Dragoste&Dezamăgire

By CataCata21

7K 343 54

Iubire, suspans, dispret, ura, neintelegere , si dezamagire. Toate aceste cuvinte mari, le intalniti doar int... More

Dragoste&Dezamagire
Capitolul 1 -Ai o voce remarcabila!-
Capitolul 2 -Un cântec din trecut-
Capitolul 3 -Cântând alături de Shane-
Capitolul 4 -Surpriză dupa surpriză-
Capitolul 5 -Hai să petrecem Crăciunul impreună-
Capitolul 6 -Crăciunul-
Capitolul 7 -Vrei să fi iubita mea? -
Capitolul 8 -Intre familie si iubire-
Capitolul 10 - O viaţă nouă-
Capitolul 11 -Tu spui DA! Iar eu zic NU! -
Capitoul 12 -O zi plină-
Capitolul 13 -Un sărut dulce-
Capitolul 14 -Număr necunoscut-
Capitolul 15 -In cine să ai si in cine să nu ai incredere-
Capitolul 16 -Al doilea apel-
Capitolul 17 -Totul se complică-
Capitolul 18 -Intre două iubiri-
Capitolul 19 -Răpirea-
Capitolul 20 -Doar a ta!-
Capitolul 21 -Sentimente spulberate-
Capitolul 22 -Din nou dezamăgire-
Capitolul 23 -Legăturile păstrate de un cântec-
Capitolul 24 -Adevărul iese la iveală-
Capitolul 25 -FINAL-

Capitolul 9 - S.O.S-

243 12 4
By CataCata21

Ziua de 8 martie incepe cu raze de soare puternice si calduroase ce-mi mangaiau fata si ma indemnau sa ma trezesc...astazi fiind o zi de sambata puteam sa lenevesc cat ma tinea sufletul. Ultimile trei zile alaturi de Shane au fost excelente insa putin cam ciudate. Ma intreba mereu ce am facut la acea proba , si daca se intampla ceva sa-l sun imediat...probabil era la fel de entuziasmat ca si mine

(Shane Povesteste)

Ceasul desteptator ma trezeste la realitate , iar eu dandu-i o palma il opresc . Era sambata iar eu in loc sa ma bucur de aceasta zi libera , trebuie sa merg la meditatie...ca doar na,aveam bacalaureatul! Usor ma aplec dupa ceas , care ajunsese pe podea , la contactul cu palma mea .Arata ora 9:02 , iar meditatia mea incepea la ora 9:30....rapid ma ridic din pat , si ma indrept spre dus.

Imediat ce ies , ma imbrac cu blugi mei de culoare albastru inchis, un tricou negru , si tenesii negri. Apoi ma indrept spre telefon , insa , imediat imi amintesc spusele profesoarei de matematica cu , care fac meditatie : Daca va mai prind cu telefon , nu va mai primesc, mereu va atrage atentia! Asa ca , naiv , dau din umeri si-l asez pe birou, iar apoi plec grabit.

 (Smith Jonson Povesteste)

Prins in actele de la munca , telefonul incepe sa-mi sune. Il ridic si vad ca ma apeleaza un numar care imi era extrem de cunoscut, insa nu stiam de unde sa-l iau. Nemaistand pe ganduri, il ridic si raspund:

-Alo?

-Alo, domnule Smith?

Vocea aceasta imediat am recunoscut-o , apartinea domnului interesat de fata aceea pentru baiatul sau .

-Da , domnule Michael?continu eu imediat.

-Va sun in legatura cu acea fata , cand puteti sa o trimiteti?

-Daca va grabiti, chiar astazi o pot trimite in Spania!

-Foarte bine! Iar noi o sa venim maine sa o vedem!

-Desigur! In orice caz , eu , voi trimite oameni de-ai mei sa fie alaturi de dumneavoastra , din pacate eu nu pot veni , mai am de lucru!

-Aha,continua Michael, nici o problema, imi puteti spune cum arata fata?

-Oh, are un corp divin, are o varsta de aproximariv 18 ani, ochi albastri, par brunet, daca doriti va trimit poze prin e-mail!

-Va rog!

( Elis povesteste )

Facandu-mi toaleta zilnica , am observat ca ceasul arata ora 10:07 . Pentru a mai alunga din plictiseala , am luat chitara daruita de Shane si am inceput sa fredonez niste cantece la intamplare. Insa tonul de apel al telefonului m-a intrerupt.Nepasatoare  ridic mobilul , fara sa ma uit cine este, iar apoi raspund:

-Da?

-Alo, Elis la telefon?

-Da, cu cine vorbesc?

-Smith Jonsosn!

La auzul numelui acestuia, am inceput sa simt mari emotii. Oare de ce ma sunase? Ah, oare luasem probele?

-Cu ce va pot  ajuta? continu eu emotionata...

-Te-am sunat , ca sa-ti spun ca ai luat probele !

Nu imi venea sa cred......eram atat de fericita....parca traiam un vis!

-Oh, nu imi vine sa cred , va multumesc!

-Nu ai de ce sa ne multumesti, e meritul tau! Si am o veste si mai mare! Ai fost nominalizata sa joci intr-un film care te asigur ca va primi un Oscar ,iar tu vei fi printre personajele principale!

-Ai , va multumesc mult , chiar nu imi vine sa cred! Spun eu foarte fericita..

-Hmm...ma bucur ca esti fericita...dar este o singura problema...

-Care ar fi aceea?

-Filmarile se fac in Spania...si trebuie sa ajungi chiar astazi! 

-In Spania?...nu stiu ce sa zic...nu prea imi permit un bilet de avion...

-Ah, asta nu e o problema , transportul ti-l platim noi, si mai mult vei merge cu un avion priviat.

-Oau , ar fi chiar minunat! Si spuneti ca astazi trebuie sa ajung acolo?

-Da , draga mea , astazi!

-Nu stiu ce sa zic...m-ati luat prin surprindere...

-Ori nu ori da? Nu te mai intreb odata? Daca spui nu asta e ultimul telefon primit de la firma noastra, dar daca spui da, iti garantez ca totul va fi minunat! Si sa nu mai vorbim de salariu, te asigur ca vei avea cel putin trei mii de euro dupa filmare!

Nu imi venea sa cred...suna asa perfect...chiar nu puteam refuza o astfel de oportunitate!

-Si cam de cate zile ar fi vorba sa stau in Spania? continu eu emotionata.

-Maxim o saptamana! Nu te ingrijora pentru scoala, iti asiguram toate scutirile ! Deci ce spui?

-Suna ,foarte bine! Accept!

-Oh, perfect! Te asteptam ,in 30 de minute trebuie sa fi la teatru sa semnam toate actele, iar apoi sa plecam! E in ordine?

-Sigur ca da! Ne vedem la firma! La revedere!

-O zi buna!

 Imediat inchid telefonul , si incep sa sar in pat de bucurie! Nu imi venea sa cred ca am o asemenea sansa. Rapid ma uit la ceas care arata ora 10:16.....trebuia sa ma apuc sa imi fac bagajele! Rapid deschid dulapul si incep sa imi pun acolo putinele haine pe care le aveam. Bagajele nu au durat mai mult de 10 minute, iar apoi imi iau telefonul si o sun pe Carolina, oricum ea nu putea sa ma insoteasca pana la casa de teatru deoarece era plecata alaturi de familia sa, insa trebuia sa o anunt :

-Alo? raspunde aceasta.

-Hei , Carolina, am sa iti dau cea mai tare veste!

-Ziiiiii!

Iar apoi in mai putin de 2 minute ii povestesc totul, insa inainte de a termina parca ii simteam bucuria, chiar daca eram la vreo o suta de kilometrii distanta:

-Nu imi vine sa cred! Esti cea mai tare! Ma bucur mult pentru tine! Bravo! 

-Multumesc, insa este si meritul tau, deoarece fara tine nu cred ca ajungeam aici, tu m-ai indemnat! 

-Ehh...eu doar ti-am sugerat , tu esti cea  care a facut tot efortul! Bine , draga mea, te las ca poate intarzii! Bafta!

-Multumesc , pa pa !

-Pa! ternina aceasta dupa care inchide telefonul.

Mai aveam un sfert de ora...insa stateam destul de departe asa ca inainte cu 10 minute trebuia sa plec. Insa , mi-am amintit ca trebuie sa-l anunt si pe Shane. Asa ca ca repede ii caut contactul, si aplelez. Suna, si suna...insa acesta nu raspunde...oare ce se intamplase? Nu avea telefonul cu el?Am incercat inca odata...dar degeaba. Intru-un final hotarasc sa imi iau valiza si sa pornesc.  Inainte de a pleca ma mai uit inca odata la camera mea...iar apoi inchid usa . In drum spre casa de teatru , incerc sa-l mai sun inca odata pe Shane...insa nu a raspuns nici de data aceasta. Usor,usor am ajuns la casa de teatru, si am intrat intr-o sala spatioasa. Acolo l-am vazut pe ,Smith Jonsosn, care ma astepta.

-Buna ziua! salut eu timida.

-Buna! Acestea sunt actele! Daca ai intrebari , spune-mi!

Rapid ma uit peste ele, nu parea nimic in neregula, iau pixul de pe masa si semnez. Domnul Smith se uita faorte multumit la mine , iar eu afisesz imediat un zambet.

-Uite eu o sa te trimit cu niste oamnei de-ai mei...eu mai am multe de lucru...

-Nu este nici o problema! continu eu . 

-Foarte bine ! Esti gata?

-Da! spun eu dupa care imi iau valiza , si mergem spre aeroport.

Rapid imi scot inca odata telefonul din geanta care imi arata ora 11:21 , iar apoi il apelez inca odata pe Shane...din nou: Abonatul nu raspunde. Va rugam reveniti! Ahh,ce se intampla oare? Dupa ceva timp ajungem la aeroport. Un domn, amabil , imi ia valiza si mi-o duce spre avion. Inainte de a urca ma opresc brusc.

-Domnisoara, sunteti bine? ma intreaba unul dintre domnii care ma conduceau.

-Aaaa, da , imediat urc, doar vreau sa dau un telefon!

-Bine! Dar grabiti-va , avionul trebuie sa plece!

Rapid, ma indepartez cativa pasi, apoi scot telefonul din geanta, si apelez din nou numarul lui Shane cu speranta ca acesta sa raspunda. Din nou : Hei , sunt Shane. momentan nu pot raspunde acum, dar daca e ceva urgent , lasa un mesaj dupa beep . Si imediat se aude si beep-ul iar eu hotarata spun : Buna ,Shane, sunt Elis...amm...te-am sunat sa iti spun ca am primit un rol foarte important la casa de teatru, astazi plec in Spania,dar nu iti face griji voi lipsi doar cateva zile , sa sti ca te iubesc mult de tot , pa! Iar apoi inchid telefonul. Eram faorte fericita,ma uit la ceas iar acesta indica ora 11:28 . Telefonul meu nici nu mai avea baterie...ahh...uitasem sa-l incarc.

(Shane povesteste)

Insfarsit ajung acasa, dupa doua ore de matematica. Ma arunc in pat, ceasul arata ora 11:35,insa imi amintesc ca lasasem telefonul acasa ,iar apoi ma ridic sa il caut. Oau ,aveam cinci apeluri nepreluate si un mesaj. Toate erau de la Elis. Doamne...oare ce era atat de imprtant de ma suna-se de atatea ori? Dar daca fusese acceptata la firma lui tata? Repede deschid mesajul : Buna ,Shane, sunt Elis...amm...te-am sunat sa iti spun ca am primit un rol foarte important la casa de teatru, astazi plec in Spania,dar nu iti fa griji voi lipsi doar cateva zile , sa sti ca te iubesc mult de tot , pa! Inima mea incepuse sa bata foarte tare, mainile sa imi tremure, si sa incep sa transipir...nu imi venea sa cred ce tocamai auzisem...repede apelez numarul de telefon al Elisei insa , nu raspundea , se pare ca nu mai avea baterie...disperat il sun pe tatal meu:

-Da , Shane? Raspunde acesta nepasator...

-Tu! Tu ai trimis-o pe Elis in Spania? tip eu in telefon nervos.

-Elis? Da chiar acum a plecat! De ce, o cunosti?

-E iubita mea ! 

-Doamne , Shane , nu se poate , sper ca a fost o gluma!

-Nu ,n-a fost! Fa ceva si salveaz-o!

-Ok, ok , calmeaza-te , imediat sun, dar nu stiu daca mai pot face ceva...

Spune acesta dupa care imi inchide telefonul...nervos fug spre masina mea ,bag cheile in contact , si apas pe acceleratie pornind spre aeroport . Eram , nervos ,disperat, trist, nu stiam ce sa fac...nu imi venea sa cred ca ajunsesem intr-o asemenea situatie...erar numai vina mea trebuia sa-i spun tatei de la bun inceput ca era iubita mea, in schimb eu nu am zis nimic ,am tacut ca prostul! Biata Elis, nu-mi pot imagina ce se va intampla cu ea daca nu facem nimic. In trei minute ajung la aeroport insa...era prea tarziu...avionul plecase....

Ma dau jos din masina, trantind usa si ma uit ca un prost fara puteri in jur...nu era nimeni...nervos cad in genunchi si incep sa urlu si sa strig numele iubitei mele .

Telefonul incepe sa-mi sune...repede il scot din buzunar , si vad ca cel care ma apela era tata. Mai aveam o mica speranta in suflet, asa ca rapid ii raspund:

-Te rog spune-mi ca o poti salva!

-Imi pare rau , fiule, insa se pare ca bani care au fost promisi in locul ei , ni s-au livrat deja in cont...nu mai pot sa fac nimic !

Raman socat la auzul cuvintelor lui...parca inima mi se rupea in doua , si lacrimile isi faceau aparitia...

-Tata, spun eu ragusit, ea a fost dusa in Spania? 

-Da ,dar de acolo se vor duce in alta tara , si din pacate nu stiu care este aceea!

Nu imi venea sa cred...parca traiam un cosmar...ce se va intampla cu Elis...ce va crede ea despre mine...

   (Elis Povesteste)

Dupa cateva ore ajungem la destinatie. Fericita ies din avion , insotita tot de acei domni. Nu trece mult  timp iar in fata noastra apare o masina neagra in care spe pare ca trebuia sa urcam. Intru in aceasta, dupa care pornim la drum...nepasatoare intreb pe unii dintre domni : 

-Unde mergem?

-Pai acum ne indreptam spre locul unde se va face filmarea...doar iti  prezentam locul  , apoi te conducem spre camera ta de hotel!

-Ok!

Dupa cateva minute ajungem , dar totul era tare ciudat. Ajunsesem la  un fel de bloc parasit. Iesind din masina, intreb foarte nedumerita ce este cu acest loc.

-Pai filmul este despre o fata rapita , iar aici este locul  mafiei care o rapeste.Putem inra sa facem niste poze in celule , pentru afise?

-Sigur ca da , spun eu , iar apoi intram in acea cladire veche. Urcam destul de sus...pana cand ajungem la o camera cu gratii.Aceasta era celula in care trebuia sa fac cateva fotografii. Era foarte ciudata...ma uitam la ea putin speriata...

-Poti intra ,te rog, o sa vina si fotograful imediat! 

Incet deschid usa care incepea sa scartaie ,iar cand sa intru in celula oamenii aceia m-au intrerupt:

-Scuze, poti lasa si geanta , nu trebuie sa apara in poze! 

-Ok , spun eu iar apoi ii dau geanta unuia dintre domni.

Dupa care ,intru in celula, si ma uit foarte ciudat la peretii acestia vechi, se pare ca aveam si o mica fereastra prin care se vedea cerul , ma apropri de ea , insa aud zgomotul provocat de cheia care tocmai inchisese poarta.  Ma intorc , spre usa, si vad ca unul din domnii aceia tocmai ma incuiase acolo.

-Ce se intampla? strig eu speriata.

-Sper ca iti place camera ta de hotel! spune unul dintre ei ,dupa care incepe sa rada...

-Nu inteleg...de ce ati inchis usa?

-Pai vezi tu frumoaso, tot ce faceam noi aici , nu este ceea ce pare , tu defapt nu joci intr-un film , si nici nu vei juca! Casa de teatru a domnului Smith Jonsosn este decat o falsitate pentru a lua fete si a le trimite la prostituat! Insa pentru tine , e o oferta mai speciala , tu ai fost aleasa de catre un domn care are un fiu de vreo douazeci de ani...sa sti ca a platit un pret frumos pe tine!

Eram socata...nu imi venea sa cred ce tocmai auzisem...tot corpul incepe sa-mi tremure ,si deja simt cum lacrimile isi fac aparitia...

-Maine vor veni sa te vada dupa care te vor duce in Rusia , sa dormi bine la noapte! continua unul dintre ei , dupa care amandoi pleaca razand.

Socata , cad in genunchi , inca nu pot sa accept ce tocmai se intamplase. Cum de intr-o zi se pot schimba atatea? Cum putusem sa fiu atat de naiva? Nu mai puteam rezista asa ca lacrimile si-au facut aparitita incepand sa plang ca o proasta. Nu pot sa cred ca am ajuns in aceasta situatie! Prostituata? Acest cuvant ma face sa tremur, nu voiam sa devin asa ceva...ce se va intampla cu mine , cu scoala ,cu bacalaureatul, cu Shane? Shane! El...ah, nu imi vine sa cred...sunt sigura ca Shane a stiut de toate astea, sunt sigura ca el s-a prefacut ca ma iubeste ca sa ma atraga in aceasta capcana! Nu imi vine sa cred ca imi facuse asa ceva...este un nemernic!

Ma simteam ca un gunoi! Tot ce imi venea in gand , si care ma putea linisti era o melodie care descria perfect cum ma simteam...asa ca am inceput sa o cant...este melodia Indilei , S.O.S. O stiam perfect in romana.

E un S.O.S., sunt rănită, sunt la pământ!
Îmi auzi suferința, e cineva?
Simt că mă pierd...

Am lăsat totul, dar nu sunt supărată.
Trebuia să mă duc, nu mai eram eu,
Am căzut atât de jos
Încât nimeni nu mă mai vede.
M-am cufundat în anonimat,
M-am luptat cu vidul și frigul, frigul.
Mi-ar plăcea să mă întorc, nu reușesc...
Mi-ar plăcea să mă întorc...
Eu nu sunt nimic, nu sunt nimeni.
Toată durerea e împărăția mea,
O singură armă mă ține închisă,
Văd doar lumina printre gratii
Și privesc cât de frumos este cerul.
Îmi auzi vocea care răsună (care răsună)?

E un S.O.S., sunt rănită, sunt la pământ!
Îmi auzi suferința, e cineva?
Simt că mă pierd...

Tăcerea omoară chinul din mine...
Îl auzi? Oare mă vezi?
Îți promite, face din tine
Un obiect fără strălucire.
Atunci am strigat, m-am gândit la tine,
Am înecat cerul în valuri, valuri.
Toate regretele, toată povestea mea
O arăt!
Eu nu sunt nimic, nu sunt nimeni.
Toată durerea e împărăția mea,
O singură armă mă ține închisă,
Văd doar lumina printre gratii
Și privesc cât de frumos este cerul.
Îmi auzi vocea care răsună (care răsună)?

E un S.O.S., sunt rănită, sunt la pământ!
Îmi auzi suferința, e cineva?
Simt că mă pierd...

E un S.O.S., sunt rănită, sunt la pământ!
Îmi auzi suferința, e cineva?
Simt că mă pierd...

Dupa terminarea acestei melodi am tipat cat am putut de tare S.O.S! Eram atat de singura,nimeni nu ma auzea, toata viata mea s-a distrus doar in cateva ore!


  

  

Continue Reading

You'll Also Like

440K 19K 37
Oglinda ar putea arăta reflexia unei femei puternice, o femeie de succes, asta vede orice persoană mă privește... dar nu și eu...Nu sunt așa...Nu sun...
114K 2.6K 33
•FINALIZATA• Volumul 2= MaiXan✓ Necesita editare! In aceasta carte este vorba despre o fata pe nume Anca, ea este vanduta de parintii ei pentru o sum...
43.8K 2.6K 46
[Dramă] [Dragoste] [New Adult] Kyan și Ayla nu au nimic în comun. El e aparent un nesimțit lipsit de scrupule,în timp ce ea e delicată ca...
16.2K 1.4K 25
-taetae, când clestem mali te măriți cu mine? -dacă vei fi la fel de dlăguț sigull -plomiți pe Degețel? -plomit pe Degețel kokie ♡ 𓂸𝐅...