One Shot I. Xiovol

By Teodora-Popa

558K 23.8K 1.9K

Cand intunericul te vaneaza insetat, nu poti fugi cu scopul de a gasi lumina, dar te poti confrunta cu el cu... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36

Capitolul 15

15.3K 674 41
By Teodora-Popa

   M-am strambat enervata cand telefonul a vibrat peste plapuma patului, incretindu-mi nasul bosumftala si deschizandu-mi cu greu ochii din pricina soarelui puternic ce parea sa refuze sa-mi lase pleoapele sa se desparta una de alta.

-Auci! am gemut cand spatele meu a trosnit puternic, parand ca se despica in doua de la pozitia incomoda in care am dormit eu si Harry... Oh, Dumnezeule!

   M-am intors ca arsa, uitandu-ma acum la patul gol, analizand acum plapuma patului ce parea ca i-a pastrat forma mare si incolacita a lui Harry, printre micile cute ale materialului. Unde naiba era? Adica, pe langa faptul ca e drogat, ma trezesc si fara el aici si nu vreau sa stiu ce se intamplase daca Harry iesise sa se plimbe prin casa sau daca se intalnise cu Ben sau...

   M-am incruntat din nou confuza cand am auzit din nou acel sunet suparator al vibratiilor, coborandu-mi privirea si incercand sa depistez sunetul, cand ochii mei s-au azvarlit pe cealalta perna a patului, vazand acum un iphone negru miscandu-se pe materialul acesteia din cauza vibratiilolor puternice. La dracu! Telefonul nu era al meu, dar nici nu trebuia sa stau mult sa ma gandec al cui era, vazand acum ecranul aprins si stramband din nas cand am vazut o blonda goala pe ecranul sau, ma rog, zonele intime fiindu-i acoperite de niste lanturi ruginite in care parea prinsa si fortata sa stea ca o ispita prinsa in capcana unui demon caruia ii placea sa o priveasca in timp ce chipul ei arata disperare si in acelasi timp, pasiune. Telefonul lui Harry.

   Mi-am ridicat privirea dezgustata de la ecranul sau, oprindu-mi respiratia brusc, cand am auzit un geamat puternic, urmat de o tuse chinuitoare ce parea sa sfasie persoana rapusa de toate acestea, ridicandu-ma acum incet, si ignorand telefonul ce parea sa se tortureze singur cu vibratiile sale, deschizand acum usa si treasrind usor cand am auzit un alt tuset, urmat de un geamat infundat, toate acestea venind chiar din baia mea, cand nu am mai stat mult pe ganduri, presandu-mi degetele de lemnul usii si impingand-o rapid.

-Ce naiba...

   Am intrat cu jumatate de corp, oprindu-ma ca si cum as fi intalnit o bariera cand l-am vazut pe Harry, aplecat deasupra chiuvetei in timp ce buzele lui trandafirii au lasat un fir subtire de sange sa-i iasa pe gura, cazand acum peste ceramica alba a chiuvetei in timp ce un alt tuset torturat a iesit peste buzele lui, mainile lui strangandu-se puternic de marginile chiuvetei, parand ca urma sa o franga sub atingerea lui.

-Sfinte! am tremurat, scapand usa dintre degete si mergand rapid langa el.

   Corpul lui parea sa fie lipsit de vreo reactie atunci cand mi-am lasat mana usor pe spatele lui, scuturandu-si acum parul ravasit, cateva dintre bucle umezindu-se pe fruntea lui transpirata si lipindu-se de aceasta, ararand intr-un mod incredibil de sexy, chiar daca se simtea rau.

-Harry? l-am scuturat cand a tusit din nou, facand un pas in spate cand picaturile de sange au stropit suprafata alba a chiuvetei.

   L-am vazut cum a dat din cap, dar asta fara sa ma faca sa inteleg ceva, revevind la el si incercand sa-mi dau seama ce i se intampla, sau macar sa il sustin in momentul acesta neplacut.

-Kim... Pleaca! a spus cu greu, vocea sa parand torturata.

   L-am ignorat, apropiindu-ma mai tare, fara sa las frica sa ma cuprinda... la urma urmei, astea trebuiau sa fie reactiile drogurilor, nu?

-Hei, doar uita-te la mine si...

   Cuvintele mi s-au facut nod in gat cand Harry si-a ridicat privirea disperat, ochii sai fiind mai rosii ca rujul tipator al Monei, inima sarindu-mi din loc cand Harry s-a prabusit pe podea, corpul sau masiv lasand un zgomot destul de puternic.

-Dumnezeule! am tipat.

-Iesi, Kim! Nu vreau sa vezi asta! a spus inecat, parand sa vorbeasca din adancul gatului.

   Puteam sa jur ca asta avea legatura cu chestia atasata de sufletul sau, ce altceva putea fi, adica da, ochii lui nu erau negri si nu se tavalea de durere, chinuindu-se sa pastreze contactul cu sufletul sau, ci mai de graba parea sa ii fie rau in celalalt sens, exact ca si cum s-ar fi trezit dupa o betie lunga, sau, in cazul sau drogurile isi facusera efectul, iar acum pareau ca se risipeau usor, usor in corpul sau, provocand niste efecte arzatoare.

   Nici nu am apucat sa iau acestea mai mult in analiza, ca a doua varianta mi s-a confirmat cand Harry s-a prins rapid de marginea closetului, parandu-i atat de greu sa se sustina in maini si arcuindu-si gatul cu greu, respirand apasat in timp ce lasa o presiune foarte mare pentru plamanii sai, tresarind cand buzele lui usor vinetii au varsat tot raul ce ii macina stomacul, intorcandu-ma acum rapid, pentru ca nu eram destul de puternica sa privesc asa ceva fara sa patesc acelasi lucru, cand am auzit acea tuse infindata din nou, ce m-a facut sa reactionez si sa ma intorc spre dulap, prinzand acum un pahar si umplandu-l cu apa, vazandu-mi acum mana tremuranda asupra lui, varsand o cantitate destul de buna pana cand am ajuns la el.

-Harry, ia asta.

   Ochii lui obosoti abia s-au ridicat pentru a-i intalni pe ai mei, asezandu-se acum in sezut, in timp ce i-am presat paharul transparent de buzele lui vinetii, instructandu-l sa bea, fericita cand capul lui s-a aplecat usor pentru a lasa lichidul rece sa il hidrateze, oftand usurata cand am vazut cat de repede se goleste, fara sa fiu silita sa i-l arunc pe gat.

-Mai vrei? am spus cand paharul s-a golit, vazandu-l cum se abureste cand Harry a oftat cu buzele inca prinse de marginea lui.

   Harry a dat din cap in semn ca nu, ridicandu-ma intr-un genunci si lasand paharul pe chiuveta, lasand apa sa curga pentru a spala sangele imprastiat peste tot si incercand acum sa asez usor lucrurile dupa mizeria pe care a facut-o, trantind acum capacul closetului si tragand apa ce a facut greata sa dispara odata cu aceasta.

-Doare ca dracu! a spus, tusind din nou.

   Am dat ochii peste cap, asezandu-ma in genunghi langa el si prinzandu-i acum barbia pentru a-l face sa se concentreze la mine, dar, cred ca mai rau am facut si nu stiu de ce imi pasa, dar parca ma durea sa-i vad chipul indurerat, ochii lui incercanati tinand cu greu contactul cu ai mei, in timp ce il puteam vedea cum tremura.

-Iti jur, daca nu ai fi in starea asta, te-as pocni direct in fata, Styles! am spus enervata, simtind cum starea lui imi fura toata energia inca de dimineata.

-Si eu ma bucur sa te vad, a dat ochii peste cap, acel zambet golanesc aparand usor sters pe chipul sau.

-Inceteaza! Ai sa-mi dai niste explicatii! am spus, incercand sa capat o atitudine autoritara.

-Ce? Explicatii? Daca nu ai observat, nu sunt tocmai in dispozitia de a-mi lua ceaiul si a sta la dicutii, a spus, acea incretitura aparand din nou pe fruntea lui.

-Stii ce, meriti, nu e vina mea ca te-ai drogat!

-Ce? De unde dracu stii de asta? a spus socat.

   Am ignorat raspunsul la aceasta intrebare, secventele din noaptea trecuta aparandu-mi in minte. Categoric nu puteam sa-i spun cat de copilareste s-a purtat si modul in care a actionat pentru ca probabil i s-ar fi parut absurd, si sincer, nici nu imi puteam imagina cum sa-i spun asta fara sa rosesc, intr-un mod ciudat, dar nu asta era important, trebuia sa ii spun despre bataie, dar ceva imi spune ca stia, avand in vedere ca nu a intrebat de unde avea loviturile care pareau sa fie impanzite peste tot pe abdomenul sau gol si pe obrazul sau.

-Kim! La dracu! Ti-am facut ceva? a spus disperat, prinzandu-mi mainile si simtind cat de tare ii tremurau.

-Nu, nu iti amintesti nimic? am spus, incercand sa-l fac sa vorbeasca.

-Nu, cel putin, nu de cand si cum am ajuns aici, a spus.

-Adica, iti amintesti de...

-Nu in totalitate, cel putin nu de cand una din loviturile lui Liam m-a pus jos, si-a inclestat dintii.

-D-dar stii macar ce voiau de la tine?

   Harry parea sa nu ma asculte deloc, uitandu-se acum in gol ca si cum ar incerca din rasputeri sa construiasca macar cateva secvente de aseara, dar asta parea imposibil pentru el, nu cand mintea lui era complet spalata de prostiile cu care s-a indopat.

-Stai! Spune-mi ca nu ai fost acolo? a spus, incruntandu-se si mai tare.

-Eu te-am intrebat prima!

-La dracu cu tine! Poti inceta sa mai actionezi ca un copil si sa-mi raspunzi?!

   L-am ignorat, simtind cum tensiunea imi apasa usor nervii, ridicandu-ma in picioare si mergand spre usa, refuzand sa mai intru in jocul lui stupid.

-Kim!

   A fost tot ce am auzit dupa ce am trantit usa, mergand in camera mea si dand ochii peste cap cand primul lucru pe care l-am vazut a fost telefonul lui, vibrand acum scurt, probabil fiind un mesaj de data asta, asa ca am decis sa-l ignor in continuare si sa-mi caut telefonul meu, oftand cand telefonul lui Harry nu inceta sa se mai auda, maraind enervata si mergand glont spre el, dand sa-l inchid cand l-am deschis din greseala, telefonul mergand automat in mesagerie.

Hardin:

   Unde dracu esti?

   Raspunde, idiotule! Ai impresia ca te pot scoate de aici fara tine prezent?!

   Inteligenta miscare, faptul ca ai fugit de politie ii va face si mai suspiciosi!

   Harry! Iti jur, daca nu vii imediat aici, am sa te las sa putrezesti in inchisoare, nu e ca si cum nu te-ai fi obisnuit acolo!

   Am tresarit ca naiba, strangand telefonul in mana cand usa s-a deschis brusc, intorcandu-ma si vazandu-l pe Harry extrem de furios, si gandindu-ma ca a fost o idee proasta sa cred ca nu va reusi sa se tina pe picioare, macar cat sa se poata ridica si sa vina aici.

-Ce dracu faci cu telefonul meu? a spus venind spre mine si simtind imediat cum inaltimea lui ma baga in pamant cand s-a oprit la jumatate de metru de mine.

-T-telefonul tau a sunat in continuu si... si...

-Si ai considerat ca e treaba ta sa iti bagi nasul?

-Nu! Incercam doar sa-l opresc!

-Citindu-mi mesajele? a spus apasat, prinzandu-mi mana si strangand-o puternic.

   Am deschis gura sa spun ceva, dar am inchis-o imediat la loc, refuzand sa ma lupt cu el chiar daca in mare parte nu avea dreptate... ma rog, eu chiar am citit ce scria acolo, dar nu as fi ajuns acolo intentionat, telefonul lui pur si simplu s-a deschis acolo, iar asta ar suna penibil daca as incerca sa-i explic.

-Da-mi drumul, Harry! am spus smucindu-mi mana.

-Nu pana nu imi explici!

-Oh, da?! Asa cum ai facut-o tu pana acum? am ridicat o spranceana.

   Mi-am tras mana din a lui, mergand glont spre dulap si prinzand cateva haine pe care le-am aruncat imediat pe pat, vrand atat de tare sa plec de aici si... cu putin noroc, daca mama nu era acasa, puteam sa-mi continui drumul de ieri si sa termin cumparaturile alea, dar mai ales, sa scap de Harry si chiar daca m-a sensibilizat aseara, Harry tot un nenorocit era si acum ca vad ca el nu-mi va spune nimic, nici chiar dupa acest timp, nu mai aveam chiar niciun motiv sa-i stau in preajma, dar... chiar daca urasc ca trebuie macar sa ma gandesc la asta, aveam sansa sa scot ceva de la Liam sau Louis, ei stiau, stiau destul cat sa ma lamureasca, dar am senzatia ca vor fi tacuti la fel ca Harry in privinta asta.

-Ce naiba faci? l-am auzit in spatele meu.

-Plec! am marait inchizand dulapul si uitandu-ma dupa Chuck Taylor-ii mei.

-Kim, stai! Te rog, trebuie sa-mi spui!

-Nu, Harry, m-am saturat de jocul asta!

-Ti-am promis ca iti spun, si iti voi spune, doar...

-Iesi afara, Harry!

   Am dat sa-l ocolesc, vazand cum imi prinde mainile si le aseaza langa soldurile mele, tragandu-ma mai aproape de el.

-Cum am ajuns aici? a spus.

   Am dat ochii peste cap cand am vazut ca nu va renunta, fara sa mai am vreo alta varianta de scapare in privinta lui, dar nici nu ma puteam lasa atat de usor. Adica, el nu mi-a putut spune niciodata nimic, iar acum mai e si telefonul lui care nu a facut decat sa ma bage in ceata si... un Harry drogat, ma rog, aproape treaz care trage de la mine un raspuns care pentru mine, sincera sa fiu, mi se parea neimportant.

-Te-am adus eu...

   Am oftat cand buzele mele au risipit cuvintele, incercand acum sa ma concentrez pe privirea lui Harry care devenea din ce in ce mai serioasa.

-Cum m-ai gasit? a spus, incordandu-si maxilarul ca si cum stia deja raspunsul.

-E evident cum! Dar mai bine te-as fi lasat acolo! am dat ochii peste cap.

   Harry m-a privit nelamurit pentru o secunda, incercand sa digere ceea ce i-am spus, parand acum ingropat in raspunsul meu care nu a facut sa-l ajute cu nimic, dar asa merita, merita totul pentru ca nici el nu mi-a spus vreodata ce se petrece cu mine, inca de la bun inceput.

-Kim... cum de sunt inca viu? a spus.

-Iti amintesti? am spus fara sa gandesc.

-Vag, dar... Kim, cum dracu ai reusit sa ma tii in viata? Liam nu ar fi pierdut ocazia sa ma omoa...

   Mi-am tras mainile din ale lui, intorcandu-ma cu spatele la el si simtind cum inima imi sare din piept cand acea secventa, atunci cand m-am pozitionat in fata pistolului, a aparut din nou in mintea mea. Ok, Harry si-a amintit... intr-un fel ca am fost acolo si ca eu l-am adus aici, dar nu-si aminteste cum am reusit sa scap de asta? De ce i se parea atat de imposibil sa-l fi convins pe Liam sa il lase in viata, adica... probabil ca daca nu as fi adus vorba de intalnire tot as fi reusit sa-l scap pe Harry... n-nu?

-Kim!

-Trebuie sa pleci Harry, ti-am spus destul, am mormait, simtind cum spaima ma cuprinde, exact ca si cum Liam era in spatele meu, nu Harry.

   Nu imi vine sa cred ce am facut, adica, la urma urmei eram dispusa sa salvez pe oricine, orice om necunoscut sau macar prieten, dar Harry nu e un om, e un monstru si-mi dau seama ca pe masura ce stau cu el mai mult, ma inspaimanta din ce in ce mai tare, iar el nu merita nici cea mai mica urma de mila si probabil ca Liam chiar avea motive sa ii ia viata, nici nu vreau sa stiu ce i-a facut Harry atat de rau sau... si invers, pentru ca nu-i voi lua apararea niciunuia, amandoi sunt infecti.

-Kim, la naiba, daca ti-a facut ceva sau...

-Mi-a cerut un schimb... Harry, am tremurat, uitandu-ma in gol.

   Mi-am simtit brusc incheietura prinsa, degetele lui Harry infigandu-se in pielea mea si facandu-ma sa ma intorc, scapand acum un geamat printre buze cand mana mea a fost usor sucita, Harry facand miscarea asta pentru a-i intalni privirea, dar nu am facut-o. Nu puteam sa ma uit in ochii lui, nu as fi reusit sa-l mint si imi era frica sa-l privesc.

-Da-mi drumul! am tipat.

-Ce fel de schimb?! a spus inclestandu-si dintii in timp ce mana lui a strans-o mai tare pe a mea.

   Mi-am muscat puternic buza, inclestandu-mi acum mana de degetele lui si incercand sa le desfac de pe incheietura mea, ochii mei marindu-se cand am vazut micile urme albe ce se croiau in jurul degetelor lui, pielea mea captandu-i forma, sangele indepartandu-se de sub atingerea lui ca o tornada, si ridicandu-mi rapid privirea cand i-am vazut ochii complet negrii, parca absorbindu-ma in imaginea lui cand s-a aplecat mai tare de mine, dezlipindu-si buzele pentru a vorbi.

-Spune! a tipat.

   M-am uitat ingrozita la el, umanitatea lui arzand odata cu nervozitatea ce parea sa-l controleze in totalitate si stiind exact ce va urma, asa ca am vorbit:

-Voi iesi cu el! Voi iesi cu el! am spus disperata, miscandu-mi mana, dar fara sa o elibereze.

   Am inghitit in sec cand i-am vazut vena de pe gat aproape sa explodeze, si nu stiu de ce am avut impresia ca daca ii voi spune voi linisti lucrurile, din contra, parea si mai nervos.

-Ce dracu a fost in capul tau? a tipat.

-Sa te salvez?!

-Mai bine ma imbusca! Dar, stii ce? Acum esti iubita lui Liam, de ce imi mai pasa mie?! a marait, fara sa ma astept la cuvintele lui, cand mi-a dat brusc drumul si nu mi-am dat seama ce face pana cand s-a dus glont spre geam, sarind la fel ca data trecuta si fiindu-mi greu sa-mi dau seama cum a disparut atat de repede.

   Doamne! Ce a fost asta? Pentru o secunda am avut impresia ca a fost demonul din el, dar nu era, era demonul de el, la fel la interior ca si la exterior, si... chiar nu ma asteptam sa-mi multumeasca pentru ca l-am salvat, dar nici nu ma asteptam sa-mi arunce in fata acele cuvinte, chiar daca era Harry, acest Harry a fost intotdeauna bland cu mine si acum? Acum imi spune ca sunt iubita lui Liam? Eu nu sunt iubita nimanui si incep sa regret atat de tare ca am acceptat intalnirea aia nenorocita, pentru ca... fac ce fac si tot eu am de pierdut, si... ca de fiecare data, ma arunc singura in gura leului ca sa-mi apar... inamicii?

   Am tresarit cand telefonul meu a sunat, facand ecou in toata camera si rupandu-ma cu greu din gandurile mele, parca, fara sa fiu vreun pic curioasa cine e, cand am ridicat telefonul, deblocand ecranul.

   Kimisor, iubito, ti-a fost dor de mine?

   Am simtit cum sangele mi se opreste in vene, parul zbarlindu-se pe sirea spinarii cand am recitit mesajul, uitandu-ma speriata la numarul necunoscut care mi-a trimis mesajul, degetul tremurandu-mi asupra tastaturii in timp ce ochii mei continuau sa citeasca textul.

   Cine esti?

   Am apasat pe trimite simtind deja cum corpul meu nu mai face fata presiunii, toate astea acumulandu-se in sir, mai intai de la Harry si acum asta...

   Cine altcineva te mai striga 'Kimisor'? Gandeste-te.

   Apropo, mai stii de intalnirea aia? In seara asta mergem la o petrecere, vin sa te iau de la scoala .L

P.S.- Poarta ceva sexy.

***

   Am expirat ingrozita cand am vazut o masina sport neagra oprind in fata mea, stiind deja cine era de dinainte ca usa sa se deschida si Liam sa vina langa mine, pentru a-mi deschide usa. Imbracamintea lui nu era prea diferita de cum il vazusem zilele trecute, o vesta din blugi ce nu ezita sa-i arate perfect muschii si cateva tinte, niste blugi lasati de un albastru deschis si niste cizme negre-maronii ce dadeau perfect in contrast cu tricoul sau negru, dandu-mi senzatia ca este unul dintre cele mai frumoase modele americane, dar nu puteam sa mi-l imaginez nicio secunda asa, nu cand il cunosteam pe el, de fapt.

-Se putea si mai stramt, a sugerat, ochii lui plimbandu-se pe corpul meu.

   Am dat ochii peste cap, rupandu-ma de la imaginea mea si intrand in masina rapid, vrand ca toate astea sa se termine odata si sa scap de asta, dar ceva imi spune ca asta e doar inceputul.

-Wow, niciun sarut sau imbratisare... suparata? a spus cand a venit la locul soferului.

-Nu intinde coarda, am spus rece, ochii mei plimbandu-se in masina lui.

   Liam a inceput sa rada, pielea arzandu-mi cand si-a asezat mana pe genunchiul meu, pornimd masina atat de tare ca nu am apucat sa fac nicio miscare sa-i indepartez mana sau sa-mi pun macar centura ce parea sa fie cea mai importanta acum.

-Ai innebunit? Incetineste! aproape am tipat, prinzand centura.

   Liam doar a ranjit, plimbandu-si mana pe coapsa mea si parand sa ma ignore in totalitate, un scancet iesindu-mi printre buze cand degetele lui au intrat sub materialul rochiei mele, facandu-ma sa reactionez si dandu-i mana la o parte, in ciuda faptului ca eram concentrata la drumul ce parea sa ma inghita din cauza vitezei.

-Deci, ai rupt-o cu Harry? a spus, uitandu-ma cu greu la el.

-Ce? Nici macar nu am...

-Abia astept sa-i vad fata, a ras, intorcand brusc volanul si trecand de pe o strada pe alta in mai putin de o secunda.

   M-am incruntat confuza la el, incercand sa-mi dau seama la ce se referea, fiindu-mi atat de greu sa-mi iau atentia de la drumul pe care nu-l vedeam decat ca pe o moarte curata acum.

-V-va fi acolo? am tremurat.

-Nu stiu, banuiesc, dar asta e o petrece pe care Harry nu ar rata-o, a ranjit asezandu-si cealalta mana pe volan.

-Nu si dupa ce i-ai facut!

-Oh, o sa-i treaca, in plus, nu cred ca Harry va pierde ocazia sa si-o traga cu tipe de la colegiu.

-Colegiu?! Liam, ce fel de petrecere e asta? am tremurat.

-Una la care nu prea intalnesti fete virgine, a ras, concentrandu-se la drum.

   M-am uitat socata la el, gata sa deschid portiera si sa sar din masina chiar si la viteza enorma pe care o avea masina acum, pielea mea facandu-se ca a unei gaini cand cuvintele lui Liam s-au auzit ca un ecou in capul meu. Dumnezeule, in ce m-am bagat? Nu regret ca l-am salvat pe Harry si ca fac asta pentru el, dar regret ca am fost o tampita si ca mi-a pasat, probabil ca daca m-as fi detasat de Harry, nu as mai fi acum aici, si avand in vedere ca e vorba de Harry, nici nu ar fi trebuit sa-mi pese, trebuia sa primeasca de la Liam ce au primit de la el toti oamenii pe care i-a ucis, unii dintre ei chiar si sub privirea mea, Harry nu merita mila, dar eu i-am dat-o, si regret ca i-am dat-o cui nu trebuie.

-Trezirea, Kimisor, am ajuns, a pocnit din degete, rupandu-ma din gandurile mele.

   Mi-am luat ochii de la el cand Liam a parcat masina dintr-o singura miscare, exact la fel cum o facea si Harry, ridicandu-mi acum privirea spre casa imensa din fata mea ce parea ca s-a facut si mai mare cand Liam a deschis usa, muzica bubuindu-mi in urechi si infundandu-mi auzul.

-Sa nu-mi spui ca nu ai mai fost la o petrecere de genul asta...?

-Am fost, ai fost si tu, iti aduci aminte? am vorbit ironica.

-Oh, da, scuza-ma, am fost un nesimtit, a ras, vorbind despre asta atat de usor in timp ce mi-a deschis usa, iesind din masina.

   Gandul m-a cutremurat cand mi-am adus aminte de acea noapte, incercand sa-l alung ca pe un norisor rau ce a venit si trebuie sa plece, lasand cateva tunete in memoria mea.

-Sa mergem, nu vreau sa ratezi nimic, a spus, lasandu-si mana pe spatele meu.

   Am inghitit in sec, uitandu-ma inca o data la casa din fata mea, privirea mea analizand fiecare amanunt in timp ce ne-am pus in miscare, ochii mei marindu-se cand m-am uitat in jur, zeci de masini fiind parcate pe gazonul verde, cateva sticle de bere fiind aruncate pe jos, parand sa fie mancate de iarba netunsa. Unde naiba sunt? Am tremurat, intrand acum in casa in timp ce muzica m-a lovit din ce in ce mai tare, facand acum abstractie de Liam, pentru ca, cu sa fara el, ma simteam la fel de expusa, nu era ca si cum eram cu Harry, cand ma simteam protejata, si uram faptul ca el imi oferea sentimentul asta, pentru ca ceea ce spuneam eu acum era ca si cum spuneam ca ma simt in siguranta cu un criminal in serie care are la spate, ascuns intre degete un pistol si inca trei cutite cu care m-ar pute injughia in orice moment, pe mine sau pe cei din jur.

-Ma deprimi, Kim, a spus tragandu-ma dupa el.

   Nu cred ca mai avea rost sa-i spun ca asa ceva nu era de mine, si mi-a fost de ajuns sa-mi ridic privirea cat sa vad multimea din camera imensa in care ma adusese Liam, ochii mei marindu-se cand am vazut acum fetele de pe canapea, aproape goale, golind sticle intregi de vodka in timp ce isi miscau corpurile in ritmul muzicii.

-Dumnezeule! am scapat printre buze cand Liam m-a tras rapid in bucatarie, privirea mea stand blocata inca in living.

   Nu imi venea sa cred ceea ce vedeam, o multime de fete aratand ca niste tarfe se miscau mai ceva ca niste reni in fata baietilor pentru a le atrage atentia, unii dintre ei sarutandu-le mai ceva ca si cum ar vrea sa le manance gura, fapt ce m-a facut sa ma stramb scarbita si sa oftez la locul la care m-a adus Liam.

-Hei, ai putea sa nu te mai holbezi si sa-ti iei ceva de baut?

-Glumesti, nu? m-am intors spre el.

-Nu, desigur, nu ma poti lasa sa beau singur.

-Oh, dar se pare ca ai cu cine bea, am spus, indicand camera plina cu fetele care dansau, tinand strans in mana sticlele cu alcool.

   Liam m-a ignorat, dand ochii peste cap si umpland cele doua pahare de pe blatul din lemn, luandu-le si ghidandu-ma inapoi in living, stand acum incordata in fata lui cand tutunul mi-a ajuns in nas, arzandu-mi aspru narile si lasand o presiune puternica peste plamanii mei, si nu mai zic de faptul cum se combinase cu cel al alcoolul.

-Oh, ia uite cine ni s-a alaturat, am auzit o voce in stanga mea, intorcandu-ma pentru a-l vedea pe Louis cu doua fete de brat.

-Nu puteam sa o ratez, a ras Liam, lovindu-si mana de a lui, in timp ce cealalta s-a strans in jurul meu, concentrandu-ma acum sa nu scap paharul pe care tocmai l-am primit si pe care, desigur, nu aveam de gand sa-l golesc.

-Amber, Ashley, ea e Kim, noua achizitie a lui Liam, a ras Louis.

-Ce? am spus socata de tupeul lui.

   Louis parea sa ma faca invizibila in timp ce Liam parea la fel de concentrat la cele doua fete si nici nu-i de mirare. Decolteurile lor erau mai ceva ca turnul Frantei, sanii lor mari aratand ca niste chestii puse intr-un sutien cu doua bucati de push-up si nu mai zic de bluzele lor stramte care nu faceau decat sa duca pana la buric, pielea fiindu-le descoperita pana la dunga bulgilor foarte jos lasati si foarte stamti ca aveam impresia ca vor plesni pe ele.

-Buna, a spus una dintre ele, rotindu-si guma de mestecat pe deget, guma pe care tocmai o scosese din gura.

   Scarbos.

-Deci? Tu si Liam? a spus fluturandu-si pleoapele ce pareau sa cada, incarcate de rimelul exagerat.

-Nu! Noi nu suntem...

-Ii duce lipsa lui Styles, e putin distrusa de la...

-Ce tot spui? am intervenit enervata.

-Wow! Tu si Harry ati fost... adica... intr-o relatie? a spus una din ele.

-Imposibil, Harry nu iese cu nimeni! a spus cealalta.

-Nu am fost impreuna si nici nu vom fi! am stopat enervata, inchizand subiectul.

   Cele doua blonde s-au uitat socate la mine, buzele lor rosii ca macul arcuindu-se in interior in timp ce ma priveau mai ceva ca pe un specimen rar.

-Desigur ca nu veti fii, prostuto, Harry nu are relatii, a ras.

-Poate doar in pat, a ras cealalta, facandu-ma sa ma incrunt dezgustata.

   Am ramas inca blocata la cele doua capete fara creier si nu eram eu o persoana care sa judece de la prima vedere, dar in cazul asta era evident. Ce stiau ele despre Harry si... de ce naiba imi pasa si stateam sa ma gandesc la asta acum? In fiecare zi auzeam lucruri mai rele si din ce in ce mai scarboase despre Harry si nu am decat sa multumesc pentru asta, ador palmele de trezire si sincer, inca ma gandesc ca m-as fi simtit mai bine daca l-as fi lasat pe Harry pe mana lui Liam... dar nu... evident ca nu m-as fi simtit mai bine si l-as fi avut pe constiinta mai ceva ca si cum eu l-as fi omorat.

-Ma rog, cu Liam ai aceeasi distractie ca si cu Harry, dar nu te intrista, m-a batut peste umar, ungiile ei lungi parca intrandu-mi in ochi cu marimea lor.

-In plus, nu esti de Harry, adica... uita-te la tine... esti asa... inocenta, a spus cealalta mestecand guma.

-Eu nici macar... ah! am marait incetand sa le mai fac jocul.

   De ce toata lumea credea ca eu si Harry am avut ceva? Adica, da, mai multa lume ne-a vazut la scoala, dar ce nu au vazut ei este ca Harry se tinea dupa mine, iar eu nu-i acordam deloc atentie. Eu incercam sa scap de el si toata lumea ma ia cu tu si Harry sau nu esti de el? Ce naiba vrea sa insemne si asta? De ce tuturor li se parea imopsibil ca eu sa nu-l plac, adica, nu cred ca sunt singura cu capul pe umeri aici care si-a dat seama ce fel de baiat e Harry, dar se pare ca restul pareau sa se mulmeasca doar cu o aventura de la Harry.

-Oh, uite-l, ca tot vorbeam de el, a spus Louis, facandu-le pe cele doua fete sa sara entuziasmate.

   Mi-am intors capul in directia in care priveau toti acum, vazandu-l pe Harry cum intra in living-ul imens, atentia tuturor fetelor cazand pe el si pe Mona, care parea ca statea ca o lipitoare prinsa de bratul sau, cand alte trei fete au venit la ei, spunandu-i ceva pentru a-i castiga atentia, dar el nici macar nu se uita in ochii lor, privirea lui stand blocata pe sanii lor, si ceva imi spune ca ele erau multumite pentru gestul sau.

-Uite cum devine vedeta petrecerii, a spus Louis, trecand de noi si luandu-si alt pahar de vodka.

   Privirea mea a ramas blocata la ei, fara sa realizez ca ma uitam cu gura cascata la ei, cand Harry s-a asezat pe canapea, Mona intrand in centurl atentiei si desfacandu-si picioarele pentru a sta in poala lui, incretindu-mi nasul dezgustata gand ambele lui maini mari i-au apicat fundul, strangandu-l flamand sub atungerea lui, dar cu toate astea, el nu era atent in totalitate la ea. Yuhh! Am marait in gandul meu, incercand sa-mi iau atentia de la cei doi cand lumina a devenit mai slaba si toate fetele s-au asezat pe canapea, uitand de restul baietilor care mai erau in camera si oferindu-i intreaga atentie lui Harry care nici nu parea ca le baga in seama.

-De ce m-ai adus aici? m-am intors spre Liam.

-Geloasa? a ranjit.

-Nu, mai de graba scarbita, am spus.

   Muzica imi facea din ce in ce mai dificil auzul, dar as putea jura ca Liam a zis ceva dupa asta, fara sa-l pot auzi, dar, cu toate astea, puteam sa aud perfect rasetele pitigaiate ale fetelor in preajma lui Harry.

-Toata lumea, a tipat o fata pentru a atrage atentia. Aduceti cat mai mult alcool si veniti la jocul petrecerii.

   Am scancit cand o persoana s-a izbit de mine, mergand disperat unde multimea se adunase, uitandu-ma uimita la baietii care s-au asezat nerabdatori pe jos, facand un un cerc imens si lasand locuri libere intre ei pentru partenerele lor, sau ma rog, pentru fetele cu care incercau sa faca vreo miscare.

-Sa mergem, a spus Liam, incolacindu-si mana in jurul umarului meu si ghidandu-ma inainte.

-Ce? Nu! Nu vreau sa merg acolo! am spus, orpindu-ma brusc.

   Categoric nu voiam sa dau ochii cu Harry si sa-mi faca in ciuda cu tot ceea ce are, crezand ca-mi pasa un pic, dar nu vreau sub nicio forma sa stie ca sunt la aceasta petrecere, nu stiu de ce, doar ca nu vreau.

-Nu ai sa ratezi distractia, a spus, tragandu-ma dupa el.

   Am simtit cum corpul meu ramane imobil, cand Liam m-a impins in cerc, fortandu-ma sa ma asez acolo si am icnit zgomotos cand Harry s-a asezat si el pe partea cealalta a cercului, exact in linie dreapta cu mine, cand privirea lui a captat-o pe a mea, incruntandu-se destul de tare in timp ce ma privea intens, parca spunand Ce dracu cauti tu aici? Dar l-am ignorat, refuzand sa-i mai fac jocul, si m-am intors imediat spre Liam care deja se uita la mine.

-E adevar si provocare...doar ca fara adevar, a spus aplecandu-se spre urechea mea.

   M-am uitat peste umarul sau, privirea mea fiind prinsa de cea a Monei in timp ce vorbea cu cele doua fete de mai devreme... Amber si... ma rog, cum o chema, parand ca vorbeau despre mine, dar am incetat sa le mai dau atentie, arcuindu-mi usor spatele cand Liam si-a lasat mana calda peste spatele meu, lipindu-ma de corpul sau si puteam sa jur ca am auzit un marait de la Harry, simtind acum adrelina curgand in sangele meu, parca dandu-mi pofta de a-l aprinde putin pe Harry si lasandu-mi acum capul peste umarul lui Liam.

-Bun, eu prima, eu prima, a spus o roscata, ridicandu-se in genunchi pentru a analiza in amanunt cercul de oameni.

    Primele trei provocari au fost stupide si ma bucur atat de tare ca nu am participat la ele. O fata tocmai fusese provotaca sa-si toarne alcool intre sani, in timp ce alta era provocata sa curete greseala ei cu limba, fapt ce m-a scarbit atat de tare ca aveam impresia ca voi vomita in secunda umatoare, greata arzandu-mi acum gatul atat de puternic ca aproape mi-l putea topi. Unde Dumnezeului sunt si, din nou, ce naiba caut eu aici? Nici nu vreau sa ma gandesc daca petrecerea asta era legala sau macar stie vreun parinte de asta, dar ce tot spun eu aici, asta e...

-Kim, a spus Mona, ridicandu-se in genunchi pentru a vorbi.

   La naiba!

-Nu voi fi dura, a spus, intorcandu-se spre celelalte fete si razand cu pofta.

   Mi-am prins buza strans intre dinti cand toata lumea si-a concentrat atentia asupra mea, inima batandu-mi atat de tare ca puteam sa jur ca va acoperi muzica din incapere.

-Saruta-l pe Liam, a spus, dandu-si cateva suvite blonde de pe umar. Usor, nu? a ras.

   Am inghitit in sec, uitandu-ma spre Liam care parea sa fie cel mai fericit pentru aceasta provocare, mainile tremurandu-mi atat de tare ca aproape ar fi putut observa oricine cat de tensionata eram. A facut-o intentionat! Mona a facut-o intentionat si putea sa-mi dea oricare din cele mai stupide provocari, dar asta? Ok, categoric nu am primit una grea, dar ele au pus cum trebuie punctul pe "i" si au facut-o usturator.

-Oh, haide, e doar un sarut.

   Mi-am inclestat degetele de genunchii mei, inghitind cu greu nodul din gat si simtind cum ghemuri de spini coboara in stomacul meu cand m-am ridicat usor pentru a ajunge la inaltimea lui Liam, concentrandu-ma acum pe buzele lui carnoase si simtind acum cum frica imi bate in spate, aplecandu-ma pentru a scapa odata de asta.

-Stai! am auzit o voce groasa, intorcandu-ma pentru a-l vedea pe Harry tensionat. Poate refuza provocarea, e una dintre reguli.

-Si? De cand iti pasa tie de reguli? a ras Mona, aruncand un ochi la mine in timp ce si-a lins buzele rosii.

   Harry s-a incruntat la ea, genele unindu-se intr-un "V" larg cand s-a intors inapoi spre mine, parca vrand sa ma arunce de acolo.

   Fara sa mai stau pe ganduri, m-am intors inapoi spre Liam, stopand toata tensiunea din camera, adrenalina cuprinzandu-ma in profunzime si lipindu-mi acum buzele de ale lui Liam, simtind acum cum mainile lui se prind in jurul meu, tragandu-ma mai tare in sarut cand limba lui a alunecat peste buzele mele, parca topindu-le usor, alunecand acum pe limba mea si invartindu-se atat de disperat ca aveai impresia ca asta era un sarut pe care il asteptase intraga viata.

-Gata! A spus un sarut! l-am auzit pe Harry cum maraie in spate.

-Dar nu am spus cat de lung, lasa-i sa se manance unul pe altul, a ras Mona.

   M-am retras imediat la cuvintele ei, Liam lasandu-ma cu greu sa scap, intorcandu-ma spre ea si aruncandu-i o privire fulgeratoare, cand a ras, toata lumea aplaudand pentru provocarea indeplinita. Nu putea fi serioasa, o facea intentionat, dar la fel o facusem si eu. Uras sa-l folosesc pe Liam ca armura, dar voiam sa fac asta, voiam sa-l aprind putin pe Harry chiar daca nu imi pasa cu adevarat de el, tot ce voiam era doar sa-i inchid gura si apropo de asta, puteam sa jur ca maxilarul sau va pocni sub obrazul sau, pumnii lui fiind la fel de inclestati cand ne privea.

-Bun, gata cu asta, urmatoarea provocare, a spus o fata cu parul mov-violet ce s-a ridicat pentru urmataoarea provocare.

   M-am asezat inapoi la locul meu si puteam sa-i simt privirea lui Liam pe mine, parca vrand sa a manance cu totul in timp ce ochii mei au ramas la Harry care nu inceta sa ma mai priveaca, muscandu-si acum furios obrajii pe interior cand Liam m-a tras din nou langa el, luandu-mi atentia de la Harry si concentrandu-ma la provocarile care au urmat, inca uimita de tupeul unora de aici, dand acum ochii peste cap cand Amber s-a ridicat pentru a vorbi, ochii ei cazand imediat pe mine.

-Kim! si am putut sa vad cum Harry s-a tensionat din nou.

-Stiti ce, ajunge cu jocul asta, a spus Harry, vrand sa para plictisit. Nu putem sa facem altceva?

-Taci, Styles, inca o provocare, a spus ea, ranjind victorioasa.

   Am inghitit in sec, presandu-mi podul palmei de parchetul cald, si uitandu-ma acum la ea, parca incercand sa-mi dau seama de ceea ce urma sa spuna.

-Tu si... Kyle, in picioare! a spus, strangandu-si usor unghia intre dinti.

   M-am ridicat usor, inca confuza cand am vazut baiatul inalt care s-a ridicat odata cu mine, simtind cum picioarele mi s-au inmuiat ca o gelatina cand am vazut cum arata. Inaltimea lui era coplesitoare, iar muschii pareau sa-i plezneasca pe sub tricoul sau mulat, in timp ce ochii lui ma priveau murdar, un zambet infometat aparand pe chipul sau, parca stiind deja la ce eram supusi.

-Mergeti intr-o camera, amandoi si... stati acolo 10 minute in timp ce noi vom inchide usa cu cheia, a ranjit, uitandu-se acum spre el care avea acelasi ranjet bolnav.

-Ce? m-am balbait.

-Nu te ingrijora, sunt sigura ca Kyle are un prezervativ, a ras ea.

   Am tremurat la cuvintele ei si puteam sa jur ca privirile tuturor ma topeau, asteptand cu nerabdare sa execut provocarea si sa ma duc in camera aia nenorocita, dar, la naiba nu o voi face, nu are niciun drept sa ma oblige, iar deja ea a mers prea departe.

-Refuz! am spus gata sa sar pe ea.

-Nu ai voie! Jocul tocmai a primit o regula noua, fara-reguli! a spus apasat, de parca nu as fi auzit-o destul de clar.

-Dar nu...

-Haide, Kim, a incurajat Liam. Nu a zis ce trebuie sa faceti acolo, du-te.

   Dar era evident ce trebuia sa facem, sau cel putin puteam sa vad asta in ochii lui Kyle care ma privea cu o pofta incredibila, ochii lui miscandu-se de jos in sus pe corpul meu cand a venit langa mine, inaltimea lui bagandu-ma in pamant.

-Haide, nu avem toata seara la dispozitie.

   Am vrut sa ma intorc pentru a-i raspunde acelei tarfe, cand mana lui Kyle s-a prins rapid de bratul meu, strangandu-ma puternic tragandu-ma afara din cerc, gemand la actiunile lui disperate si vazand in ce directie voi sa mearga, oprindu-ma brusc cand Kyle s-a desprins rapid de mine, vazanu-l acum pe Harry cum si-a izbit pumnul de fata lui, umand altul disperat si vazandu-l cum Harry il tranteste la pamant, sarind puternic peste el, corpurile lor lasand un zgomot puternic peste parchetul solid cand Harry si-a inclestat mainile disperat de tricoul sau.

-Mai atinge-o odata si iti jur ca am sa-ti scot toate organele pe viu! Bucata cu bucata!

   Am facut un pas in spate, ducandu-mi socata mana la gura cand i-am auzit vocea, vazandu-l acum pe Kyle incordat sub Harry, sangele cugandu-i fara incetare din nas, in timp ce si-a intors usor capul, scuipandu-l pe Harry direct in fata si puteam sa jur, si eu regretam actiunea lui, mai ales pentru ca stiam ce urmeaza.

-Tu ai cerut-o, a ridicat Harry din umeri.

   Nu mi-am dat seama ce a vrut sa zica pana cand alt pumn s-a izbit iobrazul sau, vazandu-l cum se ridica in picioare, izbindu-si acum puternic piciorul in capul sau, fapt ce l-a facut sa ramana aproape fara constiinta, vazandu-l acum pe Harry cum il prinde de tricou, ridicandu-l cu o asa usurinta in timp ce l-a izbit rapid in perete, lipindu-si fruntea de a lui cand am vazut ca plamanii lui Kyle abia mai respirau.

-Cineva sa-i opreasca! am tipat disperata, uitandu-ma la multimea din camera care privea scena de violenta ca pe unul dintre cele mai bune filme, toti ignorandu-ma.

   Mi-am dus mana in soc la gura gand genunchiul lui Harry i-a lovit stomacul, vazandu-l cum se indoaie imediat de la lovitura puternica care, pe mine m-ar fi pus jos de mult, Harry ridicandu-l din nou si lovindu-l in mod brutal si repetat.

-Esti un monstru! a tipat Harry disperat, continuand sa loveasca.

   Am inghetat cand am vazut cum Harry ii ia usor, usor viata baiatului, capatand atitudine si fugind spre ei, inclestandu-mi acum mainile de bratul lui Harry, cel care il tinea pe Kyle, si incercand sa-l smucesc, dar era atat de incordat ca puteam sa jur ca am prins o piatra.

-Harry! Daca nu te opresti il omori! am tipat disperata.

-El e-e un monstru! a spus vocea sa demonica, in timp ce a continuat sa loveasca.

-Nu! Daca nu te opresti, tu vei fi un monstru! am spus, disperata.

   Harry m-a ignorat total, izbindu-si pumnul in stomacul sau si vazandu-l cum isi inchide ochii, intorcandu-ma disperata spre Liam care parea sa se bucure de show.

-Liam! Ajuta-ma! am tipat disperata.

-Ce? Lasa-l Kim, se bate pentru tine, ar trebui sa te bucuri, a ras el.

   Am simtit cum nervozitatea ma cuprinde in totalitate, mergand glont spre el si prinzandu-l de tricou, parca uimita de propriile mele actiuni, cand l-am tras puternic, aruncandu-i o privire grava.

-Desparte-i, acum! am spus apasat, uitandu-ma cu ura in ochii sai.

-Haide, Kim, nu vreau sa sparg distractia!

-Haide, Liam! am implorat disperata. Te rog!

   L-am privit cum da ochii peste cap, capatand o privire furioasa ca si cum ar incerca sa ma ignore, dar i-am multumit lui Dumnezeu cand Liam s-a desprins de perete, megrand spre Harry si facandu-i semn lui Louis sa-l urmeze, vazandu-i acum pe amandoi cum il prind pe Harry, incercand cu greu sa il desparta pe Harry de baiatul care aproape a devenit un cadavru, prabusindu-se acum pe jos si facand ochii mari cand am vazut balta de sange ce se impanzea sub el.

-Usor, Styles, doar nu vrem sa ajungi la inchisoare, din nou, a ras Liam, tinandu-l cu greu pe Harry care statea incordat, fara sa-si ia privirea de la Kyle.

-Ia-ti mainile de pe mine! a strigat Harry, gata sa-i dea pe cei doi la o parte.

   Am facut ochii mari cand am vazut ca Liam si Louis nu mai reuseau sa-l tina mult, pozitionandu-ma acum rapid in fata lui si prinzandu-i obrajii, scuturandu-l usor pentru a-i atrage atentia. Irisii lui captasera cel mai inchis negru posibil, parand ca se topesc ca smoala in timp ce tremura tot, venele de pe gatul sau incordandu-se si iesind perfect la vedere, in timp ce incretitura de pe fruntea lui se adancea din ce in ce mai tare.

-Harry! Harry, uita-te la mine! l-am scuturat.

   Respiratia lui rece se izbea de fata mea de fiecare data cand Harry expira, controlandu-se cu greu, mai ceva ca si cum ar fi o bomba si ar urma sa explodeze.

-Hei, uita-te la mine, Harry, sunt aici si sunt bine, uita-te la mine! am repetat, fara sa-mi pierd speranta ca l-as putea aduce inapoi aici.

   Mi-am lipit fruntea de a lui, inhalandu-i acum respiratia si auzindu-i bataile puternice ale inimii, incruntandu-ma cand se auzeau din ce in ce mai rar, si ridicandu-mi privirea pentru a-i intalnii ochii ce captau usor verdele cristalin inapoi.

-Hei, hei, l-am scuturat usor. Sunt aici.

-Ingerasule, a gemut.

   Liam si Louis s-au desprins imediat de el, mainile mele incolacindu-se acum in jurul lui pentru a-l sustine, auzind acum intreaga camera agitandu-se, ridicandu-mi privirea pentru a le vedea pe fetele care veneau spre noi.

-Harry, esti bine? au spus ele de parca el fusese cel batut.

   I-am dat drumul cand am vazut roiul de fete ce s-au impanzit in jurul sau pentru a-l consola dand ochii peste cap dezgustata si dandu-ma la o parte, corpul meu fiind inca mutilat de groaza de mai devreme, intorcandu-ma imediat pe genunchi si fugind pe scari, care habar n-aveam unde duceau, ocolind acum peretele inalt cu tablouri si uitandu-ma dupa o camera, fericita sa vad una deschisa si sa ma arunc in ea.

-La dracu! am spus trantind usa si intinzandu-ma pe jos, simtind cum imi vine sa plang.

   Nu stiu de la ce e asta, dar probabil de la socul pe care l-am avut cand am vazut asa ceva, cand l-am vazut pe Harry cu adevarat, lovindu-l cu brutalitate pe acel baiat care s-a bagat singur in asta, dar indiferent de asta, nu merita sa moara si ii multumesc Domnului ca am reusit sa-l dezlipesc pe Harry la timp de el, pentru ca, acel baiat mi-ar fi ramas sigur pe constiinta, mie, nu lui Harry.

   Cred ca a trecut aproape o ora de cand am stat in camera asta si inca nu ma regaseam. Ma simteam rupta pe interior din cauza celor intamplate si nu stiam ce sa fac, eram neajutorata in fata unui astel de fenomen care refuza sa-mi dea pace. Harry criminalul, Harry cel vinovat, cel ce a ucis acele persoane, demonul, cel ce m-a muscat si a lasat o durere arzatoare asupra corpului meu, Harry care a fost la inchisoare si ceva imi spune ca ura lui Liam si Louis are legatura cu asta...

   M-am ridicat usor cand am auzit o lovitura usoara in usa, vazand acum usa cum se deschide, si tresarind cand l-am vazut pe Harry intrand usor si venind spre mine, fara sa fiu in stare sa scot un cuvant sau macar sa il dau afara. Ma saturasem de asta si nu mai puteam sta cu el, ma simteam exact ca si cum nu ma lasa sa-i dau drumul, dar, intr-un fel, nici eu nu voiam s-o fac.

-Kim...?

   A spus, asezandu-se langa mine si cautandu-mi mana pentru a o strange in a lui, vazandu-i acum mana plina de rani de la loviturile puternice pe care le-a dat.

Continue Reading

You'll Also Like

416K 10.3K 71
ÎN CURS DE EDITARE!!!! Volumul 1 & 2 Volumul | " Lasa-mă dracu în pace Dylan, nu vreau nici-o aventură cu tine! " O să vezi tu Mia, o să-mi...
164K 6.1K 39
Lisa Crawford numita și "Regina pistei" are parte de multa acțiune în viata ei când un bărbat înalt, brunet și desigur foarte frumos ii face o propun...
74.8K 1.9K 49
Isabella Maxwell fiică de interlopi proaspăt iesita din închisoare. Dupa un an in care a fost in închisoare pentru jaf armat . Scoasa din Închisoarea...
57.2K 977 87
✍???? ℝ??????????? ??... ✍? această carte nu sunt pe fapte reale,sunt doar ideii ,așa că mă puteți susține oricând, mulțumesc!?