Here with you //H.S.//

Von Simoniq18

3.1K 142 21

Ashley Edwards.....O fata nu tocmai diplomata care nu a reusit pana la 18 ani sa cunoasca iubirea adevarata.A... Mehr

Prolog
Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4
Chapter 5
Chapter 6
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9
Chapter 11
Chapter 12
Chapter 13

Chapter 10

152 10 3
Von Simoniq18

Olaaa cititori :*

Sper sa va placa acest capitol plin de surprize si va multumesc pentru +400 de vizualizari si voturile de la poveste!La inceput chiar nu stiam ca cineva ar citi cartea asta si tare mult ma bucur ca am ajuns la acest numar de cititori...Ce pot sa va spun mai mult decat ca va iubesc si multumesc ca imi sunteti alaturi!Bun fara alte comentarii va urez spor la citit :*

*Din perspectiva lui Ashley*

Razele soarelui patrundeau incetul cu incetul printre draperiile camerei si imi luminau fata.M-am foit putin prin pat cautandu-l pe Harry dar ghinionul meu era ca Harry nu mai era aici.Banuiesc ca noaptea trecuta dupa ce ne-am intors de pe plaja el m-a adus in camera si dupa a plecat.

Am deschis intr-un final ochii iar atentia mea a fost atrasa de baiatul cret care tocmai iesise din dusul meu.Am observat ca Harry avea doar un prosop care ii acoperea masculimitatea.Eu ma facusem rosie in obraji si am putut vedea ca pe fata lui aparea un ranjet strengar.

"Iubito arati asa de dragut atunci cand rosesti!" rade Harry.

"Cee?Despre ce vorbesti?Eu nu rosesc!" mint eu.

"Hai baby stiu ca iti place ce vezi! imi sopteste cu o voce ragusita la ureche.

Am chicotit la reactia lui dupa care m-am pus in pozitie turceasca pe pat.

"Harry tu ce faci in camera mea?" intreb ridicand o spranceana.

"Nu-i evident? La mine apa calda s-a oprit si m-am gandit sa fac un dus la tine!"

"Si eu ar trebui sa te cred?" spun cu un zambet sarcastic pe fata.

"Bine bine.....M-am furisat in camera ta dupa ce au adormit toti si am stat langa tine restul noptii!" spune si ma ia in brate dandu-mi un sarut pe frunte.

Am zambit pana peste pe urechi si Harry la fel,aratandu-si astfel gropitele.Ohh mereu am adorat baietii cu gropite,sunt asa de adorabili.Harry si-a asezat o mana peste obrazul meu mangaindu-l cu degetul mare.Harry si-a lipit fruntea de a mea si a inceput sa isi impinga nasul in al meu.

Nu am mai stat pe ganduri si mi-am lipit buzele de ale lui.Limba lui imi gadila buza inferioara cerand permisiunea de a intra in gura mea.Limbile noastre s-au gasit in sfarsit si au inceput dansul lor.Harry isi plimba mana pe spatele meu iar eu imi bagam mainile in parul lui tragand usor de el.M-am intins pe spate desprinzandu-ma din sarut si Harry era peste mine.Mi-am arcuit spatele lasandu-i acces lui Harry la gatul meu.Limba lui lasa dari de foc pe gatul meu pana ce a ajuns in spatele urechii muscand usor de ea.Am gemut usor Harry chicotind.

Harry a continuat sa lase urme pe pieptul meu in timp ce eu ma jucam cu carliontii din parul lui.L-am impins pe cret de pe mine,de data aceasta eu eram peste el.Am inceput sa-i sarut abdomenul bine lucrat si am simtit cum monstrul din el vroia sa iasa afara.

"La dracu iubito!Daca nu as fi atat de obosit ti-as trageo chiar acum!" spune el iar eu am inceput sa chicotesc.

M-am dat jos de pe el dar nu inainte ca Harry sa imi mai fure un sarut.I-am spus sa ma astepte in camera pana imi faceam eu dus.Odata ce am intrat in baie am inchis usa si am aruncat pijamalele in cosul de rufe.Am intrat in cabina de dus unde se aflau samponul si gelul de dus.

Am intors rapid de robinet,peste mine curgand picuri fierbinti de apa...........

Am iesit de la dus cu un prosop infasurat in jurul corpului meu.Am inceput sa-l caut pe Harry prin camera dar nu era.Am aruncat o privire scurta pe balcon si l-am zarit sprijinit de bara tragand un joint.Harry.....fumeaza?

E cam greu sa imi dau seama dar daca el era fumator de ce atunci cand ne sarutam nu simteam gust de tutun si simteam ceva mentolat care imi dansa pe limba?

"Harry?"

"Mrrr....Baby esti asa de sexy!" spune muscandu-si buza inferioara.

"Tu......Fumezi?" intreb ridicand o spranceana.

"Da iubito!Sper ca nu te superi in cazul asta!Fumez de multi ani si nu am de gand sa ma opresc!" imi spune iar zambetul lui parca ii dispare.

"Harry nu ti-as cere niciodata sa te schimbi....Doar ca.....Ce vedeti la tigari?" spun curioasa.

"Nu ai mai fumat pana acum?" spune parca mirat de situatie.

"N-Nu!Doar m-am drogat de cateva ori inainte dar niciodata nu am fumat!Pot sa......"

"Baby mai bine nu!" imi spune el.

"D-De ce?" spun balbaindu-ma.

"E mai bine daca nu te atingi de asta.Nu vreau sa devi dependenta si sa vezi unicorni prin camera!" rade el la ultima afirmatie.

"Harry esti tampit cum sa vad unicorni??" spun si el incepe sa rada mai tare.

Cretul s-a apropiat mai mult de mine si m-a luat strans in brate dandu-mi un sarut dulce.Mana mea a gasit-o pe a lui iar degetele noastre s-au impleticit.

"Oh baby nu ai idee cat de mult de iubesc!Dar mai ales nu ai idee cat de mult vreau sa sar pe tine acum si sa te simt!" rade el.

"Hally!Mi-e foameee!" ma plang pe vocea mea de copil mic.

"Vrei sa iti aduc micul dejun in dormitor?"

"E in regula...Ma schimb si mergem jos la ceilalti!"

*********

Eu si Harry gasisem intr-un final restaurantul hotelului dupa cateva minute de plimbare prin hotel.Am gasit rapid masa unde se aflau restul.

"Neata!" spun eu si Harry.

"Neata!" spun ei la unison.

Ne-am asezat si noi la masa si o liniste de mormant se lasase.Ma uitam la Zayn  care avea o privire destul de trista.Dintre toti numai el parea sa fie cel mai distrus.Louis,Niall si Liam vorbeau despre un meci de fotbal.Am observat ca locul Barbarei era neocupat.Ok deci doar eu am impresia ca s-a intamplat ceva intre Barbara si Zayn?

As fi vrut sa ii zic ceva lui Harry dar am fost intrerupta atunci cand l-am vazut pe Simon care a adus-o pe Perrie langa Zayn.Asta nu poate fi bine!

Zayn a schitat un zambet fals si un "Buna dimineata!" lui Perrie care l-a sarutat pe obraz.Perrie ne-a salutat si pe noi dupa care s-a asezat si ea la masa.

L-am impins pe Harry in cot rapid atragandu-i atentia.

"Oh mi-a cazut furculita!" mint eu.

"Stai ca te ajut eu!"

Harry s-a prins de ce vroiam sa fac.

"Ok ce se intampla aici? 1.Unde e Barbara? si 2.Ce cauta Perrie aici?" spun in soapta dar totusi nervoasa.

"Habar nu am!Banuiesc ca Barbara stia de venirea lui Perrie si poate ca asta e motivul pentru care nu a venit acum....Dar nu are sens!" a spus Harry scuturandu-si buclele de pe frunte.

"Ce vrei sa spui?"

"Ce vreau sa spun e ca Zayn o place pe Barbara si nu pe Perrie!Si banuiesc ca Barbara simte la fel..."

"Bai voi ce dracu susotiti aici?" ni se alatura Niall.

"NIMIC!!" spunem eu si Harry la unison.

Tot restul timpului Zayn si Perrie chicoteau si isi mai furau cate un sarut din cand in cand.I-am spus lui Harry ca vreau sa vorbesc cu Barbara si dupa aceea sa ma duc la spital sa o iau pe Mahmure.Harry mi-a spus ca dupa masa vor avea repetitii pentru concertul de maine.Eram foarte nerabdatoare de concertul ce va urma si stiu ca Harry are o surpriza pentru mine.Bineinteles ca el nu stie ca eu stiu de surpriza,am aflat totul de la Louis,dar nu a vrut sa intre mai mult in detalii.

******

Baietii plecasera in sfarsit iar eu an fugit la Barbara sa vorbesc cu ea.Odata ce am deschis usa camerei am putut sa aud un "Pleaca!" dar am ignorat acest ordin si am intrat oricum in camera.Gura mea era larg deschisa in forma de "o".Barbara zacea langa pat cu o lama in mana,avea ochii rosii,parul ravasit si rani pe maini.

"Barbara!!Ce dracu ai facut aici??" intreb speriata iar Barbara isi ridica privirea spre mine.

"Eu...eu......Oh Ashley!" spune si imi sare in brate varsand siroaie de lacrimi.

"Hey sunt aici!Barbara lasa lama aia jos!" spun si ii iau arma aruncand-o pe geam.

"Te rog spune-mi ce s-a intamplat cu Zayn!" adaug eu.

"Ei bine.....Cand ne-am mutat la ei acasa in prima noapte Zayn ma prinsese in brate si m-a dus in camera lui unde am adormit impreuna.Cu fiecare zi deveneam tot mai apropiati dar in cele din urma am aflat ca el nu se despartise de Perrie.Am incercat sa vorbesc cu el pe tema dar....." aici s-a oprit si si-a trecut cu o mana prin par..."Zayn nu a vrut sa auda nicio vorba si a inceput sa ma sarute si imi tot spunea ca pe mine ma iubeste si eu ca proasta il credeam!Chiar cand lucrurile deveneau mai intense Perrie a intrat in camera iar Zayn m-a dat la o parte,ca pe o tarfa Ashley!Si dupa amandoi au inceput sa rada de mine ca si cand eu as fi o jucarie buna de aruncat la gunoi!!"

Doamne!Nu mi-a venit sa cred ce tocmai mi-a zis.Cat de dobitoc poate fi.....Of dar ce dracu?!Dobitoc e putin spus!Zayn e cel mai nemilos baiat pe care l-am cunoscut!Cum a putut sa ii faca asa ceva Barbarei?!Lucrul asta e chiar mai grav decat ceea ce imi facuse Harry!El cel putin nu m-a inselat cu alta fata si mi-a zis ca ma iubeste degeaba!Zayn merita impuscat de un milion de ori in inima si injunghiat in cel mai rau mod iar cand ramane fara suflare sa i se incinereze trupul!

Stiu ca par a fi fara mila dar e cel mai oribil lucru pe care un baiat putea sa il faca.Trebuie sa vorbesc neaparat cu Harry despre asta....

"Barbara linistete-te!Zayn va plati pentru tot ce ti-a facut!Dar acum hai la spital!" spun.

"Cee??Nu nu nu!Nu ma duce la spital!Ranile nu sunt foarte adanci!Nu e nevoie de doctor serios!" se agita ea.

"Hoooo faa ca nu era vorba de tine!Azi o externeaza pe Mahmure ai uitat?"

"Aaaaaaa sunt asa de ametita ca am si uitat!"

************

"O sa-l........"

"Gata Mahmure il vom face sa plateasca!" o intrerup pe Mahmure din asi continua ideea.

"Ashley stiam ca nu trebuia sa ramanem cu ei!Uite ce i-au facut Barbarei!Crezi ca Harry nu va face la fel si cu tine?" imi spune Mahmure.

"Nu!Stiu sigur ca Harry nu ma va face sa sufar!" spun sigura pe mine.

"Pai tocmai a facut-o!In camera de hotel...Cu Taylor!!Nu putem risca Ashley!"

"C-Ce vrei sa spui?" spun cu vocea tremuranda.

"Spun ca trebuie sa ne descurcam pe cont propriu!Uite pana nu se linistesc apele si pana nu scapam de Trevor nu putem sa mai stam langa trupa!"

"Nu imi place sa recunosc dar...Mahmure are dreptate Ashley!" spune Barbara."Pana la urma ii punem si pe ei si pe noi in pericol!Pana la urma Trevor pe noi ne vrea deci...Vom pleca departe de aici!"

"Fetelor nu stiu ce sa zic......"

"Ashley te-ai inmuiat cumva??" se rasteste Mahmure."Poti sa omori oameni cu mainile goale,poti sa jefuiesti o banca,poti sa conduci o operatiune de distrugere dar la naiba nu poti SA TE DESPARTI DE HARRY STYLES?"

Am simtit ceva de parca un cutit mi-ar strapunge sufletul.Cum imi poate cere asta?Sa ma despart de Harry?Dar asta e adevarul....Atata timp cat stau langa el ii pun viata in pericol.Pana nu il mutilam pe Trevor nu mai pot da ochii cu el.Trebuie sa fiu alaturi de Mahmure si de Barbara.Suntem o echipa si trebuie sa lucram impreuna.

Pana la urma va trebui sa il parasesc pe Harry pentru binele amandurora.Si asta trebuie sa o fac cat de repede....

"Trebuie sa plecam din seara asta Ashley!" imi spune Barbara.

Deci foarte repede......As fi vrut macar sa apuc concertul lor de maine dar asta e.....Trebuie sa il oprim pe Trevor si asta o putem face numai daca stam departe de baieti.

Cateva lacrimi s-au adunat in coltul ochilor mei simtind cum totul este dat peste cap.Cum as putea sa ma despart de Harry cand eu il iubesc din toata inima mea?Si stiu ca si el o face!Am nevoie de el mai mult ca orice!El  ma intelege mai bine ca oricine si numai el imi poate creea acele senzatii de placere!

Nu mi-am dat seama ca am inceput sa plang in fata fetelor.

"Of scumpo stiu ca iti e greu dar asa e cel mai bine!" spune Barbara dandu-mi o imbratisare.

"O voi face fetelor!"

"Ce?" spun ele la unison.

"Ma voi....." of e asa de greu de spus."Ma voi......Desparti de Harry!"

*********

Fetele banuiesc ca acum isi fac bagajele.Eu de cand am ajuns inapoi la hotel nu m-am oprit din plans.Cum as putea sa ii fac lui Harry una ca asta?Dar trebuie!

*Din perspectiva lui Trevor*

"Vor sa fuga din seara asta Trevor!Acum e sansa noastra sa scapam de tradatoarele astea pentru totdeauna!" imi spune Demi punandu-ma pe ganduri.

"Nu!Am un plan mai bun si am nevoie de tine Demi!" spun punandu-i o mana pe umar.

"Cu ce te mai pot ajuta?" spune ea sarcastica.

"Asigura-te ca Ashley sa il urasca pe Harry!Fa ceva ca ea sa se desparta de el definitiv!Ceva ce sigur ii va sfasia sufletul bietei fete!" spun ranjind.

"Mhmm imi place cum gandesti Trevor!Poate chiar vei fi mai bun decat Alien!" spune lingandu-se pe buze.

"Oh Demi ti-am spus vreodata ca te ador atunci cand te lingi pe buze?" ii soptesc suav la ureche.

*Din perspectiva lui Ashley*

Am terminat de facut bagajele si le-am ascuns sub pat.Nu vreau ca Harry sa le vada....inca.

M-am dus pe balcon si i-am vazut pe baieti cum intrau in hotel.Acum e acum Ashley!Poti sa o faci!

Il iubesti!lupta pentru el! imi spunea constiinta.

Nu am de ales!Trebuie sa ma despart de el!
Ba nu!Mai exista alternative dar esti prea oarba ca sa le vezi

O mai taci dracu din gura!

Super am ajuns sa ma cert cu mine!In timp ce eu incerc sa ma despart de baiatul visurilor mele,Mahmure si Barbara aranjaza un zbor rapid catre Londra.

Chiar as fi vrut inainte sa ii sparg fata lui Zayn dar va trebui sa las razbunarea pe alta data.Am auzit doua ciocanituri in usa.Asta trebuia sa fie Harry!

"Iubire mi-a fost asa dor de tine!" spune luandu-ma in brate si muscandu-ma de buza.

"Si mie de tine iubitule!" spun cu o voce tremuranda.

"Ashley ai patit ceva?Pari cam suparata...." spune dandu-mi o suvita dupa ureche.

"Sunt b-bine!Vorbesc serios!"

Ba nu nu esti!

Tu mai taci,constiinta proasta!

"Bun pentru o secunda m-am speriat!" pe bune el chiar a inghitit minciuna?

"Haide cu mine!Am o surpriza pentru tine micuto!"

Harry mi-a intins mana iar eu am prins-o.Stiam ca era vorba despre "surpriza" de care mi-a zis Louis.

Harry m-a scos afara din hotel iar soarele incepea sa dispara.Harry continua sa mearga pe plaja eu in urma lui.

Avea un zambet urias pe fata.Banuiesc ca e ceva foarte special de are un zambet mai mare si decat fundul meu.Am ajuns intr-un loc foarte retras unde valurile marii se izbeau de stancile uriase.

Harry m-a dus undeva printre stanci unde era un fel de pestera.Locul arata foarte bine,la intrarea in pestera erau asezate o multime de perne colorate,petale de trandafiri,lampioane chinezesti si lumanari parfumate.Am dat sa zic ceva dar in a doua secunda buzele lui Harry s-au lipit de ale mele,limba lui Harry trecand peste buza mea inferioara si patrunzand in gura mea.

Mainile lui se plimbau in sus si in jos pe spatele continuand sa imi framante buzele iar eu incolacindu-mi bratele in jurul gatului lui.

Harry m-a tras usor peste el pe pernele de pe nisipul usor umed fara sa se desprinda din sarut.

"Iti place iubito?" spune punandu-si o mana pe obrazul meu.

"Harry.....E minunat!Cand ai...."

"Asta nu conteaza acum!Ceea ce conteaza acum este asta!"

Spune si incepe sa ma sarute pe gat.Limba lui se plimba pe gatul meu lasand dare de foc ce ma faceau sa gem.

Harry ajunsese cu limba pe linia maxilarului si a inceput sa imi framante din nou buzele.Am simtit cum mainile lui imi ridicau tot mai mult maieul ajungand la sani.Harry a inceput sa ma sarute pe pantec ceea ce m-a facut sa rosesc.

Oh Doamne ce naiba fac?Eu acum ar trebui sa fiu in drum spre aeroport si sa ma intorc in Londra.

"Harry iubitule ce faci aici?" se aude o voce din spatele nostru.

Eu si Harry ne-am dezlipit din sarut uitandu-ne la fata cu parul roz din spate.

Fata era destul de draguta si totusi imi parea cunsocuta,par roz,ochi caprui si purta numai haine de piele.Mi-am intors privirea spre Harry care era "uimit".

"Si tu cine se presupune ca esti?" o intreb ridicand o spranceana.

"Iubita lui Harry dar tu draguta?" spune ea zambind victorios.

Simteam cum nervii mi se urcau la cap.Harry ma privea cu o fata gen "si tu ai de gand sa o crezi?"

"Iubita lui Harry,DRAGUTA!" spun scrasnind din dinti ultimul cuvant.

"Ashley eu...."

"Tu taci dracu Harry!Cum ai putut?" tip dandu-i o palma arzatoare peste obraz.

"Cum indraznesti sa il lovesti tarfo?!" tipa fata din spatele meu.

"Tarfa sa ii zici lui ma-ta!" tip mai tare si o pocnesc in fata incepand sa ii curga sange din nas.

"Vei regreta ca ai facut asta nenorocito!" spune ea tarandu-se la Harry.

"Ba tu vei regreta!La fel si tu Styles!Cum ai putut Harry?!" spun si simt ca nu imi mai pot stapani lacrimile.

"Ashley te rog asculta-ma!Eu nu o cunosc pe fata asta crede-ma!" spune ridicandu-se si dand-o la o parte pe tarfa aia.

"De ce as face-o Harry?!Spui ca ma iubesti,ma aduci aici,aproape ne-o trageam aici si acum apare fata asta care spune ca e iubita ta!"

"Ashley eu nicu nu o cunosc pe fata asta!Eu pe tine te iubesc!" spune incercand sa ma prinda in brate,dar ma dau la o parte.Nu si de data asta.

"Harry cum poti sa o iubesti pe ea cand avem un copil impreuna!" spune taratura.

"P-Poftim?!"

Harry avea un copil cu idioata aia??Nu nu nu!Nu se poate!Cum m-a putut minti in tot acest timp?Trebuia sa le ascult pe fete...Trebuia sa plec mai devreme!Trebuia sa le ascult cand mi-au zis ca ma va dezamagi!Iar acum....Sufar caci baiatul pe care il iubesc era cu alta fata in timp ce era cu mine si mai are si un copil cu ea?

"Ashley iti jur ca nu e nimic adev....."

"Pleaca Harry!" spun printre suspine.

"Cum?" spune prefacandu-se ca nu a auzit.

"Cum ai auzit Styles!Du-te la tarfa ta si lasa-ma pe mine in pace!Nu mai vreau sa te vad niciodata!A fost o mare greseala ca ti-am acordat a doua sansa!" tip incepand sa plang mai tare.

"Iubito cum poti sa o asculti pe idioata asta?" spune aratand spre fata de pe jos."Iubito nu a fost o greseala,te iubesc!"

"Ei bine eu nu!Din contra...TE URASC HARRY!" tip.

"Ashley uita-te in ochii mei si spune-mi ca nu ma iubesti!"

Am ramas tacuti amandoi si am inceput sa ne privim.Cum as putea sa ii spun ca il urasc?Il iubesc dar nu pot sa il iert!M-am saturat sa fiu bataia altora de joc!

"Eu.....Nu te iubesc Harry!" spun si simt cum o mie de cutite imi strapung inima.

"Ashley te rog....."

"Lasa-ma!"

"Harry las-o si ajuta-ma!" tipa tarfa care inca zacea la pamant.

"Tu taci in mortii matii!" spun scotand un pistol si fara ezitare o impusc in brat.

Harry se sperie putin la reactia mea iar eu dispar in secunda doi din fata lui.Iar acum......Trebuie sa ma intorc in Londra.Nimic nu ma mai poate retine aici.

Dar inainte ma uit in spate si vad ca fata aceea disparuse fara urma si Harry se uita in jur derutat.Cum an putut sa ma indragostesc de unul ca el?Normal doar e Harry Styles,magnetul pentru fete,domnul irezistibil!Nimeni nu ii poate rezista nu?

Am continuat sa fug spre hotel....

Odata ce am ajuns am luat-o rapid pe scari si am scos bagajele din camera fara sa ma vada restul din trupa.

Le-am dat mesaj fetelor sa pregateasca avionul de zbor.

*Din perspectiva lui Harry*

Nu mi-am dat seama ca in coltul ochilor s-au ivit lacrimi.Eu chiar plangeam....Pentru ca am pierdut ce aveam mai special.Nu pricep de ce Ashley a preferat sa o asculte pe tarfa aia si nu pe mine.

Odata ce Ashley a disparut din peisaj,a disparut si fata cu parul roz.Din cauza ei,viata mea e distrusa!Cum a putut sa zica ca eram iubitul ei si ca mai aveam si un copil pe ea!

Dar nu puteam lasa lucrurile asa!Trebuia sa o gasesc pe Ashley si sa ii explic totul!Trebuie sa ma asculte!Cand s-a uitat in ochii mei si a spus cu lacrimi in ochi ca ma uraste am simtit cum doua pumnale imi strapung sufletul.Ea era tot ce aveam mai special pe lume!Ashley nu e o tarfa ca toate celelalte si trebuie sa o gasesc.

Am luat-o la goana spre hotel.Am intrat rapid la restaurantul hotelului unde se aflau baietii.Ei trebuie sa stie unde e Ashley.

"Baieti!" tipam eu."Ati vazut-o pe Ashley?"

"Ultima oara cand am vazut-o era pe holul hotelului cu niste bagaje dupa ea!" spune Niall foarte calm de situatie.

Bagaje?

Ce bagaje?

"Sunteti prosti si nu ati intrebat-o unde se duce?"

"Credeam ca se muta la tine in camera!" spune Louis.

"Ei bine nu!" spun dandu-mi cativa carlionti de pe frunte.

"Harry ce mama dracului ai mai facut?" ma intreaba Zayn ridicand din sprancene.

"Pai cum sa iti spun Zayn,eram in locul nostru fericit,mai ca ne-o trageam pe plaja pana ce a venit o tarfa cu parul roz si i-a bagat prostii in cap lui Ashley cum ca as fi iubitul ei si ca am un copil cu ea!"

"Nu-mi spune ca Ashley chiar a crezut!" imi spune Liam ingrijorat.

"Ba da chiar a crezut!Si ghici ce?Ma uraste!"

"Stati unde sunt Mahmure si Barbara?" intreaba Louis.

"Nu stiu ce spuneti voi,dar dupa cum arata GPS-ul Ashley se indreapta spre aeroportul din Hawaii cu mare viteza!"

***********

Sunt la aeroportul asta nenorocit de 10 minute si tot nu o gasesc pe Ashley,Barbara sau Mahmure.Doamne te rog nu-mi spune ca deja au decolat!

"Zborul Hawaii-Londra UK are loc in 3 minute!Sa aveti un zbor placut!"

"La dracu!" am injurat.

Ma uitam in jur si simteam ca ma adancesc tot mai mult in gramada de oameni.

Deodata vad o fata cu vreo 3 bagaje dupa ea care se indrepta spre cala.In fata ei mai erau inca doua fete blonde.Asta e sansa mea.

"Ashley!!!!" tip in asa fel incat sa ma auda.

*Din perspectiva lui Ashley*

Ma uit in spate si il vad pe Harry.Baiatul asta chiar nu se lasa.Trebuie sa o termin acum!

"Fetelor lasati-ma sa vorbesc cu el!"

Mahmure si Barbara au dat din cap in semn de aprobare si au mers mai departe.

Eu ma apropiam tot mai mult de Harry care se vede ca avea ochii rosii de la....plans?

"Ashley te rog!Nu poti sa dai cu piciorul la tot ce a fost!" spune cu durere in glas.

"Cred ca cel care a dat cu piciorul in aceasta relatie esti tu Styles!Nu vreau sa te mai vad!"

Dau sa plec dar imi prinde rapid incheietura.Ma uit adanc in ochii lui si vad cum alte siroaie de lacrimi apar pe fata lui.Nu imi venea sa cred ca el plange....Plange pentru mine.Dar nu voi cadea in capcana lui,desi tare ma doare sa il vad asa si as vrea acum sa ii sar in brate si sa il sarut.

"Harry te rog lasa-ma!Am un zbor de prins!"

"Ashley te rog nu pleca!Te iubesc!O strig si in tot aeroportul daca vrei!Numai vino inapoi cu mine!Din tot ce ai auzit nimic nu e adevarat!"

"Nu ma mai aburi cu minciunile tale Harry!Te urasc!Te rog pleaca!"

"Eu te iubesc!"

"Ei bine eu nu!Te rog lasa-ma!"

"Ashley te iubesc de ce nu poti sa intelegi?" imi spune printre lacrimi."Tot ce ai auzit au fost numai minciuni te rog crede-ma iubito!Te iubesc!Esti tot ce am mai bun in lumea asta!Te rog nu ma parasi!" spune si ma prinde de maini.

Il cred.Chiar il cred.Stiu ca nu ma minte.A fost prea ciudat momentul oricum.Dar.......Asta nu ma opreste.Daca el crede ca eu ma incred in tot ce a spus tarfa aia atunci asa va fi.Asta sa fie un pretext ca sa pot sa ma intorc in Londra.

Stiu ca Harry ma iubeste si ca mereu o va face,la fel si eu.Dar acum...Cel mai bine pentru amandoi este sa stam separati pana scapam de Trevor.

Te iubesc Harry,chiar daca nu ti-o mai pot spune!

"Harry eu.....Trebuie sa plec!" spun si fug cat de repede din fata lui cu lacrimi ce imi inundau ochii.

M-am mai uitat o data in urma si l-am vazut cum cade la pamant si continua sa planga.Ce am facut?!

Am continuat si eu sa plang dar am continuat sa merg pana la usa ce ma despartea de aeroport.M-am mai uitat inca o data in spate si am murmurat un "Te iubesc" dar fara ca el sa vada.

*Din perspectiva lui Demi*

"Mai usor cu bandajele alea nesabuitilor!" tip la oamenii ce se chinuiau de jumatate de ora sa imi bandajeze rana.

Idioata aia de Ashley chiar a muscat momeala dar trebuie sa recunosc ca e foarte determinata.Puteam sa vad asta in ochii ei si vroia razbunare.

In incapere pasise Trevor iar eu am zambit victorios.

"Misiune indeplinita!"

"Ma bucur ca ai reusit sa duci misiunea pana la capat!Sunt mandru de tine Demi!Acum trebuie sa continuam ce am inceput....Incepand cu Harry Styles."

"Ma intreb ce va spune micuta Ashley dupa ce isi va vedea printul sfasiat in bucati impreuna cu restul baietilor din One Direction....Muahahahahaha!!"

Asta a fost guys!
Sper ca v-a placut acest capitol si nu ma urati ca v-am lasat in suspans :))))
Va pup si ne vedem data viitoare :*

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

7.9K 574 44
V O L U M U L III ''Îi ridic tricoul și i-l dau jos. Roșește și își mută privirea. Încep să îi sărut corpul micuț până când ajung la tivul pantalon...
39.1K 2.7K 60
- Măi măi. Nu te așteptai sa ma vezi, așa-i? Am doua opțiuni: Tac din gura și rămân întreaga, sau ii răspund cum știu eu mai bine și mi-o iau. - Sinc...
1.7K 339 15
Luând asupra sa o alta identitate pentru a-și menține adevărata în secret, băiatul putea fi descris ca adevăratul sens al cuvântului "brutal si frumo...