Iubind indirect P I

By Just_a_lil_bit

85.2K 5.3K 56

#*Prima parte*# Atractia este greu de stăpânit, uneori este suficient sa privesti o persoana in ochi pentru a... More

C.1.Max
C.2.Accept
C.3.Nu mersi
C.4.Ceva nou
C.5.Ma atragi
C.6.Nu vreau sa pleci
C.7.Ghinion sau noroc ?
C.8.Il plac?!
C.9.Nu vreau pe altcineva
C.10.Asa e si cu tine?
C.11. Nu e ceea ce pare.
C.12.Ma zapacesti
C.13.Este doar o pata
C.14.Saruta-ma
C.15.Ceva pe moment
C.16.Cred ca nu
C.17.Ochii tai spun multe
C.18.Sarutul tau
C.19.De ce ma respingi
C.20.Ma poti ierta?
C.21.Ceva dulce
C.22.Nu ma respinge, iar
C.23.O companie placuta
C.24.De ce nu te-am ales pe tine
C.25.Este personal
C.26.Ma dezamagesti
C.28.Nu te impart
C.29.Esti oxigenul meu
C.30.Eden
C.31.Etern
C.32.Nu ma dezamagi
C.33.Vreau sa stiu
C.34.Esti a mea, sa nu uiti
C.35.Tu esti linistea mea
C.36.Da-mi timp
C.37. Voi 2
C.38.De ce ma vezi asa
C.39.Fara masca
C.40. Te respect
C.41. 0 pozitiv
C.42.Esti bine?
C.43.Acest dans
C.44. "razna"
C.45.Dormi la mine
C.46.3 locuri
C.47.Suntem adulti
C.48.Tensiune
C.49.Poti pleca
C.50."Eu decid, ce alegi?"
C.51.Aleg sa te iubesc
C.52.In locul lui
C.53.Fara viata
C.54.O minune
C.55.Te avertizez
C.56.Despre ce e vorba?
C.57.Emotie
C.58. Cum poti ?!
C.59. Nu renunt

C.27.Ramai cu mine

1.4K 89 2
By Just_a_lil_bit

Ajunsa acasa, incep sa-mi pregatesc bagajul intr-un mod lent, ca si cum sa-mi prelungesc șederea aici chiar daca nu il vad, este mai aproape decat daca plec.

Mananc niste fructe, nu aveam chef sa gătesc sau ceva si ma duc sus sa-mi fac o baie. Afara a inceput ploaia.

Ma rasfat in spuma cu aroma de crini, stau si privesc in gol, gandul la ce s-a intamplat azi cu Mark, ma face sa-mi musc buza jos sa nu las lacrimile sa curga iar, pentru ce m-a catalogat asa? nu are nici un drept sa-mi vorbeasca asa.

El care una zice si alta face, idiotul, mai are si pretentii sa fiu a lui, atunci ochii mei se inchid si ma gandesc la modul cum m-a sarutat.

Sarutarile lui au devenit o necesitate pentru mine, de ce totul se complica asa mult cand ne apropiem unul de altul. Aud un zgomot puternic de motocicleta, tresar si ma ridic, apoi liniste.

In cele din urma ies din baie imi pun un prosop pe mine si plec, il aud pe Joy agitat jos si decid sa cobor. Probabil vantul de afara l-a agitat si cobor sa-l calmez.

-Joy ce e este?! te sperie o ploaia de vara?! daca incepe sa tune si sa fulgere ma sperie si pe mine, dar sa speram ca nu, il mangai usor pe cap, insa  acesta nu se linisteste.

Se plimba prin fata usii in stanga si-n dreapta, facandu-ma si pe mine agitata. Probabil era o pisica ceva pe afara si a simtit-o si nu are pace pana pleaca.

Ma uit pe geamul de la bucatarie nu se vede nimic in gradina din fata, lumina stradala pune in evidenta o motocicleta parcata langa masina mea.

-Ce dobitoc a parcat acolo!? Joy nu este nimeni asa ca linisteste-te, probabil un Romeo a parcat aici, sa nu vada părinții Julietei ca are musafir, zambesc imaginandu-mi un cuplu vazandu-se pe furis.

Plec de langa Joy, dau drumul la televizor, caut un program de muzica sa acopere sunetele furtunii de afara, asa poate Joy se liniștește. 

-Joy nu ai voie afara, nu mai latra.

Insa cainele meu nimic, latra la usa, oftez ma duc in bucatarie iau o paleta de gatit si ma duc spre usa sa deschid sa ii arat ca nu e nimic, paleta am luat-o ca sa fie.

Deschid usor usa Joy se strecoară repede printre piciorele mele si fuge in partea dreapta a terasei.

Ies cu u  picior usor timida, cu paleta in mana si privesc la balansoar. Se vede o umbra asezata pe el, iar Joy langa. Caine prost in loc sa muste se bucura.

-Cine esti?! intreb cu vocea tremurand.

Persoana din umbra se ridica si se apropie usor, facandu-ma sa strang spatula din mana tare si sa ridic mana, parca aveam pistol.

Eram speriata, ma gandeam la ce e mai rau, ma gandeam daca era ceva periculos se intamplat deja, Joy musca sau ceva, sau hotul nu statea relaxat pe sezlong.

-Ai de gand sa gatesti in terasa?!

Inima incepe se bata mai repede, ochii mi se maresc, o emotie pune stapanire pe corpul meu cand aud vocea lui. Corpul nu are nici o reactie, raman in usa fara sa zic nimic, faptul ca lumina bate din spate, nu mi se vede emotia de pe fata, parul meu este ud cazut pe umeri. Fara sa realizez duc mana la prosop sa ma asigur ca nu cade.

-Oricat de mult imi place ceea ce vad, nu vreau sa racesti, mai bine intri in casa, se apropie de mine si imi ridic capul pentru al privi in ochi, acum fara tocuri sunt micuta pe langa el.

O lumina  puternica pune in evidenta apropierea dintre noi, era imbracat cu o geaca de piele neagra, parul ii era putin ud, lasand cateva suvite sa cada pe frunte intr-un mod rebel.

Tresar cand aud si tunetul si ma arunc in bratele lui, mereu mi-a fost frica de tunete, sunetul produs ma inspaimanta. Privirea lui era trista, parea obosit se vedea din cearcanele ce le avea, ma durea sa-l vad asa.

Chiar daca a facut multe lucruri ce m-a suparat, m-a ranit, ma doare sa-l vad asa abatut, suferind. Inima mea batea in ritm alert, tot ce imi doream era sa-l imbratisez, fara sa stau pe ganduri profit de ocazie si il imbratisez.

Imi pun mainile pe sub geaca lui sa il cuprind intr-o imbratisare. Aveam nevoie sa stiu ca e aproape de mine, chiar daca o sa regret asta, acum il vroiam doar pe el. Inca odata am lasat inima sa actioneze.

-Ce cauti aici? il intreb fata sa ma desprind din imbratisare.

Nu raspunde, probabil nu m-a auzit. Atunci il prind de mana si intru impreuna cu el in casa. Il poftesc sa se aseze pe scaun in bucatarie.

-Bei un ceai?!

-Da te rog, il pregatesc eu, mai bine te schimbi ca asa..., si imi zambeste  obraznic.

Ma duc sus si ma imbrac cu o pereche de pataloni scurti, un maieu si sosete, nu prea ma împac cu papucii prin casa. El era cu spatele avea pe el un tricou alb, blugi negri, arata atat de bine, chiar si fata costum, parul ravasit parca te ademenea sa te joci in el.

-Am facut de tei, nu stiam ce vrei, sper ca e ok, imi spune cand ma observa ca intru in bucatarie.

-Este ok, ma asez pe scaun si astept sa mi se alature si el.

Ne privim si nu zicem nimic, ma privea bland, îngrijorător, iubitor, ma  rasfatam in privirea lui, imi placea cum ma priveste, emotiile imi inundau corpul, simtind fluturi in stomac.

-Nu stiu de ce am venit! Cred ca am plecat de acasa si fara sa-mi dau seama am ajuns aici,spune intr-un tarziu, credeam ca nu m-a auzit.

-Nu ti-am vazut masina!

-Pentru ca nu sunt cu ea, am venit cu motorul, vroiam sa te vad.

Zambesc aducandu-mi aminte de Romeo, nu stiam ce sa zic sau sa fac, orice as fi spus sigur vom ajunge sa ne trântim vorbe ce apoi le regretam.

Am preferat sa stau sa-l privesc, imi aduc aminte ca am ceva dulce si ma ridic de la masa sa ma duc sa scot cateva fursecuri cu fructe.

Ajung langa dulap si ma intind cat pot sa iau punga, usor pe varfuri  cu mana pe sus dupa pachet ii simt mana lui  cum o atinge pe a mea si apuca pachetul de sus de biscuiti.

Senzatia ca este in spatele meu ma desprinde ce ceea ce fac, inchid ochii fara ca el sa ma vada si ma bucur de caldura ce o emana trupul lui langa al meu.

Isi lasa capul usor pe umarul meu, tresar usor cand il simt si ma intorc repede prizandu-l cu ochi inchisi, ca si mine savura orice moment.

-Regret pentru ce am spus si am facut azi, spune cu o voce stinsa si se simtea regretul din tonul lui. Imi mangaie parul apoi ma priveste in ochi.

-De ce ai facut-o ?!

-Cand am vazut ca alt barbat te atinge am vazut negru in fata ochilor, cu greu m-am abtinut sa nu ii rup mana.

Fara sa zic nimic il priveam, expresia lui se schimbase cand mi-a raspuns, se vedea ca e gelos, m-am intristat usor, stiind ca si eu am fost cand l-am vazut cu Jasmin.

Ma  indepartez usor de langa el, asteptam sa ma prinda de mana insa nu a facut-o.

- M-am infuriat si gandul ca el ti-ar putea spune povesti dulci si romante doar sa obtina ceva anume, m-a facut sa innebunesc.

Tonul lui era calm, nu țipă, doar privea blatul de la bucatarie si apasat de durere da usor cu pumnul in el. Atunci se intoarce spre mine cu ochii lui superbi si ma priveate cu regret.

-Stiu ca nu am nici un drept sa fac ceea ce fac, doar ca nu stiu cum, cand dar mi-ai intrat la suflet. Si sincer ma omoara gandul ca cineva mi te-ar putea lua inainte sa stiu ce este cu noi, sa te scap printre  degete.

-Si tu ce urmărești?! Astazi ce urmareai? asteptam  cu mainile incrucisate o explicație pentru iesirea lui de astazi.

-Astazi a fost si inca este o zi plină de  stari noi, dimineata cand am vorbit cu greu m-am abtinut sa stau linistit, in 5 minute cat am stat in birou m-ai dus de la o extrema la alta, mi-am dat seama ca am o imaginatie bogata, atunci cand esti langa mine aproape.

Imi musc buza sa nu rad, gandindu-ma la cat de provocator i-am vorbit si m-am plimbat prin birou. Am tacut si l-am lasat  sa continue.

-Am înghit minciuna cu telefonul insa faza de la sedinta deja a pus capac domnișoara, imi zambeste face un pas spre mine.

-Stiu ca nu ai vorbit cu nimeni la telefon, doar ai vrut sa scapi de mine, sa-mi demonstrezi ca nu trebuie sa te subestimez.

In doi pasi ajunge langa  mine si ma priveste atent in ochi, aveau o sclipire, ma privea drăgăstos dar si obraznic.

-Daca iti place sa te joci cu focul, o sa am grija sa il tin mereu aprins, imi spune mai mult soptit.

-O sa te arzi mai rau decat azi, ii spun tot in soapta, apoi plec si ma asez la masa si beau o gura din ceaiul ce deja se racise.

Se așează in fata mea si gusta ceaiul , desface pachetul de biscuiti fara sa ma scape din priviri.

- Ceva dulce?! il intreb

-Ma multumesc cu privitul momentant, poate mai tarziu gust imi spune zambind, mi-am dat seama de ca vorbea de mine .

Simteam cum sangele imi urca tot in obraji.

-Nu stiam ca ti-ai adus motorul aici, ii spun incercand sa schimb subiectul ca deja spuneam  un cuvant cu o mie de înțelesuri.

- Mi-am cumparat unul o sa mai am nevoie de el, imi spune relaxat.

-Si când pleci ce vei face cu el?

-Dar cine a zis ca plec, imi zambeste si ma studieaza sa-mi vada reactia.

Nu zic nimic, nu vreau sa arat surprinderea ce o am pe chip. Gandul ca ar putea ramane, sa-l pot vedea sa stiu ca e aici si nu plecat, ma incanta.

-Poate daca avem ocazia o sa ne plimbam intr-o zi cu el, imi spune sigur pe el ca si cum plănuia ceva.

Se aude un tunet puternic, tresar varsand din ceaiul din fata mea, pe masa si pe mine. Mark vine cu cateva servetele in mana si sterge masa apoi imi inmaneaza unul si brusc ramanem pe intuneric.

Eram speriata, raman nemișcată cateva secunde, tot ce se auzeau era stropi de ploaie ce loveau puternic in geam, vantul sufla puternic, foșnetul provocat de copaci suna afara.

La fiecare zgomot puternic ma miscam brusc sa vad de unde se aude, simt cu mana lui Mark o cuprinde incet pe a mea, gest care ma linisteste.

-Sunt aici, nu te speria, este doar o ploaie, se apropie mai mult de mine simtindu-l aproape, parfumul lui imi dadea de inteles ca era fix in fata mea, un mic gest si ne-am putea saruta.

-Ai ceva lumanari pe aici?!

-Da, sunt in dulap langa frigider,  da sa plece de langa mine insa il strang de mana semn ca nu vreau sa ii dau drumul.

Stiam ca il amuza si ca acum probabil are un zambet pana la urechi, simtindu-se bine ca sunt speriata de o banala ploaie, iar el, zeul, este aici sa am protejeze.

Gaseste langa si un chibrit si aprinde o lumânare in suport de sticla parfumata, cu aroma de capsuni.

Lumina pătrunde intre noi si astfel ne putem privi in ochi, era o atmosfera intima, lumina era slaba, inima mea batea si de spaima ce am avut-o la acel tunet, dar si de el ca ma tinea de mana.

Vroiam sa sarut acele buze perfecte ale lui, care imi ofereau senzatii atat de placute, intense de ma pierdeam in sarut mereu si mereu si mereu.

Parca citindu-mi gandurile se apropie incet de buzele mele, atingerea dintre ele a fost fierbinte, ma saruta apasat, incet, savurand fiecare miscare, apoi cu indrazneala isi misca buzele usor pe obraz, maxilar, coborand in jos spre gat.

Era atat de placut, ii simteam fierbanteala pe pielea mea si asta imi provoca placere, simtind un gol de emotie in stomac.

Ma las sub vraja lui, ma cuprinde de mijloc cu ambele maini si continua sa ma sarut incet pe gat, parul lui era asa de moale la atingere, imi placea sa ma joc in el, iar cu cealalta mana era asezata pe pieptul lui.

Inima lui batea la fel de tare ca a mea, in sincron, era la fel de pierdut in aceasta atractie ce o avem intre noi ca si mine.

-Esti uda, eu zic ca trebuie sa te duci sus, face o pauza, sa te schimbi de bluza.

-Pe intuneric?! ce sa vad?

-Merg cu tine pana in hol si iti las tie lumanarea, eu am telefonul.

Ajung in camera pun lumanarea pe noptiera si ma intorc sa caut un tricou ceva, ma lovesc de troler, era lasat in mijlocul camerei cu hainele pentru plecare si scot un sunet de durere.

-Esti bine? il vad pe Mark cum intra pe usa fara sa ma  priveasca insisten.

-Nu prea, ma ajuti sa dau asta la o parte, nu vreau sa-mi rup picioarle de tot in el.

Se apleacă si cu singura miscare il muta singur, ma uitam la el parca ziceai ca e o secventa dintr-un film cu  superman in timp ce își arata puterile si eu era fata ce suspina si ofteaza la fiecare muschi incordat.

Privirea lui o întâlnește pe  a mea, de ce totul trebuie sa fie mereu cu suspans asa incet. Il doream, nu intelegeam de ce, dar stiam ca atunci cand ma saruta, simtim la fel, emotia si incordarea, fiecare por se dorește  sa fie atins, sarutat.

-Poftim imi intinde tricoul ce-l scapasem cand m-am impiedicat.
Se intoarce cu spatele si sta cuminte.

-Poti sa te schimbi, nu ma intorc, doar ca ma tem sa nu-ti rupi ceva in cele din urma si imi placi asa intreaga, se simteam zambetul in vorbele lui.

M-am schimbat repede si zgomotul de jos ma face sa-l prind de mana repede, il strangem atat de mult de ma durea pe mine, eram lipita de bratul lui.

Ma gandeam ca a intrat cineva in casa, clar usa am lasat-o descuitata, nu avem lumina, momentul perfect.

Joy doarme pe cine stie unde sau era pe afara. Ma temeam, stau langa Mark lipita, mai am putin si sar in gatul lui, acesta se intoarce usor ma priveate si-mi duce un deget la buze in semn sa fac liniste, apoi se intoarce si da se plece.

Mana mea nu vroia sa ii dea drumul, era întepenita de a lui, ma priveste si ma saruta pe frunte, ducandu-si mana la buze in semn sa raman tăcută .

Paraseste camera cu pasi mici, fara zgomot si se indreapta spre scari, fiind atent pe unde calcă.

Zgomotul se auzea din nou, mi-am strans pumni de teama sa nu se intample nimic rau si stateam cuminte așteptând dupa usa in camera.

Linistea ma surzea, incercam sa fiu atenta apoi aud un ras puternic. Ies usor din camera si-l vad pe Mark alaturi de Joy la usa mea.

-Joy ar mai vrea o portie de biscuiți daca mai ai, imi spune zambind.

-Doamne, Mark mi-a stat inima, ma duc si-l imbratisez strans, eliberandu-ma de tensiunea ce o aveam.

-M-am gandit la ce e mai rau, spun asta in timp ce eram lipita de el.

-Sa inteleg ca iti faci griji pentru mine?! spune pe un ton jucaus.

-Nu ! pentru Joy, dar te imbratisez pe tine sa nu ma mai aplec, spun ironic rușinata si dau sa ma eliberez din imbratisare.

Insa ma prinde din nou de data aceasta ma las cuprinsa in bratele lui mari, ma tine in mod protectiv, ma mangaie pe spate si ma saruta pe cap.

-Nu-mi voi permite sa patesti ceva cat timp esti cu mine, daca as putea si mai mult, cu atat mai bine.

-Ramai cu mine, ii spun soptit.

La auzul vorbele mele ma cuprinde si mai mult in brate, apoi ma ridica si ma aseaza in pat. Ma pun pe o parte si ma cuprinde intr-o imbratisare.

Era atat de placut sa-l stiu langa mine. Tresar usor la tunet, Mark facandu-si simtita prezenta, ma strange in brate si ma saruta pe umar, in sensul de a ma linisti, ceea ce ii reuseste. Somnul ma cuprinde si adorm fericita in
bratele celui care imi face inima sa bata mai tare.

Continue Reading

You'll Also Like

16.7K 1.6K 45
Un trecut nu prea fericit, un viitor necunoscut si un prezent spontan. Kate invata sa traiasca in compania unor persoane pe care nu ar fi crezut ca l...
8K 329 32
Derek și Mellisa sunt doi adolescenți din lumi complet diferite. Când aceștia se întâlnesc universul lor o ia razna.
12.2K 1.2K 51
S-ar putea oare ca dragostea să fie remediul unei boli necruțătoare? Există oare o a doua șansă pentru răul făcut cu intenții bune? Jessi...
34.6K 1.7K 35
Aceasta carte va conține, povești scurte și diferite la fiecare capitol despre Taekook. Taehyung-Bottom Jungkook-Top