Prințesa regelui întunecat

Door GabrielaDHammer609

150K 10K 501

După ce Amaris Stoneheart și-a pierdut ambii părinții în aceeași seară iar ea a fost grav rănită , urmele ace... Meer

Capitolul 1
Capitol 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitol 10
Capitolul 11
Capitul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitol fără titlu 20
Capitolul 21
Capitol 22
Capitol 23
Capitol 25
Capitol 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Publicare carte

Capitol 24

3.8K 259 14
Door GabrielaDHammer609

-El a ucis o zână ! Liel al vostru !

-Amaris , Liel nu le ucide , el le salvează !

-Dar , dar am văzut ce i-a făcut zânei era și Aaron acolo.

Schips își trecea mâinile prin păr , și respira mai repede în ochi lui se vedeau o sclipire luminoasă , dar cum a apărut la fel de repede a dispărut ,nimeni nu spunea nimic iar liniștea părea că ne înghite pe rând , dar apoi Schips spune : Nu e treaba voastră ce facem noi , tot ce trebuie să știți este că Liel nu a ucis pe nimeni ! 

-Dar ...

-Amaris , spune Aron , mai bine te-ai opri din a pune întrebări , dacă Schips spune că Liel nu a omorât pe nimeni atunci așa trebuie să fie .

-Bine , dar asta nu înseamnă că am încredere în el !

-Puiff , spune de odată Sibil cel puternic , de parcă noi am avea încredere în voi , dacă tu nu ai încredere în Liel atunci , noi de ce ar trebui să avem în tine , ești doar un pui de om , care va fi o piedică pentru noi . Liel e ceea mai de încredere persoană din câte cunosc !....

Liel în tot acest timp urmărea scena fără nici o expresie pe față , de parcă nici nu am vorbi despre el , părea pur și simplu absent , de parcă trupul lui ar fi aici dar sufletul în altă parte . Pentru o clipă , sa uitat fix în ochii mei și în sfârșit le-am putut vedea culoarea erau de un verde albăstrui dacă te-ai uita mai atent ai putea credea că în ochi are mici floricele desenate , în mijloc verzii dar pe margini albastru ,  iar șocul simțit de privirea sa a fost de nedescris. Am crezut că văd cruzime dar nu , eu asta era ci goliciune , durere și ceva poate o parte din suflet dar nu știu dacă asta era. Părea că în sfârșit m-a observat dar apoi părea din nou absent . Ceva e în neregulă cu Liel . Dar ce ?

-Mi-sa făcut foame ! spune Avor 

-Zău că ai cele mai ciudate momente când ți se face foame ...îi spune Sibil 

-Dar nu numai mie mi-e foame lui Morvurt îi chiorăire mațele iar Liel nu a mâncat nimic de ieri de când a plecat iar Schips pare un drăcușor la cum se mișcă , sunt sigur că lui îi e cel mai foame dintre noi , doar că el nu spune , și mai sunt sigur că omului îi e foame . Pentru numele Sfintei Zâne sunt în creștere am nevoie de mâncare ! Acum , mâncare ! Mi-e foame ! Vreauuuuuu, mâncare ! Țipă Avor . Liel , Liel iubirea mea nu-i așa că-mi vei face ceva de mâncare ? Ooooo Liel , iubirea mea !

Liel pare că a ieșit din transa sa și spune desigur . Pentru o clipă am fost șocată de blândețea voci sale , ceva ce pare imposibil pentru un bărbat ca el .

-Vedeți , Liel este cel care îmi oferă iubire ! Oooo Liel , iubirea mea dacă nu ai fi fost tu atunci , bandiți ăștia m-ar fi înfometat !

-Avor mai taci din gură ! spune Sibil .

-Liel , Liel iubire , Sibil e gelos pe iubirea dintre noi !

-Întradevăr , dar dacă cineva e gelos atunci acel cineva nu e Sibil ci ........

-AAaaaa tu Schips ști cum să frângi inimi nu-i așa , nu mai continua altfel mă tem că inima mea nu va mai rezista !

Morvurt urmărea tot , părea că avea o strălucire de când a  venit Liel , iar lui Avor îi arunca priviri urâte . 

-Amaris , bestie ........pardon Aaron să mergem să l-om cina apoi vom discuta mai multe despre Alena . spune Schips făcându-ne semn cu capul să-l urmăm prin tunel . Torțe cu flacăra verde sau aprins de jur împrejur iar Schips mergea înainte, oprindu-se în fața unei uși .

Acum dragi mei oaspeți vă invit în orașul zânelor exilate ! 

Schips deschide ușa și sare în gol . Se pare că ușa e ca un fel de crăpătură într-o alta lume nu într-o altă dimensiune , jos puteam vedea casele și zânele care zburau  și lumina veselia , totul părea diferit ce ce era deasupra . Sibil îl urmează pe Schips imediat , apoi Avor . Morvurt vorbea pentru prima dată cu noi .

Se pare că eu și Liel trebuie să vă cărăm , minunat ! ....spune în timp ce îl ia pe Aaron în brațe acoperind-ul cu o pelerină și aruncându-se în gol. Am mai rămas doar eu și Liel  , iar pentru prima dată după mult timp , regret că am judecat pe cineva la prima vedere . Liel cel pe care îl văd acum urmărind cum prieteni lui pleacă pe rând e o priveliște sfâșietoare . Liel își reia privirea absentă , își dă jos pelerina cu care ara acoperit , și o pune pe mine oprindu-și mâinile pe umeri mei și uitându-se în ochi mei spune .

-Indiferent de ce vei vedea sau auzi nu spune nici un cuvânt și nu îți da jos pelerina ,bine?

-Da ...reușesc eu să spun .

-Acum urcă-te în spatele meu și ținere bine .

-Dar cum ? Aripile tale ..

- Vei vedea ..

Liel îngenunchează pentru a mă putea urca ,îmi înfășor mâinile în jurul gâtului său , iar el se ridică și spune .

- Ești gata? iar drept răspuns eu îmi  strâng mai tar mâinile în jurul său . Liel se aruncă și el prin ușă ,iar ușa se închide cu un scârțâit puternic. Mâinile lui Liel se transformă în aripi care devin transparente permițându-mi să văd orașul de jos .După câteva minute de zbor puteam să îi văd și pe ceilalți prin pelerina lui Liel . Păream un fel de cârd de ciori , zburam în formație Ships în față puțin mai în spate Sibil iar în dreapta lui Avor iar ultimi erau Morvurt și Liel . Morvurt părea că duce un sac de cartofi , nimeni nu și-ar fi închipuit că acolo e Aaron .

Ga verder met lezen

Dit interesseert je vast

17.6K 1.2K 40
Povestea unei obsesii bolnave pentru tine. Unde Jungkook,regele mafiei întregii lumi, fără mama, fără tată, se îndrăgostește bolnav de un adolescent.
11.6K 1.2K 51
S-ar putea oare ca dragostea să fie remediul unei boli necruțătoare? Există oare o a doua șansă pentru răul făcut cu intenții bune? Jessi...
7.3K 307 32
Derek și Mellisa sunt doi adolescenți din lumi complet diferite. Când aceștia se întâlnesc universul lor o ia razna.
11.3K 925 22
Am crezut mereu in dragoste la prima vedere,am crezut in iubire pura si infinita,am crezut ca atunci cand iubesti este pentru totdeauna.... Nimic nu...