Anarchy girl

By _sunsetlover8_

87.3K 5.4K 285

Η μονότονη ζωή της 17χρονης Έλλης θα αλλάξει ριζικά μετά το θάνατο των γονιών της από αστυνομικό. Η Έλλη θα γ... More

Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2ο
Κεφάλαιο 3ο
Κεφάλαιο 4ο
Κεφάλαιο 5ο
Κεφάλαιο 6ο
Κεφάλαιο 7ο
Κεφάλαιο 8ο
Κεφάλαιο 9ο
Κεφάλαιο 10ο
Κεφάλαιο 11ο
Κεφάλαιο 12ο
Κεφάλαιο 13ο
Κεφάλαιο 14ο
Κεφάλαιο 15ο
Κεφάλαιο 16ο
Κεφάλαιο 17ο
Κεφαλαιο 18ο
Κεφάλαιο 19ο
Κεφάλαιο 20ο
Κεφάλαιο 21ο
Κεφάλαιο 22ο
Κεφάλαιο 23ο
Κεφάλαιο 24ο
Κεφάλαιο 25ο
Κεφάλαιο 26ο
Κεφάλαιο 27ο
κεφάλαιο 28ο
Κεφάλαιο 29ο
Κεφάλαιο 30ο
Κεφάλαιο 31ο
Κεφάλαιο 32ο
Κεφάλαιό 33ο
Κεφάλαιο 34ο

CAST💜

5.9K 262 6
By _sunsetlover8_

Σε αυτό το παρτ θα δούμε τους πρωταγωνιστές τις ιστορίας και θα πούμε λίγα λόγια για αυτούς

Έλλη: Μια 17χρονη κοπέλα με μονότονη ζωή και μια καθημερινή ρουτίνα που δεν αλλάζει σχεδόν ποτέ. Πηγαίνει 12 χρόνια μπαλέτο και είναι άριστη μαθήτρια. Οι γονείς της τους οποίους λατρευει δουλεύουν σε μεγάλη αλυσίδα supermarket. Μια ληστεία ωστόσο θα της στερήσει την αγάπη τους καθώς σκοτώνονται από πυροβολισμό ενός άστυνομικου. Διψασμένη για εκδίκηση θα γνωρίσει νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή της.

Εύα:Είναι κολλητή της Έλλης από το δημοτικό. Είναι πραγματικά αχώριστες. Οι γονείς της δουλεύουν στο εξωτερικό και εκείνη μένεις σέ ένα διαμέρισμα ακριβώς από πάνω από της γιαγιάς της. Θα φιλοξενήσει την Άλλη Όταν πεθάνουν οι γονείς της και θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει με κάθε τρόπο να το ξεπεράσει.

Τεο:Ο Τεο είναι αναρχικός και Ειναι αρχηγος σε μια απο τις μεγαλυτερες συμμοριες της Ελλαδας. Μετα την παράδοξη γνωριμία του με την Έλλη θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή του. Θα βοηθήσει την Έλλη να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο των γονιών της και θα γίνει μέσο της σύνδεσης της με την αναρχία.

Λουκ:Ο κολλητός του Τεο. Είναι μαζί από το νηπιαγωγείο. Είναι και αυτός αναρχικός στην ίδια συμμορία. Συγκατοικούν μαζί με τον Τεο από τα 13 τους που έγιναν αναρχικοί. Και οι δύο για τον ίδιο λόγο επειδή οι γονείς τους τους έδιωξαν Όταν έμαθαν για την αναρχία.

Αλεξια:Κολλητή των αγοριών. Είναι και αυτό αναρχική στην ίδια συμμορία. Συγκατοικεί μαζί τους τα τελευταία 3 χρόνια. Παρόλο που ο Τεο και ο Λουκ αλλάζουν τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα την Αλεξια δεν την έχουν πειράξει ποτέ. Την βλεπουν σαν τη μικρή τους αδελφή.

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μας. Όταν μπουν νέα πρόσωπα θα σας κάνω update για να σας βάζω φώτο και περιγραφή.

Αυτά από εμένα φιλακιαα😘😘

Continue Reading

You'll Also Like

85.7K 2.7K 53
Του είχα πει να μην με πληγώσει... Και όμως το έκανε. Η λύση είναι μια. Εκδίκηση. Καλή μας αρχή μωρό μου.... Καλή απόλαυση!🔥 #3 ζήλεια 26/4/20 #5...
754K 33.2K 55
Απόσπασμα: Σου έλειψα;» Ειπε διακόπτοντας την ησυχία «Τι;» Ρώτησα μπερδεμένη «Με άκουσες γατακι» ειπε παιχνιδιάρικα «Εγω σου έλειψα;» Αντιστρεψα τ...
106K 3.5K 75
"Τι στο διάολο ήταν όλο αυτό Λουκ?" Με είχε φέρει εκτός εαυτού "Δεν γουστάρω να σε ακουμπάει κάθε παπαρας ρε πουστη μου" Είπε και με στρίμωξε στον το...
162K 7.7K 58
"Ει-ειμαι ερωτευμενη μα-μαζι σου..." Γελαει ενω ταυτοχρονα νιωθω την καρδια μου να θρυμματιζεται. "Δεν εισαι ερωτευμενη μαζι μου. Ηθελες σεξ, οπως κ...