Creepy verhalen nederlands

By Yuni-Honey

12.8K 538 60

Verschilende creepypasta's die ik heb vertaald, Er kunnen wat gramatica foutjes inzitten sorry daar voor. I... More

Achter gesloten deuren
Alles wat je kunt eten
Bedtijd
Ben drowned post 1
Ben drowned post 2
Ben drowned post 3
Ben drowned post 4
Ben drowned post 5
Bescherm engel
Bloed vlekken
Bloody Laundry
Bloody painter in de sneeuw
Bloody painter
Candel Cove
Claustrofobie
Clokwork
Clown om middernacht
Clown
CORRECTIES
Darky
De blauwe jongen
de Boogeyman
De lange man
De lelijke jongen
De uitdrukkings loze
Dik
Docent Engels
Dode Bart
Eyeless jack
Fatty
Fire
Gat in de muur
Geesten zien
Go To Sleep
Herobrine
Het internet verhaal
Het zilveren masker
Hisaruki
Homicidal Liu
Hoodie
Hoe een vloek op iemand te leggen.
Huilend kind
Ik vond een laptop die verbonden was met the deepwep
Inugami
Jane the killer
Jeff is back
Jeff the killer vs slenderman
Jeff the killer
Kus me dood
Laughing Jack
Laughing Jill
Lazari
mannequin
Menselijke stoel
Mary-san
Masky/Tim
MIJN CREATIE
Mijn naam is Tommy
Mr widemound.
Nina the killer
No end house
Ontsnappen
Ouders
Oorsprong Laughing Jack. ( de lange versie.)
Oud worden
Pen vriend
Pokémon black
Psychose
Red mist
Red room
Rode dood
Russische slaap expiriment.
Sally
Slangen ogen.
Slender man
Slender man
Smile.JPG
Sok pop
Sonic EXE
Stomme meid
Telefoon
Ticci Toby
The Blad Man
The Bunnyman
The Girls 'Bathroom
The House of Mirrors
The rake
The Rubber ball
Tv kijken
Vet varken
Waker worden (kort verhaal)
Wie is daar ?
Zeldzaam boek
Zie jij mij dan zie ik jou
Zussen
Zwarte kat
Zwarte Kimono
Ik denk dat mijn telefoon me probeert pijn te doen
Siri
Zelfmoord koning
Don't play with fire
Santa claws
BLOOD MAGIC
Tails doll
Stomme koeien
De legende van de oude cowhead
Zomer kamp
Ik was geboren op een kinderboerderij
Verlaten boederij
De houder van niets
De houder van het begin
De houder van afwezigheid
Houder van nauwkeurigheid
Holder of Adversary
Houder van ondragelijke pijn
Houder van alle consumerende wanhoop
Houder van alles dat ooit was, maar niet meer
Houder van Ambitie
Houder van angst
Houder van apathie
De houder van as en rook
Houder van as
Houder van de balans
De houder van geloof
De houder van blazes
De houder van brutaliteit
Houder van kaarsen
Lulu
Houder van Carnage
Houder van Catastrofe
Houder van kans
De houder van verandering
Houder van chaos
Houder van Charms
Houder van straf
Houder van helderziendheid
Houder van Clarity
Houder van Cognition
Zalgo
Candypop
Nathan the nobody
Broken ally
Abigail
Haunted Painting
Girl on fire
Mudhouse Mansion
Dromen en nachtmerries
Scp 250
Scp 001
Scp 072
Scp 455
De verplegster Ann
Judge angels
Charlotte / Miya
Aia
Eyless demon
Kate the Chaser (achternaam die vermoedelijk Milens of Hayes was )
Night Leilah
The Bloody Countess.
Yuki
C
Annie The Black Eyed Child
Anastasia
Alex the psycho
'Lilith'
Bloed Rachel
Alice
Error
B.O.B
Creepyblack Ghost
Splendorman
Kagekao
Teddy
Charlie Matheson Jr.
Slenderman's proxy's
Het Forsaken-experiment
Ruimte voor eentje meer
Bad Day at the Midway
Rap rat
Killer komedie
Skype
Mothers call
Seed Eater
Funnymouth
Horror punk

Rode pompoen pizza

3 2 0
By Yuni-Honey

Ik woon in een klein, landelijk stadje op slechts ongeveer een uur rijden van Chicago. Ik heb daar mijn hele leven gewoond. In de drieëntwintig jaar dat ik hier heb gewoond, is er niets veranderd. Geen nieuwe gebouwen, geen nieuwe dorpelingen niets. Met uitzondering van ... één keer. Er was eens een lege winkel in de buurt waar geen winkel was. Op een dag, toen ik en mijn vriendin, Maria een biertje achter de drogisterij deelden, stal ik het van mijn huis, toen we zagen dat er een rijdende vrachtwagen vooraan stond.

Nadat we klaar waren en de bierfles verborgen hadden, gingen we kijken wat er aan de hand was. Blijkbaar was er een pizzawinkel die werd opgezet. Ik was opgewonden om te zien dat er iets nieuws in de stad zou komen. Tenslotte! Iets nieuws voor iedereen! Je moet begrijpen dat toen ik een kind was, ik dacht dat mijn geboortestad even opwindend was als papier. Dus toen deze nieuwe pizza joint werd aangekondigd, was ik zo blij als een kind in een snoepwinkel. Er is slechts een klein probleempje ... Ik ben geen fan van pizza. Ja, ik weet het, ik weet dat dit waarschijnlijk betekent dat ik een hellespawn ben of zoiets, maar het spijt me, het is niet mijn ding!

Mijn vriendin houdt echter meer van pizza dan van het leven zelf. Dus natuurlijk wist ik dat we daarheen moesten gaan als het werd geopend.

Het vreemde was dat het verrassend lang duurde om te openen. Ik weet niet zeker waarom, maar het opende ongeveer vier maanden nadat de verhuiswagen de stad in rende. Maar ja hoor, het ging wel open.

De nacht gingen Maria en ik naar de pizzarestaurant, ik had iets te eten voordat we er naartoe gingen. Zoals ik al zei ik eet geen pizza, dus ik heb een klein broodje gegeten ongeveer een half uur voordat we daar heen gingen. Uiteindelijk kon het mijn leven redden. Helaas kan ik niet hetzelfde zeggen voor Maria. Maria ... ik had je meer moeten beschermen.

Toen Maria en ik naar de salon liepen, merkte ik dat ze honger had. Maria is een beetje zwaar, maar dat stoort haar of mij helemaal niet

"Ik ga een hele taart op eten! Jezus, ik heb honger! 'Riep Maria uit. "Een hele taart?" Vroeg ik. "Eet niet te veel of misschien word je ziek!" Zei ik tegen haar terwijl ik mijn arm om haar heen bewoog. Maria lachte. Haar vlammende rode haar leunde tegen mijn nek: 'Maak je geen zorgen, ze komt wel goed.' Zei Maria.

We kwamen aan bij de Parlor. Het bordje stond "Red Pumpkin Pizza", en ze waren open. Vreemd genoeg was er niemand binnen.

We liepen naar binnen om daar te zien waar vier hokjes aan de linker- en rechterkant, een zwart-witte geblokte vloer en een aanrecht naar de achterkant die alle soorten pizza's had. Echter, slechts één man aan het loket. Hij was lang en lang. Zijn armen en vingers waren lang en dun en hij had een korte witte baard. Hij had een zelfvoldane grijns van zelfvertrouwen op zijn gezicht.

"Kom op met vrienden! Welkom bij RPP! Red Pumpkin Pizza. 'Maria liep naar hem toe terwijl ik een zitplaats in een kraam kreeg. "Wat kan ik je aanbieden ?" De oude man zei het met een glimlach. Zijn vergeelde tanden laten zien. Zijn adem stonk verschrikkelijk. Hij moet een roker zijn geweest. Maria keek over het menu, dacht even na en zei: "Ik zal een kleine pepperoni pizza hebben, alstublieft." De man keek verbaasd. "Klein? Dat is niet genoeg voor jullie tweeën. 'ze zei. "Oh nee, het is alleen voor mij. Hij eet geen pizza. 'De man keek me recht aan met een blik die alleen een man met een plan kan maken. Hij zei binnensmonds: "Eet geen pizza, eh ..." Hij keek terug naar Maria en zei. "Zeker. Ik ben zo terug. 'Hij draaide zich om en liep naar binnen voordat Maria zelfs maar het geld eruit kon trekken. "Hallo! Hoeveel kost de pizza? "Vroeg Maria. Geen antwoord. Maria, nu behoorlijk in de war, liet een tiental op het aanrecht liggen en ging tegenover me zitten bij het hokje.

Kort daarna werd de pizza op tafel gelegd. "Geniet van een beetje missy." Hij glimlachte terwijl hij de pizza met frisbee-formaat op tafel legde. Maria keek op en zei: "Heb je het geld gekregen dat ik op de toonbank plaatste?" "O ​​ja, dat deed ik. Heel erg bedankt. 'Hij zei en liep snel naar achteren. We waren alleen. Alleen ik, Maria en een pizza.

Maria stelde niet op toen ze haar gezicht begon te vullen met de pepperoni-pizza. Ik kon alleen maar gaan zitten kijken. Ik had geen honger en keek toe hoe Maria het at, maar het maakte me nog minder blij. Vroeg of laat was Maria klaar met de Pizza en daar was ze blij om.

"Hoe was het?", Vroeg ik liefdevol.

Maria glimlachte en voordat ze iets kon zeggen, hoorde je een laag gerommel van onder de tafel. We zijn onderbroken. Het klonk bijna ... onnatuurlijk om het zachtjes uit te drukken. Maria keek naar de tafel om te zien of er iets onder de tafel zat. Niets. We keken elkaar aan, toen om ons heen, maar vonden uiteindelijk niets.

Vlak voordat ik zou zeggen dat dat raar was, hoorden we het opnieuw, maar deze keer was het een beetje luider en konden we zien waar het vandaan kwam. Maria's maag. Maria keek naar haar buik en legde haar hand erop. Vreemd genoeg was het warm en gromde op dezelfde vreemde manier.

Toen raakte de shit de fan.

Beeld per stuk dat niet te vergelijken is met Deviantart

Maria's maag begon uit te breiden. Het was door de lege kamer te horen. Het vorm van de huid rekt zich uit en haar nu groeiende buik wordt groter en groter. "O MIJN GOD! HELP ME! "Riep Maria. Ze begon in paniek te raken, en ik ook! Ik sprong uit mijn stoel en begon Maria eruit te trekken. Ze was veel zwaarder door haar uitzettende maag. Gelukkig kon ze uit de stoel worden getrokken. Haar maag werd groter. Nu was het zo groot als een basketbal, en de knoppen op haar shirt knalden. Ze begon te gillen. De bloedvaten in haar maag begonnen te tonen. Ze rekte zich te snel, te groot, scherp! Toen begon ze het bloed op te hoesten, helemaal over haar flanellen overhemd en huid. Toch begon ze te groeien.

Ik rende naar achteren om te kijken of de man daar was. Hij was vermist. Niemand was in zicht. Ik hoorde Maria weer gillen, dus ik moest haar helpen. Toen ik terugkeerde naar het hoofdgedeelte, was haar buik helemaal rood van striae en bloedvlekken. Ze keek me even aan, voordat haar buik explodeerde.

Haar buik brak open en gooide haar gezwollen organen overal naar toe. Ik was bedekt met bloed en half verteerd voedsel. Alles wat er van Maria over was, was haar bovenlichaam en haar gezicht bevroren van angst en pijn.

Het is vijf jaar geleden dat het evenement plaatsvond. Hoe meer ik erover nadenk ... hoe minder het logisch is. Waar is die man gebleven? Waarom een ​​winkel opzetten, die vier monden duurde om te doen, en dan de stad sneed? Waarom waren wij de enige daar? Achter de winkel was een maisveld. Als hij zo was vertrokken, waarom waren er dan geen gebroken maïsstengels? Waarom? Waarom? Waarom?!

...

Ik kreeg nooit de schuld van de dood van Maria. Niet door de politie of haar ouders. En de autopsie bevestigde dat er een groeiend kruid in de maag van Maria was dat ervoor zorgde dat ze opzwol. Die gebeurtenis heeft jarenlang in mijn nachtmerries herhaaldelijk gespeeld. Soms vanuit het gezichtspunt van Maria, soms van mijn mening maar langzamer, dwing ik me haar buik open te zien scheuren en haar lef overal te sturen.

Ik haat pizza.

Continue Reading

You'll Also Like

156K 6.2K 38
Nina is een doodgewoon tienermeisje. Buiten het feit dat ze een weerwolf is dan. En wat als Nina ook nog eens haar mate vindt. En dat uitgerekend hij...
11.1K 282 37
Nina is een meisje met vrienden en vriendinnen op school, haar ouders zijn altijd bezig met werk en hebben nooit tijd voor haar. Maar wat blijkt als...
63 2 7
Martin is een jonge bioloog die op Antarctica onderzoek doet naar het leven daar. Hij wordt warm ontvangen door professor Ronald Dekker, die hem enth...
9.6K 455 33
Je ontmoet de CreepyPastas. Wat als je tussen jongens moet kiezen? Wat als je word gepest? Wat als je geen vrienden hebt? Wat als je voor van alle ke...