Dragon Ball Galaxy: A Múlt Ár...

By MagicLivieta

428 23 0

(HATODIK RÉSZ) Folytatódik Saviorék kaland a Namek bolyó elhagyása után. More

Első Fejezet: Egy Ismeretlen Nagyúr
Második Fejezet: A Konferencia
Harmadik Fejezet: Savior Régi oldala
Negyedik Fejezet: A Negyedik Szintű Noruta és Savior harca
Ötödik Fejezet: Savior Emlékeinek Kutatása
Hatodik Fejezet: Deral Saviora

Hetedik Fejezet: Deral Vége

66 5 0
By MagicLivieta

Deral a többiekre is KI gömböket lövöldözött.

Deral:Takarodjatok, ha nem akartok a sorsára jutni!

Mutatott a haldokló lány fele.
Savior letérdel Livivel a kezében.

Savior:Tarts ki Livi... tarts ki...

Remegett az ajka, ahogy ezeket mondta neki. Saviorban az érzelmei tornádóként kavarogta. Dühös volt magára, de ugyan akkor a szíve hasadt lassan ketté, ahogy Livit haldoklik a kezei közt.

Livi:Én... én... Sajnálom...

Hangja egyre halkabb volt, ahogy ereje is lassan cserben hagyja. Megsimítja utoljára Savior arcát, majd egy könnye is alája hullott.

Livi:Savior... örülök, hogy visszatértél.

Savior kitágult szemekkel figyelte, ahogy Livi teste kezdett elernyedni. Az idő lelassul, a külső hangok tompultak a fejében, ahogy Livi kilehelte a lelkét. Egy véget nem érő pillanat volt mindez számára. Szavai pár pillanatra elakadtak.

Savior:Ne... ne... nem.

Csóválta meg kétségbeesve a fejét, és magához szorította Livi testét.

Savior:Kérlek... ne most hagyj itt.

Szorította magához a halott feleségét, és remegett. Talán elsírta magát, ahogy a földre pár csepp aláhullott.

Goku:Érzitek?

Szólt közbe Goku. Mindenki Saviorra szegezi a szemét, kinek ereje egyre nőtt. Több arany színű energia körözött körülötte, mint valami szalagok. Amik átváltoztak vérvörös színre, ahogy fejét lassan emelte fel. Az égre nézve elordította magát kétségbeesetten hosszasan. Miközben teljes erejét szabadon engedte. A bolygó berengett, és a falak az épületben omladoztak. A hegyek összedőltek, és repedések nyíltak meg. A bolygó lassan pedig egy hatalmas természeti katasztrófa lett. Az ég is beborult. Eső nélküli hatalmas villámok sújtották a bolygó felszínét, ami valahol tüzeket okozott. Savior körül vörös villámok is cikázni kezdtek, és felállt Livivel. Harag volt a szívébe. Leginkább az miatt, aki megölte a nőt, akit szeretett.
Tekintete, ami Deral felé irányult tele volt gyűlölettel.

Savior:Ezért drágán megfizetsz.

Nézett aztán Gogeta fele, és átadta neki Livi testét.

Savior: Vigyázz rá.

Gogeta bólintott, majd meghátráltak Saviortól, aki ismét Deral fele nézett.
Deral kidülledt szemekkel figyelte Savior erejében a változást. Homloka verejtékezett, szívét pedig a félelem érzete rázta meg. Lassan hátrálni kezdett. Már tudta, itt nem győzhet. Egyetlen esélye a menekülés és a klónok felébresztése lenne. Látta, ahogy Savior dühében előtte állt, s még is, mintha több ütés is érte volna mindenütt. Térdre rogyott, miközben oldalát fogta a fájdalomtól és vért hányt.

Deral: Ezt még is hogyan...?

Savior:Kíváncsi vagy!? Megmutatom!

Savior mozgását most sem látta. Csak hogy száll a levegőben, és ott is több ütést kell elszenvednie, míg földet nem ér. Savior ugyan ott állt. Deral kétségbe esetten tápászkodik fel. Észreveszi, hogy Savior, felé közeledik. Talpa alatt megsüpped a talaj minden egyes lépésnél. Arcáról a teljes hidegség tükröződött.

Deral:Hagyj békén!

Kiáltotta. Deral erejét kieresztve KI támadásokat lőtt ellenfele felé, aki mit sem törődve velük haladt tovább. A lövedékek első hulláma Savior mellett csapódtak be, majd célba talált néhány kósza lövedék. Tűz és füstfelhő keletkezett, mely magába rejtette Saviort. Deral nevetett, de hamar abba is maradt mikor meglátta, ahogy Savior a füstfelhő mögül sértetlen. Deral megrémült a látványtól, és félelmében a hajója felé repült nagy sebességgel. Savior megállt, és meredten figyelt felfele.

Savior:Ezt nem fogod megúszni...

Deral: A klónokat! Ébresszétek fel a kész klónokat!

Szólt a kommunikátorába a hajó legénységének. Akik tették is a dolgukat. Hamar megjelent az égen egy tucat Savior hasonmás. Az igazi köpött egyet, majd homlokához érve, elsőnek Deral előtt jelent meg, és leütötte a földre. Az egyik klón vigyorogva ért oda elé, és ütötte volna arcon, de Savior elhajolt. Ezután átütve a mása mellkasát holtan esett össze. A következő klón célba véve őt, lőtt. Kikerülve a csapát, Savior neki dobta a halott mást, és egy nagyobb erejű Ki sugárral a másikkal együtt elporlasztotta. "Kettő kész." Gondolta. Másik kettő megkörnyékezve őt, vigyorogva kuncogtak mögötte. Mire Savior megfordult addigra egy harmadik jelent meg. Hátulról lefogva püfölték a hasfalát. Kieresztve auráját fejelte le a mögötte levőt, aki elengedte. Egy oldalas fordulással ki sugarat lőtt két kezével, jobb, és baloldalára is. A három klón elszenesedve hullottak alá a mélybe. A többi megmaradt hasonmás körbe vette őt. Savior összezárt fogakkal morgott, ahogy ide-oda pillantot. A klónok egyszerre rohamozták meg. Savior egy ordítás keretében felemelve a kezeit, két ki labdát idézett meg, amik sokszoroztak. Eldobva őket, elnyelte őt a füstfelhő, ahogy a többi mását is. Gokuék kirohanva az épületből látták a hatalmas füstöt az égen, és azt is ahogy egyre több Savior hullik ki belőle. Némelyik fejét vesztve, vagy végtagot.

Gogeta: Úgy néz ki, Deral még kiengedett pár klónt.

Nézte a maga előtt elszenesedett halott Savior testeket.

Noruta: És az igazi Savior?

Goku: Nézzétek ott van!

Mutatt fel az oszladozó füstre, ahol az utolsó klónt tartja a kezeiben. Fulladozva szedte a levegőt, miközben próbálta lehámozni az igazi Saviort a nyakáról. Még erősebbre véve a szorítást, és egy reccsenés keretében kitörte az utolsó nyakát. Elengedve az is egy tompa puffanással ért földet. Deral mindeközben észhez tért. Nézte a magát körbe vett klón testeket. Kidülledt szemekkel kezdett a levegőbe emelkedni. Aztán vette csak észre, hogy Savior kapott a torkára. Haraggal teli tűz égett a szemébe. Deral ijedt tekintetét a sajátjához igazította.

Savior: Nézz a szemembe! Nézz te féreg! Mondd el, mit látsz benne?

Deral nyelve egy nagyot, izzadt és remegett is, ahogy őt figyelte.

Deral: Nem... nem tudom.

Savior: Nem tudod? Hát akkor segítek!

Fejelte le a nagyurat, amire kissé betörhetett a koponyája, mivel utána ömlött belőle a vér, és a nyelvére is ráharapott, és így a szájából is.

Savior: Egy olyan harcost, aki itt most meg fog ölni!

Térdelt bele a hasfalába, amire vért hányt Savior arcába. Deral liheget, és reszketve nézte tovább.

Deral: Sh... Sajnálom.

Szűrte ki a fogain. Savior kíváncsi figyelve hallgatta tovább.

Deral: Kérlek... kérlek kegyelmezz nekem...

A harcos morogni kezdett rá, és ismét lefejelte, amire Deral még inkább felordított.

Savior: Kegyelem?! Te Livinek miért nem kegyelmeztél meg?! Miért kellett így elvenned tőlem?! Miért vetted el az emlékeimet is róla?!

Szorított a fogáson a nyakán, amire már fulladozott.

Savior: Igen, visszakaptam őket! De... a hamis emlékek rólad, sose fognak eltűnni belőlem! Amiért most megfizetsz...

Elengedve a nyakát, már a ruhájánál fogta tovább. Vágásra emelve szabad kezét, megjelent benne egy energia "kard", amivel el is metszette Deral torkát.

Savior: Érzed már a szenvedést?! Remélem a pokolba még rosszabb fog rád várni...

Deral egy ideig még próbálkozott levegőhőz jutni, vagy megszólalni? Nem lehet tudni. De a végén elvérezve hult el Savior markába, aki feldobva az égre, a hajóval együtt felrobbantotta. A még el nem készült klónjaival együtt. Gokuék tátott szájjal bámultak felé. De hamar észbe kaptak, mikor a talaj kezdett eltűnni a lábuk alól egy hatalmas repedés miatt, amiből a bolygó magja is kezdett a felszínre törni.

Goku: Le kell nyugtatnunk Savior, különben ennek a bolygónak annyi!

Vegita: Vele együtt mi nekünk is.

Noruta: Hogyan?

Gogeta: Nem tudom. Valami ötlet?

Míg a fiúk gyorsan átfutva dolgokat az agyukon gondolkoztak, addig Savior térdre rogyott. Elordítva magát az ég felé, ökölbe szorított kezei véreztek. Az idő még inkább haragossá vált, és a rengések is erősödtek. Abbahagyva a földbe csapott, ami berepedt. Gokuék az arcukat takarták, és próbáltak talpon maradni, hogy az erő ne vigye el őket. Egyedül Gogeta nem takarta az arcát, mert a kezébe Livit tartotta.

Savior: Az én hibám... talán, ha hallgattam volna Livire... most nem lenne ez.

~Livi: Ezt te sem tudhatod.

Szólalt meg a hang a fejébe. Savior felkapva azt körbe nézett.

Savior: Livi?

~Livi: Savior, nem a te hibád volt.

Savior: De...

~Livi: Nincs de. Kérlek, hagyd abba! És különben is hamarosan visszahoztok, remélem.

Savior sóhajtott egyet, és egy ideig maga alá nézett.

Savior: Rendben. Ígérem, hamar visszahozunk.

~Livi: Igen...

Azzal el is tűnt a fejéből. Savior kifújva magát szerte foszlatta a benne felgyülemlett erejét, és az idő is kezdett kitisztulni, és a bolygó se rengett tovább.
Mikor Savior kétlábára állt, mosolyogva figyelt barátaira, akik szaladtak oda hozzá.

Gogeta:Savior?

Goku:Mi történt? Mi nyugtatott le ilyen gyorsan?

Savior mosolygott.

Savior:Livi volt...

A többiek egymásra néznek, hogy az hogy lehet? Savior legyint.

Savior:A lényeg, hogy ő volt, ha már ti nem.

Vigyorgott, miközbe karba teszi a kezét.

Goku:Akartunk, csak a nagy erő hullámaid...

Vakarta vigyorogva a tarkóját.

Savior:Hogyne...

Sandított aztán Noruta fele.

Savior:Hé Noruta!

Noruta:Mi az?

Savior:Neked is...

Gogetára nézett fél szemmel majd a patakra mellettük. Gogeta vigyorogva nézett vissza Saviorra.

Savior:Neked is, hogy most van ilyen szinted...

Mutatott rá.

Savior:Van szagod is.

Vigyorgott, Noruta meg értetlenül nézett rá. Gogeta és Savior egy egyesített erőhullámmal a vízbe lökték Norutát. Mindenki röhögött. De mikor Noruta kilépett, döbbenten látták, hogy Noruta alapba vissza változott.

Noruta:Csak nem elrontottam a hangulatot?

Vigyorgott.

Savior:Cöh...

Majd Noruta röhögött csak rajtuk. Messzebb, egy ismeretlen hajó landolt a bolygón. Ki tudja, milyen szándékkal érkeztek? Hőseink újra bajban vannak?

Continue Reading

You'll Also Like

34.7K 2.9K 36
Amelyben Jungkook és Jimin együtt tölt egy éjszakát, melyről egyikük nem tudja, hogy illegális. ,,- Biztos, hogy...- Megakadt, mikor előre lökte csíp...
2.5K 403 12
Carlos Sainz átigazol 2025-től a Willams Racing-hez ahol a vezető James Volwes. James jó benyomást akar tenni és elhívja magukhoz egy családi vacsorá...
7.1K 969 23
A középkori Silla királyságban játszódó, kalandos OT7 BTS boyxboy történet sok-sok 🔞felnőtt🔞 jelenettel és változatos shipekkel. "- Jungkook, tudod...
4K 340 19
-Most őt minek kellett meghívni?-idegesen nézett a nővérére, aki viszont értetlen arccal nézett vissza rá. -Talán mert Balázs gyerekkori legjobb bará...