Syrrans dagliga blöjbestyr.

By HenrikFalck

3.9K 5 8

En liten anteckning om hur det funkar med syrrans blöja och båda våra tankar kring det. Syrran har tvingats b... More

Syrrans blöjsnibb.
Syrran surar men tränar samtidigt.
Syrran kan sköta sin blöjsnibb, men...
Syrran har fortfarande svårt med blöjsnibben.
Med syrran hos läkaren.

Syrrans dagliga motionerande.

457 0 0
By HenrikFalck

Nu har syrran och jag börjat motionera varje dag, efter att syrran upptäckt Celluliter på sitt lår. Hon kom fram till att et behövdes motion för att motverka och få bort dem. Kunde inte annat än ställa upp på att göra dagliga motionsturer med syrran. Nog har både jag och syrran ökat lite i vikt under hösten, men det är inget jag brytt  mig om, däremot har syrran börjat tänka på det. Nu har vi motionerat i några dagar, och syrran verkar ta det bra trots snibblöjan för det första som måste fixat vid hemkomsten är blöjorna våra. Och hon vill duscha dagligen nu, efter att jag fått av henne blöjsnibben. Problemet är att hon kissar på sig under promenaden så gott som varje gång vi tar promenaden. Hon hade inte tänkt på att det är några få minusgrader ute, vilket kyler ner blöjan rejält när vi är utomhus, även min blöja också naturligtvis. men jag verkar ta det bättre än syrran, kanske för att jag är lite mer van vid kall blöjsnibb sedan tidigare. när hon la sig på sängen och fick av sig blöjsnibben sa syrran oroligt "-Bara jag inte får tillbaka urinvägsinfektionen", och jag måste hålla med om att risken för det, är större för henne än för mig. "-Vi borde ha väntat med att börja motioner, tills i vår, som jag ville", sa jag till syrran. Men syrran vill fortsätta med en daglig motions promenad trots risken för urinvägsinfektionen, men hon kan få obehag och problem med det, men beslutet är hennes. 

Nu har vi hållit på med att göra en daglig promenad ett tag, kanske ångrar sig syrran lite för efter några dagar fick hon muskelkramper i benen. helt vanlig träningsvärk, men det var inte uppskattat av syrran. Hon beklagade sig över att värken flyttat sig från magen, till benen och klagade över det nästan varje gång hon låg och väntade på en ny blöja på sängen. "-Det värker så i mina benmuskler, nästan som PMS", säger syrran ibland när hon ligger på sängen ibland. Men än verkar hon motiverad om att fortsätta med dom dagliga promenaderna, men kollar upp vädret noga varje morgon, antagligen ligger hon på gränsen att göra ett uppehåll i det hela. Men jag har då inga problem att få ut syrran på promenad, -än. men syrran beklagar sig över plastsnibben, som hon tycker känns kall mot huden. "-Vi kan ju sätta en Byxblöja på dig, när vi ska ta en sväng", sa jag men syrran svarade inte på frågan, kanske för att byxblöjan inte är lika säker mot läckage när man går omkring med den på sig. "-Sätt en tjockare blöja i snibben istället", sa syrran efter en stund som svar på min fråga, men det betyder att vi måste sätta en större snibb på blöjan, men som tur är har jag några sådana plastsnibbar hemma. "-Gör inget", sa syrran till svar på mitt påpekande. Syrran känner sig rejält kall när hon får av sig blöjsnibben efter att vi kommit hem, efter promenaderna och vill fort ha en ny varm blöjsnibb satt  på sig.

Syrran beklagar sig över att blöjan är kall när vi kommer hem för det mesta, för hon har kissat på  sig, och jag vet hur hon känner sig, genomfrusen och blöt med tungt paket mellan benen. Men av en slump kom jag på hur jag skulle lösa det där för syrran, medans hon klär av sig så tar jag dom rena blöjorna och hänger dom på elementet. Så dom blir varma medans jag tar av syrrans hennes nedkissade blöja, tänk om morsan hade gjort så för mig, för jag minns inte att morsan gjorde så åt mig. "-Oh, vad varmt och skönt det känns, vad har du gjort med blöjan?", sa syrran när hon fick en uppvärmd blöjsnibb på sig, för första gången. Hon riktigt njöt av det och tyckte det var fantastiskt smart av mig. "-Så här får du göra varje gång vi varit ute" sa syrran och kände på blöjsnibben. "-Se den varma blöjan som en belöning för motionerandet", sa jag åt syrran som verkligen njöt av den varma blöjan. En plötslig idé från mig som blev riktigt uppskattad av syrran, vanför jag kom på att hänga blöjan på elementet vet jag inte. "-Vi borde ha en stegräknare", sa syrran åt mig medans hon gjorde en markering i väggalmanackan, över våran promenad. Tror jag ska fortsätta att värma upp hennes nya blöja efter att vi varit ute på promenaderna, hon verkar uppskatta det och kanske håller det  ev. urinvägsinfektioner borta. Tänk om morsan hade kommit på idén med varma blöjor, när jag var ute förr och lekte med kompisarna t.ex. Tillslut kunde det bli riktigt kallt i blöjan innan jag kom hem och fick den bytt, men samtidigt var det kanske en bra indikator vintertid, om att det var dags för blöjbyte för mig.

Nu ser syrran verkligen fram emot blöjbytet efter våra promenader utomhus, och härom dan gjorde hon likadant på mig när hon bytte på mig för en gångs skull, satte en varm blöja i min snibb. Och jag kan förstå att hon tycker det är skönt med varm blöja, efter att ha gått omkring utomhus med blöt blöja. Nu är syrran än mer motiverad att göra en daglig promenad dagligen. Men nu vill syrran ibland ha en uppvärmd blöja inför natten i snibben, men det får hon vara utan så hon motiveras att röra på sig dagligen utomhus istället. Igår kväll kom syrran ut från toan i ett babydoll nattlinne,  ett svart nattlinne med röda detaljer på bysten, och när blöjsnibben var på plats såg det riktigt sexigt ut. och av nån anledning hade hon tagit av sig BH ovanligt nog. "-Snyggt Linné", sa jag när hon stod framför sängen för blöjsnibben framträdde riktigt tydligt. "-Var det där i paketet du hämtade ut?", frågade jag syrran som svarade med att fråga "-Vad tycker du?", medans hon stod framför spegeln och kråmade sig med linnet. "-Törs man svara?", sa jag och tittade lite extra på syrran. Tänk om jag hade kunnat stå och titta på min blöjsnibb så där i tonåren, lite glad över vad som syntes i spegeln, "-Det törs du nog!", sa syrran och lyfte på linnet så blöjsnibben syntes än tydligare. "-Riktigt sexigt, och BH har du tagit bort ser jag", sa jag, och var beredd på ett surt svar på komplimangen, men den uteblev konstigt nog. "-Svart linne mot vit blöjsnibb bryter bra", sa syrran och gick och satte sig framför TV under en filt.

Nu vill syrran gärna ha en varm blöja i snibben, när vi ska ut och ta en promenad. Och hon blir lite sur eftersom jag helst bara vill sätta en varm blöja i snibben efter att vi kommit hem igen efter promenaden. Men jag använder den varma blöjan som en belöning och motivation, för att få ut syrran på stan och röra  på sig lite varje dag. "-När vi kommer tillbaka sätter vi en varm blöja i din snibb, nu behövs det inte", brukar jag försvara det med för blöjan är ju torr och antagligen skön när vi går ut och rör på oss. Och det är nog bra att vi båda rör på oss dagligen, men syrran upplever sig ha mest att vinna på det, eftersom hon kämpar mot celluliterna. I morse frågade syrran om dom har blivit mindre på låren, och vad svarar man diplomatiskt? Kunde bara försöka undvika ett ärligt svar, genom att skylla på att vi nog tränat för lite ännu, och det inte syns några tydliga tecken ännu på att dom börjat försvinna från benet hennes. 

Åter igen om syrran och la sig på sängen med det där ur snygga linnet på sig, precis som i går kväll men ville ha en uppvärmd blöja i snibben till natten. "-kanske inte så lämpligt, med tanke på risken för blöjeksem, det blir nog lite för varmt under snibben då", sa jag eftersom jag vet att ens egen kroppstemperatur snabbt värmer upp blöjsnibben i sängen. "-Det är nog bra att sova ytan BH" sa jag när jag insåg att syrran lämnat BH på toan. "-Nu håller det på att spåra ur igen", sa jag till syrran som lyfte på huvudet och tittade på mig, "-Vad menar du" sa syrran förvånat. "-Blöjsnibben är nåt du ska kunna sköta själv nu", sa jag lite uppgivet som svar på syrrans fråga, "-Ja, ja nog kan jag det men du sköter det bättre än jag", sa syrran lite generat och väntade på blöjsnibben. Måste erkänna att jag nog själv tog lång tid på mig, innan jag skötte min blöjsnibb själv i tonåren. Det var ändå lättare när morsan gjorde det åt mig, än att göra det själv, så jag kan förstå nog syrrans agerande idag. "-I morgon tar du själv hand om snibben", sa jag till henne vilket fick henne att sucka djupt. Kanske har syrran kvar deptimationen  kring blöjsnibben, trodde att hon hade börjat acceptera sin blöjsnibb nu och kan hantera den bra nu.   Samtidigt försöker jag minnas hur hård morsan var, med att jag skulle sköta blöjsnibben själv, men som jag minns det, var det mera jag som själv började sköta blöjsnibben utan morsans hjälp.

Nu har vi kommit fram till en tyst överenskommelse, syrran och jag, vilket innebär att hon själv sköter sin snibb på dagarna. Förutom vid återkomst hem efter promenaderna, och på kvällarna. Jag är kluven, men kan förstå att syrran antagligen känner sig frustrerad över sin blöjsnibb och vill ha hjälp med den ännu. Hennes utomhus vistelse dagligen har hon olika tankar kring, det har jag förstått allt mer. "-Hur länge brukade du klara dig, med nedkissad blöja utomhus förr?" frågade syrran nyligen när hon tog av sig ytterkläderna och skulle gå on på toan. Måste säga att det minns jag inte riktigt och det var  alltid morsan som höll koll på min blöjsnibb och när det behövdes bytas på mig. Trots att jag ofta han säga till morsan om att det var dags för blöjbyte. Morsan ville ändå sköta det på sitt sätt länge, och jag minns inte riktigt hur min träning gick till. Lite av morsans fasoner har nog även jag, men kanske vill jag att syrran klarar av det fortare än vad jag gjorde. "-Vi försökte nog planera tiden utomhus, så att den blev bytt fort när det behövdes", svarade jag syrran på hennes fråga. "-Men visst hände det att jag tvingades vänta innan blöjan kunde bytas", la jag till och mindes hur det kändes att gå med nedkissad blöja.

Nu vet jag inte hur mycket fel jag gör, när jag byter på syrran, men många gånger vill hon prata om det, samtidigt som jag pysslar med hennes snibb. Vi är båda vuxna, och vet var gränsen går och syrran har fortfarande kluvna tankar och känslor kring det här med blöjsnibben dagligen. Det har hänt att i båda varit kalla i snibben när vi kommit hem, men då har syrran fått vara utan ny blöja medans jag tagit hand om mig själv, inte alltid uppskattat av henne, men jag försöker turas om att byta varandras blöjor först, efter en promenad. Syrran har förstått att det bästa hon kan göra medans hon väntar på mig, är att lägga sig ner och vika ner blöjsnibben mellan benen. Och tur är väl det för blöjan kan vara riktigt kall, samtidigt som den är rejält nedkissad. "-Snälla, skynda sig" brukar hon ropa, medans jag tar hand om min egen blöja, som kan vara i behov av byte också den när vi har varit ute på en promenad. Tänk om morsan kunde se oss nu, hade hon gillat det här eller inte? Hon var ju ganska hård på att min blöja skulle skötas diskret, både hemma och på andra platser, men nu är det ju inte så åtminstone här hemma. Syrrans motivation för daglig promenad går i vågor redan, beroende på hur hennes natt varit avgör hon om hon känner ör en promenad eller inte. Både frustrerande och lite oroande faktiskt. 

"-Undrar hur morsan hade sett på våra blöjor, och hur hon hade reagerat på att vi hjälper varandra nu", sa syrran efter att hon kommit till mig på morgonen och lagt sig bredvid mig. Visserligen hade jag vaknat, och bara låg och slöade, men att hon kom till sängen igen, var lite irriterande, men av nån orsak så gjorde hon det. "-Bra fråga, hon var ju inte en sån som ens talade om min blöja", svarade jag och funderade på varför syrran fått dom tankarna i sig. "-Hon var noga med att stänga dörren bakom er, när hon började blöja dig i Tonåren" fortsatte syrran. Och kanske var det tur, för jag minns att jag var livrädd att syrran skulle få syn på mig i blöjsnibben, -eller utan den. Eftersom jag kunde ana mig till i vilket skick syrrans blöjsnibb var, frågade jag henne om hon eller jag skulle få snibben bytt först. "-Kan du inte..." sa syrran och la sig på rygg bredvid mig i sängen. Eftersom hon kommit till mig, misstänkte jag att hon var både pratsugen och deppig angående sin blöjsnibb. "-Ok då, men du börjar bli bortskämd numera", sa jag och reste mig upp, och drog undan täcket på syrran, och såg att hon hade  det där snygga babydoll nattlinnet på sig nu också. Innan syrran sa nåt drog hon upp linnet över magen, så att blöjsnibben blev åtkomlig och synlig för mig. "-Ska du säga, som hade daglig service av morsan förr", sa hon när jag skulle ta i tur med hennes blöjsnibb, "-Vad menar du med det?", sa jag till syrran och tittade lite irriterat på henne. Då kom jag ihåg hur morsan gjorde ibland, när jag låg på skötbordet och blöjsnibben skulle bytas på mig, vet inte om morsan gjorde det på skoj eller ej. Så jag tog tag i syrrans blöjsnibb och lyfte lite på den för att kunna känna tyngden  av den, innan jag knöt upp snibben  på syrran. "-Morsan bytte länge på dig, och nog blev du mer bortskämd än jag är", sa syrran och kanske stämmer det men jag svarade inte på syrrans kommentar. Är bara glad över att morsan aldrig tillät syrran att byta på mig då i tonåren, och nu noterade jag att syrran knutit linnet i en knut, under bysten på magen så att blöjsnibben syntes tydligt och även hennes mage. "-Tro inte att du kommer undan våran dagliga promenad i dag, den får du göra som tack för den här servicen, sa jag och tog av syrran nattens blöjsnibb.

När jag var klar med syrran och skulle gå och ta hand om mig själv, reste hon sig upp och drog av sig Babydoll linnet och sa åt mig "-Ta med dig en av BH, när du kommer tillbaka från toan", och i toan hängde tre BH när jag kom dit. Och vilken av dem syrran ville ha, sa hon inget om så jag tog den som ser snyggast ut när jag bytt blöjan, och kom ut från toan. "-Jaha, du tog den BH, borde nästan ha förstått att du skulle ta den", sa syrran när jag kom ut med BH i handen. Syrran satte på sig BH precis på samma sätt jag sett morsan göra förr, det väckte minnen och kanske anade syrran det, "-Den här BH är nog snyggare än morsans, eller hur!", sa syrran och vek upp axelbanden över sina axlar. Jag svarade inte på syrrans fråga eftersom det kanske är lite för avslöjande, att göra det skulle kanske bevisa mina tankar för syrran. "-Vi tjejer är bra på läsa av blickar vi får", sa syrran kort medans hon tog på sig en snäv blus som verkligen framhävde hennes byst. Sen år vi frukost och jag hoppades få ut syrran på en promenad på stan.

Nu funkar syrrans motionerande riktigt bra, det blir dagliga promenader men hon förväntar sig att få hjälp med blöjsnibben efter promenaderna. Inte bara ytterkläderna åker av när vi kommer hem, syrran tar av sig allt utom blöjsnibben och blusen, och lägger sig och väntar på att jag ska bli klar med min snibb. Vet inte om och hur länge, jag ska hjälpa syrran med snibben men i dag fick hon ett mobsamtal angående sitt boende som gjorde henne upprörd. Hon har chans att få en lägenhet intill mig, men då måste hon vänta ytterligare ett tag, och nu grubblar hon över det.  "-Tänk om jag får en lägenhet nära dig, då kan vi umgås lättare", sa syrran sittandes på sängen, "-Då kan vi hjälpa varandra", sa syrran medans hon jag skulle komma ut ur toan. Vi brukar inte låsa dörren bakom oss, när vi är på toan, utan  låta dörren stå på glänt lite. Vi har ju inget att dölja för varandra, -nästan kanske jag ska säga. Men att ha syrran boende som granne, det ger mig blandade känslor, kanske blir det för nära varandra för ett normalt liv. Men syrran verkar inte riktigt tagit till sig av vad dom sa till henne, hon gjorde inga som helst ansatser att själv gå och byta sin blöja. "-Kom snälla och hjälp mig", sa syrran när hon fick syn på mig, vilket betydde att hon ville slippa byta sin blöja själv. Men jag vet vad hon inte gillar, och kan använda det, för att få henne att sköta sin blöjsnibb själv, helst helt och hållet.

Det finns en sak syrran inte gillar och det är att jag håller koll på tempen på henne, men hon kan inte förhindra att jag använder den på henne, det kan få henne på bättre tankar och sköta snibben själv. Genialisk idé men lite sadistisk är det att ta tempen på syrran, om jag byter blöjan på henne. "-Ok då men du blir allt jobbigare att ha boendes här", sa jag och tog av henne blöjsnibben, och nu hade hon verkligen kissat på sig, blöjan var rejält tung och blöt. "-Vad skönt med din varma hand", sa syran när jag gjorde rent på henne med Våtservetten. När hon låg och väntade på en ny blöja, stoppade jag tempmätaren i hennes rumpa, "-Aj, inte nu, snälla du", sa syrran irriterat. Kunde känna hur syrran stelnade till när jag satte tempen i rumpan hennes, kanske på gränsen att kissa på sig. "-Det gör jag som en säkerhet, eftersom det är jag som byter på dig", sa jag lite roat. Få se om det här kan få syrran att börja sköta sin blöjsnibb helt själv, jag har det som förhoppning och mål.



Continue Reading

You'll Also Like

Katherine By amber

Short Story

4.5K 55 11
En spännande bok men rekommenderas inte för er under 12 år. ~En läsare
12.7K 127 26
Emma en vanlig tjej, med ett vanligt liv. Så hur kommer det sig att världens största maffialedare bestämmer sig för att kidnappa just henne. Läs om ö...
507 3 8
Hon var bara Dantes syrra från början. Men blev nånting mycket större för mig. Påbörjar 7/2-22 Hoppas ni gillar den!
58 1 1
Hisingen anno 2034. Ett surrealistiskt scenario, vad som kan ses från vår balkong strax innan den era som präglats av mänsklig aktivitet får ett myck...