Pride {l.s.} (Czech translati...

By Loomie_L

59.1K 4.7K 419

Louis je malíř skrývající svoji sexualitu. Harry je svatební fotograf, který svoji orientaci přijmul a je na... More

Introduction of Pride
1- Shameless
2- Hold My Hand
3- Don't Let Go
4- I Trust You
5- Kiss Like That
Sorry guys
6- Can't Sleep
7- Home
8- Never An Annoyance
9- Jealousy
10- Fighting
11- Fever
12- Promise
13- Broken
14- Fake
16- Missed you
17- Taken
18- Flirt
19- Better Then Her
20- Worrying
21- Ferris Wheel
22- Phone Calls
23- Hiding From Reality
24- Chicken Stuffed With Mozzerella
25- Halloween
Information
26- Brokeback Mountain
27- Was A Friend
28- No Regrets
29- Quit You
30- Smoke
31- Did not lose me
32- Moving In
33- Photographs
34- Our Direction
35- Mind Of Mine
36- In The Zone
37- Common Sense
Oznámení

15- Kiss

1.2K 114 17
By Loomie_L

Už je to skoro měsíc, co chodím s Eleanor. Zdá se mi, že dny ubíhají hrozně pomalu. Opravdu už bych ho chtěl vidět. Místo toho jen odpočítávám dny a věnuju se práci.

Se Zaynem jsme teď v trošku horší finanční situaci a já nevím, jak to mám Eleanor říct. Stejně ji to nezajímá. Pořád jenom zařizuje rande. Doufá, že mě náš vztah napraví, a já vím, že to zvládnu. Tentokrát ano. Už jsme skoro na konci, ale je tu ještě jedna věc, kterou musím udělat, než Harryho uvidím.

Zrovna odcházíme z divadla, kde kde jsme zhlédli nějakou divnou romantickou komedii. Samozřejmě, že to Eleanor nebavilo, avšak já vím o někom, kdo by to ocenil. Od jisté doby mám romcomy rád.

Rozmyslím si své kroky a vezmu Eleanor za ruku. Ona se na mě usmívá a přibližuje se. Snažím se ignorovat kostel nedaleko od nás. Tam jsem políbil chlapce. Snažím se zapomenout na ten pocit, když mě držel za ruku. Vlastně to bylo o moc lepší, než s Eleanor.

„Přemýšlíš o tom, že bys navštívil svoji rodinu?" zeptá se El. „Možná bychom je mohli navštívit na Díkůvzdání. Budou rádi, že jsme zase spolu."

Podrbu se na zátylku. „Většinou se Zaynem na Díkůvzdání něco plánujeme."

„A co jako děláte? Opíjíte se v barech? řekne se smíchem Eleanor. 

„Vlastně ne. Jezdíme k Zaynovým rodičům. Berou mě jako vlastního, takže proto tyto svátky trávíme u nich."


„Měl bys trávit volno s tvojí reálnou rodinou."

„Uvidím, ještě se rozmyslím," odpovím a tím tuto konverzaci ukončím. 

Eleanor si pronajímá apartmán. Je to několik bloků ode mě, takže ji většinou doprovodím a pak pokračuju sám. Je docela nevyhovující používat auto, když máme hodně míst takřka po ruce. 

„Uvidíme se zítra, Lou," řekne uculená Eleanor. Vypadá nádherně. Je velmi sladká a krásná dívka (you are fu*kin'lyin' xD) (až na situace, kdy oslovuje mého nejlepšího kamaráda teroristou). Tohle si zaslouží.

„Jo, potom se uvidíme."


Stojíme hrozně blízko u sebe a já vím, že je teď ta pravá chvíle. Je to trapné, že jsem jí ještě nedal pusu. Chodíme spolu už měsíc... prostě jsem zatím neměl kuráž. Pohlédnu do jejich hnědých očích a rozhodnu se, že teď to udělám. Je čas zlepšit mě a moji orientaci.

Její rty jsou tak měkké. Je to příjemné a dělám všechno proto, abych to nesrovnával s nejlepším polibkem, který jsem kdy dostal. Je to jen krátká pusa. Když se od sebe odtáhneme a rozloučíme se, uvědomím si, že víc nechci. 

Vrátím se do studia a lehnu si na svoji postel. Přestože je tma, vidím Harryho všude kolem sebe. Můžu si představit jeho ruce přejíždějící po mých křivkách. Cítím jeho rty na mých a taky na krku. Cítím ho všude.

Měl bych usnout s myšlenkou na moji přítelkyni, ale to se nestalo.

Usnul jsem s myšlenkou na chlapce. 

Chlapce, kterého nemůžu mít.



********

Tak jsem zpět :D Snad jste aspoň trochu rádi. Vaše podpora je neskutečná a děkuji vám za ni, zároveň bych vás chtěla poprosit, abyste tento příběh sdíleli, ať se to dostane i dál :) 


All the love. A




Continue Reading

You'll Also Like

3.6K 376 38
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...
4.3K 383 51
Příběh se odehrává roku 2016 na chatě v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
4.4K 297 20
A ať už náš příběh skončí jakkoliv jsem a vždycky budu vděčná, že jsem tě ve svém životě měla Petře. - - - Příběh je pouze smyšlený. Nemá nikoho zes...
1.7K 207 40
Zatímco se snaží získat Hokageho důvěru a uskutečnit svůj plán na zničení Konohy, si Sasuke vzpomíná, jak moc pro něj Tým Sedm znamená. Začne se díva...