Ένας Έρωτας Απαγορευμένος

By Lucy_heartifilia18

1.4K 211 138

Είμαι η Mikasa και είμαι 18 ετών είμαι ninja και μένω στην Konoha. Όμως η ζωή μου θα αλλάξει όταν πάω σε μία... More

Πρόλογος
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15

11

67 13 5
By Lucy_heartifilia18


Εππ τι κάνετε;; συγνώμη που άργησα να αναιβασω κεφάλαιο απλά δεν είχα χρόνο. Ελπίζω να σας αρέσει η συνέχεια. -/_\- αυτή η φατσα φίλοι μου δεν φεύγει με τίποτα 😆😊 δεν είναι cute το gift που έβαλα.

Γυρισα και τότε είδα τον Itachi μπροστά μου. Να με κοιταει καταματα θεε μου τι κάνει;; Τ..τι κάνει;;;

Με πλησιάζει όλο και περισσότερο και ειμασταν πάλι σε απόσταση αναπνοής. Θα με φιλησει;;; Δεν είμαι προετοιμασμενη για κάτι τέτοιο τ..τι.. πρέπει να κάνω;;;

Έχω γίνει κατακοκκινηη όπως κι αυτός πραγματικά θα δώσω το πρώτο μου φίλη δεν το πιστεύω το ονειρευομουν πριν μάθω ότι είχε * πεθάνει * αλλά να τελικά βρίσκεται εδώ κοντά μου. Δίπλα μου. Να νιωθω και την ζέστη του ανάσα και αυτό με κάνει να τρελενομαι να λιώνω.

Ήταν έτοιμος να με ξανά φιλησει μέχρι που κάποιος ήθελε να μας το ξανά χαλασει.

Ανοιγη η πόρτα και πεφτω πάνω στον Itachi όπως και αυτός και πεφτουμε και οι δύο κάτω και εμφανίζεται ο Hidan αυτός μας έλειπε.

" Χευυ χευυ τι κάνετε εσεις;;; " ρωταει και μας κοιταει με γουρλωμενα μάτια.

" Τίποτα!! " λέει ο Itachi

" Αυτό που βλέπω δεν μου λέει και τίποτα εμένα! " λέει και κοιταει πονηρα ιιιιι τι έχει στο μυαλό του αυτός ο ηληθιος μην του σπασω τα μουτρα. Αν μπορούσα κιόλας.

" Δεν έγινε τίποτα απλά πήγε να φύγει και πηγα να την σταματησω αλλά κάποιος ηληθιος ανοιξε την πόρτα χωρίς να χτυπήσει και έτσι έπεσε πάνω μου και βρεθηκαμε κάτω! " είπε και τον κοιταξε άγρια και σηκωθηκε πάνω.

" Αα δηλαδή πας να μας το σκασεις εεε;; " είπε ο άλλος και με πλησίασε και με έπιασε από το μαλλί.

" Ααααα ασε μεε με πονας!!! " είπα και προσπαθουσα να φυγω από το κρατημα του αλλά τίποτα. Θέλω να με βοηθήσει ο Ιtachi αλλά θα τον βάλω και αυτόν σε κίνδυνο αν καταλάβουν ότι γνωριζομαστε και ότι δεν πρόκειται να με αφήσει να μπω μέλος τους θα με σκοτώσουν αλλά όχι μόνο εμένα αλλά και αυτόν.

Και αυτό δεν το θέλω με τίποτα αλλά με τίποτα λέμε δεν θα βάλω ξανά κάποιον σε κίνδυνο εξετιας μου όχι με τίποτα.

" Ε...ε..γω! " πήγα να πω κάτι αλλά ξαφνικά βρέθηκα στο πάτωμα με μεγάλη δύναμη. Πονουσαα τόσο πολύ ενιωθα ότι έσπασαν όλα τα κόκκαλα μου και έτσι όπως πήγα να σηκωθω εφτυσα αίμα.

Ξαφνικά έγινε μια έκρηξη κάπου κοντά σε εμάς.

" Τι ήταν αυτό! " ρωταει ο Itachi

" Χμμμ έχουμε καλεσμενους ας τους υποδεχτουμαι θερμά!! " λέει και χαμογελαει και το χαμογελοο του με τρομαξε λίγο μπορώ να πω.

Και με έπιασε από τα πόδια και άρχισε να τρέχει προς το σημείο που ακουστικε η έκρηξη εγώ τον χτυπουσα στην πλάτη και του έλεγα ασε μεε αλλά αυτός τίποτα από πίσω ήταν ο Itachi και έβλεπα πως ήταν πολύ θυμωμενος.

Ξαφνικά σταμάτησε και με άφησε κάτω και είδα μερικούς ninja που μας περίμεναν τι στο καλό ποιοί είναι αυτοί;;

Τους βλέπω πιο προσεχτηκα και είναι από το χωριό της άμμου τι δουλειά έχουν εδώ;;;

" Βρε βρε τι έχουμε εδώ;;; " λέει ο Hidan γιατί δεν μας είχαν δει.

" Είναι μέλη των Akatsuki! " λέει ο ένας και όλοι γυρνανε προς τα εμάς.

" ΠΑΝΩΩ ΤΟΥΣΣΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕΕ!!!! " φωνάζει κάποιος άλλος..

Τι να κάνω;; με περνάνε κι εμένα ένα μέλος από αυτούς ενώ δεν είμαι.

Άρχισαν να πολεμανε και λίγο λίγο άρχισαν να πέφτουν όχι λάθος να πεθενουν τι να κάνω;;; Να τους βοηθήσω ή να τους σκοτωσω είμαι σε δίλημμα θεε μου τι να κάνω;;;

Ξαφνικά βρέθηκε κάποιος μπροστά μου και ήταν έτοιμος να με σκοτώσει έτσι έκλεισα τα μάτια μου για να περιμενωω τον θάνατο μου. Που τελικά δεν ήρθε ποτέ γιατί με έσωσε ο Itachi.

Και βρέθηκα να πολεμαω μαζί του εναντίον όλων αυτόν που θέλουν να σκοτώσουν τους Akatsuki.

Μετά από λίγα λεπτά το μέρος ήταν με τα σώματα τους πεθαμενει πόσοι τέτοιοι ποια θα βλέπω πόσοι θα παλευουν για ένα καλύτερο μέλλον αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.

Χωρίς να το περιμένω κάποιος με άρπαξε από το μαλλί και δεν με άφηνε να φυγω. Με είχε εχμαλωτη για να μην κάνουν τίποτα ο Hidan και ο Itachi.

Δεν θέλω να γίνει σε κανέναν κακό αλλά δεν θέλω να πάθει κάποιος κάτι εξετιας μου τότε μου ήρθε μια ιδέα είναι λίγο χαζή και ριψοκινδυνη αλλά πιστεύω αξίζει.

Πείρα ένα από τα όπλα μου και σε μια στιγμή εκοψα τα μαλλιά μου και ελευθερωθηκα από το κρατημα μου και τότε βρήκε ευκαιρία ο Hidan και τον σκότωσε.

" Είσαι καλά;;; Τα μαλλιά σου...." είπε ο Itachi

" Μην ανυσηχεις καλά είμαι! Μαλλιά είναι θα ξανά μεγαλωσουν." του είπα και χαμογελασα


" Κρίμα σου πήγαιναν τα μακριά μαλλιά! " πεταγεται ο άλλος ααχχχ κρατατεμε θα τον σκοτωσω. Σιγά που λυπηθηκε κιόλας που τα έχασα αλλά νομίζω μου πάνε έτσι.

Μαλλιά είναι θα ξανά μεγαλωσουν δεν έγινε και τίποτα.

Φυγαμε από εκεί εγώ και ο Itachi γυρισαμε στο μικρό σπίτι ενώ ο Hidan πήγε πίσω στους άλλους.

Με το που φτασαμε ξαπλωσα αμέσως στο κρεβάτι ενιωθαα εξαντλημενη και το σώμα μου πονουσε από το χτύπημα του Hidan και των άλλων που παλεψα.

Νιωθω ένα περίεργο συναίσθημα μετά από αυτό που έγινε.

" Συγνώμη...." σηκωσα το κεφάλι μου και τον είδα

" Για πιο πράγμα;;; " τον ρωταω ερωτηματικα αν και ξέρω για πιο πράγμα μιλάει...

" Που δεν σε προστατεψα μέχρι τέλους και δεν προσεξα άλλον ένα εχθρό αν ήξερα ότι είχε μείνει άλλος ένας τώρα τα μαλλιά σου δεν θα ήταν έτσι και ούτε σε τέτοια κατάσταση δεν θα βρίσκουν!!! "

" Δεν πειράζει άλλωστε θέλω να πολεμισω με τις δικές μου δυνάμεις και να μην βρισκομαι συνέχεια πίσω από τους άλλους. Δεν θα το ανεχομουν αν σου γινόταν κάτι εξετιας μου! " του είπα και βγήκαν μερικά δάκρυα εκείνος με πλησίασε και μου τα σκουπισε με το χέρι του τόσο απαλο αγνο.

Έπιασε το μαγουλο μου και με το άλλο το χέρι μου και με πλησίασε αρκετά και τότε ενιωσα στα κρυα μου χείλη τα δκιά του με...μεεε φιλαει η καρδιά μου θεε μουυ και ανοιξα διαπλατα τα μάτια μου ακόμα να το πιστεψω.. Δεν είναι όνειρο έτσι;; Αν δεν είναι τότε είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου.

Έκλεισα τα μάτια μου και αφεθηκα στο φιλί του που με κάνει να νιώθω χιλιάδες αισθήματα σε μια στιγμή.


Δεν θέλω να τελειώσει ποτέ θέλω να είμαστε έτσι για πάντα θέλω να είμαι κοντά του ότι και να γίνει.

Καιιιι στοππ κατττ ✋✋😁

Απαπα εξελιξουλεςς βλέπουμε χμμμμ.....

Για πείτε μου τι λέτε να συμβεί όταν τελειώσει εκείνη η μαγική στιγμή;;;;

Ελπίζω να μην ήταν βαρετο και να σας άρεσε τα λεμεεε

Continue Reading

You'll Also Like

1.6K 95 15
Στην καρδιά της οθωμανικής αυτοκρατορίας ο Γέρακας και η καρδιά λαβώνονται από αγάπη.
10.2K 586 41
Για όλα υπάρχει μία αιτία. Όλα λένε για κάποιο λόγο γίνονται. Υπάρχουν όμως πολλές αδικίες. Πολλά προβλήματα. Αλλά και η ομορφιά πάντα βγαίνει στην ε...
66.6K 1.4K 80
Μια σχέση που έπρεπε να κρατήσει, διαλύθηκε. Δύο γάμοι που δεν έπρεπε να γίνουν, έγιναν. Ένα μωρό, δύο πατεράδες, πολλοί νεκροί και πάνω απ' όλα ο έρ...
3.6K 216 60
Κινούμενη από την ανάγκη να βοηθήσω τους νέους αναγνώστες μου να διαλέξουν με ευκολία τί βιβλίο τους ενδιαφέρει και θα ήθελαν να διαβάσουν, σκέφτηκα...