cup of tea // cz ✔️

By thundercalm

7.8K 706 26

"Would you like a cup of tea?" I asked, but nobody answered -cz shortstory- 5.th book from Blue series More

prolog
1
2
3
4
5
6
7
8
epilog

9

554 56 1
By thundercalm

"Shhh, budeš v pořádku, princezno, budeš v pořádku. Pamatuješ, jak jsme se chtěli společně vydat do Londýna? Chtěla jsi utéct od rodičů, vidět Big Ben a London Eye. Slíbil jsem ti, že tě tam vezmu, až se dostanu na střední. A poté jsem se tam dostal a slíbil ti, že tam poletíme, až odmaturuji. Uvidíme všechny ty pány v srandovních černých čepicích a povezeme se dvoupatrovým, červeným autobusem. Budeme sedět nahoře a zmokneme, protože v Anglii často prší. Ale ty budeš vždy mé sluníčko, takže mi ten déšť vadit nebude. Zůstaneme tam tak dlouho, dokud ti nebude vadit jíst rybu s hranolkama a dokud nebudeš mít plné zuby toho pochmurného počasí. Platí?"

"Platí" Řekla mi jako poslední a zavřela svá oční víčka. Slzy mi tekly z očí nekontrolovatelně. Nedalo se to zastavit. Kéž by se dalo.

Continue Reading

You'll Also Like

8.9K 770 18
Po pěti letech se Mabel a Dipper vrací do Gravity falls a zjišťují co vše se za tu dobu změnilo.
8.4K 1.4K 20
Je to zvláštní věc. Dokud vaši ruku nedrží někdo, kdo vás miluje, svět nemá barvy. Vše, co vidíte, je v odstínech šedé, smutné, ponuré a nepřátelské...
4.6K 92 5
Týna je jediná holka které se nelíbí Janka a Janek zase Týnu úplně ignoruje vlastně se oba nenávidí ale co udělá jedná společná hodina?
12.5K 630 86
Adam Hruška má skoro vše co by si mohl přát, peníze, postavení a vlastní mezinárodní sklářskou firmu. Posledních deset let budoval tohle impérium, kt...