Carry On

Av netflixavhengig

58.5K 4K 1.8K

Taylor misliker den nye nabogutten fra første øyekast, men hun prøver å ha et åpent sinn. Det blir bare betyd... Mer

FORORD
Carry On
Kapittel 1; Madison
Kapittel 2; Velkommen til nabolaget
Kapittel 3; Den nye gutten
Kapittel 4; Så godt som død
Kapittel 5; Minnestund
Kapittel 6; Luke Hemmings
Kapittel 7; Drittsekk
Kapittel 8; Med tårer i øynene
Kapittel 9; Kan jeg sitte på?
Kapittel 10; Lageret
Kapittel 11; 5SOS
Kapittel 12; Partnere
Kapittel 13; Du blir med meg
Kapittel 14; Rulleblad
Kapittel 15; Levende CD-er
Kapittel 16; Calum, Luke og Michael
Kapittel 17; Konsert?
Kapittel 18; Forsvunnet
Kapittel 19; Det er mye du ikke vet om meg
Kapittel 20; Jeg er ikke Ashton
Kapittel 21; Jeg kan ikke
Kapittel 22; Hvor som helst
Kapittel 23; Genial
Kapittel 24; What the -
Kapittel 25; Unpredictable
Kapittel 26; Jeg elsker deg
Kapittel 27; Jeg drepte henne
Kapittel 28; Camp Rock og pizza
Kapittel 29; Jævlig glad for at jeg møtte deg
Kapittel 30; Alt er annerledes
Kapittel 31; Blå og røde lys
Kapittel 32; Jeg er her
Kapittel 33; Det hun trenger
Kapittel 34; Roser er klisjé
Kapittel 35; Gentleman
Kapittel 36; En blomsterbukett og et knust hjerte
Kapittel 38; Du kom ikke
Kapittel 39; Egoistisk
Kapittel 40; Du er ikke alene
Kapittel 41; Profesjonell

Kapittel 37; Å dytte folk unna

842 68 16
Av netflixavhengig


ASHTON

Jeg kunne ha rekket det.

Kunne.

Jeg kunne ha kommet meg ut av denne bilen, jeg kunne ha løpt til henne med en bukett med blomster og gjort alle tingene jeg burde gjøre. Alle tingene en god person ville ha gjort. Alle tingene jeg aldri har fått til.

Men når jeg ser henne med Connor, vet jeg at det ikke ville spilt noen rolle. Jeg kunne kanskje ha rekket begravelsen, men jeg var for sen for henne.

Jeg åpner ikke bildøren en gang, bare sitter der, og ved inngangen ser jeg henne. Jeg ville ikke ha lagt merke til annet enn måten håret hennes er satt opp på og kjolen hun bruker, hadde det ikke vært for gutten som sto like ved henne og rakk henne en bukett med blomster jeg valgte ut.

Kanskje faren hennes hadde rett. Kanskje jeg ikke kan tilby det Connor kan. Ærlig talt, hva har jeg egentlig tilbudt henne, annet enn mitt eget raseri og støtende ord? Jeg har ikke gjort annet enn å dytte henne unna, hele denne tiden, bare fordi jeg var redd for at hun får meg til å føle.... noe. I fjorten jævla måneder gikk jeg rundt og prøvde alt for å dytte følelsene bort, alt jeg kunne bare for å glemme, og så kommer denne jenta og får meg til å føle alt på én gang. Får meg til å føle meg slik jeg var før, og jeg har vært livredd for det.

Og nå har jeg dyttet henne unna, da hun mest sannsynlig trengte meg mest. Jeg lot Connor kjøpe de blomstene i stedet for meg, fordi jeg visste at det ville være bedre om de kom fra ham og ikke en som meg. Ikke en som aldri klarer å gjøre det rette, si de rette tingene. Ikke en som konstant dytter folk unna fordi han er for feig til å innrømme at han bryr seg.

Kanskje faren hennes hadde rett. Kanskje jeg aldri var det beste for henne. Det eneste jeg kan, er å dytte folk unna.

Hun smiler, men ikke mot meg, og deretter forsvinner hun inn med Connor tviholdende i armen hennes. Jeg kan ikke motstå å tenke at han er desperat, helt uten stil, men jeg kan ikke akkurat si at jeg er noe bedre - jeg sitter innelåst i min egen bil, og hun har ikke lagt merke til meg en gang.

Jeg burde starte motoren. Jeg burde bare kjøre vekk og overlate henne i armene til noen som faktisk kan ta seg av henne. Noen som faktisk fortjener henne. Men av en eller annen grunn blir jeg bare sittende og vente på at hun kanskje, bare kanskje, vil snu seg. Kanskje hun legger merke til denne latterlige dyre bilen, som jeg fikk av Chris så jeg skulle holde kjeft, kanskje hun legger merke til at jeg sitter her, at jeg kom. I stedet tar hun hånden hans og forsvinner inn døren, og jeg blir sittende og stirre etter den lenge etter den lukkes.

Og deretter går hun inn og begraver bestevennen sin, og jeg går og begraver skyldfølelsen. Jeg rister av meg alle tankene om hvordan jeg burde ha vært den som ga henne de jævla blomstene, og erstatter den med den jeg er vandt til;

Jeg trenger en røyk.



Hello internet

18K

Just... Whoah

-Amalie

Fortsätt läs

Du kommer också att gilla

64.8K 1.2K 38
Dette er oppfølgeren til Dangerous love ♡ Hva skjer når den mystiske rundbrenneren som alle jenter har lyst på møter den uskyldige og pliktoppfyllend...
58.5K 4K 43
Taylor misliker den nye nabogutten fra første øyekast, men hun prøver å ha et åpent sinn. Det blir bare betydelig vanskeligere når Ashton Irwin åpenb...
1.9K 112 3
Setiap orang pasti memiliki sisi baik dalam dirinya, bahkan seorang tokoh antagonis sekalipun. Mereka semua hanya tidak tau bagaimana cara menunjuka...
7.7K 405 41
Just imagines and preferences on my faves the Sidemen ❤️