cup of tea // cz ✔️

By thundercalm

7.8K 706 26

"Would you like a cup of tea?" I asked, but nobody answered -cz shortstory- 5.th book from Blue series More

prolog
1
2
3
4
6
7
8
9
epilog

5

584 62 3
By thundercalm

První dávka chemoterapie pro ní byla asi ta nejhorší. Několikrát za den zvracela a byla tak slabá... lámalo mi srdce ji takto vidět. Stejně jsem se ale vždy usmál a snažil se vypadat silně. Chtěl jsem pro jednou být její hrdina, když ona byla vždy ten můj. Četl jsem jí pohádky a vyprávěl o tom, jaký byl můj den. Vynechal jsem ty části, kdy mne dvoumetrový kluk držel na záchodech a vysmýval se všemu, co mu přišlo pod ruku.

"Velký bráško..." Zamrmlala a podívala se mi do očí. Úsměv mi pomalu opadával. "Já... umřu?"

"Princezno, takhle nesmíš myslet. Plno dětí se uzdraví. Doktoři tady ti pomůžou to dokázat taky" Pousmál jsem se, ale viděl její výraz, ještě více smutný, než předtím.

"Neřekl jsi, že ne... slib mi, že neumřu" V jejích velkých, modrých očích se tvořily slzy, což tvořilo slzy i mně. Nemohl jsem jí to přeci slíbit a to mě zabíjelo nejvíce.

"Neumřeš, beruško" Zašeptal jsem a pohladil ji po tváři.

Continue Reading

You'll Also Like

11.6K 355 54
Děj se odehrává po 12 dílu seriálu, potom se však vyvíjí úplně jinak. Sid je odstřižena od rodinných peněz a krom úklidu v baru si bere i úklid kance...
6.4K 260 61
Týna pracuje u Janka ve firmě. Nemají se zrovna dvakrát v lásce. Dokáže to něco změnit?🤭
11.4K 885 17
Příběh Harry a louis, který píše sám život. Milují se, ale nesmí. Nejsou děti, ale musejí poslouchat. Koho? Managmant. Dokáží si udržet svoji lásku?
2.6K 319 40
~Vážně to chceš slyšet ? Příběh plný utrpení, slz , zklamání a depresí ? Příběh o jedné zničené kočce co chtěla mít jen trochu štěstí ?~ Bělunka vyr...