletet. A fejezet immáron újra Dani szemszögéből lesz olvasható.
Annyit elárulnék belőle, hogy Dani ebben a részben, terv megváltoztatásra készteti Alex-et... azonban akaratlanul is váratlan, nem akart csavarral együtt...

Nem tudom, hogy mikorra lesz meg a teljes fejezet, de sietek vele, ahogy tudok. ;)

Dora Sullivan


*Lefele lépkedve a lépcsőn hallom, hogy Mia is fenn van már, ő az egyedüli hármunk közül, aki csörömpölés közepette készíti fel a kávét. Mielőtt köszönnék és csatlakoznék is hozzá a törölközőt a mosókonyhába viszem, ahol bele is helyezem a mosógépbe és el is indítom a mosást, amikor feltűnik, hogy már van annyi benne, hogy ki lehessen mosni. Amint ezzel megvagyok, indulok is vissza a konyha felé, viszont ahogyan közeledem, meghallom Alex hangját, amely által, önkéntelenül is megtorpanásra készülök.


- Délután vissza kell mennem New York-ba, Mia! – mondja, és a szívem fájón szorul össze, újra..


Tehát ennyi volt! Valóban csak egy éjszakára kellettem neki! – hüledezek magamban! – Hogy lehettem ennyire ostoba?! Most persze azért húzza el a csíkot, hogy ne érezze magát kényelmetlenül miattam, vagy, hogy mert nem akarja még az esélyét se látni annak, hogy netalán tán, ráakaszkodnék vagy valami.


De még is miért fáj akkor ez a gondolat? – teszem fel a kérdést magamban. – Miért érzem úgy, hogy a szívem összetörni készül, hallván azt, hogy ő visszamegy New York-ba?


Annyira fájt a gondolat és maga az, amit mondott, hogy észre se vettem, hogy Mia helyett én reagálok a kijelentésére, csak éppen egészen máshogy.


Ajkaimat egy hangos kiáltás hagyja el tiltakozás, dühös és fájdalomszerűen, melynek kíséretében gyorsan kirohanok a házból és futásnak eredek, nem törődve az utánam kiáltásoknak, sem pedig azzal, hogy mezítláb vagyok, és sem pedig azzal, hogy a hajam vizesen csapkodja a hátamat.

Már majdnem a part széléhez érek, amikor hirtelen két erős férfikar ragad meg hátul, nem eresztve még a kiszabadulásomra tett próbálkozásaim közepette se.

- Eressz el! – követelem, igyekezvén visszafojtani a könnyeimet.

- Nem! – jön a válasza. – Mondd mi ütött beléd? Miért rohantál el? – kérdezi, maga felé fordítva.

- Eressz! – ismétlem újra, lehunyva, tartva a szemeimet és újra megpróbálkozom a szabadulással.

De nem enged el. Az egyik kezével eleresztve az enyémet, csúsztatja az állam alá, maga felé emelve és késztetve arra, hogy ránézzek.

- Dani – kérlel a nevemet lehelve. – Nézz rám, és mondd el, hogy mi történt!

- Nem mindegy az? – kérdezem haragosan a szemeibe nézve. Hangom éle meglepetést és értetlenkedést tükröz vissza, amellyel nem áll módomban foglalkozni. – Mit törődsz te azzal, hogy mi történt, vagy mi nem? Csak eressz el és...

- Nem! – szakít félbe. – Tudni akarom, hogy mi ütött beléd.

- Miért? Miért akarod azt tudni? – kérdem gúnyosan. – Úgy is elmész, akkor meg mit számít?

- Dani – leheli ismét a nevemet, és megrázza a fejét, majd a másik tenyerét is felcsúsztatva az oldalamon, immáron két kezével fogja közé az arcomat. – Nem azért megyek el, ami az éjszaka történt, és nem is miattad.

Szeretném ezt elhinni neki, de nem tudom. Annyira képtelenségnek hangzik, hogy csak a hülye venné be ezt. Még nálam is hülyébb személy.

- Na persze! – nevetek fel kényszeredetten. – Annyira ostoba vagyok! Tudnom kellett volna, hogy...

- Az igazat mondom – szakít ismét félbe. – Ha lehetne, maradnék és újra és újra elcsábítanálak – simít végig az ajkaimon az egyik hüvelykujjával. – Ne hidd, hogy csak egy éjszakára akartalak, mert ez nem volna igaz!

- Akkor miért? Miért tűntél el mellőlem reggelre? És miért nem említetted korábban, hogy visszamész? – árasztom el a kérdéseimmel, éreztetvén vele azt, hogy továbbra sem tudom bevenni a meséjét...*


Continue Reading

You'll Also Like

154K 7.1K 31
Megosztják a testemet a vad gyönyörükre. És én szeretni fogom. Üvöltés az erdő szélén. Több mint egy. Már majdnem itt vannak. Az én időm már majdnem...
174K 5.6K 44
Egy váratlan éjszaka, amely mindent felforgat. !! A későbbiekben 18+ részeket is tartalmazhat!! "-Maggie tudod, hogy előlem nem fogsz tudni megszökn...
143K 10K 58
"Ne menj be a sötét erdőbe, vöröske." Családom és a Gonzalez család ősidők óta ellenséges viszonyban állnak egymással. A nézeteltérés miatt kutya köt...
4.2K 20 2
gondolatok, fantáziák, de főleg "oneshot"-ok. #1 szex - out of 1.4k 2024.05.27