Segíts! [Taehyung ff.] - Befe...

Autorstwa kiweystyle

71.3K 5.4K 260

,,Segíts".. minden itt kezdődött. Az ember természete adott, amit nem lehet megváltoztatni, még erőszakkal se... Więcej

Bevezető
1. - Rossz döntés
2. - Megjelent
3. - Idegen
4. - Segíts
5. - Feltételek
6. - Ismerkedjünk
8. - Valamit - valamiért
9. - Mindenben első
10. - Örökre
11. - Ne bánts
12. - Azon az éjszakán
13. - Furcsa
14. - Nem voltál ott..
15. - Csakis én
16. - Beszélnünk kellene
17. - Nélküled
18. - Hitesd el
19. - Jun naplója - Epilógus 1/2
20. - Taehyung válasza - Epilógus 2/2

7. - Rémálom

3.2K 255 13
Autorstwa kiweystyle


Reggel fáradtan nyitottam ki a szemem. A napot már jócskán nem láttam az ablakomon keresztül ezért elfogott a pánik és az órámra pillantottam. Pár perccel múlt el tíz... keresztanyu miért nem keltett fel?! Elkéstem a suliból! De a telefonom se jelzett..

Körbe néztem, hogy hol lehet a kis eszközöm de sehol se találtam. Nem volt az asztalon nem volt a földön és nem volt alattam se, hátha úgy aludtam el. Lehet kint hagytam a konyhába? Gyorsan felöltöztem hátamra vettem a táskámat, és kifutottam.

- Keresztanyu! - léptem be az egyetlen helyre ahol szerintem elidőzhetne de nem volt ott. Semmi se volt ott. A szekrények üresen álltak, a gáztűzhely eltűnt ahogyan a mosogató csap is. Kiraboltak volna? Nem az nem lehet..

Feltéptem a másik szoba ajtaját, hogy megleljem nevelőmet és... szó szerint megvolt, csak nem éppen beszámítható helyzetben. Az ágy mellett hason feküdt kiterülve és nem láttam mozogni a testét. Azonnal leguggoltam hozzá és megfordítottam, ekkor vettem észre a karmolásokat a nyakán. Három helyen fel volt nyílva a vékony nyaki rész és a vér teljesen lefolyt a mellkasára bevonva ezzel a szürke felsőjét. Megragadtam a karját, hogy megnézzem a pulzusát de.. nem volt neki. Meghalt.

- Taehyung?! - ordítottam idegességembe hátha itt van és meghallja segélykérő kiáltásom. Semmi válasz nem jött ezért kiszaladtam a folyosóra, hogy tárcsázzam a mentőket de mint ahogy a konyhából is, a ház minden szeglete üressé vált. Se egy telefon, se egy bútor... még keresztanyu is eltűnt. Mi folyik itt? Valaki szórakozik velem?

Kifutottam és mivel senkit se ismerek az utcából egyenesen a suliba rohantam. Tudtam, hogy óra van, de én mégis berúgtam az ajtót. A matek tanár dühösen pillantott rám a többiek pedig azonnal felálltak amint megláttak és mind rám mutattak.

- KÉSŐ! - kiáltották mind egyszerre a tanárral együtt aki idő közben elővett egy krétát és a kezembe adta majd a tábla felé mutatott, ami ki se látszott a matek képletekből.

- Egyes! - jelentette ki két másodperc múlva, majd a naplóba a nevemet áthúzva egy lapnyi egyest beírt ezzel teljesen befedve az adataimat. Kifutottam onnan is be az igazgatóiba hátha ott találok egy telefont.

- Taehyung! - szóltam az asztal mögött álló férfinak. Ugyan háttal volt nekem, de azonnal felismertem. Megfordult, én viszont már akkor gondoltam, hogy itt bajok lesznek. Mi ez a ruha rajta? Miért van olyan öltönyben amilyen az igazgatónkon szokott lenni?

- Áh, Jun - mondta széles mosollyal és kijött az asztal takarása mögül. - Már vártalak.

- Segítened kell, valaki megölte a keresztanyámat! - mondtam és léptem felé egyet mit sem sejtve.

- Tudom - húzta ki magát. - Én voltam - mondta mintha természetes lenne. Úgy nézett rám mintha dicséretet várna... - És most - kezdett el felém lépkedni és azonnal közre fogott mivel a fal megállított a hátrálásomban. - Te jössz - felemelte kezét, majd körmeivel végig húzta nyakamon az ér vonalát egyelőre még nem bántó szándékkal. - De ne félj, nem fog fájni.

- Hagyjál! - belekönyököltem a mellkasába és amíg ő el volt foglalva a meglepődöttségével kifutottam onnan, sőt az egész iskolából. Arra gondoltam segítséget kérek a paptól, így a templomig futottam de az ajtaja zárva volt. Az ég is elszürkült, ezért alig láttam valamit, de annyira még nem ködösültem el, hogy ne tudjam hol vannak az ablakok. Beugrottam és a talpam egyértelműen jelezte tompa koppanásával, hogy jó helyen vagyok. Már épp kiáltottam volna a keresett személynek, mikor kitisztult a kép. Az oltár ketté volt törve és egy hatalmas nagy fa kereszt volt bele állítva amin a pap megcsonkított véres holtteste volt kifeszítve.

Nem volt időm szörnyülködni, kivágódott az ajtó én pedig azonnal tudtam, ki van itt. Leültem az első sorba a székek elé és a kezem a szám elé vettem, hogy ne hallja a légzésemet.

- Ugyan Jun. Tudod, hogy nem szeretem az ilyet. A bújócska unalmas, ha nem szaladsz el. - Mintha ki lenne hangosítva a terem minden szavát a fülemben hallottam vissza csengeni, ahogy azt is, milyen lassan közeledik előre. Felém. Cipője úgy kopogott mintha erőszakosan vágná a földre pedig biztos vagyok benne, hogy halál nyugodtan lépked. Tudja, hogy itt vagyok, én viszont nem merek megmozdulni. - 3. - kezdett el visszafele számolni. Még jobban összehúztam magam és levegőt venni is elfelejtettem. - 2 - lépteit egyre közelebb hallottam, ahogy vészjósló kuncogását is. - 1 - megéreztem a levegőt amit kifújt a fülem mellett. Egyik kezével megragadta a vállamat a másikkal közre fogta a nyakamat. Letépte a pólóm egyik szélét és belém harapott. Úgy szorította fogaival a bőrömet mintha ki akarná tépni miközben másik kezével felsértette a nyakam bőrét az idő közben megnőtt körmével.

- Sikíts nekem! 

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

106K 6.7K 38
A ,,Kényszer" folytatása. (Ez a könyv egy 2. évad) A történetük ott folytatódik, ahol vége szakadt. Két idegen útja, akik eldöntötték, hogy szükségü...
51.2K 2.7K 43
Minden lány kislány kora óta arról álmodik, hogy majd jön a szőke herceg akivel szerelmesek lesznek. Ezt követi a házasság és az örökké tartó boldogs...
193K 6.1K 46
Egy váratlan éjszaka, amely mindent felforgat. !! A későbbiekben 18+ részeket is tartalmazhat!! "-Maggie tudod, hogy előlem nem fogsz tudni megszökn...
87.1K 3.9K 31
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...