Flower High School [BTS Fanfi...

By EunwooIsMyOppa

5K 230 50

Každý z nám máme rádi svého sourozence, i když nás někdy štvou. Sohyun má ráda svého bratra, protože ji chrán... More

Kapitola 1
Kapitola 3
Kapitola 4
Kapitola 5
Kapitola 6
Kapitola 7
Kapitola 8
Kapitola 9
Kapitola 10
Kapitola 11
Kapitola 12
Kapitola 13
Kapitola 14
Kapitola 15
Kapitola 16
Kapitola 17
Kapitola 18
Kapitola 19
Kapitola 20
Kapitola 21
Kapitola 22
Kapitola 23
Kapitola 24
NOVINKY

Kapitola 2

295 8 2
By EunwooIsMyOppa

"Sohyun, pospěš si! Nebo přijdeš pozdě!" Zavolal na mne Taec Yeon.

"Už jdu." Zavolala jsem mu nazpátek. Z postele jsem si vzala tašku a rychle seběhla schody dolů. Přiběhla jsem k botníku a nazula si černě tenisky s vysokými podrážky.

"Sohyun, kde jsi!" Znova na mne zavolal Taec Yeon. Vzala jsem si klíče a vyšla ven, kde na mně čekal Taec Yeon. Stál před jeho bílým moderním autem a něco držel v ruce.

"Nemusíš mě odvést, dokážu tam jet autobusem." Zasmála jsem a měla jsem v plánu vyrazit pěšky na autobusovou zastávku. Jenže mě chytil za ucho tašky a přitáhl si mě zpět.

"Žádný autobus už nebude. Teď to už bude fungovat jinak. Já tě odvezu do školy a pak pojedu do práce." Rozcuchal mi vlasy a nastoupil do auta.

"Yah, nechci mít rozcuchané vlasy hned první den na škole." Zamračila jsem se a nasedla jsem vedle Taec Yeona. Ten nastartoval auto a jeli jsme směrem Flower High School.

"Jo, zapomněl jsem ti dát tohle." Podal mi jednu obálku.

"Co to je?" Zeptala jsem se a otevřela ji.

"Obrana proti klukům."

"Vážně? Paralyzér a pepřák? To tam je tak nebezpečný, že si mi musel pořídit tohle?" Věci jsem znova uklidila do obálky a položila je před sklo.

"Mwo? Pro jistotu jsem ti to pořídil, protože jsi tak hezká, že všichni na té škole budou po tobě šílet."

"Mwo?! Yah, jsem tlustá jako prase, tak proč jste mě tam poslali." Dala jsem mu menší pohlavek.

"Yah! Všichni mají pravdu, že jsi hezká. Když si byla malé mimino, tak ti mamka chtěla nechat udělat plastickou operaci, protože ses jí nelíbila. Ale naštěstí tě teta zachránila."

"Mwo? Plastickou operaci? Sice nechci být z umělé hmoty, ale mám štěstí, že mě teta zachránila."

"Teta je dobrá o hodnocení vzhledu. Když se na tebe podívala, tak ji jakože předpověděla, že budeš mít ulzzang. Natural ulzzang."

"To mají všichni." Jen jsem protočila očima a koukala se z okýnka.

"Shut up. Malá populace ulzzangu." Zasmál se a pokračoval v řízení.

***

"Tak jsme tu." Najednou někde zaparkoval a vystoupili jsme z auta. Porozhlédla jsem se kolem sebe. Když jsem uviděla budovu, tam mi nejspíše spadla brada z pusy.

"Oppa, jsme na správném místě?" Zeptala jsem se.

"Proč ne? Tak pojď. Zavedu tě do třídy a pak se tu můžeš porozhlédnout." Mávl na mne, abych šla za nim. Šli jsme po kamenných schodech dovnitř do budovy a zastavili se u recepce. Tac Yeon tam něco řešil a já se tu kolem sebe prohlížela. Všichni tu jsou tak hezký a já nejspíše jediná jejich opak.

"Tak Sohyun. Třídu máš v učebně číslo 14. Jdi po schodech nahoru a pak zahni doprava, OK?"

"Uhm."

"Hodná sestra. Tak pak si pro tebe vyzvednu. Měj se a užij si to tu." Pohladil mě na hlavě a pak odešel. Nadechla jsem se a konečně se odvážila jít do třídy. Šla jsem tam, kam mě Taec Yeon navigoval. Když jsem byla skoro u vevnitř, tak najednou ze dveří vyletěli nějaké zmuchlané papíry. Pomalu jsem vešla dovnitř. Nastalo ticho a všichni se na mně podívali.

Rychle jsem je přejela pohledem a sedla si na prázdné místo, v prostřední řadě třetí lavice. Položila jsem si tašku a jen tak tu potichu seděla. Všichni si mezi sebou něco šeptali, ale podle mého instinktu se nejspíše bavili o mně.

"Yah, myslíte, že si nechala udělat plastickou operací?" Řekla potichu jedna holka.

"Jo, podívej se na ni. Je to vidět na první pohled. Ale nebojte se, my jsme hezčí."

"Doufám, že se do ni všichni kluci nezamilují, i tak vypadá hezčí než my." Já měla pravdu, všem tu záleží jenom na vzhledu.

"Yah, new student. Jak se jmenuješ?" Přišla ke mně ta holka, která se o mně před chvíli bavila. Zvedla jsem hlavu a podívala se na ni.

"Sohyun, Park Sohyun."

"Park Sohyun? Ehm, hezké jméno. Jsem Min Young, Jung Min Young." Podala mi ruku. Ruku jsem přijala.

"A ty si měla plastickou operaci?" Najednou se zeptala. Podívala jsem se na ni. Ta jen jen čekala na moji odpověď, ale nechtěla jsem na ni odpovědět.

"Omo! Min Young. Jsou tu Flower Boys." Přišla k ní jedna holka.

"Mwo?! Vypadám dobře?" Řekla a začala se nějak upravovat.

"Jsi dokonalá. Yah, už sem přichází." Když to řekla její kamarádka, tak najednou všichni holky začaly ječet. Otočila jsem tím směrem a spatřila jsem sedm kluků.

Jen jsem několikrát mrkla a otočila se zpět. Jsou vůbec na této škole normální? Asi ne, vždyť to jsou normální kluci a říkají jim Flower Boys. Vytáhla jsem si knížku a četla si životopis o panu Park Seul Young. Měla jsem pocit, že na mne někdo kouká. Otočila jsem se tím směrem a viděla jednoho kluka, jak si mě prohlíží. Pak se najednou usmál. Měl divný úsměv, takový do čtverce. Pomalu jsem se otočila zpět a četla si dál.

"O tom jsem už četl." Řekl a já se na něho znova podívala.

"Oh, jinjja? Tuhle knížku už znám nazpaměť." Spíše ji neznám, protože už znám jeho životopis už od malička. Jak jinak můj otec, největší korejský podnikatel. . .který už dávno zemřel. Ale stále jeho firma nás živí.

"Uhm, největší korejský podnikatel, že?" Jen jsem kývla hlavou.

"Tohle je můj otec. Teda byl." Řekla Min Young.

"Oh, Jinjja?"

"Áni, jeho dcera se jmenuje jinak." Řekla jsem.

"A jak se teda jmenuje." Zkřížila ruce. Knížku jsem zavřela a položila ji na stůl.

"Vzhledem kvůli bezpečnostního opatření její jméno nemůžu někomu říkat. Pravidlo je, že každý dědic má příjmení po otci. Takže jeho dcera by měla mít příjmení Park. A jelikož ses mě představila a znám tvoje příjmení, tak je sto procentní šance, že nejsi jeho dcera. A po celé Koreji je spousta lidí s příjmení Park, takže nikdo neví, kde je jeho dcera." Dokončila jsem svoji slohovku a najednou všichni byli zticha.

"A co když ta holka je adoptovaná?" Zeptala se nechápavě Min Young.

"Není, je to psáno v knize." Zvedla jsem knížku. Pak naštvaně někam šla.

"Ouuu, ta ji to ale rozhodila. Yah, new student. Jak se jmenuješ?" Zeptal se jeden kluk, nebyl z Flower Boys.

"Sohyun, Park Sohyun." Ano, už několikrát jsem vyslovila svoje jméno, které nemám říkat.

"Není to dcera pana Parka?" Zasmál se a přisedl si vedle mne.

"Ne, nejsem. Jsem jenom obyčejná holka." Řekla jsem a dala si knížku pod lavicí. Pak dovnitř vešel učitel. Všichni si sedli na svá místa a pak tu nastalo ticho.

"Tak, vítám vás první den v Flower High School. Jsem Kim Joon Seok, váš třídní učitel."

♥ Annyeon ^-^. Tak co? Jak jste si užili druhý den prázdnin? U mne se vede dobře a za pár dní jedu cestovat po celé Evropě ^-^. Jinak co si myslíte o kapitole? A ještě jedna věc, na obrázku je Taec Yeon ^-^.♥

Continue Reading

You'll Also Like

7K 664 52
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...
35K 1.8K 33
Chtěla pouze pomoci rodině pohlídat dítě, ale to co se poté dozvěděla, ji změnilo celý život... Předem se omlouvám za chyby v textu.
8.6K 1.1K 10
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
11.4K 352 37
Hailey Horner. Bývalá závodkyně formule 3,ale musela skončit poté co měla hroznou bouračku,kterou zavinil její hlavní protivník Lando Norris. Dva rok...