28. Before Day D

275 25 5
                                    

Pohled Anny

Po všelijaké domluvě,hádkách a nesrozumitelních radách,bylo jasno. Provedeme výměnu,moji imunitu za jeho život. Ono se to zdá jednoduché,propustit Horana ,ale kdyby někdo v tom žil tak dlouho jako já,tak by věděl,že se vždycky najde nějaké to děsivé ale. Bylo mi jasné,že se vrátí a taky mi bylo jasné,že on mě nenechá. Mafián se pomsty jen tak nevzdá a tak jsem musela vymyslet něco,co by ho drželo ode mě a od města dál. Vic. To ona byla jediná věc,která ho bude ržet vzadu, byla jeho slabina a nebude chtít riskovat,aby se jí něco stalo nebo aby se něco dozvěděla.

Pohled Jaye


Už týden,se snažím ze vše možných spisů získat stopu nebo nějakou spojitost,ale jako by mi unikala veškerá pointa vraždění. Do určité doby v tom byl jakýsi systém,vše do sebe zapadalo,ale pak, ze dne na den jako by změnil pravidla celé této hry. První tři oběti si byly až moc nápadně podobné,hnědé delší vlasy,hnědé oči,vysoké,hubené.I postup mučení se nělišil. Jenže pak,jako by se v něm něco překliklo a on začal být více agresivní a méně vybíraví,stačila mu i blondýnka či rudovláska,ztratilo to svoje "kouzlo" a jakési pochopení. A tím jsem ztratil i stopu,která k vrahovi vede. Tak to zkomplikoval a já se v tomhle zpropadeným kruhu budu motat hidně dlouho.

Nejkratší díl v dějinách celého GE :( ale zase něco po měsíci :) Chtěla jsem tak moc psát,ale nejdřív škola a teď jsem měla chřipku,z které jsem dostala takovou vyrážku na rukách :( ale alespoň mám prázdniny :3

To je zatím vše,příští díl bude asi hodně akční a možná někdo umře,ale to se ještě uvidí :D

So hope you like it and love Ya :* ♥

Greatest evil ( Liam Payne CZ )Kde žijí příběhy. Začni objevovat