Capitolul 19

4.4K 290 5
                                    

James Demetrius Dark - Regele Întunecat

Să ai putere și să știi sa o folosesti sunt doua lucruri diferite ! Am crezut că sunt cel mai puternic din tărâmul întunecat dar Marie prințesa vrăjitoare a contestat acest lucru , nu sunt puternic de abia i-am putut ține piept  , nici măcar cu Rae și Wells alături nu am putut sa o oprim dacă nu ar fi fost Calvert cu no probabil nu am mai fi existat . Pana și Calvert se teme de Marie , a spus că are o putere inimaginabil de mare . Regele Întunecat ? Cel mai puternic ?  Cel mai urat ? Cel care a stabilit pacea intre cele 7 tărâmuri ? Cel al cărui nume a ajuns și în tărâmul lumini ? Am fost eu ceva din astea ? Am fost cea mai de temut persoană din regatul întunecat dar acum sunt una din persoanele de care ceilalți nu se mai tem! Existenta mea a fost contestata ! Rege fără regina , fără putere și fără regat ! Calvert a spus ca destinul se schimba , oare sa schimbat și al meu ? Câteva lucruri sunt sigure acum pentru mine ! 1 Numele meu este James Demetrius Dark  Regele tărâmului întunecat , 2 Amaris va deveni regina mea și 3 îmi voi recupera regatul înapoi ! Jur pe numele meu ca voi duce aceste lucruri pană la sfârșitul zilelor mele !.

Tărâmul vampirilor e la trei zile distanta ! Trei zile care înseamna o eternitate pentru mine , pădurea care înconjură regatul întunecat a ars și tot ce a mai rămas din ea e cenușă , timpul parca se scurge mai greu iar în aer circula un miros stătut de moarte și tema , călătorim spre tărâmul vampirilor deja de o zi și nu am văzut nici măcar o creatura prin preajmă , pământul pare și el otrăvit iar plantele încep sa se usuce și totul începe din locul unde a fost Castelul Întunecat în locul căruia e o groapa acum ! Otrava se scurge de acolo și își extinde puterea putin câte putin în celelalte tărâmuri , partea cea mai rea e ca Tărâmul Întunecat se afla în centrul celorlalte tărâmuri , iar tărâmul lumini se afla deasupra , ma întreb dacă și cei de acolo au resimțit puterea lui Marie .

Marea verde a devenit neagră și parcă acum fierbe , aici trăiau creaturile   Jormungand copiii șarpelui uriaș Jormurgard unul din copiii lui Loki și  Angerbrode , după ce zeii au văzut că Jormungand creste considerabil pe zice trece sau hotărât sa îl arunce în apele care înconjoară pământul . Jormungand crescând atât de lung  încât nu mai avea unde sa se întindă și-a înghițit capul cozii după ce marea sa zguduit și a invadat pământul , cu fiecare resuflare șarpele va scuipa venin și va umple cerul  și  pământul cu otrava . După ce Thor la ucis  pe Jormungand cu ajutorul ciocanului Mjollnir a murit și el datorită veninului scuipat de șarpe . Ceea ce zeii și nici Thor nu știau e ca Jormungand a devenit tatăl apei și a dat viata civilizației Jormungand care trăia și acum aici în marea verde sau cel putin trăiau ! Copii lui nu erau creaturi la fel ca el , unii dintre ei erau frumoși alți urâți și asa sau populat apele lumi . Zeii nu știau ca Jormungand   le-a dat oamenilor o mulțime de resurse pentru a trai ai a progresa , la rândul lor copii lui Jormungand au dat naștere la alții copii și asa sau născut creaturile mărilor și oceanelor .

Jormungand a făcut un mare serviciu oamenilor de care nici el și nici zeii nu au știut , păcat ca odată cu dezlănțuirea puterii lui Marie civilizația  Jormungand a luat și ea sfârșit ?

-James de ce te uiți așa la mare ? ...întreabă Wells .

-Aici au fost creaturile ale Jormungand  nu ? ....spune Rae .

-Jormungand cum ?

-Da au fost ! Păcat !

-Ce era aici ?

-Niște creaturi care se trag din zeii acum nu mai sunt ! ....îi răspunde Rae . Știi Wells credeam că știi mai multe având în vedere poziția ta !

-Știi Rae eu nu sunt un savant care cunoaște toate creaturile lumi ! 

-Nici eu ! Dar totuși eu știu tu de ce nu știi ?

-Rae se pare ca lipsa de sânge te face mai inteligent !

-Mai inteligent și mai periculos , știi sângele de demon nu e chiar asa rău , poate voi loa o mușcătură din tine !

-Numai sa încerci iar sângele tău va deveni lichidul în care ma voi spăla !

-Vrei sa încercăm , sa vedem cine câștigă ?

-Dacă nu încetați vă arunc pe amândoi în mare !

-Se pare că avem un câștigător ....spune Rae sarcastic .

-James cât timp mai poți rezista folosindu-ții umbrele ?

-Îndeajuns de mult ca sa trecem marea !

-Și dacă nu vei putea ?

-Atunci rugați-vă să pot !

-Hei Rae mi se pare mie sau James e foarte supărat ....șoptește Wells .

-Da și eu cred ca este , deja zburam de o zi și nu ai observat ca în tot timpul ăsta nu am găsit nimic în viata ?

-Ba da am observat , vrăjitoarea aia nenorocită de Marie !

-Tu de unde crezi ca are puterea aia ?

-Nu știu, dar știu că nu a avut-o mereu !

-Vrăjitoarele vor profita de asta și vor invada celelalte tărmuri !

-Asta dacă nu le oprim noi înaine !

Mai întâi sa trecem marea asta îmi da fiori pe șira spinări numa când simt aburi cum se ridică în sus !

-Și mie !

-Ați face bine să vă pregătiții ! 

-De ce?  sa întmplat ceva James ?

-Da nu cred că voi mai putea folosi mult umbrele ! Nu ați observat umbrele pe care stații se subțiază din ce în ce mai mult .

-Și dacă îți dam din puterea nosta crezi ca poți sa continui ?...întreabă Rae .

-Posibil dar nu știu cât timp .

-Atunci vom vedea ! Wells tu prinde umărul stâng a lui James și eu pe cel drept și îi vom da din puterea noastră împreună !

-Bine ! La trei împreună ! 1.....2....3....Acum !

-Voi încerca sa merg mai repede voi concentrați-vă pe putere și să nu va opriții , dar dacă vreunul dintre voi se oprește atunci vom cădea cu toții în mare !

Prințesa regelui întunecatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu