Ποιος; [Βιβλιο 2: Harvard Uni...

By AngelosBurton

2.6K 301 241

Η Ariana και οι φίλοι της ειναι πλεον φοιτητες στο Harvard. Η Ariana ειναι φοιτήτρια της ιατρικής.Μετα την τρ... More

1ο κεφάλαιο
2ο κεφάλαιο
3o Κεφάλαιο
4ο κεφάλαιο
5ο κεφάλαιο
Dream Cast
6ο κεφάλαιο
7ο κεφάλαιο
8ο κεφάλαιο
9o κεφάλαιο
10 κεφάλαιο
11ο κεφάλαιο
12ο κεφάλαιο
13ο κεφάλαιο (Halloween)
14ο κεφάλαιο
15ο κεφάλαιο
16ο κεφάλαιο
17ο Κεφάλαιο
19ο κεφάλαιο
20ο κεφάλαιο
21ο κεφάλαιο
22ο κεφάλαιο
23ο κεφάλαιο
24o κεφάλαιο
25ο κεφάλαιο
26ο κεφάλαιο
27ο κεφάλαιο
28ο κεφάλαιο
29ο κεφάλαιο (προ τελευταίο)
30ο κεφάλαιο (τελευταίο)

18ο κεφάλαιο

57 8 4
By AngelosBurton

Η Ariana περπατούσε χαμένη στις σκέψεις τις σε εναν απο τους πολλούς διαδρόμους του πανεπιστημίου. Δεν ήξερε πια τι να σκεφτεί. Ισως αυτη η ιστορία να ηταν χειρότερη απο την πρώτη. Τις σκέψεις της διέκοψε ο Joel οταν την πλησίασε. "Τι σκέφτεσαι; " την ρώτησε. "Πρέπει να σκέφτομαι κατι; ". "Εεε σε παρακολουθώ απο τότε που έφυγες απο την αίθουσα χημείας και περπατάς σαν ναρκομανής γυρω γυρω". Η Ariana σταμάτησε να περπατά και συνειδητοποίησε πως πράγματι εκανε κύκλους. "Και αυτό σημαίνει πως σκεφτόμουν; " "Τι αλλο να σημαίνει; ". Η Ariana δεν ηξερε να απαντήσει. Ετσι παραδέχτηκε πως σκεφτόταν. "Και μπορώ να μαθω τι σκεφτόσουν; ". Διέκρινε την επιμονή του να μάθει και αποφάσισε να μην του πει την αλήθεια, επειδή ηταν επιφυλακτική. "Εεεε νααα... Σκέφτομαι τη μητέρα μου. Θελω να τη δω γιατιι... Γιατι μου λείπει πολύ ". Ο Joel φάνηκε να την πιστεύει και την έπιασε απο τον ώμο για να την παρηγορήσει. Η Ariana απότομα και αυθόρμητα τραβήχτηκε ομως το μετανοιωσε γιατι αν όντως ο Joel ηταν ενας απο τους τρεις δολοφόνους τοτε θα τον είχε εξοργίσει. "Εεε συγνώμη αγάπη μου γι αυτο αλλα να βλέπεις ολη αυτη η ιστορία με εχει κανει πολύ επιφυλακτική". "Δεν πιστεύω να υποψιάζεσαι εμενα ετσι;". Οι παλμοί της άρχισαν να αυξάνονται. "Εεε οχι φυσικα". "Αρα δεν υπάρχει λογος να φοβάσαι γιατι σε διαβεβαιώ πως δεν είμαι ένοχος ". Της ειπε και την αγκάλιασε. Η Ariana ηταν σίγουρη πως θα της έχωνε ενα μαχαίρι στην πλάτη της. Η στιγμή της αγκαλιάς ήταν γι αυτην πολύ αμήχανη.
Υστερα απο λίγο φάνηκε η Laura και η Ariana μόλις την ειδε απομακρύνθηκε απο τον Joel. "Γεια σου Laura" της είπε και η φωνή της έβγαλε μια ανακούφιση επειδή είχε απομακρυνθεί απο τον Joel. "Συγγνώμη αν σας διακόπτω δεν ήθελα απλώς εγω περπατούσα και... " "δεν μας διακόπτεις καλε. Να τώρα θα ερχόμουν να σε δω γιατι εχω να σου πω κατι" την διέκοψε η Ariana. "Joel θα τα πούμε μετα". Του ειπε και έφυγε μαζι με την Laura με κατεύθυνση το δωμάτιο τους. Ο Joel έμεινε εκει και ψέλλισε. "Κι ομως Ariana με υποψιάζεσαι ".
Η Ariana περπατούσε πολύ γρήγορα και κοίταζε πολύ συχνά πισω της. "Θα μου πεις τι έχεις; " την ρώτησε η Laura. Η Ariana ψιθυριζοντας της ειπε. "Θα σου πω οταν φτάσουμε στο δωμάτιο. Οχι τωρα". Ετσι τα δυο κορίτσια άρχισαν να τρέχουν και οταν εφτασαν στο δωμάτιο, η Ariana κλείδωσε την πόρτα. "Μπορείς να μου πεις τι σε εχει πιασει και συμπεριφέρεσαι ετσι;" ρώτησε η Laura. "Λοιπον. Θελω αρχικά να σου πω πως υποψιάζομαι τον Joel. Ειμαι πολυ σίγουρη πως ειναι ενας απο τους κλόουν. Θυμάσαι που σου είχα πει πως μου ειπε οτι η ιστορία επαναλαμβάνεται; Λοιπόν αν το καλοσκεφτείς ειναι όντως μια επανάληψη. Τα γράμματα, δηλαδή οι προσκλήσεις, σαν τους μαύρους φακέλους, ο Joel, δολοφόνος, ο Jonathan δολοφόνος ειχα σχεση με τον Jonathan, έχω σχεση και με τον Joel". "Ναι αλλα Ariana αυτα ειναι απλως μια θεωρία. Δεν ισχύουν σίγουρα ". "Εχω και αλλη μια υποψία". "Πες μου". "Υποψιάζομαι πως το όνομα του Joel δεν είναι αυτο και κυκλοφορεί με ψευδώνυμο. Ειμαι σίγουρη πως διάλεξε ενα όνομα που να αρχίζει απο το αρχικό γράμμα των δυο προηγούμενων δολοφόνων. To J. Jonathan, Jack, και τώρα Joel". "Αυτο που λες εχει μια λογική αλλα δεν έχουμε αποδείξεις". "Σωστα. Ξεχνάμε ομως και τη βοήθεια του Jonathan. Να κοιτάξουμε το πατωμα. Και αν θυμάσαι καλα μα είχε πει το ίδιο ακριβώς πράγμα και ο Bryce πριν πεθάνει". "Αυτο ηθελα να σου πω και εγω τώρα. Πρέπει επειγόντως να βρούμε αυτό το βανάκι και να κοιτάξουμε το πατωμα". "Προτείνω, να παω εγω με τον Lucas και εσύ να πιάσεις κουβέντα στον Joel, ώστε να του αποσπάσεις την προσοχή". "Ωραία. Αυτό θα κάνουμε. Ομως οχι σήμερα. Ας γινει αυριο, ωστε να έχουμε χρόνο να οργανώσουμε το σχέδιο μας καλύτερα". "Εντάξει".
Τα δυο κορίτσια άρχισαν να συζητούν το σχέδιο τους. "Περίμενε να πάρω τηλέφωνο τον Lucas να του πω να έρθει απο εδώ για να του μιλήσουμε", ειπε η Laura και ύστερα απο μισή ωρα ο Lucas βρισκόταν εκει. Η Ariana ,οσο η Laura εξηγούσε στον Lucas το σχέδιο αυτό, η Ariana άρχισε να ψάχνει τους φακέλους που ειχε πάρει απο το δωμάτιο των δολοφόνων. Δεν ειχε μιλήσει γι αυτό στην αστυνομία, διότι ηθελε να ξαναψαξει εκει.
Επιασε στα χερια της ενα χαρτί, το οποίο της φάνηκε σαν πιστοποιητικό γέννησης. Αρχισε να το διαβάζει.
ΟΝΟΝΑ: ELISABETH
ΕΠΙΘΕΤΟ : BROWN
ΦΥΛΟ: ΘΗΛΥΚΟ
ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 01/07/2000
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : PENNSYLVANIA
ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ: ΗΠΑ

Η Ariana αφου το διαβασε, το αφησε διπλα στο κρεβάτι της και συνέχισε με τα υπόλοιπα. Τα περισσότερα που διάβαζε ηταν αποκόμματα απο εφημερίδες εκείνης της ημερομηνίας που σκοτώθηκε η Elisabeth. Ομως καποια στιγμή βρήκε μια φωτογραφία και έμεινε έκπληκτη. "Laura, Lucas κοιτάξτε! " . Η φωνή της τους ξάφνιασε και πηγαν αμεσως προς το μέρος της. "Τι συμβαίνει; " ρώτησε ο Lucas. Τοτε η Ariana τους έδειξε τη φωτογραφία λέγοντας "Αυτο συμβαίνει ". Τοτε η Laura έμεινε και αυτή έκπληκτη.
Στη φωτογραφία απεικονιζοταν ο Jonathan, γελώντας και διπλα ηταν ενα αλλο αγορι που είχε σβηστεί το πρόσωπο του. Αλλα δεν ήταν δύσκολο στα κορίτσια να μαντέψουν τι ηταν αυτός δίπλα στον Jonathan. "Μάλιστα ". Ειπε η Laura. "Μάλιστα; είναι φιλοι; γι αυτό συνεχίζεται η ιστορία! Ο Jonathan έστειλε εναν φίλο του να με σκοτώσει αλλα πρώτα να σκορπίσει πανικό για να νομίζουν οι αρχές πως ειναι αλλος ενας serial killer. Και επειδή ενας απλός φίλος φαντάζομαι πως δεν θα έκανε κατι τέτοιο, αυτος πρέπει να ειναι κατι σαν αδερφός του. Δεν μπορεί να είναι κατι αλλο". "Αδιανόητο μου φαίνεται ". Ψέλλισε η Laura. "Ναι αλλα η Elizabeth που κολλάει σε όλο αυτο; " ρώτησε ο Lucas. "Μπορεί να μην έχει καμία σχεση, αλλα αν κρίνω από το γεγονός πως ειχε τοσα πολλα έγγραφα μεσα στο δωμάτιο γι αυτην μαλλον εχει σχεση με την υπόθεση. Αν βρούμε αυτη τη σχέση λύσαμε και το μυστήριο". Είπε η Ariana. "Εγω πιστεύω πως αυτο το αγόρι που ειναι δίπλα στον Jonathan είναι ο αδερφός της Elisabeth ". "Το σκέφτηκα και εγώ Laura αλλα ο Jonathan την σκότωσε. Την έκαψε στο φούρνο αν θυμάσαι καλα. Δεν νομίζω να ειναι κολλητοί με τον δολοφόνο της αδερφής του". "Πωω δεν καταλαβαίνω τίποτα ". Ειπε σηκώνοντας τα χέρια ως ένδειξη παράδοσης ο Lucas. "Λοιπόν ας βάλουμε εμεις σε εφαρμογή το σχέδιο αυτό πού έχουμε και τα υπόλοιπα τα συζητάμε στην πορεία". Ειπε η Laura και ετοιμάστηκαν και οι τρεις.
Οταν βγήκαν απο το δωμάτιο ένιωσαν την καρδιά τους να χτυπάει δυνατά. Περπατούσαν στον άδειο διάδρομο, προσπερνώντας τα υπόλοιπα δωμάτια. Στη σκέψη οτι πίσω απο ένα τέτοιο δωμάτιο κρύβεται ο δολοφόνος ανατριχιαζαν και οι τρείς. "Λοιπόν εγω πάω να βρω τον Joel να του πιάσω κουβέντα και εσείς πηγαίνετε να βρείτε το βανάκι" είπε η Laura και χωρίστηκαν.Ο Lucas με την Ariana περπατούσαν προς το χωρο στάθμευσης του πανεπιστημίου. Βρηκαν πολλα αυτοκίνητα εκει μιας και κανεις από τους καθηγητές και τους μαθητές δεν είχε φύγει.
Ο χωρος στάθμευσης ηταν σκοτεινός, καθε τους βημα είχε αντίλαλο ,ενώ ακούγονταν διάφοροι θόρυβοι. "Φοβάμαι " ειπε η Ariana στον Lucas. "Ελα μην ανησυχείς. Ολα θα πάνε καλα". "Κατι τέτοιες ώρες φαντάζομαι... ". Η Ariana εκανε μια μεγάλη παύση. "Τι φαντάζεσαι; ". "Φαντάζομαι πως ειναι διπλα μου ο Gregory και μου κρατάει το χερι για να μην φοβάμαι". "Χαχαχαχα μου φαίνεται πως εισαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του". "Δεν ξέρω. Οταν έπαθε αυτη την κρίση και εκανε ανακοπή στο νοσοκομείο ένιωσα τέτοια αγωνία που δεν εχω ξανανιώσει ποτε στη ζωη μου. Ενιωθα το αίμα μου να κυλά στις φλέβες μου τοσο γρήγορα που νόμιζα πως θα εκραγούν". Η Ariana δάκρυσε. "Ελα ηρέμισε. Παμε να βρούμε αυτο το βανάκι και θα πάμε μετα να τον δούμε ". Ετσι αρχισαν να ψάχνουν. Εψαχναν μαζι τις λωρίδες των αυτοκινήτων, χωρις ομως κάποιο αποτέλεσμα. " ειναι δυνατόν να μην υπάρχει; " ,ρώτησε η Ariana. "Κάπου εδω πρέπει να ναι".
Η ωρα περνούσε και η Ariana με τον Lucas είχαν γυρίσει τον χωρο στάθμευσης τουλάχιστον τέσσερις φορές. "Πωω κάνουμε κύκλους. Δεν θα βγάλουμε έτσι ακρη". Ειπε η Ariana. "Ε τι να κάνουμε; ". "Λοιπόν. Για να μην χωριστούμε, γιατι ειναι επικίνδυνα, θα με σηκώσεις στους ώμους σου, ώστε να σηκωθώ ψηλα για να δω πανοραμικά το χωρο. Ετσι θα δω αν υπάρχει στ αλήθεια αυτο το βανάκι, η αν είναι ψέμα ". Ο Lucas την σήκωσε ψηλα και εκείνη κοίταξε τον χωρο. Δεν έβλεπε κανενα βανάκι σε άσπρο χρωμα, μόνο ενα μαύρο και ενα μπορντό. "Δεν υπάρχει εδω βανάκι άσπρο. Μονο ενα μαύρο και ενα μπορντό. Τελικά αυτό το βανάκι ηταν ψεμα". Η Ariana κατέβηκε απο τους ώμους του Lucas. "Ναι αλλα αν ηταν ψέμα πως γίνεται ο Bryce να το ειδε; ". "Ειλικρινά δεν ξερω. Ομως για μια στιγμή ". Η Ariana τρέχοντας έφτασε στο μαύρο βανάκι, που ειχε δει από ψηλα. Ο Lucas την ακολούθησε. "Τι κάνουμε εδω; ". Η Ariana παρατήρησε το μαύρο βαν. Ηταν κλειδωμένο. Ετσι κόλλησε το κεφάλι της στο παράθυρο για να δει το πάτωμα του. "Δεν εχει κατι το ιδιαίτερο αυτο το πατωμα". Ειπε στον Lucas και κατευθύνθηκαν προς το μπορντό. Καθώς πήγαιναν άκουσαν ενα θόρυβο. "Τι ηταν αυτο; " ρώτησε ο Lucas την τρομαγμένη Ariana "δεν ξέρω". Ξαφνικά χτύπησε το κινητό της Ariana. Απόκρυψη. Το έδειξε στον Lucas και κατάλαβαν και οι δυο πως δεν ηταν μονοι τους. Η Ariana απάντησε με τρεμάμενη φωνή. "Ναι;" "Γεια σου Ariana. Τι κάνεις; " "να μην σε νοιάζει γιατί με ενοχλείς; " "γιατί θελω τοσο αρρωστημένα πολύ να σε σφάξω. Να δω το αιμα σου να κυλάει στο πάτωμα. Να μπω μέσα στα σωθικά σου και να στα βγάλω εξω". Η Ariana είχε ανατριχιάσει. "Δεν μου μιλάς; " "που εισαι; Για πρώτη φορά δεν σε βλέπω ". Ο Lucas ειχε ακούσει τον κλόουν να μιλά και της είπε να του πει πως είναι στο χώρο αναψυχής". Η Ariana του το είπε. "Α ναι; Μα πώς γίνεται αυτο αφού δεν σε βλέπω". Η φωνη του κλόουν δυνάμωσε και ηταν πιο αγριεμένη. "Πες μου που εισαι μωρή πουτανα γιατί θα σε βρω και θα σε σκοτώσω τοσο βασανιστικά και αργα που θα παρακαλάς να σε είχα σκοτώσει οπως την Selena!! " . Η Ariana ηταν πολύ τρομοκρατημένη. Ετρεμαν τα χερια της. Ομως πηρε λίγο θάρρος και ειπε."Δεν σου λεω που ειμαι. Και καλα θα κανεις να μην με παίρνεις τηλέφωνο!". "Αλλιώς τι; Θα με βαρέσεις; ". Η Ariana ηθελε να του πει για τη σχέση του με τον Jonathan αλλά δεν είπε τίποτα γιατι δεν ήθελε να του αποκαλύψει τις σκέψεις της. "Δεν σου λεω που ειμαι! " φώναξε. "Καλααα πάντως για να μην ακούγεται τίποτα μαλλον είσαι καπου απόμερα". Η Ariana έτρεμε. "Εεε οχι οχι ειμαι στο δωμάτιο αναψυχής". "Καλαα σε πιστεύω. Δεν θα έλεγες ψέματα να διακινδυνεψεις τη ζωή του Gregory ε; " "οχι δεν θα έλεγα". Η Ariana εκανε νόημα στον Lucas να κατευθυνθούν προς το αυτοκίνητο της, το οποίο εχει μεγάλη ασφάλεια, καθως και τα τζάμια ειναι φιμέ και αλεξίσφαιρα". Εκείνη πάτησε το κουμπί για να απενεργοποιηθεί ο συναγερμός, αλλα τελικα ενεργοποιήθηκε και άρχισε να χτυπά. Ο κλόουν ακουσε το θόρυβο του συναγερμού και ειπε. "Εμενα δεν μου φαίνεται ότι είσαι μεσα στο χώρο αναψυχής. Εισαι μεσα σε ενα σκοτεινό τρομακτικό πάρκινγκ, όπου τα πάντα ακούγονται". Η Ariana ειχε παγώσει. Ακουγε πραγματι τα βήματα του κλόουν απο το τηλέφωνο. "Lucas έρχεται! " ειπε και έκλεισε το τηλέφωνο. "Τι κάνουμε τωρα; " ρώτησε η Ariana. "Εεεε γρήγορα μεσα στο αυτοκίνητο σου! " ειπε ο Lucas. Ετσι άνοιξαν την πόρτα και μπήκαν μεσα. Εκλεισαν τις ασφαλειες και κρύφτηκαν κατω απο τα καθίσματα. Περίμεναν αρκετή ωρα χωρις να γίνεται τίποτα. Η καρδιά τους χτυπούσε πολύ δυνατά και μερικές φορές κρατούσαν και την αναπνοή τους. Τοτε χτύπησε το κινητό της Ariana. Ηταν η Laura. Η Ariana της απάντησε σιγα. "Eλα Laura που εισαι; ". "Ειμαι στο πάρκιγκ. Εσεις που είσαστε φύγατε; γιατί δεν σας βλέπω εδω". Η Ariana χωρις δεύτερη σκέψη ανοιξε την πορτα και έψαχνε για τη Laura αφήνοντας τον Lucas εκει. Τελικα τη βρήκε, να ειναι μαζι με τον Russel, απο τα παιδιά που είχε γνωρίσει προηγουμένως. Μόλις την πλησίασε, ειπε. "Ακολουθήστε με". Εκείνοι, χωρίς αντίρρηση, την ακολούθησαν και οταν έφτασαν στην πολυτελή λιμουζίνα της μπήκαν μεσα και η Ariana έβαλε παλι την ασφάλεια. "Τι κάνουμε εδω; ". Ρώτησε ο Russel. "Κρυβόμαστε απο τον κλοουν". "Ειναι εδώ; " ρώτησε η Laura. "Ναι εδώ ειναι" της απάντησε ο Lucas.  "Λοιπον σταματήστε να μιλάτε. Ειναι επικίνδυνο ", ειπε η Ariana και για αρκετή ώρα επικράτησε απόλυτη ησυχία. Ξαφνικά ακούστηκε ενας μεγάλος δυνατός θόρυβος και το αυτοκίνητο τρανταχτηκε. Εβαλαν ολοι απο ενα ουρλιαχτό. "Τι ηταν αυτο; " ρώτησε η Laura.  "Ο κλόουν ηταν! " απάντησε ο Lucas.  "Θεε μου εγω γιατι να έρθω εδω; " ειπε ο Russel. "Τελικα να πεις του φιλου σου του Michael πως εγω δεν γλιτώνω πάντα εντάξει; " είπε η Ariana.  "Δεν νομίζω πως θα ζησω για να του το πω". Της απάντησε.  Επικράτησε για αλλη μια φορα νεκρική σιγή. Ομως τη σιγή αυτή έσπασε ενας ψηλός ανατριχιαστικός θόρυβος. "Απο που ακούγεται αυτο; " ρώτησε η Laura.  "Κοιτα! " της απάντησε η Ariana και της έδειξε πως οι ασφάλειες ειχαν αρχίσει να ξεβιδωνονται. "Τις σηκώνει απο κατω με κατσαβίδι ". Απάντησε ο Russel και ολοι πλησίασαν απο μια ασφάλεια για να τον εμποδίσουν να τις σηκώσει τελείως. Τελικα ακούστηκε ενας μεγάλος θόρυβος και το αυτοκίνητο κουνιόταν με γρήγορους ρυθμούς δεξια και αριστερά. "Βαλε μπροστά τη μηχανή! " είπε η Ariana στον Russel. Εκείνος πηγε στη θεση του οδηγού και ενεργοποίησε το αυτοκίνητο. Ομως δεν δούλευε. "Δεν δουλευει!", ειπε .Συνέχιζε να παταει το γκαζι , ομως μάταια. Κάποια στιγμή, ενω πήγαινε να γυρίσει στα πίσω καθίσματα, το μερος που βρίσκονταν τα πετάλια του αυτοκινήτου ανοιξε ,απο κατω εμφανίστηκε ο κλόουν, και τράβηξε το δεξί ποδι του Russel. "Βοήθεια!" φώναξε εκείνος. Αμεσως ο Lucas τον έπιασε απο τα χερια και κατάφερε να τον φέρει κοντά του. Ομως με αυτή του την κίνηση είχε καταφέρει να βαλει και τον κλόουν μεσα στο αυτοκίνητο, ο οποιος ειχε πιαστεί απο το πόδι του Russel. Οταν τον ειδαν ολοι, εκεινος με τα ξυράφια που είχε στα νύχια του άρχισε να σκίζει τα καθίσματα και να σημαδεύει τα θύματα του. Τελικα η Laura κατάφερε να ανοίξει μια πόρτα και βγηκε, οπως και ο Lucas.  Πηγε να βγεί και ο Russel με την Ariana ομως ο κλόουν τους πρόλαβε και έκλεισε την πόρτα. Η Ariana για να τον διώξει τον κλοτσισε στο κεφάλι και εκείνος έβγαλε μια κραυγή πόνου. Η Ariana κατάλαβε πως η κραυγή αυτή δεν ηταν ηλεκτρονική και πως αυτη ηταν η πραγματική του φωνη. Ο κλόουν είχε συρθεί κατω στο πατωμα του αυτοκινήτου. Είχε λιποθυμήσει. "Νομίζω λιποθύμησε!" ειπε η Ariana, που πήγε να τον ελέγξει, στον Russel. "Ευτυχώς θεε μου! Ελα Ariana να φύγουμε". Της ειπε. Η Ariana βρισκόταν διπλα απο τον λιποθυμο κλόουν και ηθελε παρα πολυ να του βγάλει το μακιγιάζ για να δει ποιος ειναι, όμως ο Russel, μαζι με την Laura και τον Lucas της φώναζαν να βγεί. "Ουυυυφ! " έβγαλε μια κραυγή αγανάκτησης και βγήκε απο το αυτοκίνητο και τρέχοντας πλησίασε την Laura και την αγκάλιασε. Ο Russel βγηκε απο το αυτοκίνητο ομως τελευταία στιγμή ο κλοουν τον τράβηξε μεσα.  Εκείνος ούρλιαξε και οι άλλοι τρεις έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Ομως ο κλοουν τους χαμογέλασε, έκλεισε την πόρτα και εβαλε μπροστά τη μηχανή του αυτοκινήτου και εφυγε απο την έξοδο των οχημάτων. "Πψς έβαλε μπροστά;" ρώτησε ο Lucas.  "Δεν ξερω!" απάντησε η Ariana ενω έτρεξαν ολοι πισω απο το αυτοκίνητο, το οποίο ειχε χαθεί.
Ο κλοουν οδηγούσε προς το πάρκο της σχολής, οπου ξαφνικά πάτησε ενα κουμπί που υπήρχε στη στολή του και το έδαφος σε ενα σημείο ανασηκωθηκε. Το αυτοκίνητο μπήκε μεσα εκει και το έδαφος έκλεισε. Αφησε εκει το αυτοκίνητο και πήρε τον Russel απο τα χερια και τον έσυρε μέχρι ενα σκοτεινό μερος. Εκεινος έκλαιγε και παρακαλούσε να φύγει. Κάποια στιγμή ο κλοουν βαρέθηκε να τον ακούει και του εκανε μια ηρεμιστικη ένεση. Εκείνος σωριάστηκε στο πάτωμα. Ο κλοουν τον κουβάλησε και τον τοποθέτησε σε εναν πάγκο που υπήρχε διπλα. Στον χώρο αυτό βρίσκονταν παρα πολλα ειδη βασανισμού. Εδεσε το καθε ενα ποδι του χωριστά στον πάγκο, ενώ τον είχε στερέωσε ολόκληρο ωστε να κάθεται σε αυτον και όχι να ειναι ξαπλωμένος. Υστέρα εκανε μια χαραγμη στο δέρμα των ποδιών του και τοποθέτησε στο καθε ενα πέλμα έναν κρίκο που στηριζόταν ενα βαρίδι 57 κιλών. Υστέρα εραψε το δέρμα του αφήνοντας τον κρίκο μεσα. Για να μην ξεκολλήσει το δέρμα του και φύγει το βαρίδι έδεσε γυρω απο τα πόδια του μια κορδέλα, που είχε φτιάξει απο διαφορα έντερα που είχε βγάλει απο τα προηγούμενα θύματα του. Μέχρι να ξυπνήσει ο Russel εβαλε ενα σωλήνα απο πάνω του και διπλα τοποθέτησε την αλλη ακρη του σωλήνα μεσα μεγάλο κιβώτιο. Η διατομή του σωλήνα ηταν αρκετά μεγάλη. Οταν ξύπνησε ο Russel άρχισε να ουρλιάζει και να κουνιέται να φύγει. Ο κλοουν πάτησε δίπλα του ενα κόκκινο μεγάλο κουμπι και η καρέκλα του Russel άρχισε να σηκώνεται και να κατευθύνεται προς στο σωλήνα. Ετσι οπως σηκωνόταν η καρέκλα, τα πόδια του άρχισαν να κρέμονται και να κρέμονται μαζι τους και τα βαρίδια. Λογω βάρους τα πόδια του έσπασαν και η επιγονατιδες πετάχτηκαν εξω απο το πόδι του. Τα ουρλιαχτά του έβγαζαν  μεγαλο πόνο.  Στη συνέχεια ο κλοουν έθεσε σε λειτουργία τον σωλήνα. Εκείνος τοποθετήθηκε πανω απο τον Russel και άρχισε να του ρίχνει πανω του το υγρό που περιλαμβανόταν στο κιβώτιο. Το υγρό αυτο ηταν λιωμένο λίπος απο χοιρινό. Ο Russel κούναγε το κεφάλι του διώχνοντας το λίπος απο πάνω του για να αναπνεύσει. Ομως ο σωλήνας συνεχώς έβγαζε περισσότερο λίπος και συνεχώς κατέβαινε. Τελικα τον πλησίασε και τον κουκουλωσε. Ο Russel χώραγε ακριβώς μεσα στο σωλήνα οπότε δεν μπορούσε να κουνήσει το κεφάλι του. Το λίπος έπεφτε πάνω του και εκείνος κούναγε τα σπασμένα πόδια του και το υπόλοιπο σώμα του.
Η ωρα πέρναγε και ο Russel βρισκόταν πνιγμένος μεσα σε ενα μεγάλο σωλήνα με λιπος.
Ο κλοουν αφού τον έβγαλε απο το σωλήνα και του έβγαλε τα βαρίδια σκίζοντας το δέρμα του τον εβαλε στους ομους του και τον έβγαλε εξω παρατωντας τον σε μια γωνια στο παρκο μαζι με μια πρόσκληση για την Ariana. Ο Russel μύριζε πολύ άσχημα λογω του λίπους. Οταν ο κλοουν εφυγε απο το δεξί ματι του Russel ξέφυγε ενα δάκρυ,  παρόλο που ηταν νεκρος.
Στο μεταξύ η Ariana με τον Lucas και τη Laura έψαχναν να τον βρούν σε όλο το πανεπιστημιο. "Δυστυχώς δεν θα τον βρούμε". Είπε η Laura. "Οντως θα ειναι νεκρος τωρα και θα βρίσκεται στο δωμάτιο των κλοουν". Συμπλήρωσε ο Lucas. "Μου ήρθε μια ιδεα" είπε η Ariana. "Τι ιδεα; " ρώτησε η Laura.  "Θα δεις. Θελω αρχικά να απασχολήσεις τον φύλακα της εισόδου για να βγω εξω". "Γιατι; " "θα δεις". "Μα γιατί δεν μου λες; " "γιατι αν σου πω δεν θα συμφωνήσεις". Η Laura εκανε οπως της είπε, και ο Lucas την ακολούθησε.
Ολα πήγαν οπως τα είχε σχεδιάσει η Ariana. Κατάφερε να βγει απο το πανεπιστήμιο χωρίς να γινει αντιληπτή απο κανεναν. "Τι πιστεύεις πως έχει στο νου της; " ρώτησε ο Lucas την Laura". "Δεν ξερω. Ομως ξερω πως ειναι για καλο".
Είχε αρχίσει να νυχτώνει και η Ariana δεν είχε επιστρέψει ακομη. Οσοι ρωτούσαν γι αυτήν η Laura τους ελεγε πως ήταν στο δωμάτιο της και δεν ηθελε να δει κανεναν.  Δεν πηρε πολύ ωρα να αποκαλυφθεί το πτώμα του Russel και ο αστυνόμος Jasper βρισκόταν παλι εκει. Ο Joel,  o Tim, η Bruni, η Laura και o Lucas περίμεναν την Ariana να γυρίσει.
Τελικά γύρισε. Κατάφερε να μπει μεσα παλι χωρις να γίνει αντιληπτή. Μολις την ειδαν οι φιλοι της χάρηκαν. Ολοι εκτος απο τη Laura που τρόμαξε παρα πολύ.  Το μόνο που κατάφερε να πει ηταν. 
"Jonathan; "

Continue Reading

You'll Also Like

233K 10.9K 48
> είπα με την γλυκιά μου φωνή > Πλέον ένιωθα την αναπνοή του στα χείλη μου. > #03 in #love out of 9,93K 22/12/2019 #07 in #έρωτας out of 3,71K 14/09...
766K 28.8K 45
- Λοιπόν;! ρώτησα με σταυρωμένα χέρια. - Είσαι σίγουρη ρε Αννούλα; ήρθε και στάθηκε απέναντί μου. - Πόσες φορές ακόμη πρέπει να στο πω για να σ...
265 78 15
Ας υποθέσουμε ότι λαμβάνεις μια πρόσκληση να συμμετάσχεις σε ένα παιχνίδι του οποίου το έπαθλο είναι 50.000 ευρώ. Θα αποδεχόσουν την πρόσκληση; Ακόμα...
933K 99.5K 94
Highest Rank:#1 in Teen Fiction. Winner of the #READINT2017 Νο 107:Life is better when you are drunk.??? **************************************...