Creepy verhalen nederlands

By Yuni-Honey

12.8K 538 60

Verschilende creepypasta's die ik heb vertaald, Er kunnen wat gramatica foutjes inzitten sorry daar voor. I... More

Achter gesloten deuren
Alles wat je kunt eten
Bedtijd
Ben drowned post 1
Ben drowned post 2
Ben drowned post 3
Ben drowned post 4
Ben drowned post 5
Bescherm engel
Bloed vlekken
Bloody Laundry
Bloody painter in de sneeuw
Bloody painter
Candel Cove
Claustrofobie
Clokwork
Clown om middernacht
Clown
CORRECTIES
Darky
De blauwe jongen
de Boogeyman
De lange man
De lelijke jongen
De uitdrukkings loze
Dik
Docent Engels
Dode Bart
Eyeless jack
Fatty
Fire
Gat in de muur
Geesten zien
Go To Sleep
Herobrine
Het internet verhaal
Het zilveren masker
Hisaruki
Homicidal Liu
Hoodie
Hoe een vloek op iemand te leggen.
Huilend kind
Ik vond een laptop die verbonden was met the deepwep
Inugami
Jane the killer
Jeff is back
Jeff the killer vs slenderman
Jeff the killer
Kus me dood
Laughing Jack
Laughing Jill
Lazari
mannequin
Menselijke stoel
Mary-san
Masky/Tim
MIJN CREATIE
Mijn naam is Tommy
Mr widemound.
Nina the killer
No end house
Ontsnappen
Ouders
Oorsprong Laughing Jack. ( de lange versie.)
Oud worden
Pen vriend
Pokémon black
Psychose
Red mist
Red room
Rode dood
Russische slaap expiriment.
Sally
Slangen ogen.
Slender man
Slender man
Smile.JPG
Sok pop
Sonic EXE
Stomme meid
Telefoon
Ticci Toby
The Blad Man
The Bunnyman
The Girls 'Bathroom
The House of Mirrors
The rake
The Rubber ball
Tv kijken
Vet varken
Waker worden (kort verhaal)
Wie is daar ?
Zeldzaam boek
Zie jij mij dan zie ik jou
Zussen
Zwarte kat
Zwarte Kimono
Ik denk dat mijn telefoon me probeert pijn te doen
Siri
Zelfmoord koning
Don't play with fire
Santa claws
BLOOD MAGIC
Tails doll
Stomme koeien
Zomer kamp
Ik was geboren op een kinderboerderij
Verlaten boederij
De houder van niets
De houder van het begin
De houder van afwezigheid
Houder van nauwkeurigheid
Holder of Adversary
Houder van ondragelijke pijn
Houder van alle consumerende wanhoop
Houder van alles dat ooit was, maar niet meer
Houder van Ambitie
Houder van angst
Houder van apathie
De houder van as en rook
Houder van as
Houder van de balans
De houder van geloof
De houder van blazes
De houder van brutaliteit
Houder van kaarsen
Lulu
Houder van Carnage
Houder van Catastrofe
Houder van kans
De houder van verandering
Houder van chaos
Houder van Charms
Houder van straf
Houder van helderziendheid
Houder van Clarity
Houder van Cognition
Zalgo
Candypop
Nathan the nobody
Broken ally
Abigail
Haunted Painting
Girl on fire
Mudhouse Mansion
Dromen en nachtmerries
Scp 250
Scp 001
Scp 072
Scp 455
De verplegster Ann
Judge angels
Charlotte / Miya
Aia
Eyless demon
Kate the Chaser (achternaam die vermoedelijk Milens of Hayes was )
Night Leilah
The Bloody Countess.
Yuki
C
Annie The Black Eyed Child
Anastasia
Alex the psycho
'Lilith'
Bloed Rachel
Alice
Error
B.O.B
Creepyblack Ghost
Splendorman
Kagekao
Teddy
Charlie Matheson Jr.
Slenderman's proxy's
Het Forsaken-experiment
Ruimte voor eentje meer
Rode pompoen pizza
Bad Day at the Midway
Rap rat
Killer komedie
Skype
Mothers call
Seed Eater
Funnymouth
Horror punk

De legende van de oude cowhead

21 2 0
By Yuni-Honey

De legende van de oude cowhead

Ik vond deze onzin op de creep

De kinderen zongen van Old Cowhead, een man die op de top van de hoogste berg nabij de stad woonde en daarvan leefde

wat de berg zou kunnen geven. Maar elke derde nacht van elk jaar zou Old Cowhead naar het dorp gaan en één kind rond de leeftijd van 10 en 16 ontvoeren om middernacht om ze zogenaamd op te eten. De oude stadsbewoners zouden alle deuren op slot doen, alle ramen inpakken, hun wapens klaarmaken en zich in de schaduw verbergen, terwijl hun kinderen verborgen waren in kasten, kelders, zolders, enz. Want als Old Cowhead je zag met zijn dode koeienogen en je keek in ze zouden je laten flauwvallen en wakker worden op de dichtstbijzijnde berg zonder te onthouden wie je bent of hoe je daar bent gekomen. Dus het was beter om je te verbergen en de oude koeienkop van achteren te raken. Als hij erin slaagde om in je huis te komen. Tenzij je een kind was, waren kinderen immuun voor zijn blik. Of het werd tenminste gezegd, omdat niemand het zelfs maar één keer had gedaan om Old Cowhead te zien, laat staan ​​dat Cowhead hun kinderen rukte. Misschien omdat de volwassenen die Old Cowhead zagen hun geheugen verloren en de kinderen die ook Cowhead zagen werden gegrepen en opgegeten. Mensen wisten van Cowhead's bestaan ​​door een kind dat Cowhead wel had gezien en het op de een of andere manier had overleefd.

Het kind vertelde het verhaal over hoe hij werd meegenomen door Cowhead: op een avond dwongen zijn ouders hem onder zijn bed te verbergen vanwege de melding dat er minstens één kind om de drie nacht van elk jaar vermist zou worden en die avond was de nacht. Zijn vader hield de wacht buiten terwijl zijn moeder bleef zorgen dat alle ramen en deuren op slot gingen.

De kamer was donker, er was geen geluid te horen, behalve de trappen van zijn moeder die verwoed heen en weer liep om er zeker van te zijn dat alles veilig was, de vloer onder zijn bed koud was en het was ook erg stoffig, zijn ogen jeukten en dronken, hij ook voelde de noodzaak om te niezen, maar hij was te bang om enig geluid te maken, dus hield hij het gewoon tegen. Plotseling voelde hij wat zwaar gewicht op hem vallen, wat het ook was. Het had op het bed gezeten en verpletterde hem nu. Hij voelde dat zijn ribben tegen de grond werden gedrukt, waardoor hij niet ademde, moeite had met ademhalen probeerde hij zijn ouders te bellen, maar dat lukte niet. Toen zag er een raar gevormde kop van bovenaf naar voren komen, het was te donker om precies te zien wat het was, het rook naar azijn, en het had 2 glanzende, heldere, donkere ogen heel ver van elkaar, alsof die van een koe, hij toen voelde 2 grote handen hem door zijn bed grijpen en trok hem omhoog door het gat dat de handen open hadden gereten. Hij sloot zijn ogen en probeerde weer te schreeuwen om hulp, maar deze keer bedekte een van de handen zijn mond, plotseling kwam hij tot het gruwelijke besef dat hij nog steeds in dezelfde handen zat, hij opende zijn ogen en zag dat de het vreemd gevormde hoofd staarde hem recht aan, hij was nog steeds niet in staat om te vertellen hoe het hoofd er zelfs uitzag, maar hij kon nog steeds die ogen zien.

De hand die zijn mond bedekte, liet langzaam los en verdween in de duisternis om vervolgens met een mes terug te komen, recht naar zijn keel wijzend, zelfs een kind kon zien dat dat een teken was om stil te blijven of anders ...

Maar toen niesde hij ten slotte, en de deur van zijn slaapkamer opende het licht vanuit de woonkamer, scheen in de donkere kamer en onthulde het hoofd van degene die naar hem staarde, en het was een man met het hoofd van een koe, levenloos, starend naar hem met die dode ogen, de mond open met de tong uit hangend, maar het leek niet alsof het rechtstreeks van een koe was gescheurd, het leek alsof het nog vers was, nog steeds in leven ... En het was niet alleen hij stond er nog twee te staren, één hield hem vast en de ander hield een mes dicht bij zijn nek. En door de deur naar zijn woonkamer kwamen meer figuren met koeienhoofden langzaam in een rechte lijn binnenlopen, met dezelfde hoofden, dezelfde levenloze uitdrukkingen, dezelfde interesse ...

Ze keken allemaal op hem neer en hij kon niet vermijden bewusteloos te vervagen.

Toen hij wakker werd, merkte hij dat hij zijn lichaam niet kon bewegen, laat staan ​​dat hij het voelde, hij moest wel verdoofd zijn, maar waarvoor? Nadat hij de meeste controle over zijn lichaam had herwonnen, merkte hij dat hij in een kleine kooi zat, in wat leek op een grote open grot verlicht door fakkels aan de muren, naast hem meer kooien loog, allemaal van dezelfde grootte, en in de meeste kooien loog een kind, sommigen waren ouder, sommigen waren jonger, sommigen zagen eruit alsof ze er net waren, en sommigen zagen eruit alsof ze maandenlang in de val waren gelopen, de meeste van deze kinderen waren niet eens uit hetzelfde dorp, dus moesten ze andere nabijgelegen dorpen hebben ingenomen, de oudste zag er vijftien uit en zijn kooi was te klein voor hem, dus hij moest de hele tijd opgerold in een bal blijven zitten, hij was naakt en hij zag eruit alsof hij niet was geweest gevoed gedurende weken. Afgezien van de kooien had de grot veel vaten, en een sterke azijngeur omringde de plaats, verder weg, tot aan de andere kant van de grot was er een man die leek op een oude man in gewaden, zittend op een bureau op een stuk papier, hij had een kap over zijn hoofd, maar toen hij opstond en naar een van de kooien liep, was het duidelijk, hij had ook een koeienkop, het was vreemd dat hij de enige was in de buurt, omdat hij had meer in zijn slaapkamer gezien.

De oude koeienkop liep naar de vijftienjarige en trok hem uit de grot naar een van de tonnen, de jongen was te moe om terug te vechten en dus werd hij getrokken alsof hij niet meer was dan een stuk speelgoed, de oude Cowhead opende de loop en van daaruit haalde hij een andere koeienkop tevoorschijn, het kind dat vanuit zijn kooi aan het kijken was, sloot zijn ogen vlak voordat de oude koeienkop het op het hoofd van de tiener legde, hij kon het geluid van botten horen kraken en toen hij opende zijn ogen, de tiener stond met zijn nieuwe hoofd op de grond en staarde naar de oude koeienkop, alsof hij wachtte op bevelen, de oude Cowhead fluisterde iets in het oor van de tiener en dus liep hij de grot de nacht in.

Tot zijn ontzetting boog de Oude Cowhead zich naar beneden om iets van de grond te pakken, het was een hoofd, een menselijk hoofd. Het was het hoofd van de jongen, de koeienhoofden waren niet als een masker dat je op elk moment kon dragen. Het waren vervangingen.

De oude koeienkop legde het hoofd in een ander vat, toen hij het deksel opende, de geur zo sterk was dat het de geur van azijn overlapte, het rook naar rotte lijken, oude koeienkop liet het hoofd in het vat vallen en sloot het deksel, ging toen terug op zijn bureau schrijven.

Het kind richtte zijn aandacht op de andere kinderen die ook met afgrijzen toekeken, hij vroeg zich af waarom ze niet spraken of schreeuwden, hij vermoedde dat ze ook zwaar verdoofd waren, hoewel het een zeer sterk kalmerend middel was geweest omdat sommigen daar leken te zijn geweest veel langer dan hij, en ze zeiden ook niets. En dus wachtte hij totdat hij zijn kaak en mond weer kon voelen, en toen hij dat deed, merkte hij dat er iets warms langs zijn kin druppelde, hij wist niet wat het was, omdat hij het niet kon proeven. Toen besefte hij dat hij geen tong had. Het werd afgesneden, daarom zeiden alle andere kinderen niets, ook zij hadden hun tong verwijderd.

Niet veel later liep een andere groep Cowheads de grot in, hield een ander kind vast, ook deze was flauwgevallen, die keer kreeg hij ze goed te zien, ze kleedden zich allemaal als normale boeren, sommigen hadden zelfs ringen, hangers, piercings en allerlei sieraden op hun koeienhoofden, maar iemand die blijkbaar de leider van de groep was, had een stierenkop met grote lange hoorns die ook versierd waren met sieraden. Ze zouden communiceren door in elkaars oor te fluisteren, hij merkte op dat hun lippen niet zouden bewegen als ze fluisterden. De groep stopte het kind in een lege kooi, een van de Cowheads overhandigde een mes aan die leek op die tiener van vroeger, nu volledig gekleed. De nieuwe toevoeging knielde gehoorzaam voor het kind, maar werd vervolgens tegengehouden door een andere Cowhead die blijkbaar vergat het kind te geven waarvan hij dacht dat het het kalmeringsmiddel was, nadat dat was gedaan, ging de tiener verder, opende hij haar mond, stopte het mes langzaam in en met een snelle zwaai hield de tiener nu de tong van het meisje in zijn hand, overhandigde het aan die met het stierenhoofd en gaf het toen aan de Oude Cowhead die het vervolgens in een kleine ondoorzichtige pot op zijn bureau legde.

Nadat de Cowheads een paar woorden hadden uitgewisseld, sommigen zelfs leken te hebben tijdens het praten, scheidden ze zich naar de nacht. Hij liet hem en de andere kinderen weer alleen met de oude koeienkop.

Dagen verstreken en in die tijd zag hij de groep Cowheads nooit meer terug, maar hij zag dat nog 2 kinderen in die wangedrochten werden veranderd, hij merkte dat de Oude Cowhead willekeurig zijn slachtoffers koos, het maakte niet uit hoe lang ze waren daar koos hij gewoon voor wie er goed voor hem uitzag, dat was op een dag, dat het kind werd gekozen als een nieuwe Cowhead, de oude Cowhead de kooi van het kind opende en hem naar de tonnen met de hoofden sleepte, dat is de tijd dat de Het kind ging ervandoor en rende weg. Old Cowhead had niet verwacht dat het kind energie over zou hebben om te ontsnappen, maar vreemd genoeg was het kind erin geslaagd te ontsnappen en iedereen te vertellen over het bestaan ​​van Old Cowhead en zijn assistenten.

En dat was het verhaal van Old Cowhead, mooi

Continue Reading

You'll Also Like

374K 26.5K 176
Het grootste aanbod van echte Horrorverhalen op heel Wattpad Dit zijn waargebeurde horrorverhalen dus denk er aan dat hetzelfde met jou kan gebeuren...
245K 5.1K 56
Sara (19 jaar) is op weg naar haar oom om daar te wonen na de dood van haar moeder. Ze komt echter niet verder dan de busreis. Drie gewapende mannen...
40 0 4
Het gaat over een meisje dat wordt misbruikt en verkracht door haar stiefvader. Fleva S= sterre/ik E=emma beste vriendin J= de juf E=eva van dongen...
25.9K 1.6K 52
Jennifer Stone is een dood gewone tiener. Op een dag leest ze een verhaal over geest. Er woont een geest in het oude huis paar straten verderop. Ie...