The Missing Wolf [Voltooid]

By Anonymous2606

287K 12.1K 4.9K

The Missing Wolf Deel 1&2 voltooid ©Anonymous2606 Voltooid: 16-10-'17 Spin-off: The Clock Is Ticking Disclai... More

Proloog
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Personages
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
:D
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50
Hoofdstuk 51
Hoofdstuk 52
Hoofdstuk 53
Hoofdstuk 54
Hoofdstuk 55
Hoofdstuk 56
Hoofdstuk 57
Hoofdstuk 58
Hoofdstuk 59
Hoofdstuk 60
Hoofdstuk 61
Hoofdstuk 62
Hoofdstuk 63
You Again - Proloog
You Again - 1
Q&A Vragen?
Q&A Antwoorden
You again - 2
You Again - 3
You Again - 4
You Again - 5
You Again - 6
You Again - 7
You Again - 8
You Again - 9
You Again - 10
You Again - 11
You Again - 12
You Again - 13
You Again - 14
You Again - 15
You Again - 16
You Again - 17
You Again - 18
You Again - 19
You Again - 20
You Again - 21
You Again - 22
You Again - 23
You Again - 24
You Again - 25
You Again - 26
You Again - 27
You Again - 28
You Again - 29
You Again - 30
You Again - 31
You Agian - 32
You Again - 33
You Again - 34
You Again - 36
You Again - 37
You Again - 38
You Again - 39
You Again - 40
You Again - 41
You Again - 42
You Again - 43
You Again - 44
You Again - 45
You Again - 46
You Again - 47
Q&A Vragen stellen
Q&A antwoorden
Epiloog 1^^
Epiloog 2^^
Aiden. 1 (bonus)
Aiden. 2 (bonus)
Aiden. 3 [/Hoofdstuk 48]
Aiden. 4
Aiden. 5 [/Hoofdstuk 49]
Reacties behandelen ;)
Mr Arrogant

You Again - 35

1.9K 81 57
By Anonymous2606

Hoofdstuk 35
Pov. Louise

Ik geef Xavier een bord vissticks en frietjes. Gretig valt hij zijn bord aan. Met zijn kleine vingers propt hij het eten naar binnen. 'Waarom eet je zo snel? Zometeen stik je.' Zegt Aiden tegen Xavier.

Xavier houd zijn armen beschermend voor zijn bord. 'Zodat jij het niet kan eten.' Xavier steekt kinderachtig zijn tong uit. Met een tevreden gezichtsuitdrukking eet Xavier een visstick.

Jade zit ongemakkelijk aan de keukeneiland. Ze had gisteravond haar excuses aangeboden. Julian had het blijkbaar het ook zien gebeuren toen.. tja, je weet wel..

Xavier werd wakker door Jade's entree. Hij had alles gehoord wat Jade zei, maar niet gezien wat er eerst gebeurd was. Xavier pakte toen blij Aiden's hand beet en probeerde hem mijn slaapkamer uit te jagen.

Xavier pakt een botermes en snijd een frietje in stukjes. Hetzelfde doet hij met een visstick.

Aiden opent zijn mond om iets te zeggen. Op dat moment komt Lucy luidruchtig mijn keuken binnen gestormd.

'Louise! Wij moeten vertrekken. Het is tijd om de laatste dingen te regelen.' Lucy grijpt naar mijn arm en duwt me mijn eigen keuken uit.

-

'Hier je kleren.' Lucy duwt een jurk in mijn handen. Met het jurk in mijn handen loop ik een kamer binnen waar ik mij kan omkleden. Lucy is waarschijnlijk naar de kamer ernaast gegaan om zich om te kleden.

Ik kleed me uit. En daarna pak ik mijn jurk en trek ik hem zorgvuldig aan. Met mijn blote voeten loop ik naar buiten. Lucy draagt een blauwe jurk.

Lucy geeft mij een paar zwarte hakken. Zonder te stribbelen trek ik de hakken aan. 'En nu je make-up!' Lucy duwt mij het kamer weer binnen. Ze opent een paar make-updozen die ze mee heeft genomen.

'Moet dit?' Vraag ik. 'Ja het is een bal. Je hebt geen keus.' 'Ik wil dood.'

-

'Argh de eerste gasten komen al over 2 en een half uur en jullie zijn vergeten het vuurwerk te installeren op de juiste plaats in het tuin?' Roept Lucy kwaad. Ze wijst naar het tuin van het plek waar het bal word gehouden.

Een paar mannen lopen met wagens snel richting de tuin. 'Alles moet perfect zijn vandaag.' Zucht ze. 'Het is al mooi genoeg, wat kan er mis gaan?' Probeer ik Lucy op te beuren. Hier en daar lopen al obers rond om alvast de tafels te dekken.

'Ik weet niet wie er precies komen.' Gefrustreerd krabt ze aan haar rechter bovenarm. Ik trek een wenkbrauw omhoog. 'Hoe bedoel je?' 'De mensen die de uitnodiging hebben ontvangen mochten één extra gast meenemen per persoon.' Geeft Lucy toe. 'Wat kan er mis gaan. Vandaag wordt het een leuke dag. Ik vind het knap dat je dit in een korte tijd heb georganiseerd.' Conplimenteer ik Lucy.

In mijn ooghoek zie ik Zack opdoemen. Hij draagt een pak met dezelfde kleur stropdas als Lucy's jurk. Dat is wel héél toevallig. Als Lucy merkt dat Zack er is bloost ze hevig.

Ik word al gauw in steek gelaten door mijn beste vriendin Lucy.

Ik begrijp het wel. Lucy en Zack zijn zo schattig samen. Alleen ze moeten vandaag niet zoenen voor Xavier's neus. Anders gaat Xavier iemands schoenen alweer onder kotsen.

Ik hoop dat Xavier geen jurk draagt. Xavier wordt er later daarmee gechanteerd.

En het werd helaas waar, Xavier droeg uiteindelijk een jurk. Geen zwarte jurk maar een roze-bruinachtige jurk. Xavier was met Nate vertrokken. Noah en zijn mate Lily hebben Xavier nog niet gezien. Ik denk dat hun niet heel blij gaan worden.

'Ben ik niet onwijs knap?' Xavier draait een rondje in zijn jurk.

'Ja ongelofelijk knap.' Lach ik. Xavier knikt en pakt mijn hand. 'Kijk tante Jade.' Roept Xavier keihard. Hij springt enthousiast en wijst naar Jade. Ze staat bovenaan op de trap in een roze jurk.

Iedereen staart haar aan en het is duidelijk te zien dat zij blij probeert te kijken. Ze had zo gehoopt om geen bal te krijgen. Tja het tegendeel werd helaas voor haar waar.

Ze loop het trap met een snelle tempo af. In disney films zie je dat prinsessen langzaam en sierlijk naar beneden lopen. Alleen Jade gaat veel sneller en veel minder sierlijk naar beneden.

Het is net of iemand voor de trein rent. Die op het punt staat om te vertrekken.

Als zij beneden is pakt ze met een echte glimlach Julian's hand vast.

En langzamerhand beginnen ze samen te schuifelen of iets in het richting daarvan. Ik snap hier niks van. Het is wel schattig. Een paar mensen beginnen ook te schuifelen. Onder andere Lucy en Zack. Lucy ziet er dolgelukkig uit.

'Wat heb jij nou weer aan Xavier?' Noah stokt in zijn adem als hij zijn zoon in een jurk ziet. Xavier pakt het uiteinde van zijn jurk en maak een paar rondjes. Hij eindigt met een knie-buiging.

'Hallo koning papa.'

'Heeft oom Nate hier mee te maken Xavier?'

'Ja ik heb van hem deze mooie jurk gekregen.' Xavier wijst naar zijn jurk. Beschamend slaat Noah zijn hand op zijn hoofd. Een paar mensen kijken Xavier vriendelijk aan. Een paar mensen moeten zelfs zachtjes lachen.

Noah tilt Xavier op en loopt weg. Xavier zwaait als een koningin naar alle mensen die hij tegen komt.

En wat moet ik nu doen?

Ik zie een paar bekende gezichten, maar vooral onbekende gezichten. Ik zie een paar mensen zich aan Jade voorstellen. Jill komt naar mij toegelopen. 'Ow my god. Iedereen is gelijk weg of ze zitten bij de iets oudere mensen.' Vertelt Jill. Ze draagt een paarse jurk. 'Leuke jurk.' Complimenteer ik haar. 'Thanks jij ook.' Zegt ze. 'Hoezo is Aiden niet bij jou?'

'Ik heb hem sinds 2 uur s'middags niet meer gezien. Ik moest toen hier komen.' Ik haal mijn schouders op. Daarnet heb ik hem ook niet gezien. Het is hier ook best druk.

'Hij kon je waarschijnlijk niet vinden.' Concludeert Jill. 'Je weet niet wie ik net zag.' 'Wie zag je?' Vraag ik nieuwsgierig. 'Kate.'

Hoe is zij uitgenodigd voor deze bal? Tenzij..

'Is ze een extra gast?' 'Ja van luna Samantha van the Silverpack.' Zegt Jill. 'Waarom is ze hier überhaupt?' Zucht ik geërgerd. 'Ik denk voor geen goede dingen.'

Allebei weten we dat ze niet zonder reden hier naartoe is gekomen. Ze is uit om iemand leven te verzieken of om iets ergs te doen. En hier heb ik geen zin in. Ze mag het bal niet verpesten. Lucy heeft dit allemaal tot op de puntjes gepland. Het zou echt erg zielig voor haar zijn als een zekere Kate het bal gaat verpesten.

Jill en ik lopen door het enorme balzaal heen. Er hangt een gezellige sfeer.

Er staan een groepje jonge mannen om Jade heen. Ze stellen zich allemaal netjes voor aan Jade. Dat moet ze helaas ook doen op deze bal. Julian kijkt de mannen allemaal waarschuwend aan net als mijn vader. Mijn moeder kijkt mijn vader weer waarschuwend aan.

'Het balzaal is echt onwijs mooi.' Jill's aandacht gaat helemaal op aan de muren en plafond. Het is inderdaad best mooi. Alle decoraties zijn zorgvuldig gemaakt en opgehangen.

Jill stoot mijn arm aan. 'Kate.' Fluistert ze zachtjes. Haar ogen zijn nauw samen geknepen.

Kate draait een lokje zwart haar om haar vinger. Zij draagt geen slettige jurk, maar een echte droomjurk.

Het lijkt of het met magie is gemaakt. Ze glimlacht naar Aiden, die een meter voor haar staat.

'Louise.' Jill pakt mijn onderarm beet. Ze heeft een bezorgde uitdrukking op haar gezicht.

Ik negeer Jill en wacht de situatie af. Soms is het beter om zien wat er gebeurd.

Kate overbrugt de afstand tussen hun twee. Ze gaat met haar hand langzaam naar Aiden's gezicht.

'Gaat ze hem slaan?'

'Ik weet het niet, maar dat is mogelijk.' Fluister ik terug.

Kate's bordeaux gelakte nagels gaan langs zijn kaak. Aiden pakt haar pols beet met een nijdige houding. Ze wisselen een paar woorden uit. Uit het niets duwt Aiden haar zonder pardon weg en verdwijnt uit ons zicht.

Over Kate's wangen stromen tranen als de waterval. Wat mij weer doet glimlachen als een idioot.

'Oeh ik zie dat Julian pissig wordt op iemand. Jullie komen mee.' Lucy pakt de polsen van Jill en mij beet en sleurt ons mee. Nadat ze ons 20 meter heeft gesleept staan we bij een groepje mensen.

Lucy loopt gelijk weer naar Zack toe.

'Hoe durf jij haar zo'n voorstel te doen!' Brult mijn vader naar een jonge man.

Jade staat achter Julian verborgen. Ze kijkt mee over de schouders van Julian.

'Is dat Brandon van onze oude school?' Vraag ik aan Jill. 'Ja.'

'Waag het om nog in de buurt te komen van mijn mate of er zwaait er wat.' Dreigt Julian Brandon. Julian kan immiterend overkomen als hij kwaad is.

Een paar meisjes en jonge vrouwen beginnen een beetje te mompelen. Eentje trekt zelfs een versdrietig gezicht.

'Ah nee hij heeft al een mate.' Hoor ik een platina blonde meisje mompelen.

Ik snap op zich wel waarom ze zo reageren. Julian ziet er niet verkeerd uit.

'Waarom hebben alle knappe jongens hier een mate.' Klaagt een meisje op de achtergrond. Ondertussen wordt Brandon weggehaald.

Jade komt voor me staan. 'Hoe lang duurt deze bal?' Vraagt Jade zenuwachtig. 'Normaal tot 4 uur middernacht, maar ik had het speciaal voor jou tot half 3 gedaan.' Knipoogt Lucy naar Jade. Jade tovert een kleine glimlach op haar gezicht.

'Wat was er daarnet aan de hand?' Vraagt Jill. 'Hij vroeg of ik samen met hem vanacht een avontuur wou beleven in zijn bed.'

Mijn handen jeuken plots om iemand genaamd Brandon te slaan. 'Waar is hij? Ik wil hem graag een vriendelijke klap in zijn gezicht geven.' Glimlach ik nep.

'Jade had hem geslagen toen hij eindigde met zijn voorstel.' Julian slaat beschermend een arm om Jade's nek heen.

Ik glimlach trots naar Jade. 'Al had ik hem het liefst willen verrot slaan.'

'Hoe laat is het?'

'Het is 5 voor 12. Hoezo?'

Lucy zet grote oogjes op. 'Om exact middernacht is er vuurwerk. Hup hup naar de paleistuin.'

Lucy duwt ons soort van naar buiten. Buiten is het rustig. Ik word snel alleen gelaten door de rest.

'Daar heb ik zo veel aan.' Mompel ik tegen mezelf als een paar anderen weglopen uit mijn zicht.

'Nu is het wel handig.'

Ik draai me om naar de persoon achter mij. Aiden glimlacht naar me. Waardoor ik automatisch ook moet glimlachen.

'Hey.' Begroet ik hem. 'Hoi.'

Aiden pakt mijn rechterhand en samen lopen we ergens heen.

'Waar gaan we heen?' Vraag ik nieuwsgierig. De omgeving is omgeven met heggen en bloemen.

Lopen met hakken op grind is niet de slimste wat ik doe vandaag.

'Dat zie je zometeen.'

We stoppen op een plek waar bijna niemand je kan zien. Aiden laat mijn hand los.

'Wist je dat je erg schattig bent als je lacht.' Mijn wangen lopen rood aan.

Waardoor Aiden grijnst.

'Ehm.. Wil je met mij een keer op date?' Aiden's wangen worden een boel tinten roder. 'Ja graag.' Mijn glimlach is niet meer af te slaan voor vandaag.

Aiden strijkt een verdwaalde plukje haar achter mijn oren. Mijn hart bonkt in mijn keel als ik merk dat de afstand tussen ons best klein is.

'Deze keer verstoord niemand ons.' Aiden overbrugt de afstand tot onze neuzen bijna elkaar raken. Blozend kijk ik recht in zijn bruine ogen.

Net alsof het gepland is, ontmoeten onze lippen elkaar als de vuurwerk in de lucht knalt om precies middernacht.

••••
Okay romantiek dingen schrijven kan ik niet. (Respect naar de schrijvers van romantiek.) Maar laat ik mezelf een schouderklopje geven.

*geeft zichzelf een schouderklopje*

Nog 12 hoofdstukken en dan is deze boek done.

Continue Reading

You'll Also Like

59.1K 1.8K 51
Laura is een meisje van 15 jaar. Haar ouders zijn dood gegaan bij een auto ongeluk. Dat werd haar toch zo vertelt, maar is dat wel zo? Ze heeft allee...
135K 7.8K 80
"Niemand is menselijk, We zijn allemaal monsters op onze eigen manier," ☾ 𝐌𝐮𝐬𝐭 𝐛𝐞 𝐜𝐢𝐭𝐲 𝐥𝐨𝐯𝐞 - 𝑏𝑜𝑒𝑘 𝟷 Wanneer Jane met haar klas l...
19.9K 520 36
What's it like being the sister of Louis Tomlinson? Can you deal with the hate? What happens when you're in love with your brother's best friend and...
468K 15.6K 52
Zij wilde een normale mate, niet de beruchtste alfa van het land. "Jij. Bent. Van. Mij." gromt hij. Ik probeer mijn armen te bewegen, maar ze zitten...