Catusele Iubirii Noastre (Fin...

By RalukaMihaela7

226K 8.5K 523

Fosta "Casatorie din obligatie." Rapita, vanduta ca o bucata de carne,Rebecca este "salvata" de misteriosul... More

Prolog
Capitolul 1
Trailer
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Epilog
Multumiri
Facebook
Extra
Anunt

Capitolul 5

9.9K 419 8
By RalukaMihaela7

* Editat *

Buna am inceput sa scriu o noua carte si v-as ruga sa aruncati o privira la Aripi Frante!

Primul lucru pe care l-am vazut cand am deschis ochii a fost pachetul de absorbante de pe noptiera libera. Am sarit din pat ca o apucata ducadu-ma in baie. Se pare ca nu eram asa de patata pe cat credeam.

Am iesit din baie pentru a lua o lenjerie sa ma schimb.  Pe cealalta noptiera era asezat un ceas mic desteptator . Hmm Christian s-a gandit ca mi-ar place sa stiu cat e ceasul... Ce dragut.

Se pare ca este ora 11:30 ceea ce inseamna ca am dormit mult. Ciudat nu am mai dormit asa de mult de cand eram mica. In mjoritatea timpului mai trezesc la ora 6. Stiu ciudat dar asta e.

Ma indrept spre dresing sperand sa gasesc ceva de imbracat. Cand am intrat gura mi-a atins pamantul.Ce naiba s-a intamplat aici? 

O groaza de haine feminine tronau in fata mea.Si toate pareau marimea mea. De la satin si matase la bumbac si in. De la costume de baie pana la costume de ski. Era uimitor. Si toate erau aranjate cu ale lui Christian. Iar chestia asta imi parea asa de intima asa ca am rosit. Ceea ce nu fac niciodata.

M-am apropiat si am luat o pereche de boxeri negri si un sutien la fel.Am extras o pereche de blugi albastri deschis boyfriend taiati si un tricou simplu negru. Dupa ce m-am schimbat si facut tabieturile de dimineata care era mai mult dupa-masa m-am indreptat spre usa cu gandul de a cobora. Oare ce face Christian?De ce nu e aici? Dar si mai rau... De ce ma doare ca m-am trezit singura?

Am ajuns in bucatarie dand peste un Christian putin cam furios. Insa nu asta m-a uimit ci faptul ca era doar intr-o pereche de pantaloni ce ii atarnau pe solduri lasand la vedere margine boxerilor Calvin Klein.Abdomenul lucrat si spatele musculos aproape m-au facut sa salivez. Aproape pentru ca eu nu tin la fizic. Pentru mine interiorul conteaza. Stiu cat de mult pot rani vorbele oamenilor despre cu aratam. O stiu din experienta.

 Era nervos. Se vedea de la o posta. Si nu mi-am dat seama de asta din privirea lui ci din faptul ca a dat cu pumnul nervos in masa,facandu-ma sa tresar si sa scot un mic ignet.

M-am apropiat de el si mi-am pus mana pe umarul lui incordat. Nu stiu de ce am facut asta. Doar ca uneori reactionez pe moment ca acum. L-am simtin relaxndu-se putin. S-a intors cu fata la mine. Din ochi lui acum un caprui cald am putut vedea nervozitate. Si asta mi-a facut un fior pe sira spinari. 

-Ce s-a intamplat? am spus rupand tacerea ce ne inconjura.

- Bunicul vine aici. Pana la cina va fi aici. spune incordandu-se din nou.

-Oh... Si ce facem? Noi nu ne cunoastem si isi va da seama. Toata treaba va pica.Ohh nu. am inceput sa ma invart sai sa imi  pocnesc degetele incontinuu. e un obicei de al meu. un alt viciu. incepeam sa ma panichez din ce in ce mai rau. 

Daca isi va da seama ca il mintim? Ce se v-a intampla cu mine atunci? 

Voi fi terminata... Moarta... Ma v-a distruge fiind un om influent. Probabil ca nu isi va mai aminti nimeni de mine. Oh nuuu...

Doua maini imi prind umerii facandu-ma sa ma opresc din invartit. Am dat din nou de aceea privire precum ciocolata. Ma uitam la el si il admiram. Este asa de frumos. 

-Hei! Esti ok? Imi pare rau daca te-am facut sa te panichezi, nu e asa de grav doar ca ne-a dat planurile peste cap. Nu te mai panica. O sa fie bine. Da?

Am aprobat rapid din cap. Nu stiu de ce insa eram putin confuza. Din greseala privirea mi-a alunecat pe buzele lui in timp ce vorbea asa ca nu am inteles ce mi-a spus decat dupa ce am reascultat propozitia spusa de el in capul meu.

-D-Da... Amm. Da e ok... Adica sunt ok nu ma mai panichez.

-Bun. Hai sa mancam si dupa sa ne cunoasteam. si cu asta si-a luat mainile de pe umerii mei.Am simtit un fior de dezamagire cand nu i-am mai simtit caldura mainilor.

Nici nu am observat ca pe masa erau tot felul de mancaruri: omleta, briose,clatite care imi faceau cu ochiu ceai cafea si multe altele.

-Tu le-ai gatit?il intrem uimita. adica sa fim serios. Barbatu' gateste.

-Inafara de briose da. Nu am stiut ce iti place si am spus sa te las sa alegi. Voiai tu sa pregatesti ceva?ma intreaba cu sinceritate. Ori asta ori e un actor foarte bun.

-Nu... ahh e ok.Eu nu pot gati nimic. Nici macar cartofi prajiti. E bine ca tu gatesti. Asa nu vom muri de foame. am spus zambind sincer. Cand a auzit ultima parte a inceput sa rada. Nu stiu de ce nu face asta mai des. Este uimitor. Arata pur si simplu incredibil.Cred ca ma holbez si poate salivez asa ca imi intorc privirea spre masa.

-Esti amuzanta. spune stergandu-si o lacrima formata din cauza rasulu. I-a loc te rog si serveste-te cu ce vrei. De acum in colo tot ce e al meu e si al tau nu uita. spune estul de serios ceea ce ma face sa inghtit insesizabil,sper,in sec. Mi-am tras scaunul si m-am asezat.

M-am decis sa i-au o clatita. Cum am inceput sa mestec papile gustative mi-au explodat. Era pur si simplu divin,fenomenale. Am infulecat-o pe toata din cateva guri ceea ce l-a facut pe Christian sa rada de mine, din nou. Dar nu ma suparam.Atata timp cat radea nu ma interesa ca o facea de mine.

-Doamne! Nu pot crede ca tu ai facut astea! Sunt fenomenale! Nici mama nu le face asa.

-Ma bucur ca iti plac! m-am intins dupa o cafea.

 Era asa cum imi placea putin amaruie. O tigara era tot ce imi mai trebuia acum. Nu eram dependenta. Fumam de la colegi si ma puteam abtine daca voiam. Dar nu o faceam. Viata e prea scurta. Merita traita. Azi avem 19 ani si maine avem 50 asa ca de ce sa nu profitam.Moartea va veni oricum.

-Sper ca iti place. Nu am stiut cum o bei sau daca bei cafea asa ca am facut-o cum imi place mie.spune zambind stramb. Era adorabil.

-Nu e ok. Ai nimerit-o asa cum e. si cu asta ne-am continuat micul de jun sau mai degraba pranzul in liniste. Dupa eu m-am oferit sa spal vasele pentru ca el gatise si asa era frumos. Ne comportam ca si cum ne cunosteam de o viata iar eu nici macar nu ii stiam varsta sau al doilea nume.

Ne-am dus in sufragerie si ne-am asezat pe canapea pentru a discuta, a ne cunoaste.

-Sa incepem cu inceputul. a spus. Cati ani ai?

-19. Tu?

-25. Ce studiezi? Daca o faci. m-am simtit putin jignita insa nu am lasat sa se vada.  In anii de liceu am fost o antisociala asa ca am invatat sa imi ascund emotiile.

-Da o fac. Sau o faceam. Eram studenta la drept anul intai. 

-Ai vreo alergie ceva?

-Ooo cam cat timp ai la dipozitie?

-3 ani. De ce? Hai spune.

-Pai la capsuni insa le iubesc. La ciocolata dar prefer sa mor decat sa nu mai mananc si la penele de orice pasare.

-Si cum se manifesta? Ceva grav?

-A nu... Doar imi ies niste bube ca pojarul dar nu lasa semn.  Asta doar primele doua iar la ultima stranut incontrolabil si daca sunt multe pene s-ar putea sa ma umflu ca un balon. Tu?

-Nu din fericire. Ai vreo fobie sau ceva?

- Da. Una. Astrofobia.

-Atrofobia?

-Da. Este frica de fulgere si tunete. O am de cand ma stiu.

-Ok am retinut. Sa continuam....

Am aflat multe lucruri unul despre altul. Cum ar fi ca il cheama Christian Ben Smith sau ca atunci cand avea 5 ani si-a spart capul si are o mica cicatrice nu prea vizibila din cauza parului. Mi-a povestit multe din copilaria lui. Inafara de partea cu bunicul a avut o copilarie frumoasa plina de iubire. El a aflat de faptul ca la liceu nu eram sociabila deloc si ca citeam foarte mult. Ceea ce fac si acum. Si ca nu aveam prieteni pentru ca nu credeam in adevarate prietenii de o viata. Pentru mine prieteni sunt doar persoane care graviteaza in jurul altor persoane. Desigur ca vor pleca. Toti o fac mai devreme sau mai tarziu.

Tocmai ma pregatesc pentru cina. Ceva simplu a spus Christian. Vrea sa para totul natural.        M-am imbracat intr-o pereche de blugi negri stramti insa sa pot merge si respira. O camasa verde prin care data te chinuiai imi vedeai sutienul negru. In picioare o pereche de opincute negre iar parul l-am lasat sa atarne frumos pe spatele meu. Nu am gasit necesar machiajul.

Cand imi incheiam penultimul nasture al camasii Christian a intrat in camera.

-Am... Am uitat sa iti dau asta. spuse intanzandu-mi o cutiuta neagra din catifea. Simteam ce era in ea. inelul de logodna. Era uimitor din aur alb si avea o pietricica mica in mijloc urma in ambele parti de altele foarte mici. Era asa simplu si perfect. Perfect pentru mine.

Mi l-am pus usor pe degetul inelar al maini stangi de parca s-ar fi spart imediat.Arata perfect pe degetul meu. Nu puteam crede ce frumos era.

-Tu l-ai ales? am intrebat curioasa.

-Da. a spus masandu-si ceafa intr-un gest de nervozitate. Sper ca iti place. L-am vazut si pur si simplu m-am gandit la tine.

Fara sa ma mai gandesc ma sarit la el in brate si l-am strans cat de tare am putut eu. Nu stiu de ce facusem asta insa asa simtisem in acel moment. La inceput a parut putin confuz insa pana la urma m-a cuprins si el in brate. Stiu ca e gresit insa ma simteam asa de bine.

M-am despartit stanjenita de el uitandu-ma oriunde numai in ochii lui nu.

- Scuze. Nu stiu ce a fost asta. A dat din cap intelegator si a iesit facandu-mi semn sa il urmez, ceea ce am si facut. Nici nu am ajuns jos ca soneria a sunat. M-am uitat la el cum se indrepta spre usa si mi-a facut semn sa il insotesc.

Cand am ajuns s-a oprit si mi-a apucat talia cu mana. S-a uitat la mine si a spus:

-Zambeste. am aprobat facand ce mi-a spus el. mana lui emana o caldura asa placuta in contactul cu pielea mea. insa gandul caldurii lui a fost alungat cand satenul a deschis usa facand loc unui batranel scund ca mine cu parul carunt. Desi scund avea o constructie destul de buna ceea ce inseamna ca a fost un barbat destul de atractiv in tinerete. 

Barbati s-au salutat formal dand mana unul cu altul. L-am putut simti pe Christian incordandu-se asa ca mi-am pus mana pe mijlocul lui strangandu-l, aratandu-i ca sunt acolo dupa care s-a relaxat de parca gestul meu simplu chiar l-a ajutat.

Batranelul s-a intors cu fata spre mine zambindu-mi de parca ma cunostea de o viata. 

-Buna seara. Eu sunt Rebecca. am spus destul de formal. Am intins mana asteptand sa ma salute si el, insa a facut cel mai neasteptat lucru. M-a tras intr-o imbratisare parca parinteasca.

-Lasa formalitatile. Esti ca si nepoata mea nu? Eu sunt Felix. Incantat sa te cunosc in sfarsit. As spune ca am auzit multe despre tine insa nu am facut-o. 

M-am retras cam stanjenita din imbratisarea lui. Parea un om asa bun. Incep sa am indoieli de cele spuse de Christian. Daca el m-a mintit spunandu-mi ca e un om meschin cand defapt el vrea sa puna mana pe averea lui? Ce sa mai cred? Nu cunosc pe niciunul suficient incat sa aleg? Daca sunt de partea gresita a razboiului?

Buna! Sper sa va placa acest capitol desi e cam scurt. Lucrez la el pe bucati de marti cred. Astept o parere sau un sfat orice. pupici :*

Continue Reading

You'll Also Like

1.1M 74.6K 60
"River face parte dintr-o bandă, umblă vorba prin liceu. Juliana se înțelege bine cu toată lumea. River poartă mereu după el aceeași bandană neagră...
78.5K 4.3K 41
Volumul 3 din aceasta trilogie prezintă povestea mezinilor . Olivia este o doctoriță cu planuri serioase în viața . Totul este calculat în viața ei d...
92.6K 3.7K 47
~ Lui Makar Volkov nimeni nu-i zice "nu". Un mafiot şi un om de afaceri de succes în ochii oamenilor din Koroliov. Considerat un demon distructiv și...
10.5K 1.2K 16
❝Nu totul e ca în povești.❞ Hell domnește străzile din Acapulco în fiecare noapte, iar luna îi e martor la fiecare păcat. Trăiește fiecare z...