🍃 Obećanje 🍃🔚

By Senka_22_6_

55.3K 4.5K 744

Bio sam na vrhu svijeta. Imao sam sve. A onda je došao trenutak kada se sve srušilo... Nakon što sam se probu... More

Tuđe srce
Opet ti
Gdje god bila...
Ima nade
Te su usne tvoje
Lopov i ubica
Dobra kombinacija
Istina
Točak sudbine
Svi želimo
Ti si nešto najljepše
Staza u raj
Želim ti biti djevojka
Zauvijek njen
Život je čudo

Srce željno ljubavi

3.5K 333 79
By Senka_22_6_

– Tihana, daj, hajde jebemu koji sad vrag tu spavaš? – držim je i drmuckam, ali jok. Mala princeza je u zemlji snova – Damjane!! Damjane, Doktorka! – viknem, a oni utrče unutra – Onesvjestila se. Samo je okrenula očima.

– O, Bože! – doktorka skoči do ormarića, uzme alkohol i namoči komad vate u njega – Je li pala? Je l' udarila glavom?

– Ne. Uhvatio sam je. Pala mi je u ruke.

– Ooooo vidi ti mog Romea, jebo li ga ćaća Zdravko! Fata dame u nevolji.

– Kretenu, začepi! I jasno ti je da se moj stari ne zove Zdravko, idiote!

– Naravno da jeste. Pa ja volim čika Todora kao da je moj ćale, neću valjda njega da psujem, baš si glup k'o stup. – doktorka prođe alkoholom ispod Tihanina nosa, a ona polako otvori oči.

– Koji vrag... – kako shvati da je držim, skoči kao ofurena, a onda se opet malo zaljulja, pa je doktorka uhvati za ruku.

– Tihana, jesi li dobro? Je l' sve u redu? Vrti ti se?

– Dobro sam. Ne znam što se desilo. Sad je sve u redu. Jednostavno sam...

– Mali bombončiću, čuj, postoji li mogućnost da si trudna? – a jebote čuj ovog konja – Ako nisi sigurna možemo to odmah provjeriti, ja sam doktor ginekologije nije nikakav problem ako želiš...

– Ne! Nisam trudna zaboga! Nisam!

– Ok, ok, samo sam ponudio pomoć. – okrene se prema meni, a suze joj okuju te krupne oči.

– Sve je u redu, samo moram popiti malo vode. Hvala vam, bit ću dobro – okrene se i izjuri van, a Damjan me tresne po ramenu.

– Pa koji si kurac uradio jadnici, ne zna jadna više ni je l' došla il' je pošla!?

– Nisam joj ništa uradio. Ona je... Ma, ništa, hajdemo odavde pa ću ti reći sve. Doktorka, hvala ti, vidimo se za dva mjeseca opet.

– Čuvaj se Maksime, bez stresa, bez velikog fizičkog napora, pokušaj koliko možeš izbjegavati cigarete i alkohol. Ne kažem da moraš posve ostaviti, jer znam da je to nemoguće, ali ono, smanji koliko možeš.

– Važi Doktorka. Dogovoreno – obučem majicu, namjestim kosu i ostavim ove golubove same na trenutak. Okrenem se okolo ne bih li je video, ali nema je. Uopće mi nije jasno što se događa. Što je sve ovo?

 – Mariškaaaaa, oj, Mariška–šiška tebe ja ljubiška! Ajme Mare daj nam sad po piće, da proslavimo! – budala pjeva u po lokala i to neki jebeni bećarac, želudac mi se u trbuhu okreće, a narod se smije i još viču: - Opa, opa, vezi doktore- , znači totalni kaos. Sjednem za šank, Marina natoči po vodku. 

 – Što slavimo šećeri?

– Slavimo Marinero to što je Maksonjino srce u top formi i što je upoznao novu bombon–sestricu kod doktorke Olivere. E, Mariška moja vazdan propuštaš zanimljive detalje iz života našeg Feniksa. Da vi'š kakva je krempitica mala sestrica, a ovaj ju je jebonja toliko očarao da je jadnica u nesvjest pala. Ajme vratio mu se izgubljeni mojo, života mi Mare, mala se „zanesvjestila" totalno kad je vid'la ovog picopjevca golišavog.

– De, ne seri više tako ti Gospe. Pa imaš li ikakav prekidač na tom svom jeziku šrotaro?

– Koji kurac je šrotara? – Marina se odvali od smijeha, ja se puknem rukom po čelu.

– Je l' ne misliš ti Gino da malo previše psuješ za svoje obrazovanje?

– Tko? Ja? – Marina klima glavom.

– Psuješ Doco, sram te bilo.

– De jebi ga sada.

– Evo ga opet!

– Pa, šta evo ga opet jebo vas ja?

– De, ajd više začepi.

– Ajd u materinu sve vam smeta. Od kad ste vas dvoje postali anđeli?

– Ti si Doco obrazovan čovjek, znaš ono, persona, nivo, ali brate imaš rječnik kočijaša.

– Koke to vole!

– Sad si još i kokot postao!

– Ajd ne serite vas dvoje, baš me zanima kakav bi vam život bio da mene nije ovdje uz vas.

– Užasan.

– Dosadan i jadan. – Marina i ja zaustimo u isti tren.

– Pa vidite, zato fino ne kenjajte nego ajde Romeo pričaj šta je bilo sa malom Tihanicom.

– Nije ona mala!

– Pa kako nije mala, jebo je ti k'o Palčica je. Mož' je u džep strpati.

– Pa nisu sve žene na svijetu krojene po tvojoj mjeri da imaju dupe kao ormar i sise do plafona. – on sklopi oči pa se zadovoljno nasmiješi, garant već zamišlja jednu takvu, o sve ga jeblo narajcano.

– Zove se Tihana? – Marina ostavi krpu pa se nadlakti na šank – Pretvorih se u uho.

– Sve je to jako sjebano drugari. – strusim onu vodku, onu što Marina i Igor posebno zbog mene razređuju, jer ne daju mi ni da u svom rođenom lokalu pijem kao čovjek, pa sklopim oči – Jutros sam bio na groblju. Prvi put od nesreće.

– Sereš? I što je rekla Gordana? Zašto je napravila sranje od tvog života? Kud je koji kurac izlazila iz groba onoga dana?

– De, Damjane sve te jeblo! – Marina ga prekori, pa ga tupne po ruci – Pusti ga da priča.

– Ne znam. Nisam imao snage ići tamo, bio sam tako jako ljut na nju, ali nešto me potjeralo, kupio sam cvijeće i otišao. Da, pitao sam je to, ali nije se zamarala s tim da mi odgovori. Očito je imala pametnijeg posla.

– Da, kao i dok je bila živa.

– Damjane!

– Ma, pusti ga Mari, u pravu je. Nije on rekao ništa što nije istina. Uglavnom, kada sam se vraćao, naišao sam da djevojku koja je zbilja izgledala očajno. Toliko je plakala i ležala je na nekom grobu, jednostavno nisam mogao proći da joj ne ponudim pomoć.

– Aaaa, princ šarmantni, pa naravno. – Mare dohvati krpu pa ga opizdi po sred glave.

– Pokvari mi friz vještice mala!

– Na moje iznenađenje djevojka me počastila svakakvim „lijepim" riječima i poželjela mi brzu smrt.

– Que? Qoji qrac?– ja ću poludit od njegovih ludih psovki.

– Čovječe, ne znam tko se to od gore zajebava sa mnom, ali možeš li vjerovati čiji je to bio grob? I čija je to djevojka bila?

– Nemoj mi reći! – Marina odmahne glavom.

– Da. Mario Vargas jebote.

– A jeb'la te krušna mrva! – Damjan strusi onu vodku, pa udari čašom o šank – Ti to ozbiljno? Pa, kako? Zar on nije iz Beča? Kako su ga tu sahranili?

– Ona je iz grada Dami, bila je njegova zaručnica. Ne znam što mu je sa roditeljima, ali očito su dali pristanak da se on sahrani tu. Blizu nje.

– A majku mu, vidiš ti ovo. Žao mi je bratac, zbilja, ono znam da te to boli kao živa rana.

– Boli, da. Jebi ga. Valjda tako mora. Kako god, ja ništa tu više ne mogu uraditi. Mogu samo da mu zapalim svijeću ponekad i zamolim ga da mi oprosti. – Marina mi poklopi ruku svojom.

– Jebi ga gazda, žao mi je.

– Da stvar bude gora, danas kada sam otišao na kontrolu opet sam je video. Opet sam video djevojku čije sam srce slomio na milijun dijelova. I nećeš vjerovati moj narajcani doktore to je sestra Tihana. – on opali glavom od šank.

– Ti to mene zajebavaš?

– Jok. Cura koja mi je danas u više navrata rekla da me mrzi iz dna duše i da sam kriv što sam živ, sestrica je kod doktorke koja se brine za moje srce. Tako da što god se motalo po tvojoj ludoj glavi u vezi mene i nje, možeš lijepo da zaboraviš kao imena svih tvojih seksualnih avantura. Samo lagano baj, baj. I nemoj bogati više da je spominjemo, njena mržnja me siječe na komade.

– Ali, moraš je tražiti da ti pruži priliku da joj ispričaš što se dogodilo onog dana. Možda će onda... – odmahnem glavom

– Neću je tražiti, neću je proganjati, tražila je ona od mene da joj se maknem s puta i tako ću i učiniti. Namjeravam se držati što dalje od nje. – kažem to, jer to mislim, jer to zaista planiram, ali moj mozak na te riječi reaguje šamarima iznutra, on govori nešto posve drugo.
„Tražit ćeš je, naći ćeš je i bit ćeš dobar dječak!"

Popijem vode, malo se priberem. Ovo što je rekao taj prokleti čovjek, te riječi, to su riječi koje mi je rekao Mario prije nego je umro. Kako je moguće da on, da taj gad, da on izgovara isto to? Ne mogu da ostanem mirna na to, ne mogu da lažem sebe, da nešto u njegovom glasu zvuči kao istina, da on zvuči iskreno i da... Ma, ne. Ne mogu to sebi dozvoliti. Ne mogu dozvoliti da padnem na to lice, da mi razum smute oči mog Maria, da ta sličnost između njih uskomeša osjećanja u meni. Prema njemu osjećam samo mržnju, samo želju da ga smrvim. I to njegovo srce. Ono je ono što me najviše ubija, ono je razlog moje zbunjenosti. Nemoguće je da istina ono što mi se mota po glavi, jer ako ikada saznam da je tako, da srce mog čovjeka kuca u njemu isčupat ću ga iz njegovih grudi golim rukama.

– Jesi dobro Tihana? – doktorica pokuca i uđe unutra.

– Dobro sam. Hvala ti.

– Što se dogodilo?

– Oprosti, mislim da sam samo iscrpljena. Već dugo ne spavam dobro, a...

– Ne moraš mene lagati mila. Dugo se poznajemo. Znam koliko Maksim liči na pokojnog Maria i znam cijelu vašu priču. Vjerujem da su te svladale emocije i neću ni pitati kakve. – spustim pogled, a ona me pomiluje po kosi – Meni možeš sve reći.

– Znam. I željela bih te zamoliti za uslugu. Jednu uslugu koju znam da možeš učiniti za mene.

– Reci. Ako mogu učinit ću.

– To srce, srce u Maksimovim grudima... – ona spusti pogled – Ti znaš odakle mu zar ne?

– Tihana, ti znaš da su ti podatci tajni. Ja ti ne mogu reći tko je Maksimu donirao srce, ali mogu ti reći da pripadalo jednom dobrom čovjeku. I sada opet pripada takvom čovjeku. Maksim je dobar čovjek Tihana, vjeruj mi. To što se dogodilo, to je užasno, ali to ne briše činjenicu da je on dobra duša. Slušaj... Željela sam da te prebace k meni i željela sam da radiš sa mnom zato što mislim da je krajnje vrijeme da nastaviš život. Da vratiš u svoj život bar dio onoga što si izgubila.

– Što? Što da vratim? Sve što sam imala leži tri metra pod zemljom. Nemam više ništa.

– Imaš. Imaš svoje srce koje željno čeka ljubav. A, ja sam uvjerena da je negdje blizu jedno srce koje isto tako željno čeka da ti tu ljubav pruži.

Pa, kako vam se čini priča do sada? Volimo li ludog doktora? Ja ga obožavam!

:-* :-*

Continue Reading

You'll Also Like

220K 5.8K 33
[18+] Podigla sam se s klupe i tako udaljenost između nas učinila gotovo nepostojećom. Tijelom mi je prošao uzbuđujući drhtaj i mišići duboko u trbuh...
54.4K 1.3K 30
"Trebalo mi je tako mnogo da ga prebolim. Toliko isplakanih suza i pogaženih riječi da bi se on sada samo tako vratio?! Neće moći Victore, jer ja viš...
120K 6.2K 15
Serijal Dva tjedna #2 On je trebao nekoga tko bi ga spustio na zemlju, pokazao mu pravu strast, ujedno nježnost. Ona je trebala njega da je omekša, p...