Dragon Ball Galaxy: A Múlt Ár...

By MagicLivieta

428 23 0

(HATODIK RÉSZ) Folytatódik Saviorék kaland a Namek bolyó elhagyása után. More

Első Fejezet: Egy Ismeretlen Nagyúr
Második Fejezet: A Konferencia
Harmadik Fejezet: Savior Régi oldala
Ötödik Fejezet: Savior Emlékeinek Kutatása
Hatodik Fejezet: Deral Saviora
Hetedik Fejezet: Deral Vége

Negyedik Fejezet: A Negyedik Szintű Noruta és Savior harca

36 3 0
By MagicLivieta

Noruta állatias hangján elordította magát. Ereje egyre csak növekedett. A teste egyenletesen megváltozott. Először zsugorodni kezdett, majd egy hibrid humanoid formát vett fel, ami az emberi, és a majomformájának a keveréke. Haja hosszabb lett, testének nagyobb részét vérvörös bunda borította. Most pedig ott állt Savior előtt, kezét a nyakára szorítva. Vegita és Goku örültek a sikernek, most lesz esélyük. Noruta levette Savior torkáról a kezét.

Noruta:Látod ezt Savior? Már közel kerültem a szintedhez. Talán a végén még túlszárnyallak.  

Vigyorodott el vérmesen.

Savior:Nem számít, hogy ezen a szinten vagy. Azok ketten nem értek ellenem semmit, te mit tehetnél ha?

Noruta: Harcoltam már veled, nem vagy akkora szám.

Savior:Hát, ha így gondolod, mutasd, mit tudsz.

Savior és Noruta kiengedték magukból az erejüket. A két különböző aura szinte egybeolvadt, és elsöprő energiák szabadultak fel. Végezetül egymásnak estek. A hegy, ami mellettük volt, nagymértékben elkezdett rongálódni. Az ütések, amik célt tévesztettek, a lökés hullámuk a hegyet, és a környező területet rongálták. Savior megfogta Noruta karját, és félre dobta, de az a dobás pillanatában eltűnt, és a háta mögött jelent meg. Már úgy érkezett mögé, hogy Savior hátába akart intézni egy rúgást.  Azonban Savior előbb észre vette. Noruta csak a hűlt helyét rúgta meg, majd egy pofon érte az arcát. A nyálát is kiköpte, de gyors lendülettel viszonozta Saviornak ugyan ezt. Savior ütött volna még egyet, de Noruta elkapta az öklét. Ütött volna, de Savior figyelme sem hagyott alá. Felfele repülve fitogtatták erejüket, melyik kerekedik a másikon fölül. Egyre magasabbra kerültek a fellegekbe, amikor Noruta sikeresen gyomron térdelte, és zuhanó repülésben estek lefele. Savior háttal, Noruta pedig, Savior ruhájába kapaszkodva ütötte az ő arcát. Ütötte Savior arcát továbbra is ahogy zuhantak lefele. Savior viszont megragadta Norutát, és megfordította az állást. Immár Noruta volt, aki zuhant háttal, és kapta az ütéseket. Savior vadul ütötte. Esés közben néha meg is pördültek, és neki zuhantak a hegyoldalának, ami Norutának kedvezett. Ismét Saviort ütötte, míg a földbe nem zuhantak. Hatalmas port kavart a becsapódás. Noruta hátra ugrott. Várta, hogy Savior majd fölkel.

Noruta:Csak nem kifáradtál?

Majd vért köpött, ami a szájában felgyülemlett. Savior lassan felült. Letörölte a vértől az arcát.

Savior:Ugyan, még meg sem izzadtam.

Noruta:Cöh. Mondj, amit akarsz, de én rohadtul élvezem! A végén még nem tudom megállni, hogy meg ne öljelek.

Savior:Vagy úgy, tudod, nekem nem kell visszafogni magam...

Noruta:Visszafogni? Ki beszélt itt visszafogásról? Mivel valóban olyan erős vagy, semmiképp sem kell visszafognom magam...azonban ne bízd el magad. Ez csak az előjáték volt.

Savior: Hát rajta.

Noruta egy apró gömböt idézett meg a kezében. Lassan formálódott, alakult, majd a végén alakot öltött. Egy színtiszta energiából álló kardot idézett meg. Oldalra suhintott vele a levegőbe, amivel kettévágott egy hegyet, pedig még csak hozzá sem ért.

Noruta:Talán a végtagjaidat még tudod nélkülözni.

Noruta megindult, majd vágott a karddal, mintha ketté akarná vágni Saviort, de az elhajolt a támadástól. Noruta egy fordulással Savior lábait célozta, de felugrott, és átszökkent Noruta háta mögé. Noruta megpörgette a kardot, majd szúrt. A kard keresztül ment Savior vállán. Savior pedig gyorsan egy KI sugárral lökte félre Norutát. A sérült vállára tette a kezét, majd dühében remegett az egész teste.

Savior: Átkozott barom! Hogy merted?!

Noruta a törmelékek alól hisztérikusan nevetett, mint aki megőrült. Feje véres volt.

Noruta: Ez baromi jó! Te nem élvezed?

Noruta eltűnt. Savior háta mögött jelent meg, karddal a kezében. Vérmes mosollyal az arcán kezdett kaszabolni. Kezdettben a hegyet darabolta, Savior egyre távolodott, és a levegőben tért ki Noruta támadásaitól. Savior sorozatosan KI gömböket lőtt, de a támadásait kettévágta a kard. Hirtelen Noruta mögött jelent meg, és a nyakába könyökölt. Majd a fejébe térdelt többször is. Noruta suhintott, és ejtett egy vágást Savior mellkasán.

Savior: Kezdesz uncsi lenni!

Noruta: A kard az oka mi? Hát lásd, kivel van dolgod.

Noruta kezében az energia szerte foszlott.

Noruta: Most már szavadat se halljam.

Savior ekkor beletérdelt a gyomrába, Noruta pedig vért hányt. Ennek tetejébe még arcon is ütötték, amitől hátra zuhant. Savior lihegett.

Savior:Pofátlan féreg…

Savior egy Ki gömbbel Noruta lábát találta el, amitől nem tudott felállni.

Goku:Vegita, ideje segítenünk neki!

Vegita:Igen!

Indulna el, de Goku megfogta a vállánál és visszahúzta.

Goku:Várj!

Vegita:Mire?

Goku:Vegita, emlékszel, hogyan győztük le majdnem Saviort régen?

Vegita:Arra gondolsz?

Goku:Igen. Vegita, fúziónálnunk kell.

Vegita kínos tekintettel nézett rá, hogy megint el kell járniuk azt a táncot, de rábólintott. Elhelyezkedtek egymás mellé a megfelelő távolságba, és közbe a kezüket felemelték egymással ellenkező irányba.

Goku/Vegita:Fuu…

Egymás felé tette 3 kis lépést, és közbe a kezük leírt egy félkört, és már egymás felé nézett a kezük. Tükörképként mozogtak.

Goku/Vegita:Sion…

A kezüket ismét a másik irányba nézett, és az egyik lábukat is felemelték, hogy az keresztbe a másikon, egy hatvan fokos szöget zárjon be.

Goku/Vegita:Haa!

Felemelt lábukat letették, és egymás felé hajoltak oldalt, úgy, hogy mutató ujjuk összeért. Hirtelen egy hatalmas fény vakított el mindenki, amire Savior oldalra nézett. Noruta is felfigyelt erre a földről. Látták, hogy egy alak kezd a fény mögül megjelenni, akinek ereje nagy volt. A fúzió sikeres volt. Előjött belőle Vegito. Savior meglepődött.

Savior:Te, meg ki a fene vagy?

Vegito:Hogy én? Én nem vagyok sem Goku, sem Vegita. Én leszek az, aki le fog téged győzni Savior.

Noruta:(Ezek… Ezek… Egyesültek?)

Döbbent meg Noruta. Gogeta is nézett, bár ő már látta őket egyesülni. Vegito felé fordult.

Vegito:Gogeta, menj és vidd Livihez Norutát. Én addig feltartom Saviort.

Gogeta:Értetem.

Gogeta odarepül Norutához, és felkapja a vállára. Vegito pedig Savior felé sétált. Egy pár méter választotta el egymástól őket.

Savior:Szóval, egyesültetek.

Savior elmosolyodik.

Savior:Nem érdekes, a lényegen nem változtat. Meghaltok akkor is.

Vegito:Azt hiszed Savior?

Savior:Nem hiszem, hanem tudom. Bár elismerem, az a kis mitugrász, kicsit kifárasztott. De nem fog felérni akkor sem hozzám!

Savior megropogtatja a kezét, majd karba teszi.

Savior:Talán így, hogy egyesültetek nagyobb ellenfél leszel számomra.

Vegito:Én jobban ismerlek Savior, szinte minden technikádat, így biztosíthatom is.

Savior:Ugyan, honnan ismernél te engem, és minden trükköm?

Vegito:Onnan, hogy én több ideje ismerlek, mint az az álnok kígyó! Barátok voltunk, még ha te el is felejtetted.

Erre a mondatra Saviornak ismét emlék képe tört elő. Mikor Gokuval és Vegitával edzett, és a mindkettőjük egyszerrei rúgását védi ki. A fejéhez kapott, és vicsorogva rázta azt.

Savior:Hazudsz! Hazudsz! Nem ismersz te ostoba!

Vegito:De így van Savior! Mi vagyunk a te igazi barátaid, nem pedig ő!

Utal Deralra.

Savior:Fogd be! Fogd be! Nekem te senki, nem mondhatja meg, kiben bízzak!

Morogta.

Savior:Én Savior vagyok, aki azért született, hogy uralkodjon e fölött az univerzum felett Derallal! Én vagyok a legendás Ultimate Super Csillagharcos!

Engedte ki erejét. Vegito csak szúrós szemmel nézte az erő kitörését, ami a haját, és a ruháját is meglobogtatta.

Vegito:Vagy csak ezt elhitették veled, hogy neked ez a sorsod.

Saviro dühvel az arcán nekirontott Vegitonak, aki az ő jobb egyenesét kivédte az alkarjával. Majd Savior a bal kezével ütött, azt is kivédte. Savior egyre gyorsabb tempót vett fel, de csak védték ki az ütéseit. Egyszer csak sikerült gyomron rúgnia Vegitot, majd egy lendülettel az arcába ütötte egy szikla falba bele.

Savior:Még mindig úgy gondolod, ismersz?

Vegito kiengedte az erejét, és porig rombolta a sziklát. Csipőre téve a kezét köpött egyet.

Vegito:Ez szánalmas volt még tőled is.

Mosolygott.

Savior:Hogy mered?

Egyszerre lendültek egymásnak. Az ütközés előtt azonban eltűntek, és fent a magasba az ütések hang hullámait lehetett látni. A nem talált ütésektől csak úgy rengett a föld. Néhol pedig felnyílt  a talaj. Egyszer megjelentek mindketten, és Savior, Vegito bal öklét fogta míg az ő jobb öklét Vegito. Morogtak egymás arcába, miközben erejüket feszegették. Aztán bukfencezve a földre szökkentek egymástól távolabb. Talán kezdjük újra... Gondolta vigyorral az arcán Savior, aki ismét nekilendült, és egy rúgást vitt be volna Vegitonak, aki viszont elhajolt. Kezével a földre támaszkodott, és arcon rúgta őt. Savior gyorsan észhez kapva, megfogta Vegito lábát, és elhajította. Csak úgy száll az fúziónált harcos a levegőben, mikor megállt. De tudta honnan fog érkezni ellenfele. Megfordult, és egy bal egyenest akart volna bevinni, de Savior eltűnt előle. Vegito most lábbal próbálkozott a másik oldalára, amivel sikerült is neki gyomron találnia Saviort, aki vért hányt fel. Kicsit meggörnyedve hátrább tántorodott. Vegito pedig szúrós szemmel figyelte csak. Savior köhögve kiegyenesedeve ránézett.

Savior:Ügyes trükk. Bevallom, megleptél.

Vegito:Mondtam, hogy ismerlek. Minden gyenge pontod.

Savior kiköpte a vért, és vigyorogni kezdett.

Savior:Még ezt is?

Azzal eltűnt Vegito szeme elől.  Körbenézett, de sehol se látta. Savior alulról érkezett, és lefejelte Vegitot. Hátrább tántorodott, majd Savior a hasfalát kezdte püfölni. Egy nagyobb erőt vett, és az arcába akart ütni, de csak hűlt helyét ütötte meg. Vegito a hátába lőtt egy Ki sugarat, amitől Savior egy másik sziklafalba fúródott be. Vegito megtörülte a szájáról a vért, és lihegni kezdett. De figyelme nem lankadhatott sokáig. A por mögül Savior tört elő, kezébe egy Ki gömbbel, amit Vegito felé dobott, de az kettévágta. A másik kezével az egyesült harcos egy Ki sugarat indított meg Savior felé, aki hasonlóképpen védekezett. A két sugár közép úton összeért. Mindketten feszegették erejük határait. Most Savior tűnt erősebbnek, de Vegito ezt nem hagyta. Megindult a támadásával előre fele. Tolta, és tolta előre a két támadást. A végén már csak egy hatalmas gömbszerű alakja volt a két ellentétes erőnek. Ami fel is robbant. A robbanás után Savior és Vegito nézték egymást lebegve. Mindketten lihegtek, és a vér folyt az arcukról.

Savior:Nem… Nem győzhetsz le! Nem ölhetsz meg!

Lihegve morgolódott.

Vegito:Nem is az a célom.

Savior:Akkor mi? He?

Szeppent meg kicsit.

Vegito:Hogy észhez térítselek.

Több szót nem is adott, hirtelen ereje teljét kiengedte, és előre rakta két kezét.

Vegito:Big Bang…

Egy hatalmas gömb kezdett formálódni a két kezébe.

Vegito:Ka...me...ha...me…

Savior csak kacagni kezdett, és ő is gyűjtötte össze az erejét, ami még maradt neki. Egyik kezét nyújtotta csak előre, a másik lent volt, amibe először egy kék Ki labda jelent meg, majd mikor előre rakta vörös színben pompázót.

Vegito:Remélem minden erődet beleadtad, mert most ezzel eldöntjük a csatánkat.

Mosolyogni kezdtek egymásra vérmesen, majd bólintottak.

Vegito:BIG BANG KAMEHAMEHA!!!

Savior:SEFIRUS ATTACK!!!

A két hatalmas támadás megindult egymás felé, mikor középen egybeértek. Hatalmas energiák szabadultak fel. A bolygó remegni kezdett. Liviék pedig érezték, és látták is a hatalmas erő küzdelmet. Livi csak reménykedett, hogy itt egyikük sem fog meghalni. A nyakláncát szorongatta. A két ki sugár most Savior felé kezdett indulni, aki megdöbbent. Most már érezte, hogy Noruta csak gyengített rajta. Vegito egy hatalmasat ordított, és még több erőt szabadított fel. A energia végig futott Savioron, aki fájdalmasan felordított, de nem halt meg. A teljesen kimerült teste egy tompa puffanással ért földet, ami kissé füstölt is. Vegito leereszkedett hozzá, és nézte egy ideig. Liviék odarohantak hozzá.

Gogeta:Vegito!

Ránéznek az ájult földön fekvő Saviorra.

Noruta:Vele, mit kezdjünk?

Livi:Nem hagyhatjuk itt! Megint elviszi Deral, és lehet utána, még jobban ellenünk fordítja.

Vegito:De magunkkal sem vihetjük, mert ha meg is gyógyítjuk, megöl minket.

Gondolkodtak el mindannyian, majd Livi megtörte a csendet.

Livi:De igen, magunkkal vihetjük.

Noruta:Mi? Neked elment az eszed?

Hökkent meg.

Livi:Nem! Nagyon is helyén van.

Livi lehajol Saviorhoz, és a kezét ráteszi.

Gogeta:Mit művelsz Livi?

Livi:Csendet, hagy koncentráljak egy kicsit.

Livi behunyja a szemét, és a keze hirtelen kéken világítani kezdett. Mintha valami erő kezdett volna Livibe áramolni, majd a medálba. Levette róla a kezét, majd energia bilincseket rakott rá.

Livi:Így. Most már nem jelent akkora veszélyt számunkra.

Gogeta:Mit tettél vele?

Livi:Elvettem tőle az erejét, hogy épp hogy csak tudja tartani a szintjét, és először nem lesz neki olyan feltűnő. A medálomba zártam.

Vegito szétválik.

Goku:Akkor így már meggyógyíthatod.

Mosolyogta.

Livi:Igen, de keressünk egy kisebb fedett helyet. Az erdőbe láttam is egy barlangot.

Noruta:Akkor menjünk.

Goku és Gogeta felkapva Saviort, elindultak.

Continue Reading

You'll Also Like

1.8K 110 28
- Ki...Ki tette? - Én tettem ezt magammal.
4.1K 316 76
Olivia Grey, de ismert nevén Olivia Hill emberfeletti erővel rendelkezik. Kiváló ügynökké vált Nick Fury kezei alatt. Sokszor segített be a Bosszúáll...
2.8K 138 12
„És, ha együtt vagyunk, akkor mi van? Semmi közöd nincs ahhoz, hogy kivel randizok, és kivel nem. Féltékeny vagy, vagy mi?" „Féltékeny? Én? Bottal se...
7.8K 834 39
Kim Taehyung egy fiatal egyetemista srác, Jeon Jungkook pedig egy híres három tagú banda tagja. Taehyung hatalmas rajongója a Busan boyz -nak. Jung...