Aleasa lui ?

By BiancaBinki

209K 7.9K 263

Aleasa lui ? Esti fericit si totul este minunat . Dar dintr-o data viata iti este schimbata la fel si planuri... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
31 .
32
33.
34.
35.
36 .
37 .
38.
39.
40.
41.
42.
43 .
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64
65.
66.
67.
68.
69.
SFARSIT
Volumul 2 ?

30.

3K 115 2
By BiancaBinki


A inceput o ploaie zdravana asa ca intru in casa . Jaden sta intins in pat si butoneaza telefonul de zor . Ce naiba face ?

Ma asez langa el numai ca l-a o distanta mare . Aproape cad de pe pat . Tranteste telefonul pe noptiera si se intoarce cu fata la mine . Ma trage pana la refuz langa el . Este nervos . Din ce cauza ?

Nu stiu . Imi traseaza conturul fetei cu un deget si se apropie incet . Ma saruta animalic pe buze . Dupa coboara incet pana la gat si se urca peste mine . Mainile mi le pun dupa gatul sau si-l trag mai aproape de mine .

Imi da lent tricoul jos si cand vrea sa-mi deschee si blugi il opresc .

— Eu zic ca e destul ..

— Eu zic ca nu . Se vede in ochii tai ca ma vrei . De ce te opui ?

— Gata . E-eu ma duc ..

— Unde ?

Spune amuzat .

— Nu stiu ' sa ma plimb .

— Prin ploaie ? Vrei sa racesti?

— Da , prin ploaie . E mai frumos asa .

Spun si-mi trag tricoul pe mine . Vreau sa ies dar ma prinde de incheietura si ma tranteste brutal de usa . Ma saruta pasional si-mi da din nou tricoul jos . Isi plimba mainile pe tot corpul meu . Imi asez mainile dupa gatul sau si-l apropii mai tare de mine .

— Nu pleci nicaieri . V-om merge mai tarziu noi doi .

Spune si ma pune pe pat si se catara pe mine . Imi da blugii jos si intr-un final ramanem amandoi goi .

Ma saruta peste tot si mainile sale se plimba peste tot corpul meu .

Face miscari de dute-vino si durerea incetul cu incetul se transforma intr-o mare placere . Gemetele mele si-au facut de mult aparitia .

Se da jos de pe mine si se intinde langa mine . Ma saruta pe frunte si ma strange in brate . Il strang si eu tare tare in brate si-l sarut pe obraz .

— Ce atat merit ?

Spune bosumflat . Chicotesc si-l sarut cast pe buze .

— Ne ne . Iti arat eu sarut adevarat .

Spune si-mi captiveaza buzele intr-un sarut de milioane .

— E ce spui ?

Ma intreaba .

— Da..da.. esti un expert in saruturi . Ce pot sa spun ?

Spun si zambeste . Imi place de acest Jaden copilaros si jucaus . Celalt Jaden serios , nervos si superior nu prea e pe placul meu .

— Imbraca-te si hai sa iesim la o plimbare . S-a oprit ploaia .

Spune si se ridica si se imbraca . Eu ma conformez si ma imbrac . Lenjerie intima neagra , un tricou negru si blugi albi , o sapca neagra , tenisi si ochelarii de soare . M-am imbracat si Jaden la fel . Iesim din minunata cabana si mergem incet prin padurea fermecatoare .

Nu voi uita niciodata ce s-a intamplat in aceasta cabana . S-a intamplat pentru a doua oara . Gata.  N-o s-o mai repet. A fost ultima oara . Numai ca exista o problema . El ma va pedepsi daca nu fac ce spune ..

In fine . Padurea e foarte frumoasa . Copacii au niste forme ciudate dar sunt frumosi. Vantul adie usor . Norii inca sunt prezenti si sper sa nu ploaie . Aerul este curat si un miros de padure imi invadeaza narile . Este un miros placut .

Inca ne plimbam cu pasi mici pe aici iar eu admir peisajul . Este o padure pe care nu am vizitat-o de cand eram mica . Jaden se aseaza pe o piatra in fata raului si imi face semn sa ma asez in poala lui . Asa fac . Ma asez in poala lui si cu fata la el . Ma strange in brate si ma pupa pe frunte .

* Cam merit sa fiu omorata pentru toate perversiunile scrise pana acum . Asta este.

Cum vi se pare Jaden ?
Dar Kaycee ?

❤ A.O.N

Continue Reading

You'll Also Like

206K 13.3K 27
Meredith Maddox , pleacă împreună cu prietena ei cea mai bună la facultate. Pentru Mer, asta inseamna o nouă șansă să găsească fericirea . Vrea să...
106 1 3
Prieteni si anturaje la facultate Îndragostită nebunește Allysa luptă pentru ce-i al ei..
1.1M 35.2K 52
Izabella a fost mereu un mister pentru cei ce au întâlnit-o. Mereu rece, tăcută și singură. Alunga repede pe cei ce nu îi puteau face față personalit...
40.6K 1.7K 32
Veneam de la școală mai târziu decât de obicei , ascultam melodia mea preferată când l-am văzut , era batjocorit de 2 băieți mai mari ca mine probabi...