Minden új, mégis régi/Finn Wo...

By gyombersor

32.3K 2.3K 405

Minden új, a város, a házak, az emberek. Én nem vagyok új és a gondolataim sem, sajnos. Minden emlék egy embe... More

one.
two.
three.
four.
five.
six.
seven.
eight.
nine.
ten.
eleven.
twelve.
thirteen.
fourteen.
fifteen.
sixteen.
seventeen.
eighteen.
nineteen.
twenty.
twenty-one.
twenty-two
twenty-three.
twenty-four.
twenty-five.
twenty-six.
twenty-seven.
twenty-eight.
Epilogue
II.Prologue
one.
two.
three.
four.
five.
six.
seven.
eight.
Köszönet nyilvánítás+infó(k)

Prologue

2.7K 112 5
By gyombersor

-Mi óta tart?-nézett fel aktámból a negyvenes éveiben járó nő. Hangja kedves volt, mégis nyugtalanított személye. Őszes haja feje tetején egy tökéletes kontyban foglalt helyet. Ajkait egy vörös rúzs emelte ki világos bőre kontrasztjaként.

-Mi mióta tart?-kérdeztem vissza értetlenül, ám sokat mondóan. Rosszallóan megrázta a fejét és tolla után nyúlt. Az előtte pihenő vastag mappára firkantott valamit, majd újra felnézett rám.

-A kedély zavarod!-mondta hangjában olyan érccel, hogy bárki megrémült volna tőle. Nem szólaltam meg, pontosan én sem tudtam kérdésére a választ. De fájt, hogy ilyen könnyen diagnosztizált. Kiismerhetőnek éreztem magamat tőle, és ez megrémített.

-Mond, miért titkolózol? Így semmi értelme a foglalkozásnak!-dobta le asztalára papírjait. A hangos puffanásra össze rezzentem. Látásom kezdett elhomályosodni, majd lecsordult az első könny csepp.

-Mert nem emlékszem!-üvöltöttem teli torokból míg arcomon csak egyre jobban folytak le a sós cseppek. Lassan mellém sétált és leült a bőr kanapé karfájára. Nem mondott semmit, csak átölelt. Olyan kétségbe esetten kapaszkodtam mint eddig senki másba.
Vagyis de..... belé.

Continue Reading

You'll Also Like

192K 8.8K 100
Előfordulhatnak: -káromkodások ⟨szinte mindig⟩ -szexuális tartalmú részek? -önbántalmazás, depresszió -káros szenvedélyek, függőségek ⟨alkohol, cigar...
4.7K 308 36
Szirmai Marcell(Pogány Induló) az egyik legfelkapottabb előadó a magyar hip-hop formában. Kelemen Laura egy átlagos 17 éves lány, akinek minden álma...
32.3K 2.3K 40
Minden új, a város, a házak, az emberek. Én nem vagyok új és a gondolataim sem, sajnos. Minden emlék egy emberre emlékeztet, még az újak is. Talán si...