Iubita tatalui meu( +18)

By LaurLaurentiu

15.5K 326 89

Aceasta poveste reprezinta o iubire imposibila dintre Thomas si Cloe,amandoi avand pariinti bogati. Insa lucr... More

capitolul 2
capitolul 3
Capitolul 4

Iubita tatalui meu( +18)

6K 91 16
By LaurLaurentiu

Thomas -cel mai sexy si bogat avocat din New York,ravnit de toate femeile,si invidiat de toti barbatii. Ii plac aventurile de o noapte,si adora distractia insa cand vine vorba de o relatie serioasa,prefera mai degraba femeile frumoase,inteligente,sincere si demne,care se lasa cugerite greu,in nici un caz pipitele lesinate dupa el ,femei usoare care ar face orice sa ajunga in patul lui,insa sunt bune si ele sa isi piarda noptile uitand de grijile de la servici.......Clloe-o frumoasa femeie care provine dintr-o familie bogata,tatal sau fiind un afacerist renumit.Clloe vrea sa fie independenta ,asa ca refuza sa lucreze la firma familiei si in urma unui interviu,devine secretara domnului Ross. Dar oare ce se intampla atunci cand intre Thomas si Clloe se leaga sentimente puternice,ajungand sa devina o singura inima in doua trupuri. Dar destinul nu este deloc de partea lor,atunci cand firma tatalui ei da faliment,si Clloe este obligata sa se marite cu Deaniell Ross,tatal lui Thomas. Cum vor lupta cei doi pentru iubirea lor?

-Thomas,vin-o te rog si ocupate de interviurile pentru postul de secretara,eu trebuie sa ajung urgent la o sedinta.

-Bine tata!

Dupa ce mi-a explicat ce trebuie sa fac,si mi-a inmanat dosarul cu cerintele necesare,asteptam plictisit in scaunul confortabil.

Prima candidata a intrat hotarata pe usa. Priveam uimit,parca aflandu-ma intr-o transa,la blonda din fata mea,inalta ,cu un corp perfect. Parul lung,usor ondulat,curgea pe spatele ei oprindu-se la mijloc.Avea un zambet impecabil si niste ochi superbi de un verde smarald. O analizam fara nici o jena in cel mai mic detaliu,sprancenele pensate la perfectie,machiajul natural care o facea sa arate ca o zeita,buzele carnoase,sarutabile. Rochia lunga si alba lasa sa iasa la iveala un fund bombat si un decolteu generos...tot ce isi poate dori un barbat.

-Buna ziua,numele meu este Clloe.

Am revenit cu picioarele pe pamant la auzul vocii de inger,nu imi puteam lua ochii de la ea si nici nu imi gaseam cuvinte sa vorbesc.

-Aaa...putem sa incepem interviul? rosti ea emotionata.

- Da ia loc te rog...am zis in cele din urma.

S-a asezat pe scaunul din fata biroului,aflandu-se la o distanta destul de mica fata de mine,o priveam atent si totusi nu ii gaseam nici un defect.

-Bun,da-mi CV-ul,sa vedem de ce esti in stare...am zambit,facandu-i cu ochiul.

-Sunt in stare de multe.

-Mda observ,ai ceva experienta in domeniu,ai mai lucrat la o firma de renume si asta e un mare avantaj pentru tine.

Am studiat cu atentie foaia din mainile mele,observand cat de nerabdatoare astepta verdictul,asa ca i-am spus pe un ton bland.

-Esti exact persoana de care avem nevoie,esti angajata...dar mai am o singura intrebare.

-Te ascult. spuse rasufland usurata.

-Ai iubit?

-Si ma rog ce legatura are asta cu postul pe care urmeaza sa il primesc? a intrebat unindu-si sprancenele.

-Nu are,e ceva personal.

-Si e obligaturiu sa iti raspund?

-Cam da.

-Nu,nu am iubit,multumit?

-Foarte! Maine la 8:00 sa te prezinti la birou.

Ne-am ridicat si am condus-o spre usa,puteam citi fericirea pe chipul ei frumos,se fastacea,nu avea stare. Mi-a sarit in brate,m-a strans tare spunandu-mi un “multumesc“ plin de emotie.

Va fi o placere sa lucrez cu ea,dar mai ales o provocare.

Am iesit in hol si am ne-am luat la revedere. Mai erau multe domnisoare nerabdatoare sa fie intervievate,iar eu aveam sarcina cea mai grea de a le spune ca postul s-a dat...nu mai facusem asta pana acum.

Dar vazand ca prima la rand era o satena frumoasa,imbracata sumar cu o rochie decoltata si scurta pana la fund,am zis sa mai profit putin.

Am invitat-o in birou,i-am tras scaunul si am rugat-o sa se aseze.

-Buna,eu sunt Jenny,s-a prezentat bucuroasa.

-Eu sunt Tomy.

-Foarte incantata,a spus provocator ridicand din sprancenele tatuate

-Hmm...de asemenea.

Mi-a aratat CV ul si dupa ce l-am studiat cateva minute,am observat ca nu avea nici experienta,nici studii superioare,asa ca nu avea ce cauta intr-o firma atat de prestigioasa. Ce o fi fost in capul ei cand a venit aici? Cred ca s-a gandit ca face sex cu angajatorul si a rezolvat problema,altfel nu imi explic tinuta ei atat de indecenta.

Am iesit in hol si le-am spus tuturor ca postul s-a dat,apoi intrand inapoi,am incuiat usa.

-Aaa...nu cred ca esti destul de competenta pentru acest post..am zambit cu subanteles.

-Poate,a zambit parsiv indreptandu-se spre mine.

Era buna rau,o priveam lacom si nu ma puteam abtine,o vroiam langa mine,vroiam sa i-o trag chiar aici,chiar acum.

Am prins-o de par si am apropiat-o de mine devorandu-i buzele senzuale.

Nu s-a impotrivit asa ca am ridicat-o de talie,facand-o sa isi puna picioarele in jurul abdomenului meu bine lucrat.Am strans-o de fese,facand-o sa scoata un mic geamat de placere. Pantalonii imi erau din ce in ce mai stramti asa ca nu mai aveam de ce sa lungesc momentul.

Am asezat-o cu brutalitate pe birou,i-am dat bretelele rochiei in jos,cautand cu disperare deschizatura sutienului.Cand in sfarsit am reusit sa scap de bariera dintre mainile mele si sanii ei superbi,i-am gustat si alintat pe fiecare in parte

Erectia mea puternica imi sugera sa trec mai repede la actiune,iar gemetele ei si respiratia sacadata m-au convins.

Mi-am descheiat rapid pantalonii,pe care i-am dat jos alaturi de boxeri,i-am ridicar rochia deasupra soldurilor si am ramas placut surprins cand am vazut ca nu purta chiloti.Mi-am condus barbatia tare,cu mana,la intarea in paradis si am scos un geamat scurt cand am patruns-o adanc.Era perfect,simteam cum placerea imi invadase tot corpul,am inceput sa ma misc din ce in ce mai repede,sarutand-o apasat ca sa ii opresc gemetele.In ultimul moment,simteam ca plutesc,am accelerat viteza,patrunzand-o mai tare,mai adanc,pana am ajuns amandoi la orgasm,am ejaculat in ea simtind cum tremura de placerea chinuitoare.

Dupa ce ne-am imbracat,Jully,s-a apropiat de mine si mi-a soptit suav la ureche:

-Esti cel mai bun barbat cu care am facut sex.

-Hmm...nici tu nu esti mai prejos.

-Deci...

-Deci ce?

-Deci am primit postul?

-Aa..nu chiar,firma are nevoie de o secretara capabila,nu doar de o femeie sexy si buna la pat.

Nu a mai zis nimic,m-a fulgerat cu privirea in care puteam citi o furie deplina si s-a apropiat de usa incercand sa o descuie.

M-am apropiat rapid de ea si am tras-o in brate,lipind-o cu fundul de barbatia mea si atingandu-i zona intima cu mana dreapta.

-Hai draga mea recunoaste ca ti-a placut la nebunie si ca m-ai vrea in patul tau in fiecare noapte,i-am soptit incet,muscandu-i lobul urechii.

S-a intors,m-a privit cateva secunde si din senin m-am trezit cu palma zdravna peste fata.

-Esti un nesimtit! a strigat ea.Defapt de ce ma mir?Toti sunteti la fel!

A iesit ca fulgerul pe usa si a luat-o la fuga pe coridorul lung .

Am privit in urma ei ducandu-mi mana la fata caci ma durea ingrozitor. “CURVA“ am murmurat nervos,dupa care m-am retras in birou pentru a-mi relua activitatile.

Restul zilei mi-am facut de lucru,iar cand a venit timpul sa plec acasa eram mai mult decat fericit.

M-am oprit la un bar sa beau o bere rece...cred ca meritam dupa atata munca.

M-am asezat la o masa libera si am cerut chelnerului berea mult dorita,privind atent la telefon.

Cand mi-a sosit comanda,am ridicat privirea plictisit pentru a multumi si...omg...chelnerul s-a dovedit a fii o chelnerita superba.Bruneta cu parul lung si drept,ochii verzi si buze plinne acoperite de un ruj rosu care ma scotea din minti.

Uniforma pe care o purta îi scotea in evidenta trupul subtirel cu forme bine definite:camasa alba si stramta asigura o priveliste de milioane asupra sanilor,iar fusta scurta cu talie inalta îi evidentia fundul ferm si picioarele interminabile.

-Domnule Ross,sunt extrem de incantata sa va intalnesc,ma intrerupe frumoasa bruneta din visat.

-De unde imi stii numele,am intrebat uimit

-Cum as putea sa nu recunosc unul dintre cei mai buni si mai frumosi avocati din oras?mi-a zambit dulce ,aratandu-si dantura impecabila.

-Hmm ma flatezi frumoaso

Probabil a observat cat de insistent si pervers o priveam analizand-o din cap pana in picioare caci atunci cand s-a aplecat pentru a-mi pune berea pe masa,mi-a soptit la ureche“termin programul in zece minute“.

M-am holbat la fundul ei bombat in timp ce se indrepta spre bar,zambind satisfacut.

Dupa ce mi-am terminat berea am iesit sa o astept pe...nici nu stiu cum o cheama ,eh ce-i drept nu prea ma intereseaza..

Dupa cateva minute de asteptare apare si frumoasa care va face cunostinta cu patul meu in aceasta noapte.

-Buna frumoasa mea.

-Buna Tomy.

Ah ce bine suna numele meu rostit din gura ei senzuala .

M-am apropiat de ea si am sarutat-o cu pofta ,am tras-o usor de par fortand-o sa isi aplece gatul intr-o parte lasand la iveala gatul fierbinte pe care am lasat dare umede.

-Hai sa mergem la mine..am reusit inr-un final sa spun.

Nu a zis nimic,doar a aprobat,asa ca am pornit spre limuzina mea.I-am deschis portiera si cand a vrut sa intre am strans-o usor de fund.Mi-a plesnit mana si amandoi am inceput sa chicotim.

I-am spus soferului sa ne duca acasa si prin apasarea unui singur buton,am pierdut orice contact vizual cu acesta.

-Am...cum te cheama dulceata?am intrebat in timp ce ii sarutam gatul delicat.

-Catty,a raspuns aproape gemand.

Am zambit lacom privind decolteul ei generos si am tras-o in poala mea cu fata la mine.

Catti P.D.V.

M-a tras in poala lui si m-a strans de fese,m-a prins de par si pentru a doua oara mi-a sarutat lacom buzele.Simteam valuri de placere in tot corpul,imi pierdeam mintile si inca incercam sa imi dau seama ce caut in bratele celui mai ravnit barbat,de ce o iau razna in preajma lui,de ce nu pot rezista la atingerile lui si mai ales de ce urmeaza sa ma culc cu el cand nici nu il cunosc bine.Sunt atatea intrebari la care nici nu astept raspuns...am gemut scurt lasandu-ma purtata pe meleagurile placerii absolute .

Nici nu am observat cand am ramas fara camasa iar fusta imi era ridicata deasupra soldurilor.

I-am descheiat camasa frumosului brunet pentru a-i atinge pieptul ferm,bine lucrat.

Cauta disperat sa imi deschida sutienul,iar cand a reusit a inceput sa imi framante sanii energic.La scurt timp am ramas fara chiloti iar Tomy ma chinuia plimbandu-si mana pe interiorul coapsei mele aproape de zona intima.

Thomas P.D.V.

Eram excitat la maxim si ea la fel,am luat telefonul si i-am trimis mesaj soferului ca dupa ce ajungem sa nu ne deranjeze.

Am asezat-o pe canapeaua incapatoare a limuzinei si m-am asezat in genunchi in fata ei. I-am desfacut picioarele iar privelistea nemaipomenita m-a facut sa inghit zgomotos.O simteam cum se incordeaza sub saruturile mele,in timp ce urcam din ce in ce mai sus,pana am ajuns la tinta.

Cand limba mea a facut contact cu pielea umeda si catifelata a scos un geamat lung iar apoi m-a prins strans cu o mana de parul meu ciufulit,conducandu-mi gura dupa placul ei.

Am introdus doua degete inauntru simtind caldura de care urma sa ma bucur in cel mai scurt timp.Le miscam energic insa dupa gemetele ei mi-am dat seama ce mult o chinuiam,asa ca m-am grabit sa imi dau pantalonii si boxerii jos.

M-am asezat pe canapea si am tras-o din nou peste mine,mi-am pozitionat barbatia la intrare,si am tras-o de par indemnand-o sa se lase in jos.A gemut puternic ,iar apoi a inceput sa se miste incontrolabil deasupra mea,facandu-ma sa inebunesc de placere.

M-am lasat pe spate ca sa privesc dansul ametitor al sanilor ei si gratia cu care ea se misca gemand.

Cand am ajuns la punctul culminant mi-am dat drumul in ea muscand-o tare de gat.
Ne-am tras sufletul si apoi ne-am imbracat.Am luat-o in brate si am tras-o langa mine dandu-i un sarut scurt..

-Iubito,in seara asta luam cina impreuna dupa care ramai la mine peste noapte.

Continue Reading

You'll Also Like

40.6M 1.1M 42
When Arianna marries billionaire Zach Price to save her family, she doesn't expect to fall in love with a man who'd always consider her a second choi...