Capitol 25

3.7K 250 17
                                    

Tărâmul vampirilor părea într-un fel bolnav , ceață roșiatică plutea în tot orașul și era învăluit într-un miros de descompunere , ca și cum tot ce era în el moare . Nu că ar fi fost în viață dar , vampiri păreau confuzi , vulnerabili .

Ceața roșiatică părea că se hrănea cu puterea lor , luându-le nemurirea .

-O nu , nu ! ....spune Rae luând-o la fugă printre vampiri bolnavi .

-Wells grăbește-te orice sar întâmpla mai bine ne-am grăbi să ajungem la castel .

-OOooo dar eu mă grăbesc , cu cât mai repede ajungem acolo cu atât de bine ! Crezi că pot să mă spăl când ajungem , miros a mort ! 

-Sfinte Lucifer , cum poți să te gândești la baie în momentul asta?

-Miros , iar când miros sunt deprimat și nu mă pot concentra mai ales acum cu tot hoitul ăsta care ne  înconjoară , ași putea spune că acum a devenit orașul descompuneri nu al vampirilor! Apropo și tu miroși și chiar groaznic , uffff puți !

Rege Întunecat sau rege puturos ? ...spune Wells chicotind .

-Dacă nu taci , voi lua un cadavru și ți-l voi îndesa pe gură să vedem atunci dacă mai simți ceva!

-James tocmai m-ai făcut să mă să simt și mai rău , bleeeehhh cred că voi vomita ! 

-Wells pentru numele lui Lucifer dacă îndrăznești să vomiți în momentul ăsta te pocnesc ! Nu mai bine te pocnesc acum ca să nu mai vomiți ! .....L-am pocnit pe Wells în față apoi l-am luat de jos și l-am pus pe umărul meu grăbindu-mă spre castel .

-Rae ce mai aștepți , de ce nu intri ?

-Nu știu ce mă așteaptă înăuntru ! 

-Nu cred că poate fi mai rău decât este acum afară .

-Nu dar , mă bucur că l-ai pocnit pe Wells , începea să mă enerveze !

-A l-am pocnit pentru că vroia să vomite ,și nu vroiam să o facă pe mine , Wells are un umor mai ciudat , ar fi vomitat pe mine dacă nu l-ași fi pocnit . Ești gata ?

-Nu dar să intrăm ! Mami , tati băiatul vostru a venit acasă !

-Chiar este nevoie de o așa o introducere ? Mami , tati ,băiat ?

-Nu dar a-și miți dacă ași spune că nu mă așteptau , cred că le vor face plăcere să ne vadă în special pe tine , ei profită după urma oricui în orice situație . Norena seamănă cel mai bine cu ei ! Câteodată cred că am fost răpit de spiriduși  și păcălit de zâne ! Ți-am spus că mama are o chestie pentru persoanele urâte ? Sunt sigur că ești genul ei , mereu i-au plăcut odioși . Niciodată nu a crezut că sunt copilul ei , mereu mi-a spus că semăn cu o broască .

-Eu odios , te rog nimeni nu mi-a mai spus așa de mult !

-Rege Întunecat nu-mi spune că ai uitat cum arăți !

-Nu niciodată nu voi uita !

-Mamă , tată  ași vrea să spun că mă bucur că sunteți în viață dar deja sunteți morți .

-Broscuță , credeam că poate prin tot haosul asta vei arăta și tu mai mult a bărbat , ai o față prea frumoasă penetu unul . MMMm Rege Întunecat mă bucur sa te văd la fel de chipeș ca întotdeauna .Se pare că avem  problemă comună , dragule vezi Regele Întunecat este idealul oricărei femei, mai ai de lucrat la aspectul tău cât despre Rae te rog să faci ceva cu înfățișarea lui !

-Wiett , mai lasă prostile regatul e scăldat în cadavrele supușilor noștri și tu vorbești despre înfățișarea lui Rae ! 

-Nu înțelege idealul de frumusețe , dacă ar fi mai urat atunci ar părea si el mai puternic de neclintit , iar la cum arată acum pot spune că arată ca un molâu .Cât despre cadavrele supușilor noștri chiar ar trebui să facem ceva , mirosul e de nedescris !

- Mă bucur că într-o privință suntem de acord ! Rege Întunecat sper că ști cum să rezolvi treaba cu cadavrele sau mai degrabă să găsesti sursa de unde a inbucnit totul . Te asigur că vei primi tot ajutorul din partea noastră . Cât despre draga mea soție Wiett sper să nu iei în seamă avansurile ei , sunt sigur că ai standarde mai înalte decât o regină a vampirilor bătrână !

-Desigur !  Dacă nu vă deranjează am vrea să ne odihnim pentru câteva clipe , Wells are nevoie să își revină , se pare că mirosul e prea puternic pentru el !

-Asta e ciudat nu știam că demoni sunt așa sensibili la mirosul de hoit și descompunere , singurele creaturi suficient de sensibile sunt zânele , dar ele probabil ar fi mutit intoxicate de le miros ....spune Regele Vampirilor , Arenes  pe numele său adevărat .

- Wells a fost întotdeauna așa , niciodată nu mi-am putut explica de ce e așa , dar probabil de unde nu a mirosit niciodată așa ceva ,iar în ultimele zile a fost cam slăbit di cauza călătoriei nostre .

-Probablil ...spune regele dar își așează degetele pe tron și începe să bată cu ele marginea tronului , apoi ducându-și cealaltă mână la bărbie . Rae oferă-le oaspeților noștri niște camere !

- Desigur , pe aici ! ......spune Rae făcând o plecăciune și pornind de-a lungul săli tronului . Că tot veni vorba de Wells , tata are dreptate e ciudat ca unui demon să îi fie rău de la miros .

-Habar nu am care e treaba cu Wells , dar se va simți mai bine cât de curând , cred că l-am pocnit prea tare . Părinții tăi sunt niște ciudați cu de se suportă de atâtea secole , adică tatăl tău pare în regulă dar mama ta probabil ar fi dat foc la tot regatul dacă nu ar fi fost tatăl tău .

-Tata e în regulă , chiar mă întreb uneori dacă chiar e mama mea, nici măcar nu semăn cu ea , adică e puțin spus psihopată notorie , Norena semănă foarte bine cu ea dar mă bucur că nu a moștenit personalitatea mamei noastre .

Prințesa regelui întunecatWhere stories live. Discover now