closer ✧ bucky barnes

Od winterwanda

76K 5.5K 490

〝𝐒zámos mutánstól eltérően Rosamund az erejét nem áldásnak, hanem átoknak éli meg. Elszívja mások emlékeit... Více

ÚJRAÍRÁS
epigraph
prologue
one
two
three
four
five
six
seven
eight
nine
ten
eleven
twelve
thirtheen
fourteen
fifteen
sixteen
seventeen
eighteen
twenty
twenty one - 𝙧𝙚𝙬𝙧𝙞𝙩𝙩𝙚𝙣
twenty two
part twenty three

nineteen

2K 181 20
Od winterwanda

Körülöttem minden homályos volt. A fülem sípolt, a szemeim nedvesek voltak, a szívemet pedig tisztán hallottam ahogy dobog. Oldalra fordulva láttam, ahogy Tony meglövi Brock-ot, aki összeesik a földön. Natasha kiabál, miközben a kezében lévő fegyvert rám szegezi és felém lépked. Már tudtam, hogy nem voltam Rumlow hatása alatt, de ezt nem tudtam közölni Natashával.
Felnyögve kaptam a fájó hasamhoz. Mikor megéreztem, hogy meleg vér folyik ki a sebhelyből még rosszabbul lettem és újból ájulás szélén álltam.
Vörös színben borított ujjaimat nézve vettem észre hogy Natasha a sokkolojával nyúl felém, én pedig próbáltam nyögni pár szót, de csak értetlenül.
Aztán Natasha megrázott, én pedig lassuló szívvel fogadtam be a sötétséget.

_

Remegtem. Éreztem hogy az egész testemet rázta a hideg. Lassan nyitottam ki a szemeimet, és sötétséget láttam. Minden lelassult körülöttem, balra fordítva a fejem láttam meg egy pohár vizet magam mellett. Hirtelen éreztem meg, hogy mennyire ki van száradva a torkom, így az üveg után kaptam, de fájdalom hasított belém. Felmordultam, mikor megláttam a bekötött hasamat, a géz rajta enyhén piros volt a vérem miatt. Hirtelen mozdulatom miatt még a poharat is sikerült lelöknöm.

A hangokra valaki feltépte a szoba ajtaját. Kapkodva a levegőt rázódtam össze, készülve a legrosszabbra. A halovány asztali lámpa világított csak, így csak összeszűkölt szemekkel fürkésztem az ismeretlen ismerős arcát.

- Rosamund... - aztán beugrott. Bucky vetette le magát az ágyam mellé és fogta meg a kezemet. - Emlékszel rám igaz? - kérdezte kétségbeesett arccal.
Nem volt erőm megszólalni, egy pisszenés sem jött ki a számon.
Mikor mikor lenyúlt maga mellé, hogy felszedje a pohár darabjait megpróbáltam felülni.

- Ne... maradj. Pihenned kell. - mondta. Vállamat megfogva nyomott vissza az ágyba és takart be teljesen.
Csalódott volt a hangja.

- Buck... - nyögtem halkan. A torkom még mindig ki volt száradva. Nem szólt semmit, még csak rám sem nézett. Úgy éreztem, mintha a mellkasomban egy kést forgatnának.

A pohár lassan teletöltődött vízzel. Bucky újból leült a székre, majd fél kézzel a hátam mögé nyúlt és segített felülni. Jobb kezének melegétől kirázott a hideg. Érintésétől akaratkanul is az az este jutott az eszembe mikor... hogy is képzelhetek arra gondolni a történtek után?

Remegő kezekkel fogtam meg az üveget, és ittam egy kortyot. Bucky még mindig tartotta a gyenge testemet, majd mikor úgy éreztem, hogy eleget ittam, megköszöntem, ő pedig lassan elengedett és betakart. Azonnal hiányolni kezdtem az érintését.

- Két napig eszméletlen voltál, úgyhogy jobb, ha pihensz. Aludj. - utasította hirtelen elhidegedő tekintettel, és kiment a szobából.

Könnyek gyűltek a szemeimbe, ahogy Natashára gondoltam. Mégis hogyan szegezhettem rá a fegyverem? Remélem, hogy rendben van.  Nem tudom, hogy mi talált el, de az biztos, hogy nagy és fájdalmas sebet hagyott. Az egész törzsem fájt, és mikor lágyan megérintettem az oldalamat felszisszentem. A legrosszabb az egészben, hogy nincsen erőm magamat gyógyítani, csak lassan, nagyon lassan. A könnyeim lassan gördültek le az arcomon. Nem szerettem sírni, mert akkor elárulom magam, hogy könnyen sebezhető vagyok. A plafonra bámulva néztem szét magam körül. Mikor megláttam, hogy a jobb felső sarokban egy alig észrevehető kamera van, azonnal letöröltem a könnyeimet a pulcsim ujjával. Biztos, hogy figyelnek. A könyökhajlatomba volt bekötve az infúzió, mellette gép, ami jelezte a pulzusomat. A pittyegő hang már az agyamra ment.

Kint újból lépteket hallottam. Steve volt az és Tony. Veszekedtek.

- Két napja ott fekszik bent, miattad! - mondta hangosan Steve.

- Meg akarta lőni Natashát. Egyébként is, mellé akartam célozni, de félrelőttem. - Tony mérges hangjára összerázkódtam. Nem hibáztatom, hogy meglőtt, hiszen igaza van; majdnem megöltem Nat-ot.

Pár pillanat csönd. Majd nyitódott az ajtó, én pedig lehunytam a szemeimet, mintha aludnék.

- Nos, nem sokon múlt, hogy Rosa haljon meg. Nagyon sok vért vesztett. - suttogta Steve. - Buck pedig egy szemhunyásnyit sem aludt. Szerinted ő és Rosa...

- Biztos, hogy van valami köztük, ezt még a vak is látja. De nem értem, hogy hogyan. Nekem több mint két évembe telt, hogy elbírjam viselni a bádogembert magam mellett. - erre Steve oldalba könyökölte Tony-t. - Meg persze téged is, őskövület.

Mocorogni kezdtem, hogy jelezzem, felébredtem. Kinyitottam a szemeimet, és rájuk néztem. Tony azonnal hívott egy ápolót, a nő pedig már mellettem is volt, és a levette rólam a takarót.

- Hogy vagy Rosa? - kérdezte Steve, közelebb lépve hozzám.

- Soha jobban. - mosolyogtam rá nagy nehezen. - Hol vagy Natasha?

- Nyugi, minden rendben van vele. - felsóhajtottam, kissé nyugodtabban.

Az ápoló megkért, hogy húzzam feljebb a felsőmet, hogy elérje a hasamat. Félrehúzott szájjal figyeltem, ahogy kibontja a gézt és a nagy sebem felszínre kerül.

Oldalról láttam, ahogy Steve elfordul meztelen bőrömet látva. Magamban viccesnek találtam a helyzetet.

Az ápoló lassan hozzákezdett a sebem kitisztításához, mikor Tony jött vissza a szobába. A sebemet látva elfintorodott, és életemben először megláthattam a sajnálkozó tekintetét.

- Nem a te hibád volt Tony. - néztem rá, majd Steve-re is. - Te tetted amit tenned kellett. Megérdemeltem. - Tony mellém lépett és elmosolyodott.

- Attól még nagyon sajnálom. - kért bocsánatot, nekem pedig ellágyult a szívem. - Egyébként, Brock-ot elkaptuk és bezártuk. Lehet, hogy még korai, de ha akarod lemehetsz hozzá egy kis elbeszélgetésre, mostmár biztonságban. És valaki veled megy. - mondta, majd újból a sebemre nézet, ami mostanra már tiszta gézben volt. - Ma már vissza tudsz jönni a többiekhez. Mindenki nagyon vár vissza.

- Köszönöm. - mosolyogtam rá még egyszer.

- Majd én és Buck hazaviszünk. Szerintem éppen kávéért ment el, de mindjárt felhívom. Addig megkérem az ápolót, hogy szedjen le a gépekről. - Szólt Steve, én pedig csak bólintottam.

Tony kiment, és Steve is az ajtóban volt már, mikor utána szóltam. - Siessetek. Már nagyon várom, hogy otthon lehessek.

Otthon. Fura ezt a szót használnom arra a helyre. De egyben jó érzés is volt.

Várom, hogy haza érjek.

///

öt hónap után itt vagyok, és jajde nagyon sajnálom!:(
remélem, hogy jól vagytok és tetszett a rész.
ha minden okésan megy, hamarosan hozom a következőt❤️

Pokračovat ve čtení

Mohlo by se ti líbit

2.9K 253 18
,,Enyém vagy, és nem osztozom rajtad senkivel!" Ha tippelhetnél, mit csinál egy milliomos sztárorvos mikor unatkozik, mire gondolnál? Biztosíthatlak...
4.5K 985 44
Az Epres csokoládé és Epres csokoládé 2 folytatása Eddig farkasvadászok, vámpírok, és boszorkányok voltak a fiú banda ellenségei, most azonban mással...
13.5K 824 21
Chelsea Norton szinte mindennél jobban szereti a baráti társaságát, azonban van egyetlen egy személy, akivel valamiért sohasem találta meg a közös ha...
8.4K 803 19
Odett legjobb barátnője, Szandra randizgat valakivel de titokban tartja. Ő ezt nagyon furcsálja de nem is zargatja vele a lányt, úgy van vele hogyha...