fifteen

2.9K 210 51
                                    

figyelmeztetés: egy piiicit talán beleéltem magam 😂
+ fan made videó JuliJeff-től, youtubeon.

///

Tony annyira örült a sikerünknek, (és gondolom annak, hogy végre nem kell majd egész nap az erőmet tanulmányoznia) hogy azonnal meghívott egy csomó embert a ma esti buliba. Miután én is nagyjából kiélveztem a mutációm feletti kontrollálást, Nat-hoz mentem, segítséget kérni a későbbekre. A konyhában találtam rá, mellette Wandával.

Nekik még nem sikerült elmondanom a hírt, így csak csendesen mögéjük lopakodtam, hogy meglepjem Tashát az egyik tőle tanult mozdulatommal. Miközben beszélgettek, halkan Nathoz lopakodtam, és elkaptam a jobb karját, hogy aztán át pörgessem, és a padlóra küldjem, de amint én találtam magam a földön, rá kellett jönnöm, hogy éppen egy sokkal jobban kiképzett ügynököt akartam kicselezni.

- A szívbajt hoztad rám. – morgott barátnőm, rázva a fejét.

Felnevettem és bocsánatot kértem. – Csak meg akartalak lepni. – felém nyújtotta a kezét, és ekkor hirtelen leesett neki.

- Na végre. – markolt belém és állított talpra. – Be kell valljam, már aggódtam, hogy nem fog sikerülni. – kuncogott, majd egy teljes pohárnyit adott a híres zöld löttyből.

- Agh, kösz. – húztam félre a szám, majd ürítettem ki a poharat gyorsan. – Tony bulit akar tartani. – sóhajtottam, miközben felültem a konyhapultra.

Wanda megforgatta a szemét. – Ezt csinálja mindig. Inkább csak okot keres az ivásra. – mondta, miközben a skarlát színű erejével játszott a kezén.

- Nem tudunk mit tenni ellene. Inkább élvezzük. – mosolygott Natasha.

- Kérnék egy kis segítséget akkor. – doboltam az ujjaimmal a márványon.

Natasha arcán ez sokat tudó vigyor jelent meg, majd megszólalt majdnem suttogva. – Ki akarsz öltözni Bucky kedvéért, igaz? – húzogatta a szemöldökét.

- Mi? Nem! – nevettem kínosan, és leugrottam a pultról. – Egyszerűen csak kéne egy kis segítség az elkészülésben, mivel vagy már három éve nem voltam buliban. – rántottam meg a vállamat.

Wanda halkan felnevetett, majd intett a lift felé.

- Persze, hogy segítünk. Menj, tusolj le, majd én viszek valamilyen ruhát neked és megcsinálom a sminked. Nat majd segít a hajadnál. – mondta izgatottan.

Bólintva megköszöntem, majd rohantam is a szobámba. A tusoló alá állva lefürödtem és megmostam a hajam. 

Elgondolkodtam azon, amit Natasha mondott. Mégis miért öltöznék ki Bucky-nak? Butaság. Hiszen tudom mit tett, és ... Istenem Rosa, te magad mondtad neki, hogy nem érdekel a dolog! ... De miért nem érdekel?

Talán tetszik Bucky. Persze, hogy tetszik Bucky! Kinek nem tetszene? Elég csak bele nézni azokba a csillogó kék szemeibe, amint rád mosolyog. Vagy amint meglátod a karjait a szűk felsőiben. Vagy amikor edzés közben össze fogja a haját, és ...Jó mi a fene van velem?

Visszatérve a jelenbe léptem ki a gőzölgő fürdőből, magam körül a köntösömet összekötve. Nat és Wanda már az ágyamon ültek, beszélgetve valamin. Mikor megláttak, elmosolyodtak.

- Na gyere, van egy óránk, hogy elkészüljünk veled. – állt fel Natasha, majd az tükröm elé tett egy széket. – Csüccs.

Leültem, és figyeltem, ahogy előkészítenek minden felé szépségápolási cuccot. Wanda bekapcsolta a zenét a telefonjáról, miközben beszélgetni kezdtünk. Tasha beszárította a hajamat, aztán egy göndörítővel kissé behullámosította azt. Wandának muszáj volt rám szólnia, hogy hagyjam abba a beszédet és a mozgást, mert így nem tudja megcsinálni a sminkem. Ez után csak hallgattam őket, amint minden féléről pletykálnak.

closer ✧ bucky barnesWhere stories live. Discover now