Zavedi me!🔚

By melinnajoy

188K 8.9K 407

Tyler&Selina 2.dio serijala Ljubav je izazov Kad znaš da je vrijeme prestati boriti se!? Kada znaš da treba... More

Uvod!
Prvo poglavlje
Drugo poglavlje
Četvrto poglavlje
Peto poglavlje
Šesto poglavlje
Sedmo poglavlje
Osmo poglavlje
Deveto poglavlje
Deseto poglavlje
Jedanaesto poglavlje
Dvanaesto poglavlje
Opomena!
Trinaesto poglavlje
Četrnaesto poglavlje
Petnaesto poglavlje
Šesnaesto poglavlje
Sedamnaesto poglavlje
Osamnaesto poglavlje
Devetnaesto poglavlje
Dvadeseto poglavlje
Dvadeset - prvo poglavlje
Dvadeset - drugo poglavlje
Dvadeset - treće poglavlje
Dvadeset - četvrto poglavlje
Dvadeset - peto poglavlje
Epilog

Treće poglavlje

7.8K 347 7
By melinnajoy

- Molim te reci mi da nisi to učinila?!
Vidim kako se bori da ostane miran, ili da dođe do mene i protrese me da sazna istinu.

- Naravno da ju ja nisam ubila, jednostavno je dobila ono što je zaslužila.
- Selina, upravo to ne smiješ reći pred policijom.

Nasmijem se od srca i prođem pokraj njega da vidim da li moj sin i dalje spava.
- Selina, nisam gotov.
Zastanem i pogledam ga, lice mu je toliko zabrinuto.

- Otrovana je, policija misli da si ti to učinila.
Ponovo se nasmijem jer iskreno ovo je smiješno.
- Ja nemam pojma ništa o otrovima, a još manje kako nekog otrovati.

- Doći će po tebe. Jer u njenom stanu ima tvojih otisaka.
U tom trenu mi sine, je li me zato zvala kod sebe. Opet je moj život kao sapunica, kao onog trena kad sam ušetala u Tylerovu sobu i vidjela Rose kako ga jaše.

Stojim i samo gledam ispred sebe, super saznala sam da nemam oca, i kao šlag na tortu postala sam ubojica, iako zapravo nikog ubila nisam.

Tyleru mobitel zazvoni i on se brzo javi.
- Ej striko. Ovakva je situacija netko je ubio Rose i sve pokazuje da je to učinila Selina.

Šuti trenutak i samo klima glavom dok sluša šta mu Gabriel govori s druge strane.

- Da super ideja, ok napraviti ćemo tako, ali ti svakako pošalji par svojih ljudi da ju čuvaju dok nisam tu. I hvala ti puno.

Kad poklopi prođe prstima kroz kosu, i pogleda me zabrinuto.
- Pošto dosta stvari pokazuje na tebe, i ako sad pobjegneš postati ćeš glavni osumnjičeni. Zato je bolje da ostaneš i kažeš istinu.

- Zašto imam osjećaj da ima još tog što li trebaš reći?
- Selina, previše si mirna oko svega, nije mi jasno zašto ne paničariš?
- Zato što to nisam učinila!

- Ja ti vjerujem, ali imala si motiv i onako kako policija gleda kriva si.
- Ovo je zadnji put da ti to govorim, pa si to utuvi u svoju glupu glavu! JA JU NISAM UBILA!

- Ok rekao sam da ti vjerujem.
- Nisi baš bio uvjerljiv.
- Napraviti ćemo slijedeće, useliti ću se kod tebe i biti ćemo sretan par koji ima dijete zajedno. Glumiti ćemo da si mi oprostila sve i krenuli smo naprijed. U međuvremenu Gabriel će unajmit vojsku odvjetnika da te drže dalje od zatvora.

Gledam u njega i sve što mi je u glavi, useliti, sretni, par. Počnem odmahivati glavom na njegov prijedlog.

- Radije ću priznati da sam ju ubila nego da moram živjeti s tobom!
- Selina nije baš da sam ti dao izbor, biti će kako sam rekao!
- Ne neće!
- SELINA! - kad vrisne moje ime tijelom mi prođe trzaj straha. Nikada ga nisam vidjela ovako bijesnog, stišče ruke toliko snažno da izgleda da će mobitel samljeti na komadiće.

Odmaknem se za korak i samo ga gledam. Njegove obrve su toliko namrštene i stišče vilicu da se na trenutak upitam kako nije sve zube polomio.

- Mrzim kad se netko vrišti na mene.
- A ja mrzim što si nerazumna oko ovoga. Bože pa ovo je ozbiljna situacija i shvati ju ozbiljno, mogla bi završiti u zatvoru i ne vidjeti Davida do njegove dvadesete godine! Je to ono što želiš?!

- Nnn.. Ne.
- Onda ćeš činiti što ti kažem i to odmah! Gledaj me dok ti govorim.
Ali ne mogu jednostavno ne mogu. Gledam u pod i teško dišem, srce mi lupa sto na sat i jedino o čemu mogu misliti je moj sin.

Umrla bi da ga nikad više ne vidim.
Priđe mi i svoje ruke stavi na moja ramena.
- Selina neću dozvoliti da te netko povrijedi.
- Osim tebe je li? Tebi je dozvoljeno da mi na nosiš bol?

- Ok znam da platiš, znam da sam te povrijedio ali trenutno to moraš ostaviti s strane. Trenutno trebaš biti bistra uma i pomoći u ovoj glumi. Moramo što uvjerljiviji biti, jesi razumjela?

- Jesam. A sad želim malo biti sama s svojim sinom.
- Misliš našim sinom.
- Jebeno ne počinji svađu opet!
Makne ruke s mene i podigne ih u zrak u znaku predaje.

Okrenem se od njega i napokon uđem u sobu, primaknem se krevetu i samo gledam svog anđela kako spava. Malo više od mjesec dana mu je i jednostavno spava kao veliki čovjek čitavu noć.

Ali sad sve što želim je uzeti ga u naručje i duboko u sebe udahnuti njegov miris. Ne učinim to, već jednostavno stojim kraj njegovog krevetića i gledam ga kako mirno i bez brige spava.

Kad sam dozvolila da se ovo sve ovako zakomplicira, onaj tren kad sam spavala s Tylerom je bila ujedno najljepša i najlošija odluka u mom životu.
Sjećanja polako naviru i dopustim da me odvuče dublje, jer ipak sve je sad bolje od ove situacije.

******
Sjedim sama za kuhinjskim stolom i jedem. Svi su bili napeti užasno jer Eliota nije bilo malo više od deset mjeseci i trebala sam odmor od svega pa sam se iskrala i došla kući u svoj mir. Žao mi je užasno, svi pate pogotovo Jasmin, ali teško mi ju je gledati takvu.

Nada se da će bilo što čuti o njemu. Na svaki znak se cima i stalno kad netko otvori vrata ona se zamrzne na mjestu. Nimalo joj ne pomaže trenutak kad je saznala da nosi blizance umjesto da se grca od sreće, ona je provela pola dana i noći plačući i pitajući se kako je on i gdje je.

Volim ju, i u najtežim situacijama bila je tu za mene, i ja sam sto posto uz nju ali opet ponekad mi bude teško gledajući ju kako iz dana u dan pati. Ponekad mi treba odmora malo, kao sad, i tada pobjegnem natrag u svoja četiri zida.

Zvono na vratima me iznenadi i prva osoba koja mi padne na pamet je Tilla, ali opet ona je otputovala. Možda se je ipak prije vratila, pa kad otvorim vrata i u gledam osobu za koji sam mislila da nikad neću vidjeti ispred svojih vrata.

- Treba mi pauza od toliko suza. - Tylerove oči prže svaki dio mog tijela i znojim se, uvijek ovo probudi u meni.

Pomaknem se u stranu i on prođe pokraj mene, njegov miris ostaje za njim i odjednom gubim svaki dio svog razuma. Sve što želim je zabiti nos u njegov vrat i duboko udahnuti. On je kao moja osobna droga.

- Želiš popiti nešto?
- Šta imaš najjače u stanu?
- Jack Daniels?
- Može.

Odlazim u kuhinju i uzmem cijelu bocu te dvije čaše i produžim u dnevni. Tyler je već skinuo svoju kožnu jaknu i ostao je u bijeloj majci koja ističe svaki oblik njegovog tijela. Srce mi lupa užasno brzo i nisam sigurna da ću preživjeti noć.

- Koja je tvoja priča Selina?
- Nema je, ja sam jedna jako usamljena žena.
- Onda živjele dvije usamljene duše.
Podigne svoju čašu i slijedim ga te kucnemo jednu od drugu. Gledam ga dok svoju pije na eks.

Bez bilo kakvog izraza ili na kašljavanja, dok ja jedan gutljaj i duša mi hoće izaći kroz grlo.

Veče protiče u lijepom društvu i ispijanjem čaše za čašom. U jednom trenu osjetim njegovu ruku na koljenu i pogledam ga, taj tren kad su nam se pogledi sreli kao da je sve stalo. Onaj dubinski pogled koji podijeliš možda jednom u životu, i kao da pokažeš cijeli svoj svijet toj osobi na dlanu.

Gledam ga kako se naginje i nježno prislanja svoje usne na moje. Vatra više ne bukti, sad se kao lava razlijeva po cijelom mom tijelu.

- Predivna si, svaki dio tebe je jebeno neodoljiv!
Poljubac postaje sve grublji i osjetim kako zavlači ruku ispod moje majice, a sve što želim je da me skine cijelu.

- Tako te jako želim, umirem za tobom Selina.
Šutim jer me strah što bi sve mogla reći u ovom stanju, pripita sam i još me on dira. Dvije lude kombinacije.

Kad dodirne moje grudi one iskoče i napnu se od njegovog dodira. Dok svoje usne spušta niz moj vrat, polako mi podiže majicu i skida ju s mene. Želim vrištati od frustracije što ide polako, što s mene ne strga svaki komad odjeće i jednostavno se zabije u mene do kraja.

Koliko dugo nisam spavala s muškarcem, možda godinu dana, možda malo više. Jednostavno umirem te ga odgurnem od sebe i ustanem.

- Slušaj me što ti govorim, sad ću sve skinuti s sebe i otići ćemo u moju sobu. Tamo ćemo se na brzinu pojebati, a kasnije ćemo ići polako sad ne! Jesam jasna?

Samo kimne glavom dok sa sebe brzo svlačim grudnjak, zatim slijede hlače i polako vrlo seksi spustim i gaćice. Onaj tren kad dodirnu pod on se zaletim prema meni i podigne me u svoje naručje.

Baci me na krevet i brzo svlači odjeću s sebe, kad je gol njegovo predivno tijelo prekriveno je mišićima. Sve što želim je dodirnuti i polizati njegovu kožu. Kad se napokon popne na mene, dodirne mi obraz dok me gleda.

- Jesi spremna za mene?
- Samo ga zabij i saznati ćeš!

Dok izgovaram te riječi osjećam kako se namješta na moj ulaz, a onda kad ga naglo gurne do kraja, vrisak mi se otme s usana. Ali ne daje mi ni tren da se priviknem odmah nastavlja žestoko me puniti. Svaki dio je toliko sladak i toliko to želim da bi prodala dušu vragu.

- Tako si jebeno vrela.
- Jebi me!
I posluša me te ubrza ritam, osjećam kako se orgazam nakuplja u meni i onaj tren kad prsne veći blagoslov nisam doživjela godinama.

Čujem njegov zadah koji je sve glasniji te kad se počne grčiti i puniti me do kraja u tom trenu sam najsretnija žena na svijetu.

Tu noć smo još jednom vodili ljubav, ujutro kad sam se probudila nije ga bilo. Ni poruka, ni ništa. Već u tom trenu sam znala napravila sam grešku života. Izbjegavala sam ga ukupno dva mjeseca, a kad sam ga napokon vidjela donijela sam mu vijest da će postati otac. Nije to baš u početku primio sretno ali jebiga ili hoćeš ili nećeš druge nema!

Trgnem se na nečije ruke na mojim ramenima i vratim se u sadašnjost. Već tada sam trebala znati da smo osuđeni na propast.

- Selina pet ujutro je, odi malo odspavati.
Odmakne se od njegovog dodira i pomilujem sina po obrazu prije nego napustim prostoriju. Ipak zbog njega ne žalim, opet bi sve napravila da primim ovog crnokosog ljepotana u ruke.

Odem od njega i njegovog seksi mirisa, ni ne okrenuvši se, te zatvorim vrata svoje sobe i naslonim se na njih. Koliko god bi njega voljela kriviti za sve ipak ne mogu, ima dosta i moje krivice. Ali svaki put kad ga pogledam udari me tuga kad sam ga vidjela golog i druga žena na njemu.

Ono najsmješnije od svega je, ono što si nikako ne mogu oprostiti, što sam dozvolila sebi u toj jednoj noći da se desi.
A to je da se zaljubim u njega preko ušiju.

Zato je ova situacija gora od svega, zato me boli svaki pogled na njega.
Jer ga volim više nego samu sebe.

A on me izdao, on me uništio jebavajuću drugu ženu meni iza leđa. I sad sam sama u svojoj sobi i plačem nad svojom sudbinom.

Continue Reading

You'll Also Like

223K 6.2K 70
„Muškarac se oženi jednom ženom da bi pobegao od drugih, a onda juri druge da bi zaboravio da se oženio jednom." - Vitorio De Sika 💫
192K 11.3K 37
Jedan sudbonosni susret promijeni njihov cijeli život. Jedan mali dar i elektricitet koji buja između njih natjeraće ih da premoste kilometre i strah...
13.6K 709 28
Morgan Rourke, Kraljica Juga, vodi miran život sa svojom obitelji i svojim ljudima sve dok u njega ne uđe Killian Sullivan, muškarac žedan krvi. Kill...
163K 4.7K 39
Nakon teške prošlosti Jessie se odluči za novi početak u New Yorku. Ni slutila nije da će tamo upoznati njega. John Rixton,vlasnik ogromnih kompanija...