Capitolul 15 -In cine să ai si in cine să nu ai incredere-

193 14 1
                                    

Intinsa pe pat, si mancand din pitzza , vechiul meu telefon incepe sa sune. Nu imi vine sa cred ca cineva ma apeleaza, dupa atata timp...rapid ma duc sa raspund. Ma uit atent la numar , iar acesta imi parea cunoscut insa nu stiam de unde sa-l iau. Rapid il ridic si raspund :

-Alo?

Nici un raspuns...poate ca la auzirea vocii mele persoana care tocmai ma suna-se ramase-se amutita. Oare era Carolina? Cine putea fi? Trebuia sa raspunda cineva...asa ca incerc inca odata:

-Alo? Cine este?

Imediat se aude o voce masculina... o voce pe care nu as fi vrut s-o mai aud nicodata...nu imi venea sa cred ...era chiar...

-Elis?!

-Shane...rostesc cu greu simtind cu o lacrima mi se scurge pe obraz...

Dupa cateva momente de liniste , in care eu incercam sa imi retin lacrimile , din nou aud acea voce care tocmai ma sunase:

-Iubita mea, esti bine? Unde esti?

-Cum mi-ai spus?

-Elis...

-Cum indraznesti sa imi mai spui asa dupa tot ce mi-ai facut?

-Elis, stiu ce crezi despre mine ,dar iti jur ca nu am avut de aface cu asa ceva, si...

-Destul! Cum poti sa imi spui asa ceva? Cum poti sa ma mai minti dupa tot ce s-a intamplat ? De ce incerci sa negi o fapta care deja ai comis-o...

-Elis, nu te mint! Crede-ma...pot sa iti explic, doar ascultama...

-Nu , Shane! De ce nu incetezi cu aceasta minciuna? Ce sa imi explici? Ca m-ai vandutut , si relatia noastra a fost decat o aiureala, iar apoi tu ti-ai batut joc de mine! Nemernicule , cum indraznesti?

-Elis...te rog , asculta-ma...

-Nu , Shane! M-am saturat de minciuni din partea ta! Si , ceea ce nu inteleg este de ce m-ai sunat? De ce tocmai acum?

-Elis , draga mea , inteleg cum te simti , dar crede-ma ca eu nu am vrut sa ti se intample ceva rau...ba din contra am incercat din rasputeri sa te salvez...

-Nu! Nu este adevarat! De ce minti , Shane? Ce rost mai are? strig cu putere iar in acelasi timp izbucnesc in plans.

-Elis...nu te mint...te rog lasa-ma sa iti explic...

-Ajunge...nu vreau sa mai sufar...

-Te rog , Elis...o sa fac orice sa te salvez, doar spune-mi unde esti...

-Ai facut destule! spun asta , iar apoi inchid telefonul de tot.

Eram terminata. De ce a facut toate astea...de ce m-a sunat? Nu ia ajuns cate mi-a facut...cum m-a inselat pe la spate si m-a condus catre o lume mizerabila. Ce fel de persoana este el? Nu are inima, nu are sentimente , este un monstru!

Cu lacrimi in ochi , ma arunc in pat , si imi asez capul pe pernele moi. Eram atat de suparata, trista, si enervata de comportamentul acelui baiat ,care, dupa ce ca datorita lui era sa ajung intr-o lume oribila ,acum ma mai si cauta...nu am sa pot sa il iert vreodata.

Dimineata...

Razele soarelui care patrund prin fereastra ma indeamna sa ma trezesc. Se pare ca deja era dimineata. Inca obosita, deoarece in aceasta noapte nu reusisem sa dorm , ma ridic din pat si ma indrept rapid spre dus. Trebuia sa ma calmez ,cumva. Usor , dau drumul apei fierbinti , apoi dau camasa de noapte si lenjeria intima jos de pe mine si ma strecor sub jetul de apa. Era atat de placut parca acest dus ma facea sa uit de tot si de toate.

Imediat dupa ce ies, ma indrept spre camera si apoi deschid dulapul. Aleg sa ma imbrac cu o pereche de blugi albi , si un maieu rosu , iar in picioare imi iau o pereche de sandale tot rosi. Dupa ce imi fac patul , ma uit la ceas iar acesta arata ora 9:36. Astazi era o zi de duminica ,asta insemnand ca Diego era acasa. Asa ca in curand trebuia sa vina .

Imediat se aud niste batai in usa , iar eu ma duc rapid si deschid. Era acesta , imbracat intr-o pereche de blugi de culoare albastra si un tricou negru.

-Buna , dimineata , scumpa mea! Cum ai dormit?

-Neata'...bine, oarecum. continu cu o voce joasa.

-Esti bine? ma intreaba acesta imediat.

-Da...de ce intrebi?

-Haide ,Elis , te cunosc...ce s-a intamplat?

-Umm...

Nu eram sigura daca trebuia sa ii spun. Insa acesta avea incredere in mine , iar eu trebuia sa procedez la fel. Asa ca , oftând incep:

-Pai...cu ce sa incep?

-Cu inceputul , draga mea...

-Aseara...dupa ce ai plecat din camera mea...telefonul a inceput sa sune.Eram foarte surprinsa , asa ca m-am grabit repede sa raspund ,si...ei bine...

-Si cine era? intreaba acesta extrem de curios.

-Shane! spun cu greu.

-Shane? Fostul tau iubit? continua Diego parca tresarind.

-Da...nu stiu de ce m-a sunat...dar acesta a vrut sa imi spuna ca el nu a avut nimic de aface cu ceea ce mi s-a intmplat...

-Ah , asta e absurd! Sper ca nu l-ai crezut...

-Sigur ca nu! E doar un nemernic...niciodata nu aș mai putea avea incredere in el...

-Umm...ma bucur ca mi-ai spus! E bine sa stiu ca ai incredere in mine!

-Mereu voi avea!

Dupa aceste cuvinte , Diego s-a apropiat de mine si mi-a oferit un sarut lung pe buze. Era foarte fericit sa stie ca am incredere in el. Dupa terminarea sarutului ne-am asezat pe pat , iar acesta ma tinea strans langa pieptul lui puternic si cald. Ma simteam protejata alaturi de el. Cat timp v-a fi lânga mine mereu ma voi simti asa.

-Promite-mi un lucru. Continua Diego.

-Ce anume?

-Nu ii mai raspunde la apeluri , mesaje, si orice altceva. Astfel s-ar putea sa te gaseasca...

-Promit!



Dragoste&DezamăgireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum