Blue eyes

By soniaHV

502 31 16

Dit is een verhaal over Ella zij is een verlegen meisje en heeft niet bepaald veel vrienden. Als haar moeder... More

<<1>>
<<2>>
<<3>>
<<4>>
<<6>>
<<7>>
<<8>>
<<9>>

<<5>>

95 6 3
By soniaHV

P.O.V. Ella
We komen bij macy's huis aan. Macy is denk ik een van de slaafjes van Stacy. Als we de auto uitstappen lopen de jongens meteen naar de achterdeur dat leid naar het zwembad. Marcus pakt me arm vast en trekt me mee naar de drie meiden die inmiddels al in hun bikini liggen te zonnen. Het is echt een gigantisch huis en het zwembad is nog net iets groter dan die van Henry.

'Macy do you have a bikini for Ella. She didn't know she was comming with us' zegt Marcus . 'Ohhh wel Nice that you came' zegt Stacy sarcastisch. 'Macy why don't you give her your new bikini the one that you told us about' Stacy en het andere meisje beginnen te lacehen. Maar macy kijkt bedenkelijk 'but it is.....'  'macy shut up you idiot and think for one second of your life' schreeuwt Stacy naar haar. Ze kijkt geschrokken naar Stacy 'ohhhhh it Will look amazing on you' zegt ze uiteindelijk. Stacy zucht en rolt haar ogen.

Ik snap niet helemaal wat er net gebeurde en ik zie duidelijk dat Marcus ook niets van snapt. Ik kijk om naar het zwembaden zie dat de andere jongens al aan het zwemmen zijn maar luke houdt me wel in de gaten. Marcus springt nu ook in het zwembad vervolgens pakt stacey me arm vast en macy en het andere meisje duwen me naar binnen. Ik word echt veel getrokken zech. Als we in macy's kamer zijn laat Stacy me los 'Karen go help macy find the bikini. I want to talk with Ella' macy en Karen lopen naar haar inloopkast. Stacy richt zich op mij 'so you are from Holland' ze geeft me niet echt tijd om te antwoorden maar ik knik snel. En opeens is de grond weer ozo interessant. 'You don't now how it works around here so let me explain. First of all Luke is Mine so don't even think about it and second of all I am the Qeeun bee if you haven't noticed. You listen to me and if you do something that i don't like you get punischd. I don't give warnings' ik kijk haar verbaasd aan wat moet ik zeggen. Ik wil echt geen ruzie ik ben hier net en zal ook niet heel lang blijven maar voor de tijd. 'Here!' Roept Karen als ze de inloopkast uit lopen met een witte bikini die macy vast heeft. Ze geeft hem aan mij 'ehmmm... Thanks' ik pak hem  en macy wijst naar een deur aan de andere kant van de kamer. Ik knik en loop naar de deur.

Zodra ik de deur open zie ik vrijwel meteen dat het een badkamer is. Als ik de deur achter mij dicht doe hoor ik ze lachen ik snap niet waarom ze zo doen. Ik probeer er niet over na te denken. Ik kijk naar de minuscule bikini die net in mijn handen is gedrukt. Hopelijk pas ik erin. Ik trek mijn kleding gauw uit en doe de bikini aan.

De bikini

'Gelukkig' zucht ik. 'Did you Say something.' Hoor ik Stacy schreeuwen. 'No' schreeuw ik terug. Ik kijk in de spiegel en zucht weer. Het kan net maar hij is wel heel bloot. Ik ga gewoon zo snel mogelijk het zwembad in en hopelijk kijkt niemand naar me. Ik pak me kleding en druk het tegen mij aan alsof me leven er vanaf hangt. Snel loop ik de badkamer uit en wil al naar beneden lopen als Karen de deur voor me neus dicht smijt. 'Show us how you look we are youre friends right?' Ik slik. shit ik leg mijn kleding op het bureau dat naast de deur staat en kijk hun bang aan. 'Turn' beveelt Stacy me. Ik draai langzaam een rondje en wacht tot ze wat zeggen. Uiteindelijk zegt Stacy 'perfect' de meiden knikken en ik zucht van opluchting. Ze beginnen weer te lachen. ik snap hier echt niks van zie ik er echt zo lelijk uit. ik probeer het van me af te schudden. De meiden lopen snel weg en gehaast loop ik achter ze aan. Als we buiten zijn staren de jongens mij met grote ogen aan. Even was ik vergeten dat ik er half naakt daar stond maar ik besefte dat heel snel weer. De meiden kijken me pisnijdig aan. Ik voel dat ik helemaal rood word en probeer mijn armen om me heen te slaan zodat je zo min mogelijk kan zien. Snel loop ik het water in en de meiden gaan weer zonnen. De jongens kijken me nog steeds aan dus ik splash vol water in hun gezichten. Ik voel iemand op me springen zodat ik onderwater kom als ik met mijn hoofd weer boven water kom zie ik dat Sam me duwde. zo begon het watergevecht.

Zodra het watergevecht is afgelopen ben ik echt uitgeput en loop ik uit het water om op een ligstoel te gaan liggen. De meiden lachen histerisch en wijzen naar me. Ik kijk verschrikt om en de jongen kijken me met open mond aan behalve luke die kijkt woest. Wat gebeurd er ik ben helemaal in de war. De meiden lachen nu nog harder. Ik kijk naar beneden en nu zie ik het mijn bikini schijnt helemaal door ik probeer me te verbergen en een handdoek te vinden als ik zie dat luke naar me toe rent en een deken om mee heen slaat. 'Kom' fluisterde hij in mijn oor. Hij loopt beschermend achter mij en we lopen richting de auto. 'Ga maar in de auto zitten. Ik moet nog een ding doen' ik kijk naar zijn gezicht en hij is rood van woede. Hij loopt terug naar de achtertuin.

P.O.V. Luke
Ik ben zo boos. Hoe kunnen ze dit haar aandoen. Ze zag er zo verdrietig uit elke keer als ik daar aan denk word ik nog kwader. Ik storm naar het zwembad en ik weet niet wat me overkomt maar ik begin gewoon naar ze te schreeuwen. ' WAT THE HEL WHERE YOU THINKING. SHE DIDN'T DO ANYTHING WRONG. IF YOU EVER HURT HER AGAIN I WIL KILL YOU' ik loop gefrustreerd weg. Ik zie dat Ella aan het huilen is in mijn auto. Mijn boosheid veranderd in bezorgdheid. Ik ren naar de auto en doe de passagiersdeur open om haar vast te houden het boeit me niet dat het misschien raar is. Ik wil haar troosten ik wil niet dat ze pijn heeft.

Als ze weer een beetje gekalmeerd is loop ik naar de andere kant van de auto en stap in. Ik draai de sleutel om en de auto start op. Ik kijk naar haar. Haar gezicht is rood en gezwollen door het huilen. Ik zucht. 'Zullen we een film kijken bij mij thuis?' Ze staart uit het raam en kijkt me dan recht in mijn ogen aan 'Ja is goed'. ik knik en rij dan weg.

Ik open de deur van mijn huis en Ella kijkt nieuwsgierig rond. 'En?' Vraag ik haar als ze me weer aankijkt.  'Wow' en ze grinnikt. 'Jouw huis is mega' ze loopt richting de woonkamer. 'Waar is je vader' vraagt ze. 'Die is eigenlijk nooit thuis sinds mijn moeder overleden is heeft hij alleen aandacht voor werk' ze kijkt me met veel medelijden aan. Ik haal mijn schouders op. 'Het is oke ik ben er aangewend. Wil je douchen?' Ze knikt. Ze heeft de bikini nog steeds aan en ze heeft de deken om zich heen geslagen. 'Kom' ik loop naar boven en doe de eerste deur rechts open. Ik loop naar de ladekast met handdoeken en pak er een uit. 'Hier is een handdoek. Ik ga ook even douchen in mijn eigen kamer en als je klaar bent dan kom je maar naar mijn kamer Het is de kamer hier schuin tegenover' zeg ik terwijl ik de handdoek aan haar geef. 'Oke, is goed' ik zie dat ze ergens over twijfeld en dan geeft ze me een knuffel 'dankje' ik knuffel haar terug 'waarvoor' vraag ik aan haar. 'Voor alles' ik houd haar stevig vast en zeg niets.

Ik stap uit de douche en kleed me aan. Ik kijk in de spiegel en doe snel mijn haar. Als ik klaar ben ga ik op mijn bed liggen. Ik kijk op mijn insta en zit wat te scrollen. Ik hoor dat iemand op mijn deur kloppen. 'Kom maar' ik hoor dat ze de deur opent en kijk op van mijn telefoon. Ze staat in de deuropening en ze heeft slechts een handdoek om zich heen gewikkeld 'Al Mijn kleding ligt nog bij macy' zegt ze dan. 'Ohhh. Je kan wel wat van mij lenen en dan haal ik je kleding van macy morgen op.' Zeg ik terwijl ik naar mijn kast loop. Ik haal mijn grijze Nike hoodie en een zwart gymbroekje uit mijn kast ook pak ik wat sokken enzo. Ik overhandig het setje kleding aan haar. Ze kijkt me aan 'Thanks'. ik knik en dan loopt ze weer terug naar de badkamer.

'Hey' ik kijk op van mij telefoon en Ella staat in de deuropening met mijn hoodie aan. Hij is veel te groot voor haar, ze verzinkt er bijna in. Ze heeft haar natte haren in een losse knot opgestoken en kijkt me met grote ogen aan. 'Ehhh Hey. Kom zitten' ik klop met mijn hand naast me op het bed. Ze knikt en komt naast me zitten. 'Wat voor een film?' Ik pak me laptop en zet Netflix klaar. 'Maakt niet uit ik vind alles wel leuk zolang het geen horror is' ik lach 'oke oke nou we gaan op een gegeven moment wel horror kijken. Maar dat hoeft nu nog niet' ze rolt haar ogen het is zo cute als ze dat doet. Ik zit door de actie film lijst te scrollen als ik zie dat Ella naar haar handen aan staren is. ze friemelt met haar ring. 'Gaat ie' ze kijkt op naar mij maar kijkt snel al weer naar haar handen. 'Denk je dat ze morgen hier iets over gaan zeggen?' Ik slik. Ik wil niet tegen haar liegen want Stacy kennende zal ze dit zeker moeilijk voor haar maken. 'Ik denk het wel' ze staart nog steeds naar beneden. 'Hey' ze kijkt me nu aan. 'Het komt goed als ze er iets van zegt dan zal ik..... het komt goed' ze knikt. 'Dus... welke film wordt het' ze kijkt me lachend aan en ik lach automatisch terug ze maakt me gewoon zo blij ik weet niet wat het is.

'Luke!!' Ik wordt door elkaargeschud en schrik waker. Ella rent in paniek door mijn kamer en pakt haar spullen bij elkaar. 'Shit shit shit! Waar is dat ding' ze duwt me inmiddels het bed af en ze gooit alle kussens van het bed af. 'Wat is er blue eyes' ze kijkt me met paniek in haar ogen aan. 'Het is één uur 's nachts en ik heb niks tegen mijn moeder gezegd. Ik moet nu naar huis en ik kan me kut mobiel niet vinden!' 'Heb je de badkamer gechekt' ze kijkt me met hele grote ogen aan 'DE BADKAMER!' ik moet er wel een beetje om lachen.

We zitten inmiddels in mijn auto. het regent behoorlijk hard en je hoort het tikken van het regen op de auto de ruitenwissers gaan dan ook tekeer. Af en toe geeft ze me instructies welke kant ik op moet en voor de rest is het stil. dus ik zet de radio zachtjes aan ze schrikt even maar dan neuriet ze zacht mee ik tik met mijn vingers op het ritme van het muziek. Ik kijk haar kant op en ze leunt met haar hoofd tegen het raam en kijkt naar buiten. Het is heel donker buiten dus ik kan haar gezichts uitdrukking niet lezen. 'Waar denk je aan?' Ik voel dat ze naar me kijkt. 'Ik wil naar huis...' ik kijk weer naar haar 'ik breng je nu toch?' Een traan rolt langs haar wang. 'Niet hier ik wil naar huis huis... naar Nederland.' Ik knik en kijk weer naar het wegdek.

Continue Reading

You'll Also Like

12.4K 463 32
Yasmine is een meisje van 19 jaar oud die in het laatste jaar MBO zit in leiden, het schooljaar is weer begonnen en ze komt een jongen tegen die ze i...
26.3K 1.1K 35
Bella is 19 wanneer ze erachter komt dat ze uitgezaaide darmkanker heeft. Met 12% overlevingskans geeft ze alle hoop op leven op. Toch besluit ze voo...
799K 52.7K 151
x Based on facts x Mishandeling, Uithuwelijking, Verkrachting en Verdriet: wordt aan het licht gebracht! In dit boek neem ik jullie mee in het leven...
16.6K 266 86
je bent de beste vriendin van max verstappen. Je bent aangenomen om voor max te komen werken in de Formule 1. Je probeert je ouden leven te vergeten...