capitolul 2

3.4K 72 3
                                    

-Hmm,si daca nu vreau?

-Sunt sigur ca vrei,nu ai cum sa ma refuzi.

-Mda,bine.

-Deci ramai?

-Da!Raman!

Ce bine,am convins-o repede,o sa am parte de inca o partida de amor nebun la noapte.E frumoasa si extrem de buna,ma innebuneste si ma face sa salivez de cate ori o vad,insa va ramane doar o aventura,inca nu am intalnit femeia potrivita cu care sa am o relatie serioasa.Si ca tot veni vorba despre asta …gandul imi zboara la frumoasa mea secretara cu care urmeaza sa ma intalnesc maine la birou si cu care voi lucra mult timp.Nu am mai vazut niciodata o femeie ca ea…atat de dulce,de inocenta,de frumoasa,de gratioasa,de inteligenta…o femeie perfecta din toate punctele de vedere.

-Iubitule ,la ce te gandesti?

-La tine,draga mea si la noaptea frumoasa pe care o sa o petrecem impreuna …am zambit mintind seducator.

-Deabia astept dragule.

Cand am coborat din masina eram deja acasa.Am luat-o pe Catty de mana si am tras-o dupa mine pe holurile lungi si scarile interminabile ale Villey,pana am ajuns in camera mea.

-Ok,dulceata,eu o sa fac un dus si o sa ma imbrac,apoi mergem la tine ca sa te pregatesti si tu.

-Bine scumpule asa facem.

Catty P.D.V

Cand a intrat in baie m-am trantit pe patul inca nefacut ,fiind extenuata dupa partida fierbinte de sex .Nu imi vine sa cred,ca eu,Echaterina Cossov,am facut sex cu cel mai bun si sexy barbat pe care l-am vazut vreodata.Recunosc ca am o urma de regret,stiu ca pentru el sunt un fel de dama de companie ,dar inima imi tresare de cate ori il vad si il simt.Off…asa suntem noi femeile,punem suflet prea repede si ajungem sa fim bataia de joc a afemeiatilor fara suflet.Acum nu mai pot sa dau inapoi,si nici nu vreau,sunt aici cu el,si trebuie sa profit din plin de aceasta ocazie…dar maine probabil nici nu o sa imi mai stie numele.

Pleoapele imi erau din ce in ce mai grele si ma luptam din greu sa tin ochii deschisi,insa dupa putin timp am cedat cazand intr-un somn adanc.

In jur de 1 noaptea ,am fost trezita de un miros puternic de tutun si alcool.Am dormit mult,am ratat cina cu Thomass,iar el in loc sa ma trezeasca a zis ca e mai bine sa umble brambura.

Am deschis ochii buimaca …dar mai bine nu o faceam.Thomas statea in fata mea.ametit,ciufulit,cu camasa descheiata,cravata stramba si urme de ruj rosu pe gat si pe piept.

-M-am intors iubito,dormeai asa frumos si nu am indraznit sa te trezesc.

Eram plina de nervi,m-am ridicat brusc,mi-am luat jacheta si am vrut sa plec,insa el m-a prins de mana.

-Unde dracu ai fost?am tipat.

-Stai calma printesa,am iesit putin in oras cu baietii.

-Aha…si de cand se dau “baietii”cu ruj si te saruta?

Si-a dat ochii peste cap,rasufland zgomotos si a spus pe un ton raspicat:

-Am fost la tarfe!Multumita? Ce darcu esti nevastamea de imi pui intrebari??Tu nu pricepi ca vreau doar sa te f*t si atat?

I-am dat o palma puternica peste fata  si am vrut sa imi eliberez incheietura mainii din stransoare.

-Asta e a doua palma pe care o primesc de la o femeie!incepu sa rada haotic

-Lasa-ma dracu in pace!

-Gata iubita…iarta-ma!a spus pe un ton serios.

M-a luat in brate lipindu-ma de pieptul lui.Mi-a plasat un sarut usor pe gat si mi-a soptit la ureche:

-Hai sa facem dus impreuna scumpa mea!

-N-n-nu…vreau sa plec.am murmurat printre saruturi

-Nu iubire nu te las sa pleci…am nevoie de tine.

Mda normal ca avea nevoie de mine…ma folosea pentru propria lui placere,nu insemnam nimic mai mult decat o jucarie sexuala.

Limba lui si-a facut loc printre buzele mele pline de dorinta,cautand-o disperata pe a mea.Ne-am sarutat pasional cateva secunde si cu toate ca avea gust de alcool,tot dulce era.

Mainile lui au intrat rapid sub fusta mea ,strangandu-mi puternic fesele.Gemeam de placere in timp ce ii desfaceam nasturii camasii.Am continuat sa ne sarutam si sa ne excitam pana am ramas amandoi fara haine.

Cand am ajuns sub dus,m-a lipit cu spatele de faianta rece in timp ce ma musca de gat.M-a ridicat de talie iar eu mi-am incolacit picioarele in jurul lui.Gemetele noastre au rasunat cu ecou,cand m-a patruns puternic.Partidele cu el erau atat de perfecte…de perverse…imi placeau la nebunie.M-a prins de fese si ma misca de sus in jos cu bratele lui puternice.Cand mai aveam putin si ajungeam pe culmile placerii,l-am simtit miscandu-se in mine din ce in ce mai incet.

-Iubit-o ma ierti ca am fost la tarfe?a intrebat provocator

-N-n-nu te opri!am implorat

-Ma ierti?a soptit oprindu-se adanc in mine.

-Da!Te iert!am tipat.

Si-a reluat ritmul rapid si dupa cateva minute amandoi am avut parte de un orgasm incediar.

-Esti cel mai bun!

-Stiu.a zambit sexy

Am continuat sa facem dus iar apoi ne-am intins obositi in pat.

-Aaa…ai niste pijamale sa imi dai si mie?

-Nici nu ma gandesc,vreau sa dormi goala langa mine,ador sa iti simt trupul parfumat.

-Bine cum spui tu…

I-am dat un sarut scurt si am adormit cu capul pe pieptul lui.

Uff…sm reusit sa postez si partea astaJ).De la urmatorul capitol incepe toata actiunea povestii,ce am postat pana acum e ca un fel de intro care arata cat de afemeiat era Thomas pana sa inceapa sa lucreze cu frumoasa Cloe de care se indragosteste iremediabil.Ideile curg una dupa alta si deabia astept sa scriu in continuare.Toate vor fi bune si frumoase,pana cand lucrurile i-au o intorsatura grava.Nunta lui Cloe cu tatal sau,il va impinge din nou in bratele lui Catty,acesta necunoscand motivul pentru care Cloe il lasa balta si se marita cu domnul Ross.Ea nu ii spune pentru ca vrea sa il protejeze,insa cand afla face orice  sa o aiba pe femeia iubita alaturi.Veti vede ca, cu fiecare capitol,povestea va fi din ce ince mai interesanta.Multumesc mult celor care o citesc,si va anunt ca voi posta inca doua povesti frumoase.Nici eu nu stiu de unde imi vine atata inspiratieJ).Spor la citit:x

Iubita tatalui meu( +18)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora