GÜZEL VE ÇİRKİN / TAMAMLANDI

By sadecebiryazar_

569K 29.9K 2.6K

HİKAYE TAMAMLANMIŞTIR / Genç kız sırtında ki derin kesikleri saklamaya çalışarak korsesinin iplerini sıktırdı... More

Güzel Ve Çirkin / 1. TANITIM
DUYURU
Güzel Ve Çirkin / 2.TANITIM
Bölüm 1 / İNTİKAM PLANI
Bölüm 2 / İLK KARŞILAŞMA
Bölüm 3 / YANLIŞ KİŞİ
Bölüm 4 / ARAMIZDA Kİ RESMİYET
Bölüm 5 / KORKAK
Bölüm 6 / BENDEN KAÇMA
Bölüm 7 / ONA AŞIK OLAMAM
Bölüm 8 / SICAK ŞARAP
Bölüm 9 / İKİNCİ BİR ÖPÜCÜK MÜ ?
Bölüm 10 / YALNIZLIK VE HİSLER
Bölüm 11 / SOĞUK AŞK RÜZGARLARI
Bölüm 12 / GİZLİ SAKLI
Bölüm 13 / GERÇEKLER
Bölüm 14 / AŞK VE SORULAR
Bölüm 15 / TEKLİF
Bölüm 16 / YALANCI VE AŞIK
Bölüm 17 / İTİRAF VE SAKLI HİSLER
YILBAŞI HEDİYESİ
Bölüm 19 / MUTLU OLMA ZAMANI
SORU CEVAP
Bölüm 20 /GEÇMİŞ'in İNTİKAMI
Bölüm 21 / İKİ YABANCI
Bölüm 22 / PARILTI
DUYURU
Bölüm 23 / TUTSAK
Bölüm 24 / İZ
Bölüm 25 / YALNIZLIK
Bölüm 26 / HERŞEYİMSİN
SOHBET MUHABBET ORTAYA KARIŞIK BİR ŞEYLER
Bölüm 27 / HAYATIMIN AŞKI
Bölüm 28 / ZAMAN
Bölüm 29 / KALBE DOKUNUŞ
Bölüm 30 / ROL
Bölüm 31 / SAHNE
Bölüm 32 / GECE YENİ BAŞLIYOR
ÖNEMLİ DUYURU
Bölüm 33/ ÇARPINTI
BÖLÜM 34 / YANLIŞ KİŞİ - YANLIŞ ÖPÜCÜK
BÖLÜM 35 - HEP SEVDİM VE SEVMEYE DE DEVAM EDECEĞİM / FİNAL
YENİ HİKAYE TANITIMI / EMANET ÖPÜCÜK

Bölüm 18 / EVLİLİK YEMİNİ

10.9K 794 60
By sadecebiryazar_

I Shelby, take you Victor, to be my husband, to have and to hold from this day forward, for better or for worse, for richer, for poorer, in sickness and in health, to love and to cherish; from this day forward until death do us part.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Victor Ian Black ile evlenmek mi !.

Eğer geçmişte biri bunu Shelby'ye söylese, bunu diyen kişiye döner ve '' tamamen saçmalık '' derdi. Oysa ki şuan mihrapta duruyor ve evet dediği o günden bir ay sonra bulunduğu yerde Victor'ın koyu yeşil gözlerine bakarak evet diyordu.

''Evet, ben Shelby Brett Young, Lord Victor Ian Black'i kocam olarak kabul ediyorum '' diyerek gülümsedi.

Victor'da aynı şekilde yeminini söyledikten sonra bu sefer de rahibin söylemek zorunda olduğu sözleri dinlemeye başladılar.

''Tanrının huzurunda sizi...''

Shelby bakışlarını kilisenin ön sırasında oturan insanların üzerinde gezdirdi. Thomas ve Elsa en şık kıyafetleri içinde gülümseyerek kendilerine bakıyorlardı. Victor'un ailesi de aynı şekilde ön sırada yerlerini almış ve yüzlerinde mutlu bir ifade ile oğullarından diğerinin de evleniyor olmasını izliyorlardı.

Shelby bakmamaya çalışsa da sırada Victım'la karısının olduğunu biliyordu. Charlotte yarı baygın gözlerle etrafına bakarken Shelby onun yine sarhoş olduğunu düşündü.

Bu kadın tam bir alkolik diye düşündü. Bugün bile içmek zorunda mıydı yani. Yine de bunun kendisini ilgilendirmediğini düşündü.

Victım'a baktığında onun karısının aksine son derece ayık göründüğünü fark etti. Öyle dikkatli bakıyordu ki kendilerine Shelby istemeden de olsa ürperdiğini hissetti. Sanki..sanki bakışlarında bir tanınmışlık ifadesi vardı.

''Nasıl '' diye düşündü. Bu nasıl mümkün olabilirdi. Tanıması için hiç bir neden yokken üstelik diye düşündü. Gelinliği bile kapalıydı ve açıkta görünen hiç bir yeri yoktu.

Shelby kendi kendine kuruntu yaptığını düşünerek kendisine doğru eğilmekte olan Victor'a baktı. Beklediği öpücük geliyordu.

Shelby dudaklarında hissettiği sıcaklıkla biraz önce düşündüğü her şeyi unutarak anın büyüsüne uyum sağlamaya başladı. Evlenmişti, hayatı boyunca nefret edeceği adamın kardeşi ile evlenerek sonsuza kadar hayatlarına girmeyi başarmıştı. Ya da öyle sanıyordu.Victor gelecekte bir gün Shelby ile alakalı gerçekleri ve planlarını öğrendiğinde evliliklerinin sonsuza kadar sürmeyeceğini biliyordu.

Kiliseden el ele çıktıklarında kendilerini bekleyen at arabasına doğru yürüdüler. Nihayet yalnız kaldıklarında Shelby gergin bir şekilde ellerini dizlerinin üzerinde birleştirerek dudaklarını ısırdı. Geceyi düşünüyordu.

Victor'a vücudunun bir kısmını göstermiş olabilirdi fakat sırtını şimdiye kadar herkesten gizlemişti. Gece olup da yalnız kaldıklarında bunu nasıl saklayacağını bilmiyordu. Victor eğer onları görürse dokunmaktan iğrenecek ve vücudunun ne kadar kötü göründüğünü söyleyecekti.

Victor'un sesi ile düşüncelerinden sıyrıldı.

''Durgun görünüyorsun, bir sorun mu var ''

''ha-hayır..''

Victor kaşının birini kaldırınca Shelby nefesini vererek konuşmaya devam etti.

''Sadece biraz gerildim sanırım. Evlenmek her gün yaptığım bir şey değil sonuçta.''

Victor kahkaha atarken Shelby'i kolundan tutup yanına çekmeyi de ihmal etmedi. Şimdi genç kızın kokusunu daha iyi hissedebiliyordu.

''Bu söylediğine göre benim rahat oluşum bunu her gün yaptığımı mı gösterir yani.''

Shelby biraz olsun rahatlamaya başladığını hissetti.Victor gülümsemesi ve esprileri ile çoktan kendisini etki altına almayı başarmıştı.

Geceye kadar eğlencenin devam edeceği eve gelmişlerdi. Lord Victım'ın şu an kaldığı ve Shelby'nin de çocuklarına ders verdiği ev idi bu. Lord Victım özellikle düğünün burada yapılmasını istemiş ve Victor'da kardeşini kıramayarak kabul etmişti.

Shelby bu durumdan dolayı rahatsız hissetse de sessiz kalarak dikkatleri üzerine çekmemeye çalışmıştı.

At arabasından inerek eve doğru yürüdüler.Davetliler çoktan gelmiş ve eğlenmeye başlamışlardı. Şimdi Victor ve Shelby'nin geldikleri anons edilecek daha sonra ise ilk danslarını etmeleri beklenecekti.

''Lord Victor Ian Black ve Leydi Shelby Brett Young Black..''

Victor ve Shelby birbirlerine bakıp gülümsediler.

''V.Bramwell Dük ve Düşesi.''

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tanrım ne dans etmişlerdi öyle. Shelby ayaklarını elleriyle ovalarken at arabasının içinde sarsılmadan oturmaya çalıştı.İlk gecelerini Victor'un evinde geçirecekleri için şehre doğru bir saatlik bir yolculuğa çıkmışlardı.

Victor bu gecenin özel olduğunu ve kendi evinde geçirmek istediğini söylemişti. Doğal olarak haklıydı ve Shelby her ne kadar hala kendi evinde yaşamak istese de bunun mümkün olmayacağını biliyordu. Saat geç olduğu için Victım'ın evinde kalmaları normal karşılansa da Victor bunu istememiş ve Shelby içten içe artık kocası olan Victor'a minnetle bakmıştı.

Victor başını arkaya yaslamış gözleri kapalı bir şekilde yolculuğun bitmesini bekliyordu. Sabırsızlandığı bir çok şey vardı. Bu gece Shelby hakkında daha fazla şey öğrenmeyi planlıyordu. Shelby'nin izin verdiğinden daha fazlasını öğrenmeyi amaçlıyordu.

Shelby at arabası durduğu zaman başını kaldırarak pencereden dışarı baktı.. Victor'un evi tahmininden daha güzel görünüyordu.Evin bütün ışıkları gelişlerinden dolayı açıktı ve muhtemelen bütün çalışanlarda evin efendisini ve yeni hanımlarını bekliyorlardı.

Shelby Victor'la birlikte ana kapıdan girerek sıraya dizilmiş olan çalışanlara gülümsedi. Victor tanışma faslını bitirip de herkes ortadan kaybolunca Shelby'yi bir anda kucağına aldı ve merdivenlere doğru yürümeye başladı.

İşte başlıyorlardı ve gece oldukça uzun geçecek gibiydi.

Shelby kollarını Victor'un boynuna dolarken ''buna hiç gerek yoktu ben kendimde bu merdivenleri çıkabilirdim Victor '' diye fısıldadı.

''Gelinimi yormak istemememi mazur gör sevgilim ''

Shelby ''sevgilim'' kelimesinin altında yatan hislerle mutlu olurken gülümsemesini saklayamayarak Victor'a daha da sıkı sarıldı.

Victor oldukça şaşırmış görünüyordu.Öyle ki yüz ifadesi garip bir şekilde durgunlaşmıştı.

''Mutlu olduğunu görmek çok güzel''

''Mutlu olmamı sağladığın için teşekkürler Victor''

Odanın kapısına vardıklarında Victor kapıyı iterek açılmasını sağladı.Odanın ortasına doğru yürüdükten sonra genç kızı yere bıraktı ve kapıya doğru ilerleyerek kapattı.

Shelby tereddütlü bir şekilde ''kilitlemeyecek misin ?'' diye sordu.

''Endişelenme kimse bizi rahatsız etmeye cesaret edemez. Özellikle de bu gece ''

'' Öyle diyorsan.''

Gözleri hala kapıda Victor'un kendisine yaklaşmasını büyük bir endişeyle izledi. Beklediği son yaklaşıyordu ve korku bedenini yavaşça sarmaya başlamıştı. Biraz sonra çırılçıplak bir şekilde kalacaktı ya da hayır bu hissedeceği şeydi. Sonuçta artık evlilerdi ve Victor'un karşısında çıplak kalmak sorun değildi Shelby bundan utanacak değildi. Sadece vücudunun utanç duyduğu o kısmını sevdiği adamdan saklamak istiyordu.

Kalbi heyecandan çok hızlı atarken Victor'dan yayılan erkeksi kokuyu alabiliyordu ve daha önce dikkat etmediği bu kokunun ne kadar güzel olduğunu fark ederek bir kez daha hislerinin kendisini ele geçirmeye başladığını fark etti.

Korkuyordu fakat bir şeyden de emindi. Victor'a güvenebilirdi. Güvenebileceğini hissediyordu ve hislerinde bugüne kadar hiç yanılmamıştı.

Victor'un dudaklarına değen dudaklarının soğukluğu ile Shelby bir kez daha ürperirken kollarını kaldırarak Victor'un boynuna dokundu. Victor'a sarılmak kendisine güven veriyordu.

Victor bu harelketle genç kıza biraz daha yaklaşarak dudaklarını bu sefer sert bir şekilde Shelby'nin dudaklarına bastırdı. Bir eli genç kızın belini tutarken diğer eli de yanağında yumuşakça dolaşıyor ve teninin pürüzsüzlüğünü hissediyordu.

Shelby dudaklarında hissettiği sert baskının esiri olmuştu

Victor genç kızın dudaklarında sertçe dolaşırken uzun zamandır da Shelby'ye hasret duyuyormuş gibi genç kızın tenine dokunuyordu.Victor daha fazlasını istiyordu. Genç kızı vücudunun en derinine kadar istiyordu.Fakat duygularını incitmek istemediği için temkinli davranıyordu.

Genç kızı büyük bir tutkuyla öpüyor ve dudaklarının kendi dudakları arasında ezilmesine izin verirken aynı zamanda da içinde derin düşüncelerle boğuşuyordu.

Shelby teninin ürperdiğini ve heyecandan kasıldığını fark ederek istemsiz bir hareketle kendisini Victor'a daha da yaklaştırdı. Göğüsleri Victor'un gömleğine sürtünürken Victor elbisenin altından kendisine değen ve muazzam olduğunu düşündüğü varlığın büyüsüne çoktan kapılmıştı.

Victor parmaklarıyla gelinliğin fermuarına dokunarak geri çekildi .Shelby'nin yüzünü görmek ve ne hissettiğini bilmek istiyordu.Vücudunda bulunan izleri kabullenmediğini biliyordu. Ve şimdi başka birinin onlara dokunmasından ve açıkça görecek olmasından korkuyor olabilirdi.

Shelby izin verdiğini belirtircesine başını sallayarak gelinliğin üzerinden çıkartılmasını bekledi.

Victor,gelinliği saniyeler sonra genç kızın üzerinden çekip çıkardığı zaman böyle bir şeyle karşılaşacağına ihtimal vermiyordu. Bu rüyalarının ötesinde bir şeydi. Açıkta kalan yerleri kahverengi izlerle doluydu fakat bunun Shelby'ye ayrı bir hava kattığına yemin edebilirdi. Güneşi çok fazla görmemiş teniyle öpülesi bir ten rengine sahipti ve Victor dudaklarını her bir izin üzerinde dolaştırmak istiyordu.

Hala bu izler üzerine gerçek bir konuşma yapmamışlardı fakat Victor, Shelby kendisine söylemek isteyene kadar ona bir daha soru sormayacağına içten içe söz vermişti.Daha fazla karısını üzmeyecekti.

Birbirlerine ait olmalarını engelleyecek tek bir parça kalmıştı ve Victor onu çıkarmak için genç kızın arkasına geçti.Kombinezonun ipleri ustaca çözülürken Shelby her bir kurdelenin sıkıca bağlandığı yerden çözülmesini teninde hissediyordu.

Victor en üstten başlayarak bütün kurdeleleri açmaya başladığında böyle bir şeyle karşılaşacağını bilmiyordu. Her bir düğüm açıldığında Victor daha fazla şoka uğruyor ve hissettiği sarsıntı ile ellerinin titremesine engel olamıyordu.

Kombinezon tamamen serbest kaldığında Shelby tek parça kıyafetin yere düştüğünü gördü.Fakat Victor ne tenine dokunuyor ne de bir şey söylüyordu.

Shelby o an sadece Victor'un iğrendiğini düşündü.Büyük ihtimal şuan sessiz kalarak kendisini kırmamaya çalışıyordu.

Tanrım ne acı bir şeydi bu. Tamamen savunmasız hissediyor ve hareket etmeye cesaret edemiyordu.Dahası bacakları titremeye başlamıştı ve ayakta daha fazla duramayacağını düşeceğini hissediyordu.

Sonra Shelby'yi derinden sarsan bir şey oldu.

Sırtında hissettiği dudaklar yavaş bir şekilde tenine dokunuyor ve her bir izin üzerinde geziniyordu.

Shelby gözyaşlarının sessizce akmasına izin verirken Victor'a içinden teşekkür etti. Bu şekilde davrandığı için sonsuz teşekkürü kesinlikle hak ediyordu çünkü.

BÖLÜM HAKKINDA Kİ DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİyORUM☺️🧡

AYRICA ŞU AN BİR ŞEYE KARAR VERDİM MALUM ÖNÜMÜZ YILBAŞI BİR YILBAŞI HEDİYESİ Mİ VERSEM ACABA İÇİNİZDEN BİRİNE ☺️

Evet ve ya hayır diye düşüncelerinizi yorumda belirtin bakalım sonuç ne olacak ☺️🧡

Eğer çoğunluk isterse bir sonra ki bölümde şartlar ve hediye hakkında bilgi vereceğim :)

Kolay gelsin ve keyifli okumalar :)


Continue Reading

You'll Also Like

7.9K 304 39
iki kaderin berdel yüzünden bir araya gelmesiyle hayatları bı anda değişen nefretten doğan bir aska heja ve mirhanın hikayesine hazırmısınız
258K 35.4K 50
Geçmiş hayatınızı yaşama şansınız olsaydı ne yapardınız? On yıllık ilişkisi büyük bir ihanet ile son bulduğunda Eda artık bir gerçeği kabul etmek zor...
2.2M 103K 44
On dokuz yaşında, hayatı yalanlarla süslü, güzel, zeki ve cesur bir genç kız. Ettiği intikam yemininin esiri, etrafına korku salan, güçlü ve sevgisiz...
67.1K 3.7K 20
Aşk, nefret ve intikam hırsıyla dolu kalplerde yer edebilir miydi? İskoçya ve İngiltere arasında yaşanan en kanlı savaşın ardından bir anlaşma yapıld...