Greatest evil ( Liam Payne CZ...

By adelinka9

21.1K 1.2K 107

Mnoho tajemství. Spousta těl. Dva lidé. Vášeň. More

*TRAILER*
1.Who you are ?
2.Welcome, I am Anna
3.Don't touch this !
4.Past of Liam Payne
5.What did he mean ?
☻ OZNAM ☻
6. Fuck!
7. Crazy day
8.It's worse than you think !
9. Liam is sweet... oh, I'm wrong
10. Tanglet story
11. Kiss in the elevator
13. Welcome in Paris 2/2
14. I wish that I could wake up with amnesia!
15. She is dead !
16. Please, stop !
17. Like a Phoenix
*TRAILER 2*
18. Why try
19. Tell me what happened !
20. A little secret the name Yasmin !
21. I want new beginning
22. Problem!
23.Girl in the shadows
24. Bloody Night 1/2
25. Bloody Night 2/2
26. Party time, mayby no! + menší upozornění a omluva
27. What now ?
28. Before Day D
☻Kecy autora☻

12. Welcome in Paris 1/2

676 37 3
By adelinka9

Pohled AnnyPohled Anny

Po tom polibku jsem utíkala z budovy takovou rychlostí, že i kdejaký superhrdina je oproti mně slimák. K mému štěstí na ulici stál taxík a tak jsem do něho nastoupila, nadiktovala adresu a pohodlně se usadila. Asi za deset minut jsme dorazily k panelovému domu, kde bydlím. Podala jsem řidičovy nějaké bankovky a vystoupila. Opatrně jsem se přesunula do bytu, zavřela jsem dveře a došla do pokoje. Vyčerpaně si lehla na postel a přemýšlela o tom polibku.

Bylo to takové zvláštní, ale ne divně zvláštní, spíš krásně zvláštní. Jeho rty se pohybovaly tak přesně, jemně jako by to plánoval, jako kdyby to chtěl udělat už dřív. Ale nesmím si nic namlouvat, tyhle sladké rty jsou pro mě tabu, to si musím pamatovat.

Pohotově jsem vstala, vyndala kufr z pod postele a začala se balit. Je to na čtyři dny, tudíž jsem sbalila základní oblečení, co jsem si myslela, že budu potřebovat. Poté jsem se na laptopu koukla jaké bude počasí a šla ještě na menší nákupy. Po cestě jsem vytočila číslo Vik a čekala až to zvedne.

" Prosím ?" ozvalo se z druhé strany a já se sama pro sebe usmála.

" Ahoj Vik, nechtěla by si se mnou jít ne menší nákup ?" optala jsem se jí a bála se aby mě neodmítla.

" No, ale jo, ráda. Tak za deset minut ty víš kde." odpověděla a típla to. Nevím proč ale v jejím hlase bylo slyšet něco, co jsem nedokázala identifikovat. Dál jsem se tím nezaobírala a šla k fontáně.

***

Po "menším" nákupu jsme si zašli do restaurace na jídlo. Každá z nás si objednala jídlo. Začali jsme si povídat. Já ji řekla o té puse ve výtahu a o Paříži. Ona mi zase řekla o ní a o Niallovi, že ji pozval na další rande. Obě jsme byly nadmíru šťastné s tím rozdílem, že já byla nervózní ze zítřka.

***

Kolem osmé večer jsem dorazila domů, sbalila zbytek věcí, osprchovala se a šla si lehnout.

1 Den( pohled třetí osoby)

I když letadlo letělo kolem deváté, Anna vstala opět v šest. Nachystala si oblečení, které si vezme na první den a šla se věnovat hygieně. Poté si oblékla šortky, sportovní podprsenku a na to tričko, které jí bylo pod prsa. Obula si pohodlné Adidas botasky a šla si zaběhat.

Mezitím na jiném místě, v jiném bytě, se Liam převaloval na posteli. Těšil se do Paříže, ale po včerejším polibku byl více než nervózní. V tu chvíli mu to přišlo jako ten nejlepší nápad. Ochutnat její rty, vpít se do nich a znovu cítit ten krásný pocit, když jí je na blízku. Částečně to nechápal, někdy v její přítomnosti byl jak skála, nerozbitný, tvrdý a chvilkami z něho bylo malé ustrašené štěně. Chtěl být normální, jenže tohle je nemožné. Tohle je jeho osud a on se musí tomu podřídit a ne s tím bojovat.

Vstal, protáhnul se a ihned zamířil do koupelny. Zkulturnil se, oblékl a začal si balit věci. Ano, on si je balil až teď. Proč se tím zatěžovat v dobu, kdy můžu dělat něco lepšího, však to můžu balit hodinu před odletem, proběhlo mu včera zřejmě hlavou. Tak tady sbalil věci, které uznal za vhodné, zavřel kufr a šel se najíst.

***

Bylo přesně osm hodin a čtyřicet minut když dva taxíky zastavily u místního letiště. Oba řidiči vystoupili, vzali  věci z kufru auta a položili je před osoby, které právě vystoupily z auta. Poté Anna i Liam zamířili do budovy, kde se nechali odbavit a do vyřídili zbytek drobností. Poté přešly k celní a pasové kontrole a když se to obešlo bez nějakých problémů, nastoupili do letadla.

Anna měla sedadlo u okýnka, tudíž měla šanci krásně vidět všechno z ptačí perspektivy, Liam seděl hned vedle ní a oddychl si po zjištění, že třetí místo vedle něho zůstane neobsazené.

Během několika hodinového letu si oba všímali něčeho jiného, jen ne toho druhého. Asi tři hodiny před cílem Anna usnula. Liamovi se moc líbil pohled na tuhle spící osobu. Je tak sladká, pomyslel si. Sám si vzal mobil, pustil písničky a zavřel oči.

***

" Dámy a pánové, vítáme Vás v Paříži, hlavním městě Francie. Doufáme, že se vám let líbil." ozval se z reproduktorů hlas letušky. Liam si protřel oči, opatrně vzbudil Annu a upozornil ji na fakt, že už jsou v Paříži. Ona vypískla jako malé dítě, pohotově vstala div, že neporazila Liama. Ten se tomu potichu zasmál, i když věděl, že ho určitě slyšela.

Oba si pak vyzvedli kufry a mířili před letiště. Tam na ně čekala už firemní auto. Když dorazily do hotelu dostali klíčky od pokoj a tam hned zamířili. Vzhledem k tomu, že v Paříži je o devět hodin méně něž v LA, šli si oba dva ještě lehnout.

***

Anna se vzbudila kolem půl sedmé a přistihla se, jak objímá Liama. Jeho horký dech ovanul její tvář a ona se otřásla. Ve spánku vypadal tak nevinně, pomyslela si. Opatrně sundala ruku z jeho boků a pokusila se vstát tak aby ho nevzbudila. Bohužel oba sdílely jednu peřinu, tudíž když vstala, peřina se zachytila o její kalhotky a spadla na zem. Liam nesouhlasně zamručel, což mu dodalo ještě trochu té roztomilosti. Anna se lekla a plácla sebou na zem. To pro Liama byla poslední kapka a tak se vyšvihl do sedu a hledal příčinu jeho vzbuzení. Když uviděl to malé tintítko na zemi musel se usmát. Vypadala tak nějak kouzelně, i když v její tváři byl náznak naštvanosti. Ona se nejdřív uraženě podívala na peřinu a pak na něho. Poté vstala, upravila si tričko, které ji při pádu vyhrnulo do výše prsou, a zamířila do koupelny.

" Co tam děláš tak dlouho?" zeptal se Liam Anny, když ani po deseti minutách nevycházela z koupelny. Nechápal to, co tam tak může dělat. On tam byl maximálně pět minut. No jo, on je chlap, tudíž to  nechápal.

Po chvilce vyšla Anna z koupelny. Měla na sobě květované šaty,  vlasy stažené ve volném drdolu a korunku tomu dalo jemné líčení. Vypadala jako princezna. Liam se nadechl a snažil se vstřebat vše, co právě viděl.

" Páni, sluší ti to." podotkl a k tomu hvízdnul. Ona hned zčervenala jak rajče a tiše se uchechtla. Nechápala celou tuhle situaci. Moc se jí líbila Liamovo nynější chování ale nemohla si odpustit myšlenku, že tohle mu moc dlouho nevydrží. Proto jen tichounce poděkovala a zamířila si pro boty a poté hned dolů k recepci, kde chtěla na svého spolupracovníka počkat. Ten se mezitím přesunul do koupelny, vyčistila si zuby a lehce negeloval vlasy. Oblékl si pohodlné džíny, upnuté tričko a na to košili a šel za ní. Dole už na ně opět čekalo auto, které je odvezlo k firmě.

Během několika hodin měli vyřízené všechny papíry, které nově otevřená firma potřebovala. Udělali víceméně vše, co po nic Max chtěl a tak se kolem jedné hodiny vydali na oběd. Oba dva nevěděli proč tady mají být další tři dny, když už je všechno hotovo. A tak se oba domluvily, že si to tu užijí, když už to jsou. Zašli do nějaké restaurace nedaleko Eiffelovy věže. Oba si objednali místní specialitu a víno. Když jim to donesli  začali jíst.

Odpoledne strávili prohlížením památek a různých míst, které chtěli oba tak moc navštívit. Poslední byla právě Eiffelova věž. Bylo už něco kolem deváté večer. Liam zaplatil vstup a společně s Annou zamířil nahoru. Na nejvyšším bodě, kam se mohli dostat, se zastavili a došli k zábradlí. Byla to nádhera, hvězdami posetá obloha, město osvícené lampami. Liam chytl Annu za pas a přitáhl si jí blíže k sobě. Ona neprotestovala a nechala jeho svalnaté ruce ovinout kolem ní, což vytvořilo jakousi romantickou chvilku. Anna si položila hlavu na jeho rameno, zavřela oči a nechala se unášet touhle chvílí. Tímhle okamžikem, který oba vnímali jako jakýsi zlom v jejich vztahu a oba si vroucně přáli, aby to neskončilo.

Když kdesi v dáli hodiny odbíjeli hodiny deset, tak se oba rozhodli, že je načase jet zpět. Pěšky, ruku v ruce došli k hotelu a zamířili do pokoje. Hned jak se ona vysvlékla chvilku, si lehla na postel, a tak usnula. Liam ji přikryl, dal pusu na  líčko a šel se vysprchovat. Poté taky ulehnul do postele vedle ní.

2 Den

Tentokrát byl Liam, kdo byl dříve vzhůru. Jen tak na ni koukal a obdivoval její krásu. Pohladil ji po tváři a ona sebou lehce trhla, čímž způsobila, že jeden z pramenů vlasů ji spadl do obličeje. Liam ho vrátil zpět za její ucho a začal pobrukovat jeho oblíbenou písničku.

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell it every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

Ona pomalu rozlepila víčka a zaposlouchala se do jeho nádherného hlasu. Znělo to jako to nejkrásnější, co kdy slyšela. Když viděl, že už je vzhůru, přestal.

" Dobré ráno." usmál se na ni.

" Dobré ráno, mohla bych o něco poprosit?“ zeptala se nesměle a koukla na něho psíma očima. On si povzdechl a zasmál se.

" Samozřejmě." usmál se ještě víc a čekal, co z ní vypadne.

" Prosím, pokračuj." přitulila se více k němu a čekala, až bude zase zpívat.

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for a while
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her lips, her lips
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell it every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face(face,face)
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for a while
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for a   while
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Skončil a políbil jí. Anna začala spolupracovat. Liam ji přetočil pod sebe aniž by se od ní odlepil. Anna svoje ruce přesunula za jeho krk, zatímco on je dal na její boky, které jemně drtil. Ze začátku byly polibky pomalé, klidné, romantické ale s postupem času začaly být víc intenzivní, dravé, vášnivé. Liam pomalu jednu ruku přemístil pod její tričko, které trochu vyhrnul a začal hladit její bříško.

Celá tahle chvíle trvalo do té doby, než kdesi začal zvonit mobil. Anna zabručela, ale nakonec vstala z postele a hledala tu proklatou věc.

" Prosím?“ řekla do telefonu podrážděně. Zrovna se odehrávala taková krásná chvilka a tak byla naštvaná.

" Tady Max, jak jsem slyšel, máte už to hotoví, je to tak?"" Hmmm, jo. Proč, potřebuješ snad něco ?" řekla už trochu klidněji. Max řekl, že ne a tak mobil položila a vrátila se zpět. Tam na ni čekalo překvapení v podobě spícího Liama. A tak vstala, oblékla si něco a šla pro snídani.

Vzala jsem v místním snídaňovém koutku nějaké palačinky s jahoda a šlehačkou a k tomu kakao. Donesla to nahurů, kde už na ní čekal opět probuzený Liam. Společně se najedli a začali plánovat zbytek dne.

No ty vole, o něco delší, což jsem si nemyslela, že dokáže. Ale je to první část, protože jinak by to opravdu bylo moc dlouhý :D

Názor na tento díl mě velice zajmá, tak pište.

Chtěla jsem vám říct co na áboře ale jelikož by to bylo dlouhý, tak to řeknu tekhle: Byl to úžasný týden plný srandy, trapných chvilek,her, dikoték a taky slz. Jsem moc ráda, že jsem tam byla :3 Budou mi chybět :(

                  

Continue Reading

You'll Also Like

1.5K 109 39
Jmenuji se Natasha před měsícem mi zemřel táta u kterého jsem žila. Musela jsem tedy k mamce. Neviděla jsem jí 6 let po tom co se znova vdala a měla...
41K 1.4K 47
Příběh je dokončený. začátek: 16.7.2023 konec: 8.1.2024 V příběhu se nachází návykové látky a sexuální scénky.
74K 3.2K 50
Alfa, který už dlouho hledá svou družku je hostem alfy Sněhové smečky. I když se okolo něj motá sestřenice místního alfy, nevzdává hledání JEHO družk...
24.9K 1.4K 49
Jako kus masa byl provdán do šlechtické krve. Nemuselo by to být tak zlé, sám byl čistokrevný a velmi vychovaný. Na rozdíl od svého nového manžela, o...