Ένα σώμα Μια φωνή

By IroGkogkou

9.1K 685 84

Τι συνέβη όταν ξαφνικά η φωνή του συνάντησε το χορό της; Όταν αυτά τα δύο ενώθηκαν και γίναν ένα; Όταν ο Βαγγ... More

Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
κεφαλαιο 3
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13
κεφαλαιο 14
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 20
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 21
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 22
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 24
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 25
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 26
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 27
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 28
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 29
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 31
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 32
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 33
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 34
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 35

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12

257 17 5
By IroGkogkou



Το πρωί ξύπνησα και δεν τον βρήκα δίπλα μου. Αντιθέτως βρήκα πάνω στο μαξιλάρι του ένα γράμμα που έγραφε

<Καλημέρα αγάπη μου , εύχομαι να ξύπνησες καλά γιατί ήσουν πολύ ανήσυχη το βραδυ! Σου έχω ετοιμάσει πρωινό στην κουζίνα. Συγγνώμη που σε άφησα μόνη αλλά έπρεπε να φύγω . Σήμερα δεν θα κάνουμε πρόβα πρέπει να είμαι στο στούντιο όλη μέρα. Ξεκουράσου και θα μιλήσουμε το βράδυ. Σ'αγαπώ πολύ!>

Μωρέ Ο γλυκούλης μου και γω τον αγαπώ. Αλλά γιατί ενώ όλα είναι τέλεια συνεχίζω να έχω αυτό το κακό προαίσθημα ? Μμμμ καλά θα πάρω τηλέφωνο την Ιωάννα να έρθει και θα πάω να φάω πρωινό. Καλώ τον αριθμό της κολλητής μου:

Φ- Καλημέρα αγάπη μου.

Ι- καλημέρα!!! Τι κάνεις ?

Φ- Καλά είμαι! Θα έρθεις απ'το σπίτι για καφέ θέλω να μιλήσουμε ?

Ι- Οκ σε 20 θα είμαι εκεί!

Φ- Thank you! Σε περιμένω .

Έκλεισα το τηλέφωνο , πήγα στο μπάνιο και αφού έκανα τα απαραίτητα , πήγα στη κουζίνα να φάω το πρωινό που μου ετοίμασε ο Βαγγέλης. Μετά από 20 λεπτά είχα ετοιμάσει καφέ και άκουσα την πόρτα να χτυπάει. Έτρεξα να ανοίξω. Ήταν η Ιωάννα , μπήκε φουριόζα μέσα και κάθισε στον καναπέ! Πήγα στην κουζίνα να φέρω τον καφέ και κάθισα και γω .

Ι- Λοιπόν ξέρασε τα μου όλα.

Φ- Δεν είναι τίποτα μπορεί να είναι και η ιδέα μου.

Ι- Λεγεεεεεε!!!!

Της είπα όλα όσα έγιναν το βράδυ.

Φ- Αλλά ακόμα έχω ένα κακό προαίσθημα.

Ι- Ηρέμησε ρε αγάπη μου είστε πολύ καλά δεν θα γίνει τίποτα, ένα κακό όνειρο ήταν.

Φ- Καλά , μπορεί όντως να είναι και η ιδέα μου.

Ι- Ναι ρε συ ηρέμησε! Τι θα κάνεις σήμερα?

Φ- εεεε ο Βαγγέλης έχει δουλειά μέχρι το βράδυ στο στούντιο και γω μάθημα στο μπαλέτο.

Ι- αααα οκ σε πόση ώρα θα φύγεις?

Φ- Σε καμία ώρα.

Ι- Οκ αν είναι να φύγω .

Φ- Οκ όπως θες. Αααα θες να έρθεις το σαββατοκύριακο να κοιμηθούμε παρέα ?

Ι- Θα το ήθελα πολύ αλλά θα φύγω τριήμερο με το Θοδωρή !!!

Φ- ωπωπωπ!!!! Εγώ γιατί το μαθαίνω τώρα ? Που θα πάτε?

Ι- μου έκανε έκπληξη το πρωί. Θα πάμε Αράχοβα είναι τέλεια Δεκέμβριο μήνα !!!

Φ- Μμμμ !!! Καλά να περάσετε .

Ι - Ευχαριστώ πολύ αγάπη μου.

Σηκωθήκαμε από τον καναπέ και αφού χαιρέτησα την Ιωάννα πήγα να ντυθώ για να πάω στη σχολή για μάθημα. Αφού ντύθηκα και ετοίμασα τα πράγματα μου , βγήκα από το σπίτι , πήρα ταξί και μετά από 10 ήμουν στη σχολή. Κατευθύνθηκα προς τα αποδυτήρια και αφού άλλαξα, βγήκα να πάω στην αίθουσα για το μάθημα. Αλλά βγαίνοντας έπεσα πάνω σε μία κοπέλα.

Φ- Μαρία!!! Πότε γύρισες?

Μ- Καλησπέρα και σε εσένα Φαίη! Σήμερα επέστρεψα επισήμως.

Να σας πω δύο λόγια για την Μαρία. Είναι 20 χρονών δηλαδή με περνάει ένα χρόνο και πάρα πολύ καλή χορεύτρια. Είχε αποσυρθεί ένα χρόνο γιατί είχε έναν τραυματισμό στο γόνατό της. Μισιόμαστε μεταξύ μας. Βασικά αυτή με μισεί και με ανταγωνίζεται πολύ. Εγώ δεν θέλησα ποτέ να της πάρω την πρωτιά. Ξέρω, μπορώ και δεν ντρέπομαι να αναγνωρίσω το πόσο καλή χορεύτρια είναι.

Φ- Καλώς ήρθες! Θα ξεκινήσεις κανονικά μαθήματα για να επανέλθεις?

Μ- Ναι ναι κανονικά! Θα χορέψω και στην παράσταση μαζί σας και μάλλον θα πάρω και ένα ντουέτο με το Βαγγέλη.

Φ- Τιιι??? Όντως???? Καλά οκ καλή αρχή!!!

Της χαμογέλασα ψεύτικα καθώς μέσα μου έβραζα. Όχι γιατί θα χόρευε στην παράσταση αλλά επειδή θα έκανε ντουέτο με το Βαγγέλη. Είναι η μεγαλύτερη π***** που έχω γνωρίσει. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει το Βαγγέλη να της ξεφύγει! Έπρεπε να τον προστατέψω με κάποιον τρόπο από τα νύχια της. Να το το κακό προαίσθημα βγήκε!!!

Μ- Ευχαριστώ πολύ! Καλό μάθημα με τα παιδάκια μπαίνω και γω για μάθημα!

Φ- Ευχαριστώ πολύ... καλό μάθημα !

Μετά από μία πολύ κουραστική μέρα γύρισα σπίτι και κάθισα στον καναπέ. Είχα κλείσει τα μα΄τια μου και χαλάρωνα όταν χτύπησε το κινητό μου.

Β- Έλα αγάπη μου τι κάνεις?

Φ- Καλά είμαι πριν λίγο γύρισα σπίτι και είμαι πτώμα. Εσύ πως είσαι?

Β- Και γω πολύ κουρασμένος λέω να πάω σπίτι να κοιμηθώ.

Φ- Αγάπηηηη μουυυυ.... Θες να έρθεις λίγο από εδώ να σου πω κάτι που θέλω? Και μετά αν θες πάνε σπίτι σου ή κοιμάσαι και σε μένα ό,τι θες απλά έλα λίγο.!!!

Β- Οκ μωράκι μου θα έρθω, αλλά σε ακούω ανήσυχη έγινε κάτι?

Φ- Τίποτα τίποτα έλα και θα τα πούμε από κοντά.

Β- Οκ αγάπη μου, πάω λίγο σπίτι να δω τη μαμά μου που μου ζήτησε κάτι και θα έρθω να κοιμηθώ σε εσένα. Σε καμιά ώρα θα είμαι εκέι.

Φ- Οκ αγάπη μου ευχαριστώ πολύ.

Β- Τίποτα. Hρέμησε και σε λίγο θα είμαι μαζί σου.

Φ- Φιλάκια σε περιμένω...

Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο πήγα να κάνω ένα χαλαρωτικό ντουζάκι γιατί ένιωθα πολύ πιεσμένη. Βγήκα από το μπάνιο και φόρεσα τις απαλές μου πιτζαμούλες και πήγα να καθίσω στο σαλόνι. Μετά από λίγο χτύπησε το κουδούνι και πήγα να ανοίξω.

Φ- Γεια σου αγάπη μου ευχαριστώ πολύ που ήρθες!

Είπα και χώθηκα στην αγκαλιά του και τον έσφιξα όσο πιο πολύ μπορούσα.

Β- Τίποτα αγάπη μου για εσένα φυσικά και θα παρατούσα τα πάντα για να έρθω. Πες μου τι έχεις?

Με έβγαλε από την αγκαλιά του και με κοιτούσε βαθιά στα μάτια. Το βλέμμα του ήταν γεμάτο απορία για το τι συμβαίνει και φόβο για εμένα.

Φ- Έλα να κάτσουμε στον καναπέ και θα σου εξηγήσω.

Με πήρε από τη μέση αγκαλιά και καθίσαμε στον καναπέ.

Β- Άντε πες μου έχεις αρχίσει να με αγχώνεις πολύ.

Φ- Ηρέμησε και θα σου τα εξηγήσω όλα. Λοιπόν θυμάσαι που από το πρωί είχα ένα κακό προαίσθημα?

Β- Ναι τι έγινε?

Φ- Λοιπόν σήμερα...

Αφού τελείωσα και του εξήγησα όλα όσα έγιναν σήμερα είπα:

Φ- Δεν φοβάμαι εσένα, σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Την Μαρία φοβάμαι, θα κάνει τα πάντα για να σε πάρει μακριά μου και θα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι θα χορέψετε ντουέτο.

Μόλις τελείωσα κατάλαβα ότι μου σκούπιζε τα μάτια με τους αντίχειρές του. Ούτε που είχα καταλάβει πότε άρχισα να κλαίω.

Β- Αγάπη μου ηρέμησε σε παρακαλώ πολύ. Δεν αντέχω να σε βλέπω έτσι. Καλά ρε χαζούλα μου είναι δυνατόν? Όσο και αν μου κουνιόταν η άλλη εγώ δεν θα γυρνούσα να την κοιτάξω. Δεν έχω μάτια για άλλη. Δεν θα άφηνα καμία να μπει ανάμεσά μας.

Φ- Ναι ρε αγάπη μου το ξέρω. Όπως σου είπα και πριν δεν φοβάμαι εσένα αλλά αυτήν. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να σε ρίξει και να σε πάρει μακριά μου.

Β- Αγάπη μου δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι όλα θα πάνε καλά. Πρέπει α μου έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Σ'αγαπώ να το θυμάσαι.

Φ- Και γω σ'αγαπώ ψυχή μου και σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη να είσαι σίγουρος.

Β- Χαχαχαχ!!! Χαίρομαι... έλα τώρα να βάλουμε μια ταινία και να καθίσουμε αγκαλίτσα να τη δούμε.

Φ- Χαχαχα οκ!!! Να βάλουμε μία κωμωδία?

Β- Ναι ό,τι θές εσύ!

Μετά από μιάμιση ώρα πολύ γέλιου και κλάματος(από γελια φυσικα) αποφασίσαμε να πάμε να κοιμηθούμε. Ο Βαγγέλης σηκώθηκε, έκλεισε την τηλεόραση και με πήρε αγκαλιά μεταφέροντάς με στο δωμάτιο.

Με ξάπλωσε μαλακά στο κρεβάτι και ανέβηκε από πάνω μου. Φιλιόμαστε ασταμάτητα και χωρίς έλεος. Ξαφνικά σηκώνεται και στέκεται επιβλητικά μπροστά μου και βγάζει την μπλούζα του. Μένω να κοιτάζω το υπέροχο σώμα του με τους ακόμα πιο υπέροχους κοιλιακούς του που τόσο πολύ λάτρευα και παράλληλα δάγκωνα τα χείλια μου καθώς ήξερα ότι τον ανάβει πολύ. Αυτός σκύβει μπροστά μου και μου χαρίζει ένα ακόμη παθιασμένο φιλί. Έπειτα με ανασηκώνει και αφαιρεί και τη δικιά μου μπλούζα. Έχω παραμείνει με το σουτιέν από πάνω και το παντελόνι από κάτω. Αρχίζει να με φιλά στο λαιμό και εγώ Γέρνω το κεφάλι μου προς τα πίσω απολαμβάνοντας το άγγιγμα του σε όλο μου το σώμα. Τα χέρια του σιγά σιγά πάνε προς το παντελόνι της πιτζάμας μου και το κατεβάζουν ενώ ταυτόχρονα αρχίζει και φιλάει τους μηρούς μου. Αρχίζω και νιώθω το εσώρουχο μου πολύ υγρό. Μόνο στο άγγιγμα αυτού του ανθρώπου μπορώ και ερεθίζομαι τόσο εύκολα Έρχεται ξανά στο ύψος μου και αρχίζει να με φιλά το στήθος μου. Τα χέρια του προχωρούν προς το κούμπωμα του σουτιέν μου το οποίο και ξεκουμπώνει. Αρχίζει να φιλά απαλά τις θήλες μου και εγώ αναστενάζω. Τα χέρια του κατεβαίνουν όλο και πιο χαμηλά και αρχίζει να κατεβάζει εσώρουχο μου ενώ αφήνει στο πέρασμα του φιλιά σε όλη την έκταση της κοιλιάς μου. Αφού βγάλει το εσώρουχο μου σηκώνεται όρθιος και με κοιτάζει στα μάτια. Το βλέμμα του δείχνει πόσο πολύ με θέλει. Βγάζει το παντελόνι του και έπειτα το μπόξεράκι του. Ανεβαίνει ξανά από πάνω μου και ακούω κάτι σαν να σκιζετε και καταλαβαίνω αμέσως ότι βάζει το προφυλακτικό. Ξαφικά αισθάνομαι τα δάχτυλα του στην περιοχή μου και συγκεκριμένα στην κλειτορίδα μου τριβοντας την.

Β- Άνοιξε τα μάτια σου αγάπη μου.

Ούτε που είχα καταλάβει πότε τα έκλεισα. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω τα δάχτυλα του εκεί κάτω. Ξαφνικά ένας έντονος πόνος με διαπερνά και τότε καταλαβαίνω ότι έβαλε το δάχτυλο του στον κόλπο μου βογγάω από ηδονή. Ο Βαγγέλης σταματά τα κόλπα του εκεί κάτω και εγώ του γκρινιάζω.

Φ- Γιατί σταμάτησες?

Χαμογελάει και με φιλά στο μάγουλο. Παίρνει θέση ανάμεσα στα πόδια μου και ξαφνικά αισθάνομαι έναν δυνατό πόνο. Κλείνω τα μάτια μου νιώθοντας τον να εισχωρεί μέσα μου. Αυτός ενώνει τις παλάμες μας, με κοιτάει βαθιά στα μάτια και μένει λίγο στάσιμος για να προσαρμοστώ στο μέγεθος του. Σιγά σιγά αρχίζει να κινείται αργά και ευλαβικά. Ο πόνος πέρναει και γίνεται ηδονή. Η ταχύτητα του αρχίζει να αυξάνει και πλέον αναστενάζουμε και οι δύο.

Φ-"Βαγγέλη.."

Αφήνω ένα δυνατό βογκιτό και τελειώνω πέφτω στο κρεβάτι εξουθενωμένη. Αυτός κινείται λίγο ακόμη μέσα μου και ύστερα πέφτει και αυτός δίπλα μου για να βρει την ανάσα του.
Ξάπλωσα στο στέρνο του για να κοιμηθώ.

Β- Ψυχή μου αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που αμφέβαλες για εμένα.

Φ- Ναι αγάπη μου. Είμαι σίγουρη για την αγάπη σου δεν θα ξανά αμφιβάλω ποτέ. Θα αφήσω τη Μαρία να κάνει ό,τι θέλει και δεν θα ασχοληθώ μαζί της.

Β- Καλά θα κάνεις! Άντε κοιμήσου τώρα να ξεκουραστείς. Καληνύχτα!!!

Φ- Καληνύχτα!

Έκλεισα τα μάτια μου και κοιμήθηκα ήρεμη μετά από πολλές ώρες. Ήμουν στην αγκαλιά του αγαπημένου μου, που δεν μου έδινε κανένα δικαίωμα να αμφιβάλω για την αγάπη του. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα.


ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Ή ΟΝΤΩΣ Η ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ?

Continue Reading

You'll Also Like

273K 9.3K 50
Η Βικτόρια Μίλερ, στους φίλους Βι ,είναι 18 ετών, μαθήτρια της τελευταίας (12ης) τάξης του high school (λυκείου) και μένει με τους γονείς της και τον...
873K 34.6K 97
" ΕΊΠΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΈΣΑ;ΓΙΑΤΊ ΜΕΝΕΙΣ;" φώναξε μέσα στο πρόσωπο μου και έκλεισα τα μάτια μου. Δεν θα φύγω. Δεν...
611K 20K 70
Η Μελίνα, μια 18 χρόνη μαθήτρια Τρίτης λυκείου, οι γονείς της δεν παντρεύτηκαν ποτέ , μια εφηβική τρέλα , η μητερα της μόλις την γέννησε εφυγε και απ...
62.7K 4.3K 36
"Μπορεί να μην είμαι έμπειρη αλλά.."η πλάτη της αποχωρίστηκε την πόρτα, με μικρά βήματα πλησίαζε τον άνδρα απέναντι της που πλέον ένιωθε εκείνος πως...