BLACK (MİN YOONGİ)✔

By ftmnur97

208K 13.8K 4.4K

Annesine kızgın ve soğuk büyüyen Bo Na bir gün annesinin telefonu ile annesinin düğününe davet edilir. Gittiğ... More

BÖLÜM 1 : SİYAHIN EN KOYUSU
BÖLÜM 2 : KÖTÜ GÜN
BÖLÜM 3: SEN VARKEN
BÖLÜM 4 : SIRADAN AMA SEN DE GÜZEL
BÖLÜM 5 : SEN VE BEN
BÖLÜM 6: MİNİK BİR ÇOCUK
BÖLÜM 7 : SAKLI KALANLAR
BÖLÜM 8 : DUYULMAMASI GEREKENLER
BÖLÜM 9 : YANIMDA KAL
BÖLÜM 10 : SENİ SEVİYORUM YOONGİ
BÖLÜM 11 : GERÇEKLER
BÖLÜM 12 : HER GEÇEN GÜN BİR YENİSİ
BÖLÜM 13 : KURBAN MI SUÇLU MU?
BÖLÜM 14 : YANINDAYIM
BÖLÜM 15 : ÖPÜCÜK MÜ O?
BÖLÜM 16 : SON GÖRÜNTÜ
BÖLÜM 18 : ÖZLEDİM
BÖLÜM 19: İLK DOKUNUŞ
BÖLÜM 20 : GİTTİKÇE DİBE Mİ BATIYORUZ?
BÖLÜM 21 : ARAP SAÇI
BÖLÜM 22 : BEBEK Mİ?
BÖLÜM 23 : ROMANTİK BİR AN
BÖLÜM 24 : HUZURLU KOLLARIN
BÖLÜM 25 : MUTLU BİR 'SON' MU?

BÖLÜM 17 : YOONGİ'NİN BABASI

6.2K 445 194
By ftmnur97

Gözlerimi araladığımda ilk olarak yüzüme vuran beyaz ışığı fark ettim ardından başımın yanında öten makineleri. Etrafıma bakındığımda kolumda serum ve koltukta uyuyan annemi görmüştüm. Yerimde diklenmeye çalışırken açılan kapıyla genç bir kız içeri girdi.

"Hareket etmemelisin" dediğinde kim olduğunu merak ederek ona baktım. "Seni yolda ben buldum ve ambulansı çağırdım. Ailene haber verdim ama ameliyatın bitene kadar yanında kalmak istedim. Olanları gördüm, Yoongi'yi alıp götürdüler istersen polislere tanıklık için ifade verebilirim "

"Yoongi .. " sözümü yarıda kesen annemin endişeli sesi olmuştu ismimi söyleyerek yerinden kalkıp

"Şükürler olsun uyandın" diyerek derin bir nefes aldı "Yoongi'yi bulmamız gerek anne"

"Merak etme baban ve tüm polis memurları aramaya koyuldu bile. Kısa zamanda bulacağız. "

Annemin beni teselli çalışmaları pek memnun etmemişti. Bu yatakta elim kolum bağlı beklemek istemiyordum. Yerimde diklenirken annem ve henüz adını bilemediğim kız yatmam konusunda bir sürü şey söylemişti ama ben inatçı Bo Na onları dinlememiştim. Ellerinden kurtularak hastane koridorunda ilerlerken bana doğru gelen polis memurları ve iki genci görmüştüm.

"Senin burada değil yatakta olman gerek noona" diye söylenen siyah saçlı gençle neden herkesin bana bunu deyip durduğunu anlamamıştım. Ah doğru ya yaralanmıştım değil mi? Kimin umrunda!

"Gözümü açtığımdan beri duyduğum tek şey yatmam gerektiği. Sen kimsin bilmiyorum genç adam ama Yoongi eğer benden bahsettiyse ne kadar başıma buyruk olduğumu biliyorsundur. Bu yüzden nefesinizi boşa tüketme!" Diyerek polis memurlarına döndüm tam ağzımı açmak üzereydim ki

"Ben Yoo Jung olanları gördüm ifade vermek istiyorum " diyen kızla ona döndüm. Neden olayların içinde bu kadar çok olmak istiyordu ki ve Yoongi'yi nereden tanıyordu . Bir Tae Yeon vakası daha kaldıramayacaktım.

"Peki ifadenizi almamız için lütfen bizimle karakola kadar gelin "  diyen polisle kıza döndüm.

"Sen neden bize yardım ediyorsun?" Diye sorduğumda az önce bana noona diye hitap eden genç adam onun yanına ilerleyip

"Çünkü ben Yoongi hyungun arkadaşı Jungkook oluyorum. Yoo Jung da benim kız arkadaşım ve Yoo Jung  da size yardımcı olmak istiyorum." diyerek omuzlarını kaldırıp indirdiğinde başımı sallarken

"Demek sen Jungkook'sun " dedim gülümseyip başını sallarken Yoo Jung'a baktım.

"Kusura bakma sert çıktım yapım biraz böyle işte "

"Sorun değil "Diyerek gülümsediğinde

"İfadenizi almamız gerek"diyen polisle başımı sallayıp odama ilerledim.

Olayların hiçbir detayını atlamadan anlattıktan sonra polis memurları gitmişti odada annem ve hala adını bilmediğim diğer bir genç vardı. Annem telefonu çaldığı için yanımızdan ayrılıp çıktığında ben de artık bu gençle tanışmam gerektiğini düşünerek bakışlarımı ona çevirdim.

"Sen de mi Yoongi 'nin arkadaşısın?"

"Evet ben Park Jimin. Yoongi ile liseden tanışıyoruz. Jungkook da benim kardeşim oluyor " başımı sallayıp tebessüm ederken

"Senden çok bahsetti " dediğinde şaşkınlıkla ona baktım.

"Nasıl yani?" Diye sorduğumda gülümsedi ki bu çocuk gerçekten güzel gülüyordu . Ah bir dakika konumuz bu değildi. Asılmıyorum kesinlikle ! Sonuçta Yoongi başka ama şimdi Jimin'in de hakkını yemem doğru olmaz.

"Hyun Dae ile aramız bizim de çok iyi değildi, dürüst olmak gerekirse ondan haz etmezdim ve Yoongi'nin de ondan haz etmediğini biliyordum. Hyun Dae vefat etmeden önce Yoongi ile öyle sohbet ediyorduk ve konu sana geldi. Ben Yoongi'yi ilk kez böyle gördüm. Bana ilk kez bir kızı anlattı seni anlatırken oldukça mutlu görünüyordu ve evet aksi dediği dedik biri olduğunu söylemişti. Seni çok iyi tanımış anlaşılan onu kaç gündür aradım ama telefonlarıma cevap vermedi ve ilk kez bir kızla bir yerlere gidip telefonlarımı cevapsız bıraktı. Sanırım sen ona ilkleri yaşatan tek kızsın Yoongi şu an sana bunları söylediğimi duysa muhtemelen beni öldürür. "

Söylediklerini can kulağıyla dinlerken heyecanımı dizginlemek için epey uğraştım. İlk olmak Yoongi'nin ilki bu harikaydı ama şu an yanımda Yoongi yoktu..

"Sence Yoongi'nin bir düşmanı var ?" Diye sorduğumda kısa bir süre düşünerek ellerinin avuçlarını bu esnada birbirine sürttü.

"Emin değilim ama Hyun Dae yüzünden geçmişte bazı şeylere karıştı. Hyun Dae onu annesiyle tehdit ediyordu bu yüzden yapmak zorundaydı. Olabilirse onlardan biridir diye düşünüyorum ama dediğim gibi emin değilim "

"Aslında benim aklımda biri var ama o adam bize yardım (o an kafama dank eden şeyler durdum. Yoongi 'yi tutup götürenler arasında o adamın adamlarından biri vardı. Buna emindim ) Jimin-shi bir yere kadar beni götürür müsün?" Diye sorduğumda şaşkınlıkla bana bakarak başını salladı.

Hastaneden gizlice çıkıp arabaya bindiğimizde kolumun acısıyla hafifçe inledim.

"Bak iyi olmayacaksan geri dönelim."

"Olmaz! Yoongi orada olabilir. Bu benim tek şansım" Başını sallayıp arabayı çalıştırdığında düşündüğüm şeyin olmamasını dilemiştim.


♤♤

O adamların Yoongi ile beni getirdiği eve geldiğimiz de kemerimi çözüp arabadan indim. Ev oldukça ıssız görünüyordu dışarı da tek bir adam dahi yoktu.

"Burası olduğuna emin misin? Boş gibi duruyor " diyen Jimin'le eve doğru ilerleyip yere kadar olan camlarına ulaştım ışığın görüş açımı engellemesini sağlayarak ellerimi gözlerimin yanına koyup içeriye bakındım ma boş görünüyordu.

"Burası olduğuna eminim ama kaçmış olmalılar ya da onlar değil bilmiyorum"

"Sen bunu polislere söylesen daha iyi olmaz mı?" Diye soran Jimin ile en iyisinin bu olacağını düşünerek başımı sallarken

"Evet daha iyi olur " dedim. Tekrar arabaya binip geldiğimiz yolu geri döndük. Karakola gidip ifademe ekleme yaptıktan sonra hastaneye geldiğimde annemden bir sürü azar yemiştim ve Jimin de nasibini almıştı. Annem beni yatağa bağlamakla tehdit etmeye başladığında bunu yapacağını bildiğim için uslu duracağımı söyledim . Öylece boş boş tavanı izlerken açılan kapıya dikkat kesildim. Jungkook ve Yoo Jung yanıma geldiğinde

"Adamların yüzünü gördüm mü?" Diye sordum Yoo Jung'a çünkü ben çok net hatırlayamıyordum . Tek bir yüz haricinde.

"Gördüm ve anlattım . Robot resmi çizdiler bir kaçının sabıkalı olduğunu söylediler. Birinin ise mafya liderinin yanında çalıştığını"

"Demek adam mafya " diye mırıldandığımda

"Hangi adam ?" Diye soran Jungkook ile

"Yoongi ile bir ara bizi zorla bir kaç adam, bir adamın eve götürdü. Adam bize Hyun Dae'yi öldürmek konusunda yardım edeceğini söyledi. Ondan nefret ettiğini söylemişti . Şu an nedense Hyun Dae' yi bile onların öldürmüş olabileceğini düşünüyorum. Neyse demek ki adam mafya birinin mafya liderinin yanında olduğunu söylediniz . Yoongi'yi götürürken o evdeki korumalardan birini gördümm Jimin ile gidip evlerine baktık ama kimse yoktu. Şüphelerim doğru sanırım ama Yoongi'ye yardım eden adam neden şimdi onu kaçırsın ki?"

"Aslında ben bir şey daha biliyorum" diyen Yoo Jung ile merakla ona baktım.

"O adam yani şu mafya dediğimiz kişi polisler bana aranan bir kaç isim listesi ve fotoğraf gösterdi ve dediğin adam sanırım aynı kişi. Ben o adamı yıllar önce görmüştüm mafya lideri dediğimiz adam sanırım Yoongi'nin babası "

Continue Reading

You'll Also Like

4.6K 378 61
"Sizin gibi kalıplara bağlı aptallar yüzünden var olmayan ruhum da burayı terk etmek istiyor." Ben Min Yoongi. Bu kadarı bile sizin için fazla.
191K 19.9K 33
taehyung kırmızı defterini kaybeder 290423, tk ☁️
39.6K 3.7K 17
Sen, babaannenin ilk aşkı olan adama; Babaanneni mutlu ettiği için mektuplar yazarsın. Min Yoongi ise ailesinin ortak kararıyla yaşlılar yurduna y...
220K 13K 43
Senden nefret ediyorum, seni seviyorum.