Iubita tatalui meu( +18)

6K 91 16
                                    

Thomas -cel mai sexy si bogat avocat din New York,ravnit de toate femeile,si invidiat de toti barbatii. Ii plac aventurile de o noapte,si adora distractia insa cand vine vorba de o relatie serioasa,prefera mai degraba femeile frumoase,inteligente,sincere si demne,care se lasa cugerite greu,in nici un caz pipitele lesinate dupa el ,femei usoare care ar face orice sa ajunga in patul lui,insa sunt bune si ele sa isi piarda noptile uitand de grijile de la servici.......Clloe-o frumoasa femeie care provine dintr-o familie bogata,tatal sau fiind un afacerist renumit.Clloe vrea sa fie independenta ,asa ca refuza sa lucreze la firma familiei si in urma unui interviu,devine secretara domnului Ross. Dar oare ce se intampla atunci cand intre Thomas si Clloe se leaga sentimente puternice,ajungand sa devina o singura inima in doua trupuri. Dar destinul nu este deloc de partea lor,atunci cand firma tatalui ei da faliment,si Clloe este obligata sa se marite cu Deaniell Ross,tatal lui Thomas. Cum vor lupta cei doi pentru iubirea lor?

-Thomas,vin-o te rog si ocupate de interviurile pentru postul de secretara,eu trebuie sa ajung urgent la o sedinta.

-Bine tata!

Dupa ce mi-a explicat ce trebuie sa fac,si mi-a inmanat dosarul cu cerintele necesare,asteptam plictisit in scaunul confortabil.

Prima candidata a intrat hotarata pe usa. Priveam uimit,parca aflandu-ma intr-o transa,la blonda din fata mea,inalta ,cu un corp perfect. Parul lung,usor ondulat,curgea pe spatele ei oprindu-se la mijloc.Avea un zambet impecabil si niste ochi superbi de un verde smarald. O analizam fara nici o jena in cel mai mic detaliu,sprancenele pensate la perfectie,machiajul natural care o facea sa arate ca o zeita,buzele carnoase,sarutabile. Rochia lunga si alba lasa sa iasa la iveala un fund bombat si un decolteu generos...tot ce isi poate dori un barbat.

-Buna ziua,numele meu este Clloe.

Am revenit cu picioarele pe pamant la auzul vocii de inger,nu imi puteam lua ochii de la ea si nici nu imi gaseam cuvinte sa vorbesc.

-Aaa...putem sa incepem interviul? rosti ea emotionata.

- Da ia loc te rog...am zis in cele din urma.

S-a asezat pe scaunul din fata biroului,aflandu-se la o distanta destul de mica fata de mine,o priveam atent si totusi nu ii gaseam nici un defect.

-Bun,da-mi CV-ul,sa vedem de ce esti in stare...am zambit,facandu-i cu ochiul.

-Sunt in stare de multe.

-Mda observ,ai ceva experienta in domeniu,ai mai lucrat la o firma de renume si asta e un mare avantaj pentru tine.

Am studiat cu atentie foaia din mainile mele,observand cat de nerabdatoare astepta verdictul,asa ca i-am spus pe un ton bland.

-Esti exact persoana de care avem nevoie,esti angajata...dar mai am o singura intrebare.

-Te ascult. spuse rasufland usurata.

-Ai iubit?

-Si ma rog ce legatura are asta cu postul pe care urmeaza sa il primesc? a intrebat unindu-si sprancenele.

-Nu are,e ceva personal.

-Si e obligaturiu sa iti raspund?

-Cam da.

-Nu,nu am iubit,multumit?

-Foarte! Maine la 8:00 sa te prezinti la birou.

Ne-am ridicat si am condus-o spre usa,puteam citi fericirea pe chipul ei frumos,se fastacea,nu avea stare. Mi-a sarit in brate,m-a strans tare spunandu-mi un “multumesc“ plin de emotie.

Iubita tatalui meu( +18)Where stories live. Discover now