Capitolul 9 - S.O.S-

243 12 4
                                    

Ziua de 8 martie incepe cu raze de soare puternice si calduroase ce-mi mangaiau fata si ma indemnau sa ma trezesc...astazi fiind o zi de sambata puteam sa lenevesc cat ma tinea sufletul. Ultimile trei zile alaturi de Shane au fost excelente insa putin cam ciudate. Ma intreba mereu ce am facut la acea proba , si daca se intampla ceva sa-l sun imediat...probabil era la fel de entuziasmat ca si mine

(Shane Povesteste)

Ceasul desteptator ma trezeste la realitate , iar eu dandu-i o palma il opresc . Era sambata iar eu in loc sa ma bucur de aceasta zi libera , trebuie sa merg la meditatie...ca doar na,aveam bacalaureatul! Usor ma aplec dupa ceas , care ajunsese pe podea , la contactul cu palma mea .Arata ora 9:02 , iar meditatia mea incepea la ora 9:30....rapid ma ridic din pat , si ma indrept spre dus.

Imediat ce ies , ma imbrac cu blugi mei de culoare albastru inchis, un tricou negru , si tenesii negri. Apoi ma indrept spre telefon , insa , imediat imi amintesc spusele profesoarei de matematica cu , care fac meditatie : Daca va mai prind cu telefon , nu va mai primesc, mereu va atrage atentia! Asa ca , naiv , dau din umeri si-l asez pe birou, iar apoi plec grabit.

 (Smith Jonson Povesteste)

Prins in actele de la munca , telefonul incepe sa-mi sune. Il ridic si vad ca ma apeleaza un numar care imi era extrem de cunoscut, insa nu stiam de unde sa-l iau. Nemaistand pe ganduri, il ridic si raspund:

-Alo?

-Alo, domnule Smith?

Vocea aceasta imediat am recunoscut-o , apartinea domnului interesat de fata aceea pentru baiatul sau .

-Da , domnule Michael?continu eu imediat.

-Va sun in legatura cu acea fata , cand puteti sa o trimiteti?

-Daca va grabiti, chiar astazi o pot trimite in Spania!

-Foarte bine! Iar noi o sa venim maine sa o vedem!

-Desigur! In orice caz , eu , voi trimite oameni de-ai mei sa fie alaturi de dumneavoastra , din pacate eu nu pot veni , mai am de lucru!

-Aha,continua Michael, nici o problema, imi puteti spune cum arata fata?

-Oh, are un corp divin, are o varsta de aproximariv 18 ani, ochi albastri, par brunet, daca doriti va trimit poze prin e-mail!

-Va rog!

( Elis povesteste )

Facandu-mi toaleta zilnica , am observat ca ceasul arata ora 10:07 . Pentru a mai alunga din plictiseala , am luat chitara daruita de Shane si am inceput sa fredonez niste cantece la intamplare. Insa tonul de apel al telefonului m-a intrerupt.Nepasatoare  ridic mobilul , fara sa ma uit cine este, iar apoi raspund:

-Da?

-Alo, Elis la telefon?

-Da, cu cine vorbesc?

-Smith Jonsosn!

La auzul numelui acestuia, am inceput sa simt mari emotii. Oare de ce ma sunase? Ah, oare luasem probele?

-Cu ce va pot  ajuta? continu eu emotionata...

-Te-am sunat , ca sa-ti spun ca ai luat probele !

Nu imi venea sa cred......eram atat de fericita....parca traiam un vis!

-Oh, nu imi vine sa cred , va multumesc!

-Nu ai de ce sa ne multumesti, e meritul tau! Si am o veste si mai mare! Ai fost nominalizata sa joci intr-un film care te asigur ca va primi un Oscar ,iar tu vei fi printre personajele principale!

Dragoste&DezamăgireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum