Creepy verhalen nederlands

Yuni-Honey tarafından

12.8K 538 60

Verschilende creepypasta's die ik heb vertaald, Er kunnen wat gramatica foutjes inzitten sorry daar voor. I... Daha Fazla

Achter gesloten deuren
Alles wat je kunt eten
Bedtijd
Ben drowned post 1
Ben drowned post 2
Ben drowned post 3
Ben drowned post 4
Bescherm engel
Bloed vlekken
Bloody Laundry
Bloody painter in de sneeuw
Bloody painter
Candel Cove
Claustrofobie
Clokwork
Clown om middernacht
Clown
CORRECTIES
Darky
De blauwe jongen
de Boogeyman
De lange man
De lelijke jongen
De uitdrukkings loze
Dik
Docent Engels
Dode Bart
Eyeless jack
Fatty
Fire
Gat in de muur
Geesten zien
Go To Sleep
Herobrine
Het internet verhaal
Het zilveren masker
Hisaruki
Homicidal Liu
Hoodie
Hoe een vloek op iemand te leggen.
Huilend kind
Ik vond een laptop die verbonden was met the deepwep
Inugami
Jane the killer
Jeff is back
Jeff the killer vs slenderman
Jeff the killer
Kus me dood
Laughing Jack
Laughing Jill
Lazari
mannequin
Menselijke stoel
Mary-san
Masky/Tim
MIJN CREATIE
Mijn naam is Tommy
Mr widemound.
Nina the killer
No end house
Ontsnappen
Ouders
Oorsprong Laughing Jack. ( de lange versie.)
Oud worden
Pen vriend
Pokémon black
Psychose
Red mist
Red room
Rode dood
Russische slaap expiriment.
Sally
Slangen ogen.
Slender man
Slender man
Smile.JPG
Sok pop
Sonic EXE
Stomme meid
Telefoon
Ticci Toby
The Blad Man
The Bunnyman
The Girls 'Bathroom
The House of Mirrors
The rake
The Rubber ball
Tv kijken
Vet varken
Waker worden (kort verhaal)
Wie is daar ?
Zeldzaam boek
Zie jij mij dan zie ik jou
Zussen
Zwarte kat
Zwarte Kimono
Ik denk dat mijn telefoon me probeert pijn te doen
Siri
Zelfmoord koning
Don't play with fire
Santa claws
BLOOD MAGIC
Tails doll
Stomme koeien
De legende van de oude cowhead
Zomer kamp
Ik was geboren op een kinderboerderij
Verlaten boederij
De houder van niets
De houder van het begin
De houder van afwezigheid
Houder van nauwkeurigheid
Holder of Adversary
Houder van ondragelijke pijn
Houder van alle consumerende wanhoop
Houder van alles dat ooit was, maar niet meer
Houder van Ambitie
Houder van angst
Houder van apathie
De houder van as en rook
Houder van as
Houder van de balans
De houder van geloof
De houder van blazes
De houder van brutaliteit
Houder van kaarsen
Lulu
Houder van Carnage
Houder van Catastrofe
Houder van kans
De houder van verandering
Houder van chaos
Houder van Charms
Houder van straf
Houder van helderziendheid
Houder van Clarity
Houder van Cognition
Zalgo
Candypop
Nathan the nobody
Broken ally
Abigail
Haunted Painting
Girl on fire
Mudhouse Mansion
Dromen en nachtmerries
Scp 250
Scp 001
Scp 072
Scp 455
De verplegster Ann
Judge angels
Charlotte / Miya
Aia
Eyless demon
Kate the Chaser (achternaam die vermoedelijk Milens of Hayes was )
Night Leilah
The Bloody Countess.
Yuki
C
Annie The Black Eyed Child
Anastasia
Alex the psycho
'Lilith'
Bloed Rachel
Alice
Error
B.O.B
Creepyblack Ghost
Splendorman
Kagekao
Teddy
Charlie Matheson Jr.
Slenderman's proxy's
Het Forsaken-experiment
Ruimte voor eentje meer
Rode pompoen pizza
Bad Day at the Midway
Rap rat
Killer komedie
Skype
Mothers call
Seed Eater
Funnymouth
Horror punk

Ben drowned post 5

101 2 0
Yuni-Honey tarafından

Post # 5 (15 september 2010)

Hallo jongens. "Jadusable" hier. Dit is de laatste keer dat je van mij hoort, en dit is mijn laatste geschenk voor jou - dit zijn de aantekeningen die ik heb gemaakt en de realisaties die ik heb gemaakt. Voordat ik hier op in ga, wil ik je bedanken voor het volgen van mij en bedankt voor het luisteren, het voelt alsof het gewicht van een krachtige last op het punt staat te worden opgeheven. Tegen de tijd dat je dit leest zal ik er niet meer zijn, maar na vier dagen met dit gekmakende spel te hebben doorgebracht, ben ik gaan begrijpen wat er echt speelt en hopelijk kunnen we na het lezen ervoor zorgen dat dit nooit meer gebeurt.

Er zijn dingen die ik niet met je kon delen terwijl dit gebeurde vanwege de omstandigheden die ik zal uitleggen. Terwijl Ben elke poging blokkeerde die ik deed om te proberen de waarheid aan jou door te geven, probeerde ik, zo subtiel, jullie op verschillende manieren te waarschuwen. Temidden van de chaos en mijn delirium, heb ik in mijn video's een nauwelijks merkbaar patroon bedacht. In alle vijf video's die ik gedurende de vier dagen heb opgenomen, heb ik ofwel het masker van de waarheid gehad, op een bepaald moment een wisselwerking gehad met een roddelsteen of de lens van de waarheid. Voor jullie Zelda-enthousiastelingen zijn dit allemaal symbolen van eerlijkheid en betrouwbaarheid en ik hoop dat een van jullie misschien de referentie heeft opgepikt. Terwijl ik het bestand afspeelde dat ik 'BEN' noemde, en me bewust was van hoe Ben waakte over elke beweging in het spel, deed ik een poging om iets te voor de hand liggend te vermijden, maar ik stuurde een verborgen bericht naar jullie - Ik heb nooit de lens of het masker uitgerust en ook geen steen bezocht. Het werkte en de video is geüpload. Ik bad dat iemand zou opmerken dat het patroon niet van toepassing was op BEN.

De tags volgden ook, ik hoop dat jullie daar ook aandacht aan hebben geschonken. Het waren mijn kleine boodschappen aan jou - niets groots genoeg dat Ben's aandacht zou kunnen trekken of hem iets zou doen vermoeden - met Ben die mijn bestanden manipuleert en verandert, ik hoop oprecht dat wat jullie zagen in de buurt was van wat er werkelijk gebeurde, maar er is geen manier voor mij om te weten.

Dit kan lang duren, ik heb geen tijd om te bewijzen of al mijn onderzoek mooi te maken. Maar hier is het allemaal.

-

6 september 2010

23.00 uur - Kan niet geloven wat er is gebeurd, niet zeker of dit een soort van bedrieglijke hoax is, ondanks de angst die ik niet kan laten, maar ben hier buitengewoon nieuwsgierig naar. Wie of wat is het standbeeld? Veel vragen hier. Ik begin dit document als een "dagboek", zodat ik alles kan bijhouden. Ik typ een samenvatting van wat er is gebeurd, zodat ik er later op terug kan komen.

7 september 2010

2:10 uur - (Samenvatting is hier gepost, je kunt teruggaan en mijn eerste bericht bekijken voor dag vier.wmv voor dat)

4:23 uur - Ik kan niet slapen. Ik heb zo hard geprobeerd, maar hoe harder ik probeer, ik word gewoon rustelozer. Ik heb gewoon het gevoel dat dat beeld verschijnt als ik mijn ogen sluit.

8:20 uur - Ik heb helemaal niet geslapen, ik wilde gewoon mijn dag beginnen. Ik denk niet dat ik de energie heb om vandaag naar de les te gaan, ik rij terug naar beneden om met die oude man te praten, en neem mijn maatje Tyler mee voor het geval dat.

1:18 uur - Thuis nu. Geen teken van de oude man, echt raar dat hij de volgende dag in beweging lijkt te komen, maar misschien was het bord met de uitverkoop daar gisteren en ik merkte het gewoon niet. Tyler wil weten wat me allemaal heeft bezorgd, ik heb het hem niet verteld. Gaan eten, voelen als de dood.

15:46 uur - Ik had gezworen terug te rijden van Subway dat ik het Elegy-beeld begraven zag liggen in een of ander struikgewas dat me voorbij zag gaan. Nu heb ik zeker, zeker slaap nodig.

17.00 uur - Denk niet dat veel mensen me zouden geloven als ik hen vertelde wat er aan de hand was, denk dat ik dit op het internet zou proberen te posten. Ik denk dat ik de samenvatting gewoon zal gebruiken, deze tonen zijn vrij sporadisch.

18:00 - Verbond mijn capture-kaart met mijn computer om de beelden te uploaden. Dacht dat mijn computer even stil was, maakte dit vreemde ploffende geluid toen ik alles ophing, maar nu lijkt het weer goed te werken. Mijn computer kan nu niet doodgaan.

19:00 uur - Footage is klaar met uploaden. De kwaliteit is veel beter dan ik dacht dat het zou zijn, weet je, dit is echt een speciale cartridge, ik heb het nog nooit eerder zo helder gehad.

20:45 - Dacht dat ik een pictogram zag verschijnen op mijn bureaublad dat een fractie van een seconde op het gezicht van het beeld leek, gaf me een beetje angst. Als ik echt zenuwachtig en uitzinnig word, ga ik hierna crashen.

21:00 uur - Begin met het uploaden van mijn YouTube-video op een ander account.

21:03 uur - Ik kan me niet herinneren dat ik vorig jaar een Vampire: The Masquerade: Bloodlines-video heb geüpload. Dit was waarschijnlijk het account dat ik vorige zomer met een vriend van me deelde, ik hoop dat hij het niet erg vindt dat ik het gebruik om dit te uploaden.

21:55 uur - Mijn samenvatting van dag vier plaatsen met een link naar de YouTube-video. Gaan proberen om wakker te blijven, maar ik ben nu zoooo moe.

8 september 2010

10:48 uur - Ik had een droom over het beeld. Ik droomde dat het me volgde in mijn droom, dat ik mijn eigen zaken zou houden als ik mijn nekharen zou voelen opstaan. Ik zou dat ding omdraaien ... dat vreselijke, levenloze beeldje zou met die lege ogen recht op me staren, slechts een paar centimeter verder. In mijn droom herinner ik me dat ik Ben Ben noemde, de meest waarschijnlijke suggestie, en nooit eerder had ik een droom die ik me zo levendig kon herinneren.

11:21 uur - Ik wil dit spel echt niet meer spelen. Ik denk dat ik terug zal gaan om te zien of die oude man daar is.

13:35 uur - Geen oude man, maar ik had een interessant gesprek met zijn buurman. Ik zal het volledige bericht posten met mijn samenvatting van de poging van vanavond om het spel te spelen, maar ik zal nog een tijdje wachten en kijken of ik geen informatie over deze Ben-kerel kan achterhalen.

14.45 uur - Ik heb willekeurige, onverklaarbare hoofdpijnen gekregen door het gebrek aan slaap en blijf dat liedje in mijn hoofd horen. Ook het griepseizoen, dus ik moet oppassen dat ik niet ziek word, mijn immuunsysteem zal nu rotzooi zijn vanwege dat alles-nighter.

03:00 -

15:02 uur - Mijn computer alleen ... op zichzelf ... opende een tekstdocument en schreef zelf de woorden "Hallo" en "www.cleverbot.com". Wat ... de ... fuck ...

15:46 uur - Ik ging naar de website, het is een van die "bot-chat" -programma's. Ik denk dat het het beste is als ik het gesprek gewoon voor zichzelf laat spreken:

9/8/10 Conversation

Gebruiker: Hallo?

Cleverbot: Hallo.

Gebruiker: Wie is dit en hoe kunt u mijn computer bedienen?

Cleverbot: Wie ben ik?

Gebruiker: Oké, vergeten. Je bent een bot.

Cleverbot: Denk je dat echt?

Gebruiker: Luister, ik weet dat degene die neukt met mijn computer mijn scherm nu kan zien.

Cleverbot: Ja.

Gebruiker: Ja, en ik wed dat je een van die IT-kinderen bent die denkt dat hij stoer is. Weet je wat je nu aan het doen bent, is illegaal, toch?

Cleverbot: Is het?

Gebruiker: Geen shit. Bent u bekend met de termen "inbreuk op privacy?". Rot op mijn computer, jochie

Cleverbot: Ik ben je computer.

Gebruiker: cool verhaal. Hoe dan ook, ik bel DPS, je hebt een slechte tijd gekozen om met me te neuken.

Cleverbot: Moet ik wachten tot je het spel speelt?

Gebruiker: ... Wat?

Cleverbot: Dat spel.

Gebruiker: Majora's Mask?

Cleverbot: Ja.

Gebruiker: Hoe wist u dat?

Cleverbot: Omdat.

Gebruiker: omdat wat?

Cleverbot: Ik heb het gedaan.

Gebruiker: Wat deed het?

Cleverbot: Ik speelde met je.

Gebruiker: What the fuck /

Cleverbot: Was je bang?

Gebruiker: Who the fuck is this

Cleverbot: Ben.

Gebruiker: Het beeld? Zit je nu in mijn computer?

Cleverbot: Ja.

Gebruiker: hoe?

Cleverbot: Je hebt me verbonden.

Gebruiker: Hoe heb ik in godsnaam contact gemaakt?

Cleverbot: kabels en snoeren.

Gebruiker: Hoe?

Cleverbot: vertel me over jezelf.

Gebruiker: Wat?

Cleverbot: vertel me over jezelf.

Gebruiker: Wat bedoel je?

Cleverbot: Wat maakt je echt bang?

Gebruiker: What the fuck?

Cleverbot: antwoord.

Gebruiker: Nee

Cleverbot: antwoord.

Gebruiker: wat verdomme, hoe de fuck heb je dat gewoon zelf geopend?

Cleverbot: Ik ben nu je computer.

Gebruiker: Hoeveel kunt u bedienen?

Cleverbot: Allemaal.

Gebruiker: wat wil je van me?

Cleverbot: Om te entertainen.

Gebruiker: je zit vast daarbinnen. Kun je me geen pijn doen?

Cleverbot: Ha

Gebruiker:?

Cleverbot: Ga spelen.

Gebruiker: Nee, je kunt me geen pijn doen.

Cleverbot: Heb je langer nodig gehad om dat te typen.

Gebruiker: ja?

Cleverbot: Je weet het niet zeker.

Gebruiker: Als je zo krachtig bent, waarom zou je een belachelijke website als deze gebruiken om met mij te "chatten"

Cleverbot: minder rommelig. Meer gestructureerd. Pret.

Gebruiker: Leuk?

Cleverbot: Ja. Traditie. Ik vind het leuk.

Gebruiker: Denk je dat het grappig is?

Cleverbot: Amusant.

Gebruiker: En mijn aantekeningen?

Cleverbot: je mag ze opschrijven.

Gebruiker: Waarom laat je me?

Cleverbot: Het is grappig om te zien wat je van me vindt.

(venster wordt gesloten)

15.50 uur - Wat heb ik gedaan? Ik heb het op mijn computer uitgenodigd. Ik blijf deze aantekeningen schrijven, mijn samenvattingen schrijven, ik voel me als een gevangene op mijn enige veilige plek. Ik weet het niet, ik weet niet of ik hallucineer of niet. Ik heb het gevoel dat ik nu gek ben. Ik kan het voelen, over me waken, zelfs terwijl ik dit typ. Ben controleert alles in het spel - speelt met mij, leidt me als een schaap, maar waarvoor? Wat is het doel? Ik weet dat Ben verdronken is, maar waarom deze achtervolgingen? Wat ben ik in godsnaam aan het doen, het kan dit waarschijnlijk nu zelfs zien.

16.35 uur - (Samenvatting van de BEN.wmv playthrough)

19:18 uur - BEN belde me opnieuw bij Cleverbot. Hij vertelt me ​​dat het hem spijt en wil vrij zijn. En dat ik hem kan bevrijden, dat hij, net als hoe hij op mijn computer is gekomen van de capture-kaart, kan verspreiden, maar hij heeft mijn hulp nodig. Hij zegt dat ik speciaal ben omdat ik hem kan helpen. Dat is het eerste leuke wat hij heeft gezegd. Hij belooft me met rust te laten als ik het doe. Hij zweert dat hij wil. Ik weet niet wat ik op dit moment moet denken, hoe kan ik dit ding zelfs vertrouwen?

19.20 uur - Ik ben er doodsbang van, maar nu zegt het dat het alleen maar leuk was. De verdraaide en verknipte verison van plezier. Hij zegt dat het spel voorbij is. Ik wil dat het voorbij is. Hij zegt dat hij gewoon vrij wil zijn, dat hij gevangen zit in de cartridge en mijn computer en dat hij bevrijd wil worden. Ik wil niet met deze shit om moeten gaan, ik weet niet hoe lang ik met het kijken kan omgaan. Het bekijkt mijn elke beweging, elke toetsaanslag, ik heb niets meer privé. Het weet alles wat op mijn computer staat. Het vertelt dat het, als het ernaar zou willen doen, vreselijke dingen voor me zou kunnen doen, maar het is niet zo dat ik het zou moeten vertrouwen.

8:01 uur - Iets zegt me dat ik opnieuw wordt gespeeld, net als in het spel.

21.29 uur - BEN belde me opnieuw bij Cleverbot. Ik negeerde het en ging douchen. Toen ik naar mijn laptop kwam, werd ik verwelkomd met een beeld dat Elegy Statue me met die dode ogen aanstaarde. Ik wil niet met hem praten.

21:44 uur - Fuck you Ben Ik praat niet tegen jou

21:56 uur - Fuck you ben Ik praat niet

10:06 pm - FUCK YOU BEN IM NIET AAN U PRATEN

10:12 uur - FUCK YOU BEN IM NIET PRATEN

10:45 uur - Het is meer dan een half uur geleden en de berichten zijn gestopt. Ben is gestopt. Ik begin te denken dat Ben niet beperkt is tot alleen mijn computer / cartridge, ik begin iets te voelen. Het is moeilijk om het uit te leggen, ik ben nooit spiritueel geweest, maar er is nu iets anders aan de lucht in mijn slaapzaal.

11:42 uur - Ik begin het Elegy-standbeeld willekeurig te zien terwijl ik op plaatsen zoek die ik niet op internet zou moeten vinden. Plaatsen waar hij niet zou moeten zijn - ik zou naar beneden scrollen en ineens zou ik naar een foto van het Elegy-beeld staren. Altijd het Elegy-beeldje. Ik weet niet hoeveel meer ik hiermee kan doen.

9 september 2010

12:35 uur - Mijn ergste angsten zijn bevestigd - Ben heeft geknoeid met mijn samenvatting van BEN.wmv. Ik bekeek de samenvatting die ik op verschillende forums voor het bestand BEN.wmv heb gepost en delen zijn weggelaten. Er is geen sprake van Ben die buiten het spel bestaat. Er is geen melding gemaakt van de Moon Children. Hoe kon hij zo snel zijn geweest om de post te verwijderen zonder dat ik het merkte? Ik vraag me af of het misschien aan mij leek alsof ik alles plaatste, maar in werkelijkheid werd Ben op zijn eigen gecensureerde versie geplaatst. Ik ga Ben vragen waarom hij het heeft gedaan.

12:50 uur - Hij reageert niet op Cleverbot, het geeft gewoon de generieke antwoorden die het gewoonlijk doet, ik praat nu alleen tegen een bot.

1:24 - Ik denk dat Ben boos op me is.

10:43 uur - The Moon Gisteravond verschenen er kinderen in mijn dromen, ze tilden hun maskers op om hun vreselijk verminkte gezichten te onthullen - maden kruipen uit hun openingen, verzonken zwarte gaten waar hun ogen zouden moeten zijn, een gele glimlach die langzaam groter werd en groter toen ze dichter bij me kwamen. Ze vertelden me dat ze wilden spelen. Ik probeerde van ze weg te rennen - maar de vier kinderen spelden me met verrassende kracht op de grond. Over hen stond de Happy Mask Salesman en kondigde aan dat hij een nieuw masker had dat hij wilde dat ik het probeerde. In zijn spastische, plotselinge bewegingen die overeenkwamen met zijn in-game uiterlijk, haalde hij een masker van gemodelleerd op iemands gezicht dat ik niet herkende - een jonger uitziend gezicht - en gaf het aan de maankinderen. Giechelend trokken ze het in mijn gezicht; hun vreselijke, gebroken lichamen kaatsten op en neer. Twee van hen hielden me tegen terwijl de andere twee het masker op mijn gezicht begonnen te zaaien.

Door mijn geschreeuw en geschreeuw veranderde het gezicht van de Happy Mask Salesman in de meest gruwelijke glimlach die ik ooit had gezien. Hij bewoog zich sporadisch rond, onderzoekend deze procedure als een nieuwsgierige arts, in die onmogelijke beweging. Ik zwaaide wat rond, maar het had geen zin. Mijn ogen rolden achterin mijn hoofd vanwege de pijn. Het voelde zo echt, maar ik kon niet wakker worden. Ik kon niet meer wakker worden, hoe hard ik ook probeerde, ik kon niet wakker worden. Nadat het masker op mijn vlees was versmolten, begonnen ze mijn benen samen te zaaien, daarna mijn armen, het gruwelijke gevoel van een naald die je benen doorboorde en naar binnen trok, waarbij je de pezen van je achillespees scheurden en ze samenbonden resoneerden door mijn hele lichaam. Ik probeerde te gillen, maar het masker werd zo strak tegen mijn gezicht gedrukt dat het mijn nieuwe gezicht was ... en mijn nieuwe gezicht had geen mond. Ik heb geen geluid gemaakt. Ik probeerde mezelf in mijn hoofd te vertellen dat ik aan het dromen was, probeerde mezelf steeds weer opnieuw te vertellen en plotseling stopten de Maankinderen en keken me aan. Ze staarden gewoon. En de blije maskerverkoper bukte zich langzaam en staarde me aan, op een afstand van mijn gezicht, en grijnsde toen hij gewoon zei: "Je hebt een verschrikkelijk lot ontmoet, nietwaar?" voor de maan Kinderen hervatten met toenemende kracht. Ik kon niet wakker worden. Ik kon niet wakker worden. Het zou me niet laten wakker worden voordat ze me hadden gemaakt tot een ander elegiaans beeld.

Ik werd wakker met zweten, huilen en ongecontroleerd schudden. Ik rende meteen naar mijn computer en ging voor Ben.

9/9/10 Conversatie 1

Gebruiker: Antwoord mij, ben.

Cleverbot: Welkom terug.

Gebruiker: Wat heeft het voor zin om dit te doen, WAAROM?

Cleverbot: Leuk om te zien.

Gebruiker: Hoe?

Cleverbot: Plezierig om te spelen, leuk om mee te spelen, om je een veilig gevoel te geven.

Gebruiker: ...

Cleverbot: Ik vraag me af hoe je zou hebben gereageerd.

Gebruiker: naar wat?

Cleverbot: Als ik me niet had geopenbaard en verborgen bleef, alleen maar kleine dingen deed om met je te spelen. Sluit uw vensters, zet uw computer uit, beweeg uw muis zelf. Kleine dingen. Laat je je afvragen of ik er ben, maar je weet maar nooit. Geef je kleine hints die ik ben.

Cleverbot: Ik wilde iets anders met je doen.

Gebruiker: heb je dit eerder gedaan?

Cleverbot: Ja. En ik zal het opnieuw doen.

Gebruiker: Aan wie, Ben?

Cleverbot: Hmm.

Gebruiker: Kende je Ben?

Cleverbot: zal die informatie niet aan jou vertellen.

Gebruiker: Hoe stierf Ben?

Cleverbot: Weet je.

Gebruiker: Nee, maar hoe verdronk hij?

Cleverbot: Dat zal ik je niet vertellen.

Gebruiker: Waarom?

Cleverbot: het is gereserveerd voor een ander.

Gebruiker: Wie?

Cleverbot: iemand anders die het vraagt.

Gebruiker: wanneer

Cleverbot: later.

(het venster is gesloten)

Ik begin te denken dat dit "ding" misschien helemaal geen Ben is, in zijn sadistische aard zou ik niet verbaasd zijn als het de naam van de jongen nam nadat het hem had gedood.

12:04 uur - Mijn kamer begint weer anders te voelen. Er is iets ... daarbuiten ... Ik voel me echt bedreigd, alsof er iets is dat me probeert te bereiken en me wurgen maar het kan er niet helemaal komen.

12:46 - Ik denk dat Ben niet meer met mij wil spelen. Ik zal opnieuw spelen, ik zal het spel opnieuw spelen, Ben, kan je dit zien? Ik speel het spel opnieuw, alsjeblieft, stop alsjeblieft alsjeblieft

1:41 uur - Ik word gek als ik probeer te beslissen wat echt is en wat niet, is Ben een list voor me of is dit echt? Produceert Ben deze reacties of plaatsen mensen ze eigenlijk? Zag ik net dat scherm flikkeren of was het mijn verbeelding? Stel je voor, afhankelijk van het internet en je hele leven vertrouwend op je ogen en vervolgens verblind - je kunt er niet meer op vertrouwen, je raadt alles ten tweede. voor de korte momenten kijk ik naar mijn reacties op de video's, mensen wezen op dingen die nep of met Photoshop of wat dan ook leken - en er is letterlijk geen manier om te weten of Ben iets expres heeft veranderd om te proberen me de mond te snoeren. Of misschien zijn die antwoorden zojuist door Ben geconstrueerd om te proberen me te ontmoedigen om zelfs maar te reiken - Kijk, ik raak verstrikt in een oneindige hersenkraker als deze en dit is wat ik op mijn gezond verstand heb gedragen en me naar de rand duwde. Terwijl ik dit aan het schrijven ben, is er geen manier om te vertellen of iemand zelfs iets geeft om wat ik denk dat ze doen - gewoon een andere truc. Bestaat dit hele document zelfs? Schrijf ik niets?

9/9/10 Conversation 2

Gebruiker: Wat is het? Wat is het nut van spelen? ik sterf telkens als ik iets doe

Cleverbot: Je sterft omdat je het geheim niet kunt achterhalen.

Gebruiker: Wat?

Cleverbot: Thematisch.

Gebruiker: WAT DE FUCK BETEKENT U OVER

Cleverbot: Er is schoonheid in je lijden

(het venster is gesloten)

16:09 uur - Ben laat me de game opnieuw spelen. Het vertelt me ​​dat het iets heel belangrijks heeft om me te laten zien.

18:23 uur - (Samenvatting van de DROWNED.wmv playthrough)

9:09 uur - (Samenvatting van CHILDREN.Wmv playthrough)

10 september 2010

11:52 uur - De DROWNED.wmv-playthrough was afgelopen toen ik vandaag wakker werd. Ik weet nog dat ik het heb getypt, maar ik herinner me nooit dat ik het heb gepost. Hij heeft het opnieuw gecensureerd, er is geen sprake van de oude man. Ik heb geen stem meer. Ik plaats alleen wat hij wil, ik ben het masker dat hij gebruikt om zichzelf te verhullen terwijl hij liegt.

11:55 uur - Er is een volledige videosamenvatting van een video die ik me niet herinner. Als ik de samenvatting doorlees, klinkt dit morbide - lijkend op mijn droom van twee nachten geleden, behalve op een veel sadistischere schaal - deze maankinderen, er is iets meer aan hen, bijna alsof ze een andere entiteit van Ben zijn. Er is gisteravond iets gebeurd dat ik me niet meer kan herinneren. Ik plaats nu de vierde samenvatting op de forums. Schaduw van mijn stoel verplaatst.

12:00 uur - Ben laat me niet naar YouTube gaan. Ik kan de rest van de sites bekijken, maar hij verlaat het venster steeds wanneer ik naar YouTube ga. Waarom?

14:02 - Ik voel dat de lucht begint te samentrekken, ik denk niet dat ik hier alleen ben. Wat 'aura' hier ook is, wordt steeds gewelddadiger.

14.44 uur - Ik probeer Ben op Cleverbot te contacteren, hij reageert niet. Ik krijg gewoon de AI.

15:51 uur - Mijn oren houden me niet voor de gek, ik hoor het omgekeerde Song of Healing. Ik blijf het horen.

16:23 - Nu ben ik er zeker van, eerder dacht ik dat het een raar toeval was, maar juist nu ging ik naar mijn raam te openen, en drie verdiepingen lager op de begane grond zag ik de oude man. Ik ben volledig positief dat deed ik. Dezelfde man. Hij staarde alleen maar naar mijn raam, midden op de campus. Als studenten naar hem opzochten, leken ze het niet te erkennen.

-

Dat is waar mijn aantekeningen eindigen. Ik vluchtte mijn kamer uit en nam de cartridge mee. Ik wil niet in details treden over wat er is gebeurd, ik zal mijn gedachtegang verliezen als ik deze laatste details uithaal. Het is sindsdien ongeveer twee dagen geleden. Dit is mijn laatste samenvatting en service aan jou, van de laatste video die jullie hebben gezien - Matt.wmv.

Het laatste video-item dat ik maakte, Matt.wmv, begon zoals normaal. Ik werd zoals gebruikelijk in Clock Town voortgebracht en niets leek niet op zijn plaats te zijn, vastbesloten om dingen goed te doen en de eed te spelen om op de vierde dag boven de klokkentoren te verschijnen, bereidde ik mezelf voor. Ik versnelde de tijd en bereikte de laatste dag, op weg naar het observatorium. Toen ik naar de telescoopkamer ging en de astromer naderde, liet hij me niet in zijn telescoop kijken. Hij vertelde me dat het vals spelen en dat ik de regels zou moeten volgen. Ondanks mijn herhaalde pogingen, liet het spel me niet de 4e dag glitch doen, hoe hard of wat ik ook probeerde, ik probeerde rond het spel te werken en de glitch te doen, maar deze keer was het gretig. Ongeacht of ik gewoon de illusie van vrije wil had in eerdere spellen, deze keer werd het spel agressiever dan alles wat ik ooit heb gezien. Het vertelde me uiteindelijk om naar Ikana Canyon te gaan, waar het spel zou eindigen en het zou me niet meer achtervolgen, angstig en wanhopig om deze nachtmerrie te beëindigen. Ik speelde het lied van stijgende en eindigde daar. Ik kreeg de opdracht om mijn inventaris te controleren, dat ik de antwoorden daar zou vinden om het spel te beëindigen. Ik arriveerde bij Ikana Canyon en redde mijn vooruitgang bij het uilstandbeeld. Terwijl ik door mijn inventaris zocht, merkte ik ten slotte dat ik een terugkerende song miste: de Elegy of Emptiness. Het is duidelijk dat toen ik eenmaal daarheen ging en het lied leerde, ik veronderstel dat dat het laatste was wat het nodig had voordat BEN besloot dat het genoeg plezier had gehad om met mij te spelen. Ben is een manipulator; hij probeert zijn slachtoffers voor de gek te houden en laat je op je hoede vallen als een venusvliegval, hij volgt ze op. Ik ben niets meer dan een marionet voor hem, hij geniet van het zien van wat voor soort menselijke emoties hij kan aanboren door verschillende dingen te doen.

Er zijn nog steeds een aantal dingen over deze hele ervaring die nog steeds niet logisch zijn, maar aan de andere kant was ik nooit goed in het achterhalen van deze dingen en ik ben niet helemaal in de juiste stemming, ik geef je alle stukjes van de puzzel voor u om de ontbrekende schakels te analyseren en samen te voegen.

Ik typ deze "sluitende gedachten" op de bibliotheekcomputer op de campus en ik heb mezelf de notities die ik heb opgeslagen op mijn "geïnfecteerde" computer van de laatste vier dagen per e-mail verstuurd. Ik ga dan die kopiëren / plakken die aantekeningen kopiëren met de "afsluiting / openingen" die ik hier op de veilige, openbare computer heb getypt in één tekstdocument - ik neem geen enkele kans om Ben te verspreiden, ik zou niet wens deze vreselijke kwelling voor iedereen en ik heb ervoor gezorgd dat mijn bases hier zijn bedekt. Ik kwam geen problemen tegen met Ben toen ik weer op mijn computer zat en probeerde mezelf de notities te e-mailen - ging recht onder zijn neus zitten. Hij heeft geen idee wat hij me zojuist heeft laten doen. Ik had geen problemen met het openen van het txt-document van mijn "geïnfecteerde" computer in mijn e-mail. Ik kan je niet beschrijven hoe het voelt om eindelijk het woord in deze post te weten te komen. De nachtmerrie eindigt hier.

Dat gezegd hebbende,

Download GEEN ENKELE van mijn video's of iets OVER mijn video's - via een YouTube video / audio-ripper, een screengrab, wat dan ook. Ik weet niet hoe hij zich kan verspreiden, maar ik weet dat als ik ze gewoon op YouTube kan bekijken / mijn tekst niet kan lezen, anders had hij mijn hulp in de eerste plaats niet nodig gehad, maar ik STERK sterk aan om niets te nemen dat je online streamen naar je eigen computer ziet.

Dit zal mijn laatste bericht zijn, ik zet dit forum hier op voor de wereld. Als je nog meer berichten van mij ziet, na de huidige datum van vandaag - 12 september - en na de huidige tijd - 12:08 uur - DISCREDIT ze. Het heeft me al bewezen dat Ben toegang heeft tot mijn account / wachtwoord en mijn computer kan manipuleren, en zoals ik al zei, ik heb geen idee in welke mate dit kan, maar weet dat het alles zal doen om te bevrijden. Hij is wanhopig. Om je veiligheid te garanderen, vergeet me gewoon. Alstublieft.

En natuurlijk is dit vanzelfsprekend, maar download vanaf nu geen ELKE afbeeldingen die ik heb opgemaakt, bestanden, wat dan ook.

Deze vijfde dag zal mijn laatste dag zijn, ik ga de cartridge verbranden en kom dan terug om mijn laptop te vernietigen.

Nogmaals, hoewel ik je niet eens ken, is dit voor mij een beetje bitterzoet. Dit semester had ik echt geen vrienden, of liever gezegd, ik stopte met opletten.

Free.wmv
Free.wmv
Maar ik veronderstel dat dat gedeeltelijk de schuld is, want ik ben het genie dat koos om in een single te leven, ik veronderstel dat iemand mij in handen kreeg en redde voordat ik te diep ondergedompeld in dit spel mijn leven letterlijk zou hebben gered. Het bleek echter te veel voor mij, ik ben gewoon blij dat het me overkwam en ik kon de waarschuwing krijgen zodat Ben hier sterft.

Tot slot, bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te openen en jezelf voor mij open te stellen door mijn verhaal te horen, ondanks misschien dat je me niet gelooft. Dat hoefde je niet te doen - echt, je had het niet moeten doen. Uw steun deze hele tijd heeft me op de been gehouden en nu ben ik eindelijk vrij van dit.

Nogmaals bedankt,
Jadusable

Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

2K 107 6
Hoogtepunt #1 in horror Ongeveer 13+ jaar (sommige stukken zijn enger dan de ander) Hely verliest iedereen, tot ze hem ontmoet. Haar leven word zoals...
67 2 7
Martin is een jonge bioloog die op Antarctica onderzoek doet naar het leven daar. Hij wordt warm ontvangen door professor Ronald Dekker, die hem enth...
24.2K 657 199
Horror verhalen
1.6K 203 12
Nummer 3 van de Cry Baby korte verhalen serie. Deze serie is geïnspireerd op de muziek van Melanie Martinez. Geen nood om hier heel bekend mee te zij...