Surprising love//IN FINNISH

By HoneyGirl__

149K 5.4K 1K

"Kuule mä syön hatullisen paskaa jos juot ton." Sanon ja katson hänen ruskeita silmiään. "Mä otan ton haastee... More

Hahmojen esittely
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
30.
31.
32.
Epilogi
Jatko-osa

29.

3.3K 134 24
By HoneyGirl__

Words 1023
****
Ovikello soi uudestaan ja minä tajuan viimein nousta ylös. "Nouse nyt sinäkin." Sanon Jacksonille ja hän nousee vaivalloisesti ylös.

Kävelen ulko-ovelle ja avaan sen. Connor seisoo oven takana iloisesti ja suutelee minua samantien. Jackson yskäisee takanamme ja Connor irtautuu. Hän kohottaa minulle kulmiaan ja Jackson kävelee meidän ohi.

"Miksi tuo oli täällä?" Connor kysyy tullessaan sisään ja laittaen oven kiinni.

"Connor mun pitää kertoo sulle jotain. Lupaa kuunnella mua loppuun asti." Sanon vakavasti ohittaen hänen äskeisen kysymyksen. Connor nyökkää pienesti ja seuraa minua olohuoneeseen.

"Minä-" aloitan ja teen pienen katsekontaktin Connorin kanssa, mutta käännän katseeni kuitenkin lattiaan. "Jackson suuteli minua koulussa ja minä vastasin siihen."

Sen sanottuani en uskalla kohottaa katsettani. Kuulen Connorin hengityksen, mutta hän ei sano hetkeen mitään. "Ja nytkö hän oli täällä panemassa?" Connor kysyy ja minä käännän järkyttyneen katseeni häneen.

"Ei todellakaan!" Huudan hänelle ja nyt puolestaan Connorin katse on hämmentynyt. Mutta miksi? Hänen ilmeensä pitäisi olla vihainen. Hänen pitäisi olla aivan raivoissaan minulle.

"Hän tuli tänne puhumaan. Minä sanoin hänelle, että minulla voi olla ihan pieniä ja olemattomia tunteita. Sen lisäksi sanoin, että rakastan sinua ja haluan olla sinun kanssasi." Sanon ja katson Connoria koko ajan puhuessani.

"Minun on pakko saada viiva." Hän sanoo ja nousee ylös. Hän kävelee ripein askelin eteiseen ja minä kerrassaan jäädyn aivan paikalleni. Vasta silloin, kun kuulen hänen laittavan kenkiä jalkaansa nousen ripeästi ylös. Menen juoksujalkaa eteiseen ja tartun Connorin käteen.

"Et tasan mene." Sanon ankarasti, mutta kuulen aivan selvästi äänessäni pelokkuutta.

"Elä yritä estää minua, Julia." Connor sanoo vihaisena ja riuhtaisee kätensä irti. Hän avaa oven ja paukauttaa sen kiinni.

Minä katson monta minuuttia vielä ovea, jonka Connor pamautti kiinni. Ehkä toivoen, että hän palaisi. Lopulta luuhistun seinää vasten ja ensimmäinen kyynel valuu silmäkulmastani.

****

"Moi. Oisko sulla antaa mulle Ethanin numeroo?" Kysyn Evelyniltä puhelimessa. Olen yrittänyt saada Connoria kiinni monta tuntia, mutta hän ei ole vastannut. Niinpä päätin kysyä Ethanin numeroa.

"Joo. Mihin sä sitä?" Evelyn kysyy ja minä huokaisen.

"Käykö, että selitän myöhemmin? Voitko vaan lähettää sen?" Kysyn ehkä vähän liian tylysti.

"Okei." Evelyn sanoo ja suljen puhelimeni. Pian se kilahtaa viestin merkiksi ja soitan välittömästi Ethanille.

"Moi. Julia täällä. Ootko sä kuullu mitään Connorista?" Kysyn, toivoen että Connor on mennyt Ethanin luo.

"En. Onko joku hätänä?"

"Joo. Connor lähti mun luota kohta kolme tuntii sitten ja sano, että se tarvii viivan."

"Se helvetin idiootti." Ethan mutisee ilmeisesti itselleen. "Mä meen ettii sitä jätkää. Pidä puhelin siinä lähettyvillä." Ethan sanoo ja lyö luurin korvaan, ennenkuin kerkeän vastata.

****

Kuuden aikaan aamulla havahdun ovikellon ääneen. Lähden haparoiden ja väsyneenä ovelle. En ole nukkunut viime yönä yhtään. Olen koko ajan odottanut Ethanilta tai Connorilta viestiä tai soittoa. Mitään ei ole kuulunut.

Kävelen ovelle ja avaan sen. Huokaisen helpotuksesta, kun nään väsyneen näköisen Connorin. Hyppään hänen kaulaansa ja halaan pitkään. Nyyhkytän ja kyyneleet valuvat silmistäni. Olen niin onnellinen.

"Voitaisiinko me mennä jo sisälle?" Connor kysyy ja irtaudun hänestä. Peruutan vähän. Connor kävelee eteiseen ja vetää ulko-oven kiinni.

"Anteeksi, Julia. Minä olen idiootti ja minä olen itsekäs, ja minä olen todella rakastunut sinuun, enkä halua menettää sinua." Connor sanoo ja minä halaan häntä uudemman kerran.

"Minä olen pahoillani. Minä pelkäsin tai pelkään menettäväni sinut. Sinä et todellakaan menetä minua." Sanon ja irtoudun sen verran, että voin katsoa Connoria silmiin.

Connor hymyilee minulle ja se hymy on tarttuvaa. "Mennäänkö nukkumaan, Wikipedia?"

"Mennään vaan, hikipedia." Vastaan ja saan Connorilta mulkaisun. Minä naurahdan ja käyn vielä laittamassa Ethanille viestiä.

Kävellessäni makuuhuoneeseen sammutan kaikkialta valot ja käperryn peiton alle Connorin viereen.

****

Raotan hiljalleen silmiäni ja huomaan Connorin tuhisevan vieressäni. Silitän hänen poskeaan ja hymyilen näylle. Hänen hiuksensa on aivan sekaisin ja suu hieman raollaan.

Otan tyynyn alta puhelimeni ja huomaan kellon olevan kolme. Kyllähän tässä kerkiää vielä valvoa. Käännän katseeni takaisin Connoriin, joka on avannut silmänsä ja säikähdän häntä.

"Minä luulin, että sinä nukuit." Sanon ja laitan puhelimen tyynyni alle.

"Minä nukuinkin, mutta heräsin, kun hiplasit minua." Hän sanoo pienesti virnistäen.

"Haha." Sanon ja kömmin Connorin yli sängystä pois.

"Paljon kello oli?"

"Kolme. Nouse säki ylös. Puhutaan." Sanon.

"Puhutaan tässä." Connor sanoo ja vetää minut takaisin sänkyyn.

"Minä aloitan." Sanon ja selvitän kurkkuani. Molemmat meistä kääntyvät kyljelleen, minä tuijotan hetken Connorin silmiä ja aloitan sitten. "Anteeksi, Connor. Minä en todellakaan halunnut loukata sinua. Teidäthän sinä, että minä rakastan sinua, enkä vaihtaisi sinua kehenkään tai mihinkään." Sanon hänelle, samalla silittäen hänen poskeaan.

"Sinä saat anteeksi, Julia. Ethän vain enää mene suutelemaan sitä Jacksonia?" Connor vielä kysyy.

"En todellakaan. Sinä olet ainut ketä suutelen." Sanon ja anna hänen huulilleen pienen suukon.

"Sinä olet kyllä ihana. Miten olen saanut sinut." Connor sanoo ja minä hymyilen hänen sanoilleen.

"Miten minä olen saanut sinut?" Kysyn, Connorin silittäessä poskeani.

"Tiedäthän sinä ettei huumeet auta sinua ongelmissasi? Se on itsemurha. Puhuisit jollekin. Minulle, Ethanille tai ihan kenelle vaan. Tiedäthän, että kokaiini vaurioittaa sydäntä ja siitä voi saada sydäninfarktin. Sen lisäksi se sekoittaa aivojen toimintaa."

"Tulihan se Wikipedia sieltä." Connor sanoo vitsillä, mutta hänen ilmeensä vakavoituu, kun hän näkee ilmeeni.

"Okei. Mutsi on ehottanu terapiaa. Kai sitä vois kokeilla. Haluun puhuu näistä asioista jollekin jota en tunne." Connor sanoo ja nyökkään hänelle hyväksyvästi.

"Mutsi muuten haluis tavata sut." Connor sanoo hetken hiljaisuuden jälkeen. Hän on siirtynyt poskeltani hiuksiini ja silittää niitä.

"Mäki haluisin tavata sen. Ja mä on ollu sun luona vaan sillon kännissä." Sanon ja en tosiaan ole koskaan käynyt Connorin luona sillein kunnolla tai tavannut tämän äitiä.

"Kävisikö jos mentäisiin huomenna syömään. Ja oltas siellä vaikka yötä? Mutsi rupee kumminki sitte mankumaan." Connor sanoo ja minä naurahdan hänelle.

"Kyllähän se käy." Sanon ja pyöritän etusormeni ympärille Connorin hiuksia.

"Hyvä. Pitää ilmottaa sille." Connor sanoo, mutta ei silti hievahdakaan. "Mennäänkö suihkuun?" Hän kysyy ja minä kohotan tälle kulmiani.

"Mennään." Sanon ja kapuan sängystä pois ennen Connoria.

****

"Me tullaan sitten huomenna." Connor sanoo äidilleen, jonka kanssa hän puhuu puhelimessa. Päätän itsekin katsoa viestini ja huomaan iseiltä tulleen aika monta. Laitan heille viestin, että tulen joku päivä viikolla käymään.

Huomaan Connorin lopettaneen puhelun ja selaavan Tv-kanavia. Minä tuijotan hänen keskittynyttä katsettaan. Jossain vaiheessa hän nyrpistää vähän nenäänsä ja se näyttää aivan uskomattoman hyvältä.

"Minä tunnen tuijotuksesi." Connor sanoo ja kääntyy katsomaan minua.

"Minulla on oikeus katsella minun helvetin kuumaa poikaystävääni." Sanon nousten sohvalta ja mennen Connorin viereen. Annan hänelle pusun ja sen jälkeen keskityn TV:eestä tulevaan ohjelmaan.

****

Kolme normi lukuu ois enää jälellä. Ja mun piti tosiaankin kysyy, et kiinnostaako ketään epilogi?

Sain tänään myös julkastuu Deadly Shots- tarinaan ensimmäisen luvun joten käykääs tsekkaa.😉

💋Kiitos kun luit!💋

XOXO Oona

Continue Reading

You'll Also Like

108K 3K 28
(VALMIS )"Hitto Ada, sä saat mut ihan sekasin" Lukioikäinen Ada muuttaa Espoosta Tampereelle isänsä saatua työpaikan paikallisen jääkiekkojoukkueen a...
12.7K 633 32
Kristian tapaa viimeisenä lukiovuotenaan Jeren, jonka kanssa asiat menevät alusta asti ristiin. Molemmat eivät pidä toistensa olemassaolosta, mutta y...
180K 9.1K 100
Tarina alkaa lukioajoista, kun pojat tutustuvat toisiinsa. Tiivis poikaporukka kokee hyviä ja huonoja hetkiä. He päättävät perustaa bändin ja mukaan...
42.6K 844 30
"Tää on helvetin typerää, joudut muutenkin ongelmiin jos joku saa selville tästä, miten helvetissä sä vieläkin mua jaksat, ai koska saat panna mua?"...