I need u

By fromNtoK

35.4K 2.1K 197

Тя, забравила какво е щастие . Той, забравил какво е тъга . Единственото, което им липсва е любовта ! More

Въведение
♡1♡
-2-
°•.3.•°
* 4 *
5
Благодаря
6
7
=8=
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
New

19

739 50 0
By fromNtoK

Когато обичаш , неосъзнато , тялото започва да говори . Говори и разказва повече от всяка дума . Но дали си способен да разбереш този език , да прочетеш всичко в очите на човека ,стоящ срещу теб . 

Бях на входа на помещението, където ще вечеряме . Видях го . Седи там , вгледал се в празното пространство . Толкова аз .. Обзе ме страх  , страх , неудобство да го приближа . Да сме на сантиметри едни от други . Онази топка притеснение се подслони в стомаха ми за пореден път . Изгаряща , дразнеща болка . Напрежение ,минаващо през тялото ти , във вените ти . Каращо кръвта ми да замръзне . 

Приближавах се плахо , опитвах се да не го гледам , но очите си знаеха своето . Като магнити се прикрепиха за него и вместо да гледам , направо го зяпах . Разтърсих глава и леко си тананиках някаква песен , за да се успокоя . Нахъсвах се вътрешно с думите „ Силна си и можеш . Да не ти пука . Ти можеш . Не трябва да те е страх , човек като човек , виждаш всеки ден хора , ти си човек . Всичко ще е наред . " 

Вече бях до масата . 

- Добър вечер-  казах тихо 

- Добър вечер - отвърна ми майката на Кук с усмивка - Миличка изглеждаш стресната и си бледа . Да не се е случило нещо ? 

- Не , не няма нищо . Малко ми беше лошо по -рано , за това може да е . 

Куки все още гледаше в тази посока . Не съм сигурна ,че забеляза , че съм тук ,но така е по добре . 

Сервираха вечерята . От стрес се гъчих ,като прасенце . Културно прасенце , което означава, че не е като прасе ...Ако ядеш много ,но не правиш кочина , тогава пак ли си прасе ? А ако не , на какво да се оприлича ? Мххх 

Докато се угоявах, Кук и една хапка не вкуса . По едно време просто ме погледна и извърна глава . Аз си се замечтах някъде и той се беше отвял в мисли . 

- Колко си приличат .. - каза майка ми - и двамата са отнесени . 

Ох иде ми да им зашия устите и да спрат да ни коментират . Нали беше бизнес вечеря ..уж . Тук има нещо гнило , сто на сто , че са замислили нещо .. 

Знаете ли в инстаграм навсякъде , ама навсякъде ми излизат снимки на двойки . Сладки двойки . Толкова ги обичам и мразя едновременно . Не е честно ! Изглеждат толкова перфектни заедно . Като нареден пъзел , без липсващи части . Дали наистина са така в реалност или всичко е постановка . Вече не знам в какво и на кого да вярвам . Реалността се преплита с илюзията създадена ни от интернет . Там весеки може да е всеки . Дори на чат имаш комфорта да измислиш перфектното изказване ,имаш време да го напишеш , можеш да си човекът ,когото не си . Можеш да си всеки , можеш да си себе си . Но няма как да разбереш кое е истина и кое не е , просто защото всеки има свободата да преначертава всичко .                                                                                                                        Copy and paste , това са хората там . Харесваш си нещо и искаш да го имаш , получаваш го и го снимаш , за да покажеш ,че и ти си го получил . 

И пред кой се доказваш ? Кой го интересува новата ти чантичка на Prada ? Казваме , че мразим завистта , но си я търсим . Защото, когато разберем ,че някой ни завижда си опираме задника чак до тавана .„ Видиш ли аз имам нещо , а той го няма , хаха завиждай ! " 

Хранете егото си , давайте . Интересно ми е до къде ще стигнете така .... ? 

Това си мислих по време на вечерята . В главата ми се появяваха въпроси свързани с Чонгкук  , но бързо ги сритвах в черната дупка в моя свят от мисли .  Беше време да се прибираме , най  накрая . 

- Довиждане ! - каза баща ми на семейство Чон . 

Здрависваха се и се усмихваха едни на други пет часа . 

- Чонгкук прояви малко обноски - каза баща му ядосано 

- Пфф , пожелавам ви лека вечер . - каза той с ирония

Погледнах го в очите и не изглеждаше трезвен . Пушил е трева , май .. очите му бяха червени , друг вариант е да е нещастен и да е плакал или да не е спал . Трудно ми е да го позная в този момент . Каквото и да се е случило , няма да позволя да се проваля просто така ! Не знам защо, но ми пука за него твърде много , за да го оставя . Какво ми става ? Честно казано понякога ми липсва предишното Аз . Тази кучка , на която не и пука за никой . Защото в момента в  ,който това се промени дойде страданието ... Влюбих се и това беше голяма грешка . Грешка ,от която страдах и последствията ги трая до ден днешен . Гледам го и все едно не съм го познавала . Как може за толкова кратко време да се промени ? Чудя се дали след скандала е отишъл в дискотеката и се е напил ? После е изчукал брутално някоя съученичка . Защото съм сигурна , че го може ! И съм убедена , че го е сторил . После е изтрезнял , прибрал се е и се е самосъжалявал с часове .Хвърлял и чупил всичко що види . Крещял е , само и само да не се разплаче . Защото „ не трябва да плаче за боклуци като мен " . Но какви ги мисля ? Заради мен ли ? Да бе да . Предполагаемата случка си остава само фантазия . Той е виновния , явно го е искал и го е постигнал . Защо да съжалява ? Все пак не е като мен , до такава степен да го приеме , че да получи криза . И като казах криза ...



Continue Reading

You'll Also Like

2.5K 339 48
Продължение на книгата "Писма до теб, които никога няма да прочетеш", само че тук ще публикувам само поезия. Отново става дума за несподелената любов...
79.9K 4.8K 49
Хората сме устроени така, че да възприемаме различията си, нали? 03.15.22г. - #1 in jeon 12.22.19г. - #1 in kim 12.30.19г. - #1 in taekook 01.02.20г...
2.3K 183 28
- Бях пиян и ти си се възползвал от мен, копеле! - Да не си пил толкова, че защо аз да съм ти виновен? - Майната ти! Виновен си, колкото и мен, дори...
248K 10.6K 88
Кой е Джак Гилински ли? Най-лошото и най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Той е самото зло, но може да бъде и милостив, ако се държиш добре. Съ...