Θα με Παρακαλάς

By katekam22

462K 32.3K 3.1K

Πήγα να φύγω και με σταμάτησε. -Ναι πες μου ότι δεν σου άρεσε. Ποιο είναι το πρόβλημα σου; ... More

Part 1
Part 2
Meet the cast
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
Part 23
Part 24
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 31
Part 32
Part 33
Part 34
Part 35
Part 36
Part 37
Part 38
Part 39
VOTE VOTE
Part 40
Part 41
Part 42
Part 43
Part 44
Part 45
Part 46
Part 47
Part 48
Part 49
Part 50
Part 51
Part 52
Part 53
Part 54
Part 55
Part 56
Part 57
Part 58
Part 59
Part 60
Part 61
Part 62
Part 63
Part 64
Part 65
Part 66
Part 67
Part 68 ~ Επίλογος

Part 25

7.3K 535 15
By katekam22

Ενώ διαβάζετε από το βράδυ της πρωτοχρονιάς και μετά βάλτε το τραγούδι να παίζει . Είναι απλά υπέροχο 💝

Άνοιξα τα μάτια μου επιτρέποντας τις λιγοστές ηλιαχτίδες από το μισάνοιχτο παντζούρι να με τυφλώσουν. Κοίταξα γύρω μου. Μάλλον θα ήταν κάποιο όνειρο. Από τις σκέψεις μου με διακόπτει το τρίξιμο της πόρτας. Πίσω της ξεπροβάλλει ένας Παναγιώτης φορώντας μια μπορντό φόρμα και κρατώντας ένα δίσκο με φαγητά και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Π-"Καλημέρα μωρό"

Κ-"Καλημέρα" είπα με ένα παράξενο βλέμμα, έκανα πιο δίπλα και έκατσε δίπλα μου. Άφησε τον δίσκο στα πόδια μου και με κοίταξε με ένα χαρούμενο βλέμμα.

Π-"Λοιπόν σου έφτιαξα πρωινό"

Κ-"Δεν χρειαζόταν"

Αρχίσαμε να τρώμε τα κουασανάκια και τις τηγανίτες. Ήπιαμε τον καφέ μας και σηκώθηκα για να ντυθώ.

Κ-"Θέλω να ντυθώ, μπορείς να πας κάτω;"

Π-"Μετά από όσα κάναμε χθες το βράδυ; Ξέρω κάθε σπιθαμή του κορμιού σου πλέον."είπε και έμεινα κοκκαλωμένη.

Κ-"Δεν έχει σημασία. Παρακαλώ;"του είπα με λυπημένο ύφος.

Π-"Εντάξει." είπε και δίνοντας μου ένα φιλί βγήκε από το δωμάτιο.

Πήγαμε για σκι και μετά στο καταφύγιο ζώων. Περάσαμε πραγματικά πολύ ωραία.

2 μέρες μετά

Επιτέλους είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς. Με τον Παναγιώτη περνάμε πολύ ωραία. Είμαστε πολύ κοντά, βέβαια είμαι μερικές φορές απόμακρη. Δεν έχουμε κάνει τίποτα παραπάνω.

Είμαι στην κουζίνα και φτιάχνω το μεσημεριανό μας. Ο Άλεξ με την Έλλη κάθονται στο τραπέζι και ο ένας ταΐζει τον άλλον μπισκότα και ενδιάμεσα γελάνε και δίνουν και από ένα φιλί. Μωρέ είναι τόσο γλυκούλια, ώρες ώρες τους ζηλεύω. Δείχνουν τόσο αγαπημένοι.

Αφού το φαγητό ήταν έτοιμο, φάγαμε και πήγαμε να κοιμηθούμε γιατί το βράδυ θα είχε έξοδο. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και εκεί που ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ ένιωσα το στρώμα να κάνει ένα βαθούλωμα. Το άρωμα ήταν οικείο και το χέρι του Παναγιώτη τυλίχτηκε γύρω από την μέση μου τραβώντας με στη αγκαλιά του. Το άρωμα του εισερχόταν στα ρουθούνια μου σε συνδυασμό με το άγγιγμα του που με έκαιγε με έκαναν να κοιμηθώ αμέσως.

Το ξυπνητήρι που είχα βάλλει άρχισε να χτυπάει και με έκανε να ανοίξω κατευθείαν τα μάτια μου. Έπρεπε να ετοιμαστώ. Έβγαλα τα ρούχα μου και μπήκα στο μπάνιο. Μούλιασα για 1 ώρα και βγήκα. Στέγνωσα και ίσιωσα τα μαλλιά μου και έβαλα το μαύρο μου εσώρουχο μιας και με το φόρεμα που θα έβαζα δεν χρειαζόταν να βάλω σουτιέν.

Έφτιαξα τα νύχια μου ένα μπεζ χρώμα και βάφτηκα. Έβαλα μια χρυσή σκιά, τράβηξα μια λεπτή γραμμή άιλάινερ και έβαλα ένα κόκκινο κραγιόν.

Έβγαλα από την ντουλάπα με προσοχή το φόρεμα και το φόρεσα. Ήταν μαύρο με V μπροστά και η φούστα ήταν από τούλι. Έβαλα τις μαύρες γυαλιστερές μου γόβες και ήμουν έτοιμη.

Κατέβηκα και περιμέναμε με τον Άλεξ, την Έλλη και τον Παναγιώτη να κατέβουν. Πρώτη κατέβηκε η Έλλη η οποία φορούσε ένα μακρύ άσπρο φόρεμα και είχε τα μαλλιά της μπούκλες.

Κ-"Είσαι πολύ όμορφη"της είπα και ανταπέδωσε το κοπλιμέντο. Εκείνη την στιγμή κατέβηκε και ο Παναγιώτης. Ήταν με μια λέξη ΘΕΟΣ. Φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο από το οποίο μπορούσε κανείς να διακρίνει τους κοιλιακούς του και ένα μαύρο παντελόνι.

Α-"Πάμε;"είπε και πήγαμε όλοι στο αυτοκίνητο. Φτάσαμε στο σαλέ το οποίο είχαν ετοιμάσει με στολισμένα τραπέζια και στην μέση υπήρχε ένα μεγάλο στολισμένο δέντρο στο οποίο μάλλον θα κάναμε την αλλαγή της χρονιάς.

Ο Παναγιώτης με έπιασε από την μέση και πλησίασε το αυτί μου.

Π-"Είσαι εκθαμβωτική σήμερα. Και τι δεν θα έδινα για να σου σκίσω αυτό το φόρεμα αυτή την στιγμή."

Κ-"Ούτε να το σκέφτεσαι. Έδωσα πολλά λεφτά για να το πάρω, έχει και φερμουάρ"του είπα πονηρά και έμεινε να με κοιτάει με ανοιχτό το στόμα.

Πλησίασα το τραπέζι μας και κάθισα. Ήρθε και έκατσε δίπλα μου. Η ώρα πέρασε ευχάριστα. Είχα πιει δύο ποτήρια κρασί, πράγμα που ανέβασε περισσότερο τη διάθεση. Από το μικρόφωνο ακούστηκε ότι σε 2 λεπτά θα μπει το νέο έτος και όλοι μαζευτήκαμε γύρω από το δέντρο.

"5,4,3,2,1..... Καλή χρονιά"είπαμε όλοι και αρχίσαμε αν αγκαλιαζόμαστε. Έπεσα στην αγκαλιά του και του είπα χρόνια πολλά- καλή χρονιά.

Μετά από 1 ώρα γυρίσαμε σπίτι για να αλλάξω εγώ και η Έλλη ρούχα για να πάμε στο κλαμπ. Έβαλα ένα φόρεμα με μαύρο τοπάκι και μπεζ φούστα και τις μαύρες μου γόβες.

Πήγαμε στο 1ο κλαμπ και πήρα μια βότκα. Μετά από 1 ώρα φύγαμε από εκεί και πήγαμε σε ένα άλλο. Εκεί πήρα πάλι μια βότκα πορτοκάλι και πήγαμε με την Έλλη να χορέψουμε. Περνούσα πολύ ωραία μέχρι που κάποιος έβαλε τα χέρια του γύρω από την μέση μου και άρχισε να χορεύει μαζί μου. Προσπάθησα να του ξεφύγω αλλά με έπιανε σφιχτά.

Π-"Μωρό μου όλα καλά;" είπε ο Παναγιώτης που εμφανίστηκε από το πουθενά και με τράβηξε κοντά του ελευθερώνοντας με από τα χέρια του άλλου.

Κ-"Εμ ναι οκ"

Μετά από αυτό φύγαμε και πήγαμε και σε ένα τρίτο κλαμπ. Πήρα αυτή την φορά ένα μοχίτο και αρχίσαμε να χορεύουμε πάλι με την ξεσηκωτική μουσική. Κάποια στιγμή έχασα τον Παναγιώτη. Κοίταξα γύρω μου και είδα μια ξανθιά να τον πλησιάζει. Άρχισα να τσιτώνω. Ήπια μια τεκίλα και βλέποντας τους να χορεύουν κολλητά τα μάτια μου άρχισαν να θολώνουν. Δεν άντεξα πήρα τα πόδια μου που με το ζόρι μπορούσαν να κουνηθούν και βγήκα έξω.

Παναγιώτης pov

Κάποια στιγμή απομακρύνθηκα για να πάρω ένα ακόμα ποτό. Αφού ήπια το σφηνάκι, άρχισα να ζαλίζομαι. Είδα μπροστά μου την Κατερίνα. Την έπιασα από την μέση και την κόλλησα επάνω μου. Αρχίσαμε να χορεύουμε. Παράξενο δεν νιώθω το ίδιο με όταν είμαι κοντά της. Ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και η μορφή της Κατερίνας είχε αντικατασταθεί με μια ξανθιά. Που είναι εκείνη; Κοίταξα γύρω μου και την είδα να πηγαίνει προς την έξοδο. Παράτησα την άλλη και πήγα από πίσω της.

Κατερίνα pov

Από τα μάτια μου έτρεχαν δάκρυα ασταμάτητα.

Π-"Κατερίνα πρόσεχε ..." τον άκουσα να λέει και σε κλάσματα δευτερολέπτων με άρπαξε από το μπράτσο και με τράβηξε προς το μέρος του. Απότομα πέρασε από δίπλα μου μια μηχανή η οποία πήγαινε με ιλιγγώδη ταχύτητα.

Π-"Τι κάνεις πας καλά;"

Κ-"Μπα τώρα νοιάζεσαι;"

Π-"Αυτό έχεις καταλάβει; Ότι δεν νοιάζομαι; Ξέρεις τι; Εσύ δεν νοιάζεσαι. Δεν σε ενδιαφέρει εάν θα πληγωθούν οι άλλοι. Αλλά θες να μάθεις κάτι; Θα πέθαινα εάν πάθαινες κάτι. Γιατί νοιάζομαι. Γι'αυτό. Τρελαίνομαι και μόνο στην σκέψη ότι μπορεί να πληγωθείς είτε σωματικά είτε ψυχικά."είπε και έμεινα να τον κοιτάω. Έλα Κατερίνα απάντησε του.

Κ-"Αφού θέλεις πραγματικά να λέμε αλήθειες. Ορίστε. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Δεν μπορώ μακριά σου ούτε ένα λεπτό. Σε θέλω απελπισμένα πολύ. Κάθε λεπτό που δεν είσαι κοντά μου νιώθω ένα βάρος, σαν να μου λείπει κάτι. Όλο το καλοκαίρι ήμουν με κατάθλιψη. Όσο εσύ γκομένιαζες στην Σκόπελο και το έκανες με όλες εκεί πέρα εγώ ήμουν εδώ και έκλαιγα γιατί σε άφησα να φύγεις εκείνη την γαμημένη μέρα. Μου έλειπες. Σε ήθελα δίπλα μου. Σε χρειαζόμουν. Αλλά όχι εσύ ήσουν διακοπές και πηδιόσουν με την Φαίη"Πλέον είχα βουρκώσει.

Π-"Από την πρώτη στιγμή που κοίταξα μέσα στα μάτια σου τα ερωτεύτηκα. Δεν έβλεπα ένα συνηθισμένο χρώμα αλλά εμένα και εσένα μαζί. Όταν σε φίλησα τα Χριστούγεννα ένιωσα ξανά όλα αυτά που ένιωθα την πρώτη φορά που με φίλησες. Είχε χτυπήσει το αλκοόλ στο κεφάλι αλλά ήθελα σαν τρελός να σε φιλήσω ξανά. Όταν μου ζήτησες εξηγήσεις, δεν ήξερα τι να σου πω. Γι'αυτό σου είπα ότι όλοι αξίζουν ένα φιλί. Το πιο όμορφο πράγμα για εμένα ήταν να χαμογελάς, αλλά ακόμα πιο όμορφο ήταν το συναίσθημα του να ξέρω πως εγώ ευθύνομαι γι'αυτό το χαμόγελο"μου είπε φωνάζοντας.

Κ-"Δεν άντεχα στη ιδέα ότι ήσουν μακριά μου. Σε αγαπάω. Δεν ξέρω πως αλλιώς να σου το πω. Εγώ σου ξεκαθάρισα πως δεν μπορώ να το κάνω αυτό όλο. Να με φιλάς και να ξέρω πως είσαι με άλλη. Αλλά εσύ αντί να μου το πεις μου το έκρυψες. Έπρεπε να του ξεφύγει του Άλεξ ότι χώρισες την Φαίη πριν έρθεις εδώ. Δηλαδή τι περίμενες να είμαι εύκολη, να σου κάτσω και μετά να με παρατήσεις. Δεν είμαι σαν τις άλλες. Ο τρόπος που μιλάς, που γελάς όταν μιλάμε, που με κοιτάς με κάνει χαρούμενη, με κάνει ευτυχισμένη. Ξέρεις πόσο πληγώθηκα που δεν ήρθες εκείνη την ημέρα στην γιορτή μου να με σώσεις; Σε χρειαζόμουν εκείνη την στιγμή. Να με πάρεις αγκαλιά, να μου πεις ότι είσαι δίπλα μου και ότι δεν θα πάθω τίποτα. Προτίμησες να στείλεις τον Μάρκο. Όταν με φίλησες ξανά στο γυμναστήριο ένιωθα τόσο άβολα ξέροντας ότι είσαι με άλλη που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο από το να φύγω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω πια. Αυτό να θυμάσαι μόνο. Σε έχω ερωτευτεί τρελά. Αλλά έχω απογοητευτεί. " είπα και γύρισα να φύγω. Άρχισα να τρέχω προς μια άγνωστη κατεύθυνση. Ένιωσα ένα χέρι να ακουμπάει τον ώμο μου και σταμάτησα. Με μια απότομη κίνηση κάποιος με γύρισε προς το μέρος του. Ήταν ο Παναγιώτης. Με έσφιξε στην αγκαλιά του.

Π-"Και εγώ σε αγαπώ. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο."Μέσα στην αγκαλιά του χαμογέλασα και περνώντας τα χέρια μου γύρω του στον έσφιξα κοντά μου.

Λοιπόν τι λέτε;😝😘

Μεγάλο κεφάλαιο!! Με μεγάλη ανατροπή. 😉😉

Ελπίζω να σας άρεσε. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο κεφάλαιο μέχρι τώρα. 💖💖

Γι'αυτό και αξίζει αστεράκι.💗

Και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τους ήρωες της ιστορίας μας.😁😆

Τα λέμε σύντομα στο επόμενο👋😉

Πολλά φιλιά 💓😘😗

~Κατερίνα

Continue Reading

You'll Also Like

1.1M 52K 56
'' Πάω στοίχημα ότι δεν με έβγαλες από το μυαλό σου χθες το βράδυ'' '' Θα το χάσεις'' του είπε, χωρίς η σιγουριά να χρωματίζει την φωνή της. '' Πες...
578K 29.4K 55
"Πες μου σε παρακαλώ ότι το θες αυτό όσο το θέλω κι εγώ" είπε με κομμένη την ανάσα. Ένιωθα κατακόκκινη, η ντροπή μου ήταν εμφανής άλλη μία φορά. Τε...
470K 28.9K 55
''Θα σου μάθω εγώ.'' μου είπε και έσμιξα τα φρύδια μου. ''Τι πράγμα;''τον ρώτησα με απορία. ''Να φιλάς ρε Μητσάκο.''μου είπε σαν να ήταν αυτονόητ...
5.9K 325 64
Η (Σταυρούλα)Λαρα έχασε τον πατέρα της όταν ήταν 12.. Η μητέρα της Ρόζα όμως θέλησε να συνεχίσει την ζωή της.. Ο πασίγνωστος Άρης είναι ο καινούργιος...