Bölüm 18 / EVLİLİK YEMİNİ

10.8K 794 60
                                    

I Shelby, take you Victor, to be my husband, to have and to hold from this day forward, for better or for worse, for richer, for poorer, in sickness and in health, to love and to cherish; from this day forward until death do us part.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Victor Ian Black ile evlenmek mi !.

Eğer geçmişte biri bunu Shelby'ye söylese, bunu diyen kişiye döner ve '' tamamen saçmalık '' derdi. Oysa ki şuan mihrapta duruyor ve evet dediği o günden bir ay sonra bulunduğu yerde Victor'ın koyu yeşil gözlerine bakarak evet diyordu.

''Evet, ben Shelby Brett Young, Lord Victor Ian Black'i kocam olarak kabul ediyorum '' diyerek gülümsedi.

Victor'da aynı şekilde yeminini söyledikten sonra bu sefer de rahibin söylemek zorunda olduğu sözleri dinlemeye başladılar.

''Tanrının huzurunda sizi...''

Shelby bakışlarını kilisenin ön sırasında oturan insanların üzerinde gezdirdi. Thomas ve Elsa en şık kıyafetleri içinde gülümseyerek kendilerine bakıyorlardı. Victor'un ailesi de aynı şekilde ön sırada yerlerini almış ve yüzlerinde mutlu bir ifade ile oğullarından diğerinin de evleniyor olmasını izliyorlardı.

Shelby bakmamaya çalışsa da sırada Victım'la karısının olduğunu biliyordu. Charlotte yarı baygın gözlerle etrafına bakarken Shelby onun yine sarhoş olduğunu düşündü.

Bu kadın tam bir alkolik diye düşündü. Bugün bile içmek zorunda mıydı yani. Yine de bunun kendisini ilgilendirmediğini düşündü.

Victım'a baktığında onun karısının aksine son derece ayık göründüğünü fark etti. Öyle dikkatli bakıyordu ki kendilerine Shelby istemeden de olsa ürperdiğini hissetti. Sanki..sanki bakışlarında bir tanınmışlık ifadesi vardı.

''Nasıl '' diye düşündü. Bu nasıl mümkün olabilirdi. Tanıması için hiç bir neden yokken üstelik diye düşündü. Gelinliği bile kapalıydı ve açıkta görünen hiç bir yeri yoktu.

Shelby kendi kendine kuruntu yaptığını düşünerek kendisine doğru eğilmekte olan Victor'a baktı. Beklediği öpücük geliyordu.

Shelby dudaklarında hissettiği sıcaklıkla biraz önce düşündüğü her şeyi unutarak anın büyüsüne uyum sağlamaya başladı. Evlenmişti, hayatı boyunca nefret edeceği adamın kardeşi ile evlenerek sonsuza kadar hayatlarına girmeyi başarmıştı. Ya da öyle sanıyordu.Victor gelecekte bir gün Shelby ile alakalı gerçekleri ve planlarını öğrendiğinde evliliklerinin sonsuza kadar sürmeyeceğini biliyordu.

Kiliseden el ele çıktıklarında kendilerini bekleyen at arabasına doğru yürüdüler. Nihayet yalnız kaldıklarında Shelby gergin bir şekilde ellerini dizlerinin üzerinde birleştirerek dudaklarını ısırdı. Geceyi düşünüyordu.

Victor'a vücudunun bir kısmını göstermiş olabilirdi fakat sırtını şimdiye kadar herkesten gizlemişti. Gece olup da yalnız kaldıklarında bunu nasıl saklayacağını bilmiyordu. Victor eğer onları görürse dokunmaktan iğrenecek ve vücudunun ne kadar kötü göründüğünü söyleyecekti.

Victor'un sesi ile düşüncelerinden sıyrıldı.

''Durgun görünüyorsun, bir sorun mu var ''

''ha-hayır..''

Victor kaşının birini kaldırınca Shelby nefesini vererek konuşmaya devam etti.

''Sadece biraz gerildim sanırım. Evlenmek her gün yaptığım bir şey değil sonuçta.''

GÜZEL VE ÇİRKİN / TAMAMLANDINơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ