Creepy verhalen nederlands

By Yuni-Honey

12.8K 538 60

Verschilende creepypasta's die ik heb vertaald, Er kunnen wat gramatica foutjes inzitten sorry daar voor. I... More

Achter gesloten deuren
Alles wat je kunt eten
Bedtijd
Ben drowned post 1
Ben drowned post 2
Ben drowned post 3
Ben drowned post 4
Ben drowned post 5
Bescherm engel
Bloed vlekken
Bloody Laundry
Bloody painter in de sneeuw
Candel Cove
Claustrofobie
Clokwork
Clown om middernacht
Clown
CORRECTIES
Darky
De blauwe jongen
de Boogeyman
De lange man
De lelijke jongen
De uitdrukkings loze
Dik
Docent Engels
Dode Bart
Eyeless jack
Fatty
Fire
Gat in de muur
Geesten zien
Go To Sleep
Herobrine
Het internet verhaal
Het zilveren masker
Hisaruki
Homicidal Liu
Hoodie
Hoe een vloek op iemand te leggen.
Huilend kind
Ik vond een laptop die verbonden was met the deepwep
Inugami
Jane the killer
Jeff is back
Jeff the killer vs slenderman
Jeff the killer
Kus me dood
Laughing Jack
Laughing Jill
Lazari
mannequin
Menselijke stoel
Mary-san
Masky/Tim
MIJN CREATIE
Mijn naam is Tommy
Mr widemound.
Nina the killer
No end house
Ontsnappen
Ouders
Oorsprong Laughing Jack. ( de lange versie.)
Oud worden
Pen vriend
Pokรฉmon black
Psychose
Red mist
Red room
Rode dood
Russische slaap expiriment.
Sally
Slangen ogen.
Slender man
Slender man
Smile.JPG
Sok pop
Sonic EXE
Stomme meid
Telefoon
Ticci Toby
The Blad Man
The Bunnyman
The Girls 'Bathroom
The House of Mirrors
The rake
The Rubber ball
Tv kijken
Vet varken
Waker worden (kort verhaal)
Wie is daar ?
Zeldzaam boek
Zie jij mij dan zie ik jou
Zussen
Zwarte kat
Zwarte Kimono
Ik denk dat mijn telefoon me probeert pijn te doen
Siri
Zelfmoord koning
Don't play with fire
Santa claws
BLOOD MAGIC
Tails doll
Stomme koeien
De legende van de oude cowhead
Zomer kamp
Ik was geboren op een kinderboerderij
Verlaten boederij
De houder van niets
De houder van het begin
De houder van afwezigheid
Houder van nauwkeurigheid
Holder of Adversary
Houder van ondragelijke pijn
Houder van alle consumerende wanhoop
Houder van alles dat ooit was, maar niet meer
Houder van Ambitie
Houder van angst
Houder van apathie
De houder van as en rook
Houder van as
Houder van de balans
De houder van geloof
De houder van blazes
De houder van brutaliteit
Houder van kaarsen
Lulu
Houder van Carnage
Houder van Catastrofe
Houder van kans
De houder van verandering
Houder van chaos
Houder van Charms
Houder van straf
Houder van helderziendheid
Houder van Clarity
Houder van Cognition
Zalgo
Candypop
Nathan the nobody
Broken ally
Abigail
Haunted Painting
Girl on fire
Mudhouse Mansion
Dromen en nachtmerries
Scp 250
Scp 001
Scp 072
Scp 455
De verplegster Ann
Judge angels
Charlotte / Miya
Aia
Eyless demon
Kate the Chaser (achternaam die vermoedelijk Milens of Hayes was )
Night Leilah
The Bloody Countess.
Yuki
C
Annie The Black Eyed Child
Anastasia
Alex the psycho
'Lilith'
Bloed Rachel
Alice
Error
B.O.B
Creepyblack Ghost
Splendorman
Kagekao
Teddy
Charlie Matheson Jr.
Slenderman's proxy's
Het Forsaken-experiment
Ruimte voor eentje meer
Rode pompoen pizza
Bad Day at the Midway
Rap rat
Killer komedie
Skype
Mothers call
Seed Eater
Funnymouth
Horror punk

Bloody painter

211 10 0
By Yuni-Honey

Helen is 14 jaar oud zijn donkere kringen voelen aan alsof hij nog nooit genoeg heeft geslapen. Hij geeft niet om zijn rommelige zwarte haar, omdat hij niet graag teveel moeite doet om zichzelf opteruimen: het is onnodig.

Zijn stoel bevindt zich aan de achterkant van het klaslokaal, naast het raam: hij zit daar altijd stil te tekenen, het is zoals alles voor hem. Hij houdt niet van sociale contacten met mensen waardoor hij een eenzaam persoon wordt.

Er was een persoon die na school op de grond werd geduwd, dat is tom die altijd het slachtoffer is van pestten, niet omdat hij eerder iets heeft gedaan, het is gewoon de afkeer van mensen om hem heen. Deze dingen gebeuren vaak en Helen is er aan gewend.

Tijdens de pauze zegt jurdy dat ze haar horloge mist terwijl ze er naar zoekt. Helen, helpt haar niet, omdat het niks met hem temaken heeft. plotseling ziet iemand iets in Helen's zak knipperen.

"Wat is dit ?" zegt Tan terwijl hij zijn hand in de zak van Helen steekt en haald een horloge te voorschijn dat is afgewerkt met nep diamanten. Helen is erg verast om het te zien, omdat hij niet weet hoe het daar is gekomen. "Ah dat mijn horloge !" Jurdy ontvangt het horloge van Tan nadat ze de situatie heeft gezien. Beiden staren naar Helen met een rare blik. "Ik ben het niet" zegt Helen  die nog steeds op zijn notitieboekje tekent zonder een beetje optestaan "ja juist" zegt jurdy en verlaat het klaslokaal met tom als ze besluit.

De volgende dag zit Helen zo als gewoonlijk aan zijn tafel hij merkt dat de sfeer  om hem heen niet goed voeld. Mensen beginen over hem te fluisteren, en zelfs en paar noemen hem een dief, hij besluit niet voor zichzelf uit te leggen, omdat hij weet dat het nutteloos is omdat te doen.

Naarmate de tijd verstrijkt, wordt Helen het nieuwe doelwit van slachtoffer voor pesterijen; alles wat hij nu doet word overdreven. Hij vind het niet leuk maar toont geen verzet. Hij houdt de gevoelens in zijn hart en zwijgt.

Tot Tan op een dag naar hem toe kwam en zijn notitieboek greep met zijn onafgemakte tekening er op, "altijd deze zinloze dingen doen" zegt Tan terwijl ze een paar tekeningen Afschuurt en ze in stuken schuurt en Helen's reactie wil zien. In dit tempo barsten de gevoelens de gevoelens die hij heeft vast gehouden. Hij slaat Tan in haar gezicht en begint het gevecht. Helen is echter  iet zo machtig, dus werd hij in een mum van tijd in elkaar geslagen, andere studenten gingen naar het gevecht kijken, zonder het te stopen sommige mensen stampten hem zelfs in zijn gezicht en maag.

Direct nadat de bel ging stopte iedereen met waar ze mee bezig waren, en gingen terug naar hun zit plaatsen, voordat de leeraar kwam. Helen keert terug naar zijn stoel, alsof er niks is gebeurd. De leeraar kwam binnen; "oh my otis Helen! Wat is er gebeurd ?"  Helen heeft zo veel blauwe pleken dat de leeraar het merkt vlak nadat ze de kamer is binnen gegaan. Iedereen kijkt hem aan en wacht tot hij een reactie geeft terwijl, terwijl ze hem met een moorddadige blik aankijkt "ik viel van de trap mevrouw" Helen antwoord terwijl de bliken verdwijnen.

Na thuis komst van school vragen zijn ouders hem ook wat er is gebeurd en hij antwoord met het zelfde antwoord, de blauwe jas die hij draagt bedekt alle blauwe pleken anders dan die in zijn gezicht zijn ouders geloven het zonder twijvel meestal waneer Helen's ouders hem vragen hoe hij op school zit zegt hij altijd dat het goed is, hij loog zefs over het maken van een heleboel vrienden, elke dag een gelukig leven. Helen weigert zijn ouders de waarheid te vertellen want hij wil zijn ouders geen zorgen over hem laten maken.

Een paar maanden later is hij gewend geraakt aan de negatieve opmerkingen over hem, en is het een normale gebeurtenis voor hem om geraakt of vernederd teworden; hij is nu volledig immuun voor deze dingen. Wie heeft hem in de eerste plaats ingelijst ? Waarom deed de schuldige dit ? Dit doet er niet meer toe niets is nu meer van belang.

"Hoi jij daar ?" Helen ontvangt een bericht van een onbekende gebruiker op Facebook "wie ben je ?" Hij antwoord "ik ben Tom, je klasgenoot." Tom heeft nog nooit contact met hem gehad, dit veraste hem een beetje. "Hoe is het ?" Zegt helen. "Eh...gaat het ?" "Dat gaat je niks aan" Helen denkt na over de vraag van tom. Tom typt voordat hij verzint; "luister ik weet hoe je je nu voelt, je bevind je in dezelfde situatie als ik, ik wil je echt helpen, maar ik kan het niet ...sorry" nadien sms'en Tom en Helen elkaar lang, Helen voelt zich veel beter, nadat hij hem alle pijn en gevoelens heeft verteld die hij heeft meegemaakt. Hij kan zelfs Grapjes maken met tom vaak met ":)" om zijn geluk te tonen dit is de eerste keer dat hij denkt een vriend te hebben gemaakt.

Het is warm weer in de middag "kom me na de eerste ochtend middag op het dak ontmoetten, we moeten praten, vraag het me niet" mailde Tom gisteravond. Volgens zijn instructies ontmoet Helen Tom op het dak. Helen zwaait met zijn hand wn loopt naar hem toe terwijl hij zegt "hé Tom hoe gaat het vriend ?" "Eh...ik heb iers te zeggen... iets heel belangrijks." Zegt Tom met een ernsig gezicht. "Denk aan het horloge-diefstal-incident." Hoe kon Helen het vergeten? Dat is hoe hij begon te lijden ! Helen knikt om te laten weten dat hij het nog weet. "Ik was de schuldige." Tom keek naar beneden, bang om in zijn ogen te kijken. "Wat?!" Helen is geschokt. "Ik heb jurdy's horloge gestolen en je als de boosdoener verklaard" "waarom heb je dit gedaan ?" "Met jou als nieuw doelwit voor pesterijen is mijn leven veel beter." Tom grijnst. Het is echter waar dat waneer iedereen besluit om Helen te pesten, ze Tom niet meer lastig vallen, het is net als een verlaten stuk speelgoed. Voor hem is dat helemaal perfect. Zolang hij zwijgt, zal hij zijn school leven veilig en gezond kunnen leven. Hij is geslaagt: het plan was buiten gewoon perfect.

Helen grijpt de kraag van Tom zijn overhemd en na een tijdje rond geduwd te hebben,kwamen ze bij de rand van het dak uit. Tom glijd weg, en valt van het dak. Helen grijpt meteen zijn hand en probeert hem terug te treken, maar helen heeft niet genoeg kracht om dat tedoen.

"Het spijt me zo,Helen" Tom valt. Helen sluit zijn ogen, bang om te kijken naar wat er gaat gebeuren. Hij kan zich niet voorstellen wat er met Tom gaat gebeuren nadat hij van een 6 verdiepingen telend gebouw is gevallen.

Nadat de politieagenten arriveren hebben ze een interview met Helen. Hij was echer te geschokt door het ongeluk, om zelfs maar een woord te zeggen.

Nogmaals wordt Helen het onderwerp van discuseis's tussen studenten. Somige mensen denken dat helen Tom van het dak heeft geduwd, maar de meesten denken dat Tom zelfmoord heeft gepleegd en Helen heeft nagelaten hem te redden, omdat ze hem Tom's hand zagen grijpen voordat hij viel.

Die nacht was helen in zijn kamer, huilend, bibberend en hij kan niet voorkomen dat de schuld van binnen in hem groeit. Hij moet kalmeren en plotseling flitst een gedachten door zijn hoofd: "het is niet mijn schuld dat Tom stierf, hij verdiend het om te sterven !" Hier door voeld hij zich veel beter en neemt ook zijn schuld weg. Helen glimlacht griezelig, "Tom heeft zijn straf gehad...ik denk dat het voor de anderen ook tijd is om de hunne tehebben, is het niet ?" Zijn gescheeuw veranderd in donker gelach.

Helen's klasgenoten besluiten om een feest tehouden op de dag van halloween, maar het is niet om halloween tevieren, het is gewoon om hun vrienden samen telaten feesten, natuurlijk was Helen niet uitgenodigd op het feest, de avond voor de dag van halloween SMS'den jurdy en maggie elkaar op facebook. Ze slapen allebei in een slaapzaal van de school jurdy's kamer ligt naast Maggie.

09:03-jurdy: wie komen er op het feest van morgen ? Ik ben zo opgewonden :D

09:03-Maggie: de meesten van onze klas zullen er zijn. Maar ik heb zoveel keer een bericht gestuurd naar Tan, hoewel alle berichten die ik heb verzonden worden gelezen, antwoord zij gewoon nooit op mij, is de hel verkeerd met haar?

09:04-jurdy: ze werkt waarschijnlijk denk ik.

09:06-Maggie: er gebeurt iets raars...ik hoor al heel lang voetstappen bij mijn deur...ik denk dat er iemand rondloopt in de slaapzaal.

09:06-Maggie: wacht, ik ga het checken, (met behulp van het raampje in de deur zag Maggie iets ongewoons.)

09:07-Maggie: oh mijn god!!! Er is een vent buiten die een masker en een blauw jasje draagt, en hij houd een mes vast, en hij is helemaal bloederig!!!

09:07-Maggie: f**k! Hij klopt op mijn deur.

09:08-Maggie: oh mijn god,oh mijn god,oh mijn god,

09:08-jurdy: kalmer gewoon, en zoek een wapen of zo iets.

09:08-jurdy: bescherm je zelf !!!

09:09-Maggie: hij draait aan de deur knop, goedezaak dat ik het op slot deed.

09:09-Maggie: ik ben bang !!!

09:09-jurdy: Maggie ?

09:09-Maggie: wat moet ik doen ?

09:09-jurdy: Maggie,luister

09:09-Maggie: SAVE ME !!!

09:09-Jurdy: Maggie, kalmeer

09:09-jurdy: Maggie

09:10-jurdy: Maggie?

09:10-Jurdy: ben je daar ?

Het bericht wordt weergeven als gelezen,maar jurdy ziet het antwoord van Maggie gewoon niet. Plotseling hoor jurdy het geluid van het open gaan van haar kamer deur. Als ze haar Hoofd omdraait, voelt ze een vreselijke pijn op haar buik. Een bloederige persoon die een masker draagt, stormt de kamer in en steekt haar neer.

Die nacht werden alle studenten die in de slaapzaal waren vermoord. Niemand weet hoe de moordenaar het deed. De moordenaar gebruikte het bloed van de slachtoffers om op de muren van de slaapzaal te schilderen, waarbij de meeste schilderijen het gezicht ":)" waren. Veel van de lijken werden gehakt en gepurgeerd, mogelijk om meer 'pigmenten' te krijgen. De schuldige Helen Otis ontbreekt momenteel nog steeds.

In de chatroom waar jurdy en Maggie elkaar een sms stuurden, werd er een bericht geschreven dat reageerde op jurdy's eerste bericht om 09:03 uur 

11:15-jurdy: Wees niet enthousiast over morgen :) omdat er geen morgen zal zijn.

Continue Reading

You'll Also Like

1.6K 203 12
Nummer 3 van de Cry Baby korte verhalen serie. Deze serie is geรฏnspireerd op de muziek van Melanie Martinez. Geen nood om hier heel bekend mee te zij...
2K 107 6
Hoogtepunt #1 in horror Ongeveer 13+ jaar (sommige stukken zijn enger dan de ander) Hely verliest iedereen, tot ze hem ontmoet. Haar leven word zoals...
1.1M 17K 88
**VOLTOOID** "They say all good boys go to heaven, but bad boys brings heaven to you." Mijn eerste stap op het schoolplein van mijn nieuwe school is...
3.3K 135 37
Wie had het ooit gedacht dat (J/n) de wel beroemde "Jeff the killer" zou ontmoeten. Of beter zelfs heel de "creepypasta crew" Hoe zal jou toekomst er...