Creepy verhalen nederlands

By Yuni-Honey

12.8K 538 60

Verschilende creepypasta's die ik heb vertaald, Er kunnen wat gramatica foutjes inzitten sorry daar voor. I... More

Achter gesloten deuren
Alles wat je kunt eten
Bedtijd
Ben drowned post 1
Ben drowned post 2
Ben drowned post 3
Ben drowned post 4
Ben drowned post 5
Bescherm engel
Bloed vlekken
Bloody Laundry
Bloody painter in de sneeuw
Bloody painter
Candel Cove
Claustrofobie
Clokwork
Clown om middernacht
Clown
CORRECTIES
Darky
De blauwe jongen
de Boogeyman
De lange man
De lelijke jongen
De uitdrukkings loze
Dik
Docent Engels
Dode Bart
Eyeless jack
Fatty
Fire
Gat in de muur
Geesten zien
Go To Sleep
Herobrine
Het internet verhaal
Het zilveren masker
Hisaruki
Homicidal Liu
Hoodie
Hoe een vloek op iemand te leggen.
Huilend kind
Ik vond een laptop die verbonden was met the deepwep
Inugami
Jane the killer
Jeff is back
Jeff the killer vs slenderman
Jeff the killer
Kus me dood
Laughing Jack
Laughing Jill
Lazari
mannequin
Menselijke stoel
Mary-san
Masky/Tim
MIJN CREATIE
Mijn naam is Tommy
Mr widemound.
Nina the killer
No end house
Ontsnappen
Oorsprong Laughing Jack. ( de lange versie.)
Oud worden
Pen vriend
Pokémon black
Psychose
Red mist
Red room
Rode dood
Russische slaap expiriment.
Sally
Slangen ogen.
Slender man
Slender man
Smile.JPG
Sok pop
Sonic EXE
Stomme meid
Telefoon
Ticci Toby
The Blad Man
The Bunnyman
The Girls 'Bathroom
The House of Mirrors
The rake
The Rubber ball
Tv kijken
Vet varken
Waker worden (kort verhaal)
Wie is daar ?
Zeldzaam boek
Zie jij mij dan zie ik jou
Zussen
Zwarte kat
Zwarte Kimono
Ik denk dat mijn telefoon me probeert pijn te doen
Siri
Zelfmoord koning
Don't play with fire
Santa claws
BLOOD MAGIC
Tails doll
Stomme koeien
De legende van de oude cowhead
Zomer kamp
Ik was geboren op een kinderboerderij
Verlaten boederij
De houder van niets
De houder van het begin
De houder van afwezigheid
Houder van nauwkeurigheid
Holder of Adversary
Houder van ondragelijke pijn
Houder van alle consumerende wanhoop
Houder van alles dat ooit was, maar niet meer
Houder van Ambitie
Houder van angst
Houder van apathie
De houder van as en rook
Houder van as
Houder van de balans
De houder van geloof
De houder van blazes
De houder van brutaliteit
Houder van kaarsen
Lulu
Houder van Carnage
Houder van Catastrofe
Houder van kans
De houder van verandering
Houder van chaos
Houder van Charms
Houder van straf
Houder van helderziendheid
Houder van Clarity
Houder van Cognition
Zalgo
Candypop
Nathan the nobody
Broken ally
Abigail
Haunted Painting
Girl on fire
Mudhouse Mansion
Dromen en nachtmerries
Scp 250
Scp 001
Scp 072
Scp 455
De verplegster Ann
Judge angels
Charlotte / Miya
Aia
Eyless demon
Kate the Chaser (achternaam die vermoedelijk Milens of Hayes was )
Night Leilah
The Bloody Countess.
Yuki
C
Annie The Black Eyed Child
Anastasia
Alex the psycho
'Lilith'
Bloed Rachel
Alice
Error
B.O.B
Creepyblack Ghost
Splendorman
Kagekao
Teddy
Charlie Matheson Jr.
Slenderman's proxy's
Het Forsaken-experiment
Ruimte voor eentje meer
Rode pompoen pizza
Bad Day at the Midway
Rap rat
Killer komedie
Skype
Mothers call
Seed Eater
Funnymouth
Horror punk

Ouders

34 3 0
By Yuni-Honey



De ouders is een eng verhaal over een tienermeisje dat in haar leven veel ontberingen tegenkomt.

Ouders

Er was een tienermeisje dat voor de eerste keer naar een disco wilde. Ze vroeg haar ouders om toestemming, maar ze zeiden dat ze te jong was. Toen ze ruzie met hen maakte, weigerden ze om te luisteren en stuurden ze haar naar haar kamer.

Het meisje was boos en besloot om het huis uit te sluipen. Ze wilde echt naar de nachtclub gaan. Ze nam een ​​paar kussens en legde ze onder de dekens op haar bed, zodat het leek alsof daar iemand lag te slapen. Toen kleedde ze zich aan, trok make-up aan en opende langzaam haar slaapkamerdeur. Ze hoorde haar ouders in de keuken praten, dus liep ze stilletjes de trap af en liep ze de voordeur uit.

Toen ze later die avond thuiskwam, klom ze in haar slaapkamerraam en merkte dat haar bed was gestoord. De dekens waren verfrommeld en er was een gat in de lakens. Er was ook een gat in een van de kussens. Toen ze 's morgens voor het ontbijt kwam, zei ze niets tegen haar ouders, maar ze keken haar vreemd aan.

'S Avonds gingen haar ouders uit eten. Het meisje wilde een van haar vrienden bellen, maar ze had geen krediet meer. Ze ging naar de plaatselijke winkel en haalde haar mobiele telefoon bij. Het werd donker en op haar weg terug moest ze door een park lopen.


Ze ging door een verlaten pad, toen plotseling een gemaskerde man uit de struiken sprong en probeerde haar aan te vallen. Hij had een lange ijzeren staaf in zijn hand en hij zwaaide hem naar haar hoofd. Ze slaagde erin de slag te ontwijken, net op tijd, en de ijzeren staaf suisde langs haar oor. Het meisje vluchtte onmiddellijk voordat de gemaskerde man haar kon vangen. Ze rende zo hard ze kon en durfde niet terug te kijken, totdat ze bij haar voordeur aankwam.

De ouders van het meisje kwamen een paar minuten later thuis en het angstige meisje vertelde hen wat er was gebeurd. Ze schold haar uit omdat ze alleen in het donker door het park liep en zei dat ze in de toekomst voorzichtiger moest zijn. Ze gaven nog steeds haar vreemde uiterlijk.

De ouders vertelden hun dochter om een ​​warm bad te nemen om te ontspannen en haar zenuwen te kalmeren. Het meisje kleedde zich uit en stapte in bad. Ze sloot haar ogen en probeerde de verontrustende gebeurtenissen van de dag te vergeten.

Plots ging de deur open en kwam moeder binnenrennen met een broodrooster. Voordat het meisje de kans kreeg om te reageren, probeerde haar moeder de broodrooster in de badkuip te gooien. De vrouw heeft echter de lengte van de draad verkeerd beoordeeld en de broodrooster kon niet zo ver reiken. De draad stopte het kort en het viel onschadelijk op de badkamervloer. Het meisje was ternauwernood ontsnapt om door een elektrische schok te worden gedood.

Toen ze uit het bad sprong, begon het meisje tegen haar ouders te schreeuwen. Op dat moment besefte ze dat ze haar hadden proberen te vermoorden. Ze pakte haar mobiele telefoon en zei dat ze de politie zou bellen tenzij ze haar vertelde waarom ze haar dood wilden. Haar moeder barstte in tranen uit en haar vader hing zijn hoofd in schaamte. De ouders gingen op de rand van het bad zitten en probeerden het uit te leggen.

Het bleek dat de oom van het meisje, de broer van haar vader, terminaal ziek was in het ziekenhuis. Hij was een succesvol zakenman en had tijdens zijn lange carrière een enorm fortuin vergaard. Hij had geen kinderen, dus toen hij zijn testament opzette, besloot hij al zijn rijkdom aan zijn favoriete nichtje over te laten. Toen de oom stierf, zou het tienermeisje meer dan een miljoen dollar ontvangen. Als ze zou sterven, zou het geld automatisch naar haar ouders gaan.


Het meisje kon niet geloven wat haar ouders haar vertelden. Ze besefte dat het paar ongelooflijk hebzuchtig en zielloos was. Infanticide was de ergste misdaad die een ouder kon plegen. Ze worstelde om te begrijpen hoe haar ouders zo laag konden zijn dat ze probeerden hun eigen dochter voor geld te vermoorden. Het was een verraad dat nooit kon worden vergeven.

Het meisje pakte onmiddellijk haar spullen en verliet het huis diezelfde nacht. Ze boekte een goedkoop hotel en besloot alle communicatie met haar ouders af te sluiten. Ondanks de vele moeilijkheden waarmee ze te maken kreeg, probeerde ze alleen voor zichzelf te zorgen. Ze kreeg een baan en verdiende genoeg geld om zichzelf door de universiteit heen te werken. Hoewel ze het heel druk had, nam ze elke week tijd vrij om haar oom in het ziekenhuis te bezoeken.

In haar eerste universiteitsjaar ontmoette ze een gast in haar klas die erg aardig leek. Hij was niet erg goed, maar hij had een aantrekkelijke persoonlijkheid. Hij was vriendelijk en zachtaardig en zorgde er altijd voor dat hij er voor haar was in tijden van problemen. Toen ze in zijn armen was, voelde ze zich veilig en beschermd. Ten slotte had ze iemand in haar leven gevonden die ze kon vertrouwen.

Een paar maanden gingen voorbij en het gelukkige paar besloot om te trouwen. Ze hadden een bescheiden bruiloft in een plaatselijke kerk en nodigden al hun vrienden uit om de vreugdevolle gelegenheid met hen te vieren. Het meisje drong erop aan dat ze haar ouders niet uitnodigde voor de bruiloft. Toen de man haar ernaar vroeg, vertelde ze hem hoe ze haar hadden verraden.

De dag na de bruiloft gingen de jonggehuwden op huwelijksreis. Ze boekten een korte vakantie in een schilderachtig resort in de bergen, naast een glinsterende vijver. Toen ze aankwamen, zag de locatie er zo mooi uit dat ze besloten om een ​​boottocht op het meer te maken en het uitzicht in te nemen. Het was herfst en de bladeren vielen van de bomen. De zon ging onder en wierp een oranje gloed over de hemel en het oord was bijna verlaten.

Toen ze naar het midden van het meer roeiden, stond de man op en greep zijn vrouw. Hij duwde haar over de rand van de boot en tuimelde met een spet in het ijskoude water. Hij greep een roeispaan en begon haar ermee over het hoofd te slaan terwijl ze worstelde om het hoofd boven water te houden. Uiteindelijk sloeg hij haar bewusteloos en ze zonk weg onder de golven. Toen roeide hij terug naar de kust en belde de politie, met tranen vertellen hoe zijn vrouw per ongeluk overboord was gevallen en verdronk.

Een paar dagen later werd de oom van het meisje dood in zijn ziekenhuisbed gevonden. Hij was gesmoord met een kussen.

Binnen een paar maanden ontving de echtgenoot van het meisje de erfenis van miljoen dollar en hij verdeelde het met de ouders van het meisje.

Continue Reading

You'll Also Like

2K 107 6
Hoogtepunt #1 in horror Ongeveer 13+ jaar (sommige stukken zijn enger dan de ander) Hely verliest iedereen, tot ze hem ontmoet. Haar leven word zoals...
6K 185 26
Dit zijn allemaal korte horror verhalen die ik gehoord , gedroomd, en bedacht heb. copyright @ Alle rechten voorbehouden 24-01-2017: #10 455 x beke...
1.5K 60 6
In dit boek staan allemaal creepypasta,s en andere korte horror verhalen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden :)
3.3K 135 37
Wie had het ooit gedacht dat (J/n) de wel beroemde "Jeff the killer" zou ontmoeten. Of beter zelfs heel de "creepypasta crew" Hoe zal jou toekomst er...